Keresés

Részletes keresés

gjoczym Creative Commons License 2006.08.22 0 0 92

Én asztalosként olvastam végig a hozzászólásokat.

így most asztalosként reagálok a olvasottakra.

Asztalosként csak akkor tudok a piacon maradni ha : jobb minőséget nagyobb figyelmet,hozzáértést, empátiát tudok a bolthoz képest felmutatni.

Az értelmes és józanul gondolkodó szakember nem máról holnapra akar meggazdagodni. tehát a megrendelő megtalálja holnap is,egy év mulva is...

Asztalosmester vagyok. én a megrendelőimmel személyes kapcsolatban vagyok.

tudom hogy milyen testfelépítésű és neki mire van szüksége (milyen magas bútorra, milyen keménységű kárpitra,szivacsra) ha valamit elrontok akkor nekem ég a szégyentől a képem. Ugyanezt nem hiszem hogy elmondhatjuk egy olasz,lengyel, vagy magyarbútorról amit valahol valamilyen üzemben talán még nem is asztalosok hanem mondjuk erre átképzett traktorosok raktak össze úgy hogy nekik ebből a bútorból ez az 5000. darab. és nem látja azt aki ezt megveszi. 

De nem ez a legrosszabb hiszen vannak olyanok is akik egy garázsban 1db fúrógéppel és néhány kéziszerszámmal felfegyverkezve képzelik magukat szakmabelinek. pusztán azért mert sajátrészre már összebarkácsoltak maguknak valamit.

Én nem szeretném a mundér becsületét most nagyon védeni csak épp rászeretnék világítani arra hogy miért is kerül valami annyiba amennyibe.

egy asztalosnak mindig szüksége van műhelyre, áramra, anyagra és gépekre. Az olcsó és silány termékek minden területen visszaütnek tehát minőségi munkához minőségi anyagra, gépekre van szükség. ezek drágák. ahoz hogy megvegyük ezeket pénz kell. ahoz pedig hogy a törlesztőrészletek kifizetése után ennivalóra is teljen kicsivel drágábban kell dolgozni. sajnos azt hogy kinek mi a "kicsit drágább" mindenki maga ill. a vevőköre dönti el.

Végezetül még egy gondot említek: ahoz hogy valaki jó asztalos legyen sokat kell tanulni. azzal hogy kikerülök az iskolából még nem leszek jó asztalos. azzal sem hogy ha minden gépem megvan. Sajnos ezzel  szakoktatóként és gyakorló asztalosként gyakran találkozom.  

CsDA Creative Commons License 2006.08.20 0 0 91

Én arra emlékszem, hogy amikor csempézték a fürdőszobánkat, lakótelepi, úgyhogy igen kicsi, elkezdték tenni, majd a párom leszedette - mert olyan szép hullámos volt :-). Elkezdték mégegyszer, azt leszedtük mégegyszer, és hajnalba elkezdtük mi feltenni. Szóval harmadjára lett egy nagyon jó kis fürdőszobánk :-)

Az a baj, hogy az ember rászán egy rahedli pénzt, és még sem azt kapja, amit szeretne. Ez elkeserítő, mert akkor kiben bízzál, ha nem a szakemberben.

Igen, én azt gondolom, hogy nekünk szerencsénk volt ezzel az asztalos céggel. De belegondolva nem is tudom, hogy mit csináltam volna, ha odaállítanak egy kész konyhabútorral és nem tetszik - mint ahogy sok esetben történik. Amúgy is annyira kiforratlan volt az egész. Szeritnem az ember nem csináltat konyhabútort naponta. A másodiknál már több elképzelésem volt róla, hogy mit akarok.

Olyat is láttam, hogy bútorbolti eladó kínálta a bútort, de halvány fogalma sem volt róla, hogy milyen anyagú, milyen felépítésű, mit és hogyan lehet belőle kihozni. Mit lehet és mit nem. Ebbe az a rossz, ha bevisz akiserdőbe, te megrendeled, hiszen szerintem egy egyszerű hétköznapi ember nincs tisztába mindig, hogy melyik anyag pontosan micsoda - mit lehető belőle kihozni - , aztán a leszállításnál derül ki, hogy nem jó amit rendeltél. De te rendelted, úgyhogy reklamációnak helye nincs.  Ilyenkor azért tényleg jó lenne az a bizonyos vezető segítség. Hozzáértés és nem fellegekből kapott okoskodás!

