Volt olyan is, de az mas volt. Annak nem a Time volt a zeneje, meg az nem barlangosdi volt. Sokkal inkabb olyan, h az elejen gumicsonakon ultek, aztan hatrafele a vizbe bucskaztak, aztan buvarkodtak. :) Ezt is szerettem, de nem, ez ketto kulon dolog volt.
a Hide Park beli "reunion" pedig nem enyhén volt szar, de ennek ellenére szívesen ott lettem volna! nekem amúgy tetszik a berlini koncert. a mai technikai szinten nem kell előre rögzíteni egy koncertet, mert van olyan korrigáló program, ami kijavítja a hangzásbeli hibákat úgy, hogy semmit sem lehet észrevenni belőle. csak a végeredményt. ami tökéletes lesz. de egy igazi profi nem biztos, hogy erre törekszik. én speciel nem azt várom el Waters-től, amit 30-40 éve nyújtott, hiszen én sem vagyok már ugyanaz, mint voltam abban az időben! ?:-)))) nekem a Sportcsarnok beli koncertje volt életem eddigi legjobbja, egy londoni Wakeman koncerttel megosztva a dobogó legfelső fokát. és egyik sem volt hibamentes, sőt.......! :-O
Na igen, erről egy vicc jut eszembe. (OFF lesz, bocs!)
Matt részeg, szétesett fickó fetreng az árokparton a saját rókájában. Egy járókelő odaszól neki: - Mért nem annyit iszol, amennyi jólesik? - Meee nincs annyi pééézzem, vazzeee!
Nekem sincs annyi. :-) Meg aztán hiába kedvencem nekem is a Floyd, nálam van egy racionális határ. Szóval bízom benne, hogy azon belül lesznek a jegyárak! :-)
Köszönöm a tippet, úgy lesz! :-) Magam részéről 20e Ft-os jegyárig gondolkodás nélkül megyek. 30-ig már erősen megfontolás tárgyává kell tennem a dolgot. (Mondjuk nem mindegy, hogy 21 vagy 29e Ft.) De 30 fölötti összeget már biztosan nem adnék egy koncertjegyért. A 2007-es koncertet a legolcsóbb szekcióból láttam, onnan is parádés élmény volt, életem legnagyszerűbb koncertélményét éltem át. Remélem, jövőre A fal felül fogja múlni ezt is! (De ha "csak" a 2007-es szintet megüti, már az is bitang klassz lesz!)
2007-ben ott voltam a Hold túlsó oldalán az Arénában, és nagyon szeretném látni a Falat is. De basszus... Közel 40 rugó... Nem biztos, hogy tudnék ennyit áldozni rá. :-(
szerintem 20 ezer körül lesznek a legolcsóbb jegyek. engem ez most kivételesen egyáltalán nem érdekel, mindenképpen szeretnék ott lenni! nem tudok még egy olyan koncertet említeni, amire ennyire vágynék (hiszen a Pink Floyd már sosem lehet teljes).