Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Magyarország honvédelme és biztonsága EU, NATO, és világviszonylatban.
Minden, ami a MH helyzetét befolyásolta a közelmúltban, befolyásolja a jelenben, és befolyásolhatja a jövőben.
Aktív és inaktív katonák, rendvédelmiek, és a honvédelem iránt elkötelezett civilek klubja.
Mivel pénzügyi válság van Európában,szeritem könyen beszerezhetőek lennének az alig használt, NATO kompatibilis eszközök.
De a fő hangsúly én még mindíg a személyi felszerelések beszerzésére fordítanám,ruházat,fegyverzet,védőeszközök.
A magyar katonának egy használható téli sapkája sincs,nemhogy normális felszerelése!!
/Az AK modernizációt nem igazán tekintem fejlődésnek,sőt, el kellene felejteni,a fegyver olyan nehézre sikerült,hogy egy 7,62mm NATO kaliberű FN SCAR Mk-17-es automata puska ELCAN Specter távcsővel és PEQ-2 lézerrel és bipoddal könyebb ,mint a "modernizált " AK!!!!Tapasztalat!!/
De ébredjünk fel,szvsz semmilyen eszköz beszerzésére sincs egy fillér sem!
(Kivéve a Ford Mondeo-kat,természetesen!!)
Pletykák szerint ez év végére a katonák illetményének kifizetése is komoly nehézséget fog okozni a honvédelmi tárca költségvetésének..
A lőszergyár meg bearanyozná, a fegyvergyárak ( a rendesen amortizálódó, tehát pótlást igénylő fegyverek miatt) a gyémántokat helyeznék a szemem helyére. :-)
Tanmese lehet a finnek kínai kalasnyikov beszerzése: olcsóbb volt venni, mint gyártani, aztán rájöttek, hogy a minősége kínai, de a megvett mennyiséget beküldték a gyárba donornak, ami anno gyártott fegyvert 8s ami helyett most vettek) azok rendberakták, és csak jó lett végül. talán még olcsóbban is, mintha eleve ők gyártották volna, csak hát kicsit több volt vele az izgalom. Mondjuk békeidőben van idő vacakolni vele...
Egy hajnali házkutatás során tőlünk egyszer kiment a delikvens az előszobába, sál, sapka, kabát fel, aztán elsétált. Azért estére megfogtuk újra, de hát hallgattuk a kollégáktól néhány évig. :-))
"elszaladt" az újság szerint. Azt is írhatták volna, hogy elbukfencelt. Nem voltunk ott. (Ennyit a mundér védelmében.)
Nagy bírósági jegyzőjét szerda reggel tájékoztatta a rendőrség, hogy Pál őrizetbe vétele meghiúsult, mert a gyanúsított elszaladt az intézkedő rendőrök elől"
- ELSZALADT!!!!!
Hogy is lesz ez a "mimegerdemejjukamanyuggyijjat" musor?
"Egyik kutya, a másik eb. Kölcsönösen követtek el egymás ellen rémtetteket. Aztán lehet vitatkozni, hogy melyik volt előbb - a tyúk, vagy a tojás?" - Ez hamukalas! Azt hiszem a szerb vonal mar lefutott a birosagokon, szoval talan idelye lenne az alban, horvat,bosnyak vonalnak is beindulnia! Es ha mar ott vannak akkor talan erdemes lenne elovenni a "bekefenntartokat" is! Joparra van eleg terhelo adat akar csak annyira ,hogy rarohadjon a lakat is!
Az viszont nem árt, ha beérkezés előtt egyeztet valakivel arról, hogy szeretne bejutni a PRT-kba, vagy az RC-N-hoz. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy nem engedik be német nyelvtudás ide, vagy oda! :) Akadnak németül beszélő ellenállók is, márpedig ZI külseje gyakran emlékeztet rájuk! :)
Szerintem német parancsnokság (Kunduz) + norvégok, nem svédek. Meg talán belga spec. force is akad arrafelé. Meg persze a magyar PRT és OMLT Baglánban. De ezt csak emlékezetből írom.
Holnaputan Hairaton (vagy Balkh vagy Kunduz tartomany). (Most Szamara, ejjel Taskent vagy Fergana, reggel ott lennek.)
Ott milyen kontingens van, ha gaz az elet (most ott svedek vannak vagy nemetek?)? Pulihumri majdnem a ,,kozel" de azer majdnem 200 km-ert lapatolni kinos.
(anyagot gyujtok a kis haborus temaimhoz, ezert maszkalok arra)
Ráadásul Isával valamikor tavasszal találkoztam is a ZMNE büféjében, a jövőjét illetően ENSZ és NATO beosztásokról volt szó, nem mesztéláb statisztáló parasztról. És akkor én írkálok a bank előtt posztoló ezredesről, pedig az nem olyan presztízsromboló. Gubcsi ezek szerint nagy mágus, számomra az is undorító, amilyen testi közelségbe kerül a miniszterhez a mellékelt fénykép tanusága szerint. Persze lehet hogy csak nekem nincs érzékem a magasabbrendű szexualitáshoz.