Egyébként én ezért jöttem el több bútorboltból. Sokszor bántó volt, ahogy beszélnek az emberrrel. Lehet, hogy hülye vagyok a bútorokhoz/bútorkészítéshez, hiszen nem szakmám. De ha elmegyek egy helyre, ahol értenek hozzá, akkor ugyan kapjam már meg a válaszokat úgy, hogy ne éreztessék velem, hogy én mennyire nem értek hozzá. Szeretném megérteni, de akkor az is értse legalább aki magyarázza....

Úgyhogy nekünk is azért volt több próbálkozásunk. Talán ezért ragaszkodom ennyire a beválthoz...

Előzmény: szilva (90)
szilva Creative Commons License 2006.08.19 0 0 90
Lehet, hogy szerencséd van. Mi valamikor 2 éve kezdtük a dolgot, mert az előző lakó olyan ordenáré módon barkácsolt saját kezűleg mindent meg a lakásban, és így a konyhában is, hogy arra az elhatározásra jutottunk, hogy az egész konyhát a betonig le kell bontani és újraépíteni. (Amúgy panellakás. Elég az hozzá, hogy a konyhában a padlólap valami iszonyú fényes, csúszós, de állítólag marhadrága cucc volt, de a fugahézag össze-vissza, és csak a konyhaasztal és környéke alatt - a szélénél meg a gáznál már valami egész mással volt kiegészítve... meg hasonló okosságok mindehhol...)

Szóval amikor a konyha teljesen csupasz volt, akkor kezdtünk el utánajárni, hogy mit is lehetne. A hely, ahová nekünk kellett bútor, az egy sarok, méretét úgy tudom érzékeltetni, hogy egy 270cm-es, faltól falig munkalap van a konyha rövidebbik oldalán, majd ennek az egyik sarkához egy 60 centis munkalapot kellett még toldanunk, így alakult ki az L alakú bútor. Ráadásul az L hosszabbik végén a falnál egy 60 centis helyet hűtő+fagyasztónak ki szerettünk volna hagyni, tehát oda igazából bútor nem kellett. Mivel kicsi a konyha, ezért a felső részt én eredetileg plafonig gondoltam, aztán alul-felül 90 centis magasságban egyeztünk ki a nejemmel.

Jártunk-keltünk mindenfelé, de azt állapítottuk meg, hogy bútorlapból lesz a bútorunk, mert azt tudjuk megfizetni, annyi luxust engedtünk meg magunknak, hogy az ajtók legyenek fóliázott MDF-ből. A boltokban kapható, legolcsóbb elemes konyhabútorokból 120-140e között lehetett volna lefedni a kérdéses felületet, de ott a felső elemek mind sokkal alacsonyabbak voltak a kívántnál (talán 70 centisek). Ráadásul ezek az "olcsó" bútorok 16mm-es lapból készültek és én nem adtam volna 2 évet egyiknek sem, ha olyat veszünk. Ránézésre is nagyon gyengék voltak.

A feleségem nagyon sok helyre elment, nagyon sok konyhabútor-stúdióban, asztalosnál próbált tárgyalni, de szinte lehetetlen volt egy helyszíni szemlére elhívni őket. Mind azt mondta, hogy rajzoljuk le a bútort és majd akkor ő tudni fogja. Hiába mondtuk, hogy van útban gázcső, vízcső, minden érdekesség, addig nem is érdemes ajánlattal foglalkozni, amíg nem látták, mindenhonnan ezzel zavartak el. Majd ők látatlanban legyártják a cuccot, aztán a helyszínen beépítik. Na persze...

Azt hiszem, összesen kettő olyan mester volt, aki el is jött, fel is mérte, az egyik nagyon korrekt fiatal srácnak tűnt, ő volt az összes közül a legértelmesebb, és ő adta a legalacsonyabb árajánlatot is.Szóval az ajánlatok 330 és 560e között voltak, volt, ahol csak annyit mondtak, hogy 80 vagy 100e egy méter bútor. Mondanom sem kell, hogy eléggé mellbevágott, mert ez csak a bútor része. a mosogató, vízszerelés, munkalap, és hasonló nyalánkságok erre még rájöttek volna pluszban.

Úgyhogy az lett avége, hogy nekiálltam pontosan megtervezni a dolgokat, lapszabászatban levágattam az alkatrészeket és összeraktam a bútort saját kezűleg, a papám segítségével. Sajnos kicsit elhúzódott a dolog, mert az alsó rész kész lett 2004. karácsonyára, a felső valamikor 2005. március környékén, az ajtók májusban jöttek meg, és az utolsó simítás, a felső rész alatt futó, csapott elejű polc pedig tavaly decemberben állt össze. Viszont olyan, amilyet szerettünk volna, és az összes költséget összeszámolva (vízszerelő, mosogató, anyagok, kilincsek, pántok, fiókok, minden együtt) 180e-re jött ki.

Ennyi a mi történetünk, bocs, ha kicsit hosszú voltam. Csak jelezni akarom, hogy megértem a lenti kollega dilemmáját, mert az ajánlatok gyakorlatilag ugyanarra a bútorra rettenetes mértékben szórnak.

(Amúgy meg nem csak a bútorkészítés terén van manapság az az érzésem, hogy csak akkor van valami úgy és olyan minőségben elkészítve, ahogy az ember kitalálja, ha maga csinálja. Sajnos az a tapasztalatom, hogy sok slendrián "mester" minden vackot rá akar sózni az emberekre, a hozzá nem értésükre apellálva. Mi a hidegburkolókkal és a festőkkel is kicsit megjártuk, de legalábbis elég morcos vagyok egy-két dolog miatt. Legközelebb ilyeneket "szakembereket" nem fogok a lakásba engedni...)
Előzmény: CsDA (89)
CsDA Creative Commons License 2006.08.19 0 0 89

Sziasztok,

végigolvastam a topikot és néhány dolgot szeretnék hozzátenni:

Szerintem nem lehet összehasonlítani árban konyhabútorokat, hogy a felhasznált anyagokról nem beszélünk. Vagyis nem hiszem, hogy egy 80 e Ft-os konyhabútorba ugyanazon anyagok vannak, illetve ugyan azt tudja nyújtani, mint egy 450 e Ft-os.

Mi évek óta dolgoztatunk egy asztalos céggel, és ami jó, hogy mindig tűzközelbe engednek:-) Vagyis a munka során többször találkozunk, ha valamiben bizonytalanok voltunk, több variációt képzeltünk el, akkor azt először rajzolják/rajzoljuk, de a munkafolyamatoknál be is mutatják. A színeknél pedig dettó a  helyzet. Érdemees a színeket nem nevük alapján, hanem úgy kiválasztani, hogy már fel vannak kenve a fára (én ezekkel a fadarabokkal sétáltam napokig. De utólag visszagondolva nem bántam meg). Természetesen olyan fára, amilyenből készül a bútor!

Más asztalos azt hiszem már a pokolba kívánt volna :-(.

Az ajánlatkészítés idejét nem nagyon értettem MathiasI-nél. Szerintem árajánlatot csak úgy lehetne adni, hogy előzetesen felmérték azt a helyet ahová a bútor készül. Nem beszélve arról, hogy sok esetben a konyhabútor árát az asztalos is segít meghatározni, hiszen ötletekkel az árat lehet módosítani. Pl nem látszik a bútor váza, ezért azt nem kell tiszta fából készíteni, de ha mindenképpen fa hatást akar elérni, akkor ilyenkor célszerűbb csak az ajtókat (front) fából készítettni... és még rengeteg mindennel lehet korrigálni az árat.  (Az első lakásunknál hely és pénzszűkében is voltunk.. de az a konyhabútor beszélt amikor elkészült. Már alig várom, hogy az új lakásunkba is elkészüljön). - Vagyis rengeteg jó ötletet adtak ahhoz, hogy mi az amivel lehetne még játszani az árnál. Itt éreztem azt, amit másokból hiányoltam, hogy nem akarnak egy bútort ránk erőltetni, hanem elmondják a lehetőségeket, az előnyöket és hátrányokat. .. és ezek alapján tudtunk mérlegelni.

Szóval szerintem ahhoz, hogy egy korrekt ajánlatod legyen, számolni kell pár nappal. 1 napot szánni kell az asztalosra, 1-2 nap, amíg az egyedi igényeknek ő is utánajár (ha extra igények vannak - fogantyú, pult, díszítés, stb., aktuális akciók, és érdemes ilyenkor bizalmat adni neki, mert azért ő csak több beszállítóval áll kapcsoaltban. Ugyanazon pultot pl. én más árért tudtam volna elhozni, mint ő)... És ez után szerintem korrekt ár adható. Ami fontos, hogy szerintem mindig úgy szabad árajánlatot elfogadni, amibe benne van, hogy mire ad ajánlatot. Részletesen/tételesen!  OK, nem az utolsó szögig, da a fő vázak igenis legyenek meg!

Ha látod, hogy mi mennyi, akkor még mindig lehet variálni. Egyszerűsítések, más megoldások.. stb.

Ha pedig ilyen árajánlatod van, akkor azt bármikor bárkiével össze tudod hasonlítani.

Nyilván a kiválasztás is megelőlegezett bizalom kérdése...

Ja, voltam bútorboltba is . El voltam keseredve. Az egyik helyen olyan áru volt, amit a  házunkba nem engednék be, a másikba pedig olyan árak, hogy .. nem értem miért.. vagyis értem... csak egy 2,5 Mft-os konyhánál elkerekedik a szemem... amikor tudom, hogy másként is lehet. De láttam jó ötleteket, úgyhogy fényképeztem.. aztán tervezünk...

Én azt gondolom, hogy vannak korrekt hozzáállású,jó kezű, ügyes asztalosok. Csak ki kell fogni őket :-)

ÜDV

CsDA

Előzmény: Törölt nick (88)
zsuzsu001 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 87

Én most konybútor tájékozódás során láttam, hogy gyártanak méretre ajtólapokat és fiók előlapokat attól függően hogy miből szeretnéd változik az ára . Az a baj hogy én vidéki vagyok nyiregyházi előrhetőséget tudnék.

Előzmény: barbika74 (86)
barbika74 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 86

Fiatalok,

az egyébként remek állapotban lévő konyhabútorom ajtóit kikezdte a "gondatlan mosogatásból fakadó" lecsöpörgő víz. Ezért a jó mdf ajtók "kirojtosodtak" és most magyar szabvány szerinti utódaikat keresem, ezidáig sikertelenül.

Jártam már:

- az IKEA-ban, jóocsó de méretben nem jó,

- a Reiter Ferenc utcán kersztben, hosszában eredménytelenül

Eddig ennyi, de most már "tudományos alapokra" - azaz erre a fórumra támaszkodva szeretném tovább járni a várost.

Kérlek, ha van ötletetek hol kapok 30x, 40x, 50x90-es és 60-as konyhaajtókat írjátok meg! Hálásan köszönöm előre is, üdv

Barbika

atompyka Creative Commons License 2006.06.03 0 0 85
mrz Creative Commons License 2005.09.27 0 0 84

Rex 2000 Kft (www.rexplus.hu)

vagy Franco+Stefano (www.konyhabutor.hu) (volt Chef Konyhabutor)

cegekkel van valakinek valamilyen tapasztalata?

Koszi.

Z

Robin Creative Commons License 2005.09.24 0 0 83
Hali,
úgy látom, esetleg tudhatsz válaszolni néhány szakmai kérdésre - bár lehet, hogy áthajlik a tervezésbe. (Jöhet mástól is válasz! :) )
Egymás mellé lehet-e tenni a fagyasztót és a gáztűzhelyet, illetve milyen elválasztás kell hozzá? A gáztűzhely és a mosogatógép egymás melletti elhelyezésével szintén ugyanez a kérdés. Hogyan lehet a víz és szennyvízelvezetést megoldani (lehet-e) a gáztűzhely mögött, illetve a fagyasztó mögött, ha a fal csak 8-as, tehát a csövet bevésni rizikós (könnyen átszakadhat)? És ha tudsz valakit, aki hajlandó törni a fejét egy jó elrendezésen ennek a lehetetlen méretű konyhának az átrendezésén, aki utánna meg is tudja valósítani, garanciát vállal a saját munkájáért, akkor írd meg az emilemre (Köszi!). Budapesti érdekelne elsősorban.
Előzmény: Erzsébeti (75)
_chela Creative Commons License 2005.05.30 0 0 82
Szerintem jo dolog az, ha az ember sajat kezuleg csinalja.. Legalabb van sikerelmeny, es olyanra alakitgatod, amilyenre te szeretned... Ez gyari eseten es asztalos altal keszittetve nem mindig jon ossze... Pl. ha apro dolgok nem stimmelnek, akkor hivjam vissza szazszor az asztalost? Szoval jo dolog ez, na. :)
Előzmény: szilva (81)
szilva Creative Commons License 2005.05.30 0 0 81
Ja, világításban mániám, hogy energiatakarékos "izzókat" (kompakt fénycsöveket) használok, semmiképp nem akarok spotlámpás világítást, az csak drága, zabálja az áramot és fűt. Ez is egy olyan extra igény, amivel nem tudott volna semelyik asztalos mit kezdeni, mindenki a spotos világítást akarta rámtukmálni. Én meg majd megcsinálom saját szájam íze szerint...
Előzmény: szilva (80)
szilva Creative Commons License 2005.05.30 0 0 80
Köszönöm. A sarokszekrény egy igaiz kuriózum a 45 fokban vágott éleivel, annak a felső két polca előtt lesz üveges ajtó, de ez annyira különleges, hogy a pántfuratok sem standard helyre kellenek, azt most fogom egészen pontosan beméretezni (az ajtó és a pántok megvannak) és bemaratni. És még lesz az egész felső szekrénysor alá egy olyan polc (fűszertartó, ilyesmi), aminek a függőleges falai 45 fokban lecsapottak, és ebbe szeretnék világítást is, valamint szem elől rejtett konnektorokat is szerelni, így az az ideiglenes gubanc eltűnik majd a hűtők mellől. Sok kis apró dolog, persze időben ez is jónéhány hét lesz, de végülis a konyha lakható, használható (ajtók nélkül már februártól is használható volt), és szerintünk szép is lett. Azt hiszem, ebből a kicsike konyhából ez a maximum, amit helygazdaságosan és jól lakhatóan ki lehet hozni.

De hidd el, az is egy nagyszerű érzés, hogy látod: sikerült megcsinálni, és pont olyan lett, amilyennek megálmodtuk. A nejem ezekben a lakberendezési dolgokban ilyen amúgy: mindent neki kell megmondania, kiválasztania, mert rosszul érzi magát, ha nem pont az ízlésének megfelelő a cucc. A bútor pl. olyan színből kellett, hogy készüljön, amit csak táblában lehet kapni, mert ritkán keresik, mindenképpen mart mintás ajtók kellettek, a kilincsekből ő választott mintákat, amiket hazavíve és a végleges helyén megszemlélve, otthon mutatott rá az egyikre, hogy ebből vegyek akkor mindegyikre, stb. Egy mesteremberrel is nagyon macerás lett volna minden igénynek ilyen részletességgel utánajárni, időben és árban is számított volna sokat.

Kívánom Nektek is, hogy sikerüljön az álmaitokat megvalósítani!
Előzmény: _chela (79)
_chela Creative Commons License 2005.05.30 0 0 79

Nos, hat minden gratulaciom a Tied! Nagyon szep munka  a kep alapjan!

hasonlo megoldast fogunk valasztani mi is a leendo lakasunkba. Mivel speckos az alaprajz, gyari nem ferne be, viszont "hivatalos" asztalost sem akarunk hivni. Szerencse, hogy a ferjem szeret barkacsolni. :))))

Előzmény: szilva (78)
szilva Creative Commons License 2005.05.29 0 0 78
Sziasztok!

Nem jártam még erre. Nem vagyok asztalos, informatikus vagyok. 2002-ben költözünk a családommal oda, ahol jelenleg is lakunk, egy panellakásba. Sajnos az előző lakó olyan barbár dolgokat csinált itt a lakásban, hogy az hajmeresztő, beköltözés óta egy csomó kontárkodást szépen lassan számolunk fel, pl. rögtön költözés után az első napokban rendbe kellett tenni az elektromos vezetékeket egy csomó helyen a falban is meg a biztosítéktáblánál is.

A konyhában a földön lévő "burkolás" (linóleumra rágányolt kerámialapok, a széleken más típusúval kiegészítve) és a falon-plafonon lévő fűrészporos tapéta volt a szívem csücske, de "természetesen" az előző lakó a jó kis gyári beépített szekrényt is "kibarkácsolta" a konyhából, hogy a helyére egy használhatatlan, 2db, kb. 160x55 centis ajtóval rendelkező batárt tegyen, amitől férni nem lehetett, bele szinte semmi nem fért el, mert 180 centi felett nem volt semmi a falon. A hűtőket meg az előszobai beépítettben tárolta, aminek emiatt az ajtaja le volt szedve, és azt is felhasználta valamelyik barkácsolásához.

Tavaly ősszel jutottunk el oda, hogy a konyha rendbe szedése is sorra kerüljön, mert én ezt csak úgy láttam megoldhatónak, ha az egészet a vasbetonig kipucoljuk. A kipucolás után a burkolás (előszobával együtt) hamar megvolt, egy festő segítségével a falfestés is elkészült. Akkor jött az, hogy akkor ide méretre kellene bútor. Jöttünk-mentünk, néztünk egy csomó gyárit, jártunk bútorkészítőknél is. A felháborító az volt, hogy mindegyik csak vázlatot kért papíron, a helyszínre kijönni egyik sem akart, hogy megnézze, és az alapján adjon ajánlatot. Összesen 2 mester jött el, aztán hümmögtek egy kicsit azon, hogy itt egy cső, ott egy mosogatóhely, de a vizes akna már a másik falon van, stb. A legolcsóbb ajánlat 330e lett volna, egy másik, aki hajlandó volt konkrét árat mondani, az 560-at mondott (ez csak a bútor része, persze mosogató, csap, annak bekötése pluszba jön erre).

Úgyhogy nagy fejvakargatás után belevágtam, hogy felépítsem a bútort, annál is inkább, mert a nem szabvány méretű elemektől mindenki már egy csomó felárat akart mondani, meg be akarta bizonyítani, hogy nem fog sehogy kijönni a méret. A dolog most tart ott, hogy úgymond késznek mondható a bútor, bár van még néhány apró elképzelésem, amit meg szeretnék csinálni. Erre a szintre egy fél év alatt jutottam el a bútorral, ami persze nem kevés, de én közben dolgoztam, és mindent szabad időmben csináltam, ráadásul az asztalosok is 2 hónapot mondtak rá anno. Költségvetés szintjén úgy állok, hogy a vizes dolgokkal, a vizes mesterekkel és minden más aprósággal együtt, ami kapacsolatos a bútorral, most tartok 170e-nél, és ezt mindig a munkák haladásával egy ütemben kellett kifizetni a fél év alatt, nem egyszerre az egészet.

Úgyhogy én azt mondom, ha valakinek van egy kis affinitása az ilyesmihez, akkor érdemes elgondolkodni a saját kivitelezésen is, mert pénzben nagyon sokat számít, amellett minden egyes csavarról vagy pántról tudom, hogy milyet használtam fel. Kb. mindenből a lehetőségekhez képest a legjobbat vettem meg, ami nem luxuskategória, de élettartamban és megbízhatóságban sokat számít akár egy ajtópánt is, árban meg egy ekkora munkánál töredék.

dacia-2 Creative Commons License 2005.03.28 0 0 77
Bagira11: Írj egy elérhetőséget ide, és szívesen továbbítom a megfelelő embernek.
Előzmény: bagira11 (76)
bagira11 Creative Commons License 2005.03.27 0 0 76

Konyhabútorhoz, beépített szekrényhez keresek megbízható asztalost/céget Szegeden.

Bármilyen elérhetőség jó lesz.

Erzsébeti Creative Commons License 2005.03.25 0 0 75

Nekem van egy "mondásom", úgy szól, hogy:

Mindent meg lehet csinálni (nincs lehetetlen), csak van ami nem éri meg...:))

Előzmény: 2toth (74)
2toth Creative Commons License 2005.03.25 0 0 74
Sziasztok!

Mi is most szeretnénk konyhabútort csináltatni, beékített gépekkel. Még csak egy konyhabútor studióban voltunk, ott kb. 500e lenne csak a bútor. Kicsit soknak tűnik, még keresgélünk tovább.
Szerintetek a bútor asztalosok tudnak olyat is csinálni, hogy nem egy színű egy ajtó, hanem pl. a két széle kék, a közepe meg barna? A KIKA-ban láttam ilyen bútor, de nem akarunk ott venni, mert túl kicsi a konyha, és a szabvány elemekkel nem lehetne normálisan berendezni.
ylang-ylang Creative Commons License 2005.03.25 0 0 73
Dehogynem. :) Akiket en ajanlottam, azok meg mindig azok.
Előzmény: VéJé (71)
Erzsébeti Creative Commons License 2005.03.24 0 0 72
ja ja, mind egy tetü...
Előzmény: VéJé (71)
VéJé Creative Commons License 2005.03.24 0 0 71

Megbízható asztalos?! Talán már a világon sincs!

vwaircult Creative Commons License 2005.01.27 -1 0 70
Az lehet,hogy nem a legolcsóbb, de a munkáira garancia van és az ár mellett ilyenkor érdemes összehasonlítani a a kiszolgálást, az érdeklődőkkel (későbbi vevőkkel) való bánást, elvégzett munka minőségét is ;-)
Előzmény: ylang-ylang (69)
ylang-ylang Creative Commons License 2005.01.27 0 0 69
Ez itt nem az antireklám helye, de anno, amikor néztem őket, igencsak drágák voltak.
Előzmény: vwaircult (68)
vwaircult Creative Commons License 2005.01.25 -1 0 68
Az Ében Bútorszalon aktuális ajánlata:
Interneten történő konyhabútor megrendelés esetén 2005. február 28-ig,
20% kedvezményt adunk a bútor árából!!!!!

www.ebenbutor.hu
LarryCooper46 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 67
Egy csapért nem jön ki egy szerelő, én saját megem oldottam meg a cserét. Neked is ezt ajánlom.
Előzmény: AArt (64)
AArt Creative Commons License 2004.08.31 0 0 66
Köszönöm! Még folyik az "alkatrészek" beszerzése, aztán megpróbálom.
Előzmény: ylang-ylang (65)
ylang-ylang Creative Commons License 2004.08.25 0 0 65

Ugyan garancia nincs rá, hogy vállalják, de tudok egy nagyon kreatív kis asztaloscsapatot, kérdezd meg őket. Az áraiktól biztos nem fogsz hanyatt vágódni, két jófej fiatal srác a mesteremberek világából, nagyon szimpatikus hozzáállással.

Kőkúti Viktort keresd: 30 2417784

Előzmény: AArt (64)
AArt Creative Commons License 2004.08.24 0 0 64

Sziasztok!

Lakótelepi konyhánkban szeretnénk kicseréltetni a csapot, a mosogatóval és a munkalappal együtt, de képtelenek vagyunk találni egy embert, aki az egészet megcsinálná (a "csaposok" az asztalosmunkát nem vállalják, s fordítva.)

Tudtok valakit ajánlani (akár itt, akár e-mailben)? Milyen árajánlattól kapjak szívrohamot, ha esetleg mégis találunk valakit, aki válalja?

Köszönöm, AA.

elwoodblues Creative Commons License 2004.07.23 0 0 63

Szervusztok,

Van valakinek tapasztalata a Gigant vagy a Lugas konyhabutor cegekkel.

Jo lett amit csinaltak ?

Koszonom,

Elwood

mtoma73 Creative Commons License 2004.06.23 0 0 62
köszi szépen, ez elég kimeritő jellemzés volt. Megnézem a linkeket is.
Előzmény: Erzsébeti (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!