Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.07 -5 0 1919

Patrícia játéktudása alapján akár a Fradiban is játszhatna.

Csak hát...

Előzmény: Süni2 (1918)
Süni2 Creative Commons License 2021.04.07 -2 2 1918

Mert az Óvár az öt leggazdagabb női klub között van pillanatnyilag. 

Előzmény: Tonio 2.0 (1910)
G-T15 Creative Commons License 2021.04.07 0 2 1917

 Tóth Niki ismét szerencsétlen sérülést szenvedett. Remélem egyszer végre már elkerüli őt ez a pech széria.

Süni2 Creative Commons License 2021.04.07 0 4 1916

Azért azt ne feledjétek, hogy 

- a Siófok és az MTK egy-egy meccset már lejátszott az ETO-val és a Fradival,

- az Óvár és a Vác kétszer játszott a Fradival, és egyszer az ETO-val,

- a Loki egyetlen meccsét se játszotta le még velük.

 

Trissel mi történt, ill. mi történt ezen a meccsen? Az Óvár "varázsa" eddig abban állt, hogy volt két soruk. A karantén úgy tűnik, bezavart a képbe. A Fehérvárnak gratulálok.

 

Előzmény: vitaceae (1915)
vitaceae Creative Commons License 2021.04.07 -3 1 1915

Szerintem a Vác vagy a Debrecen lesz a 3.

Előzmény: Tonio 2.0 (1914)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.07 -2 1 1914

Nem tudom a meccssorrendet, meg hogy ki kivel nem játszott még, de van egy erős tippem látatlanban, hogy a Siófok lesz a 3.

A Móvár eléggé szétcsúszott viszont.

Triscsuknak meg jobbulást.

schanc Creative Commons License 2021.04.07 -2 2 1913

25:28, komoly meglepetés az Alba győzelme!

Taliga007 Creative Commons License 2021.04.07 -1 3 1912

Ma azért sok helyen rezgett a léc, a Vác is megizzadt a Várdával, és az MTK-nak sem volt fáklyásmenet Zácsik nélkül a Békéscsaba...

Előzmény: schanc (1908)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.07 0 0 1911

Na, Triscsuk megsérült.

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.07 -3 1 1910

Kovács Patrícia miért Móváron nyomja?

Kurva jó játékos.

vitaceae Creative Commons License 2021.04.07 0 0 1909

55. perc 23-26!

schanc Creative Commons License 2021.04.07 -2 2 1908

Amilyen kezdést produkált az Óvár a szezon első részében, annyira összeesni látszanak most. Ha a Fehérvártól kikapnak otthon, az nekik elég komoly vereség.

Előzmény: vitaceae (1907)
vitaceae Creative Commons License 2021.04.07 0 0 1907

Móvár - Fehérvár 45. perc 21-23

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.04.06 -5 5 1906

'Nemzetközi sikerességről volt szó.'

 

Amit leírtam az a nemzetközi sikerekre is igaz lehet....

Előzmény: Tonio 2.0 (1904)
RnD Creative Commons License 2021.04.06 -4 6 1905

Vác—Móvár:  30-27 (14-11)

 

 

 

Dinamikus, de zűrzavaros és összevissza játékkal kezdődött a meccs: mindkét csapat megpróbált középen helyzetbe kerülni, a védők mellett ripsz-ropsz gólt lőni, a leütköző faultokkal mit sem törődve a kapu felé indulni…Különbség talán csak annyi volt h a Móvár, nem meglepetésre, az elején valamivel határozottabban védekezett, agresszívabb kilépésekkel, és az így megszerzett labdákkal gyorsabban próbálta befejezni az akciókat, lehetőleg még összeszedetlen váci védekezésnél és a széleket is inkább bevonva…. Ezért az első gólokat a vendégek lőtték: Szarková indítás után rendezetlen védelem ellen balszélről, Stranigg Zsófi ugyanígy és előtte Gyimesi Kitti is betalálhatott volna jobboldalon  de ő  lassabb volt náluk, a hatoson Kácsor beérte és lendületből kicsit oldalra lökte, amiért aztán a kapusba lőtte a labdát.

 

A váciak közül LR kétszer is megpróbált középről előkészítés nélkül betalálni, nem sikerült. Hámori Koni jobboldalon bement egészen a vonalig de az ő lövéséből sem lett gól, valamivel később meg elrontott egy passzt előre a hatosra Helembainak. Kácsor Gréta középről felugrásból elegáns asszisztot akart adni ugyancsak Helembainak, ebből sem lett semmi. Az első váci gólra a hetedik percig kellett várni és végül extrém körülmények között jött létre: Hámorira jobboldalon kilépett Stranigg Zsófi, kilenc méteren akár egy birkózó feldöntötte őt és még rá is feküdt, de Konit ez nem zavarta, a földön háton fekve is pontosan kiadta a labdát jobbszélre Diószegi Nikinek…. (1-2 7. perc)

 

Az első tíz perc után Hámori Koni feladata lett rendet tenni a Vác támadó játékában: látva hogy jobboldalon szinte lehetetlen helyzetbe kerülni, elkezdte onnét megjátszani a balszélt, rövid időn belül három nagyon jó passzt is adott Radosavljevicnek (aki ezekből rögtön lőtt két gólt), és nem sokkal később adott egy labdát ziccerbe Helembainak is (ebből hetes lett [4-4 13. perc]). Tíz perc után a váci védekezés feljavult, a kapuban Bukovszky elkezdett védeni, Helembai betörésből lőtt gólt, szabaddobás után kilenc méterről középre felkanyarodva (irányítótól inkább látni ilyesmit…..): így nem volt meglepő hogy a hazai csapat hamar átvette a vezetést (5-4 és 6-5 16. perc). A túlsó oldalon Szarková, aki az első gólt lőtte de azóta nem igazán lehetett észrevenni, hirtelen berohant előre középen hét méterre, ráugrott lendületből a baloldalról odalépő Konira, majd a földre esett, nagyjából előtte. Konit ezért kiállították, a váci edzők, NA és Szilágyi Zoltán méltatlankodása mellett…..amire jó okuk volt, mert itt szó nem lehetett szándékos faultról.

 

A kétperces kiállítás alatt Kácsor Gréta szuper gólt lőtt kilenc méterről felugrásból (két gólja közül az egyiket ezen a meccsen). Visszajött Koni, Szarková jobboldalon kilépett rá h levédekezze, torkon ragadta, erre Koni elesett (szó se róla, elég látványos mozdulattal). De torkon ütötték, ez tagadhatatlan, és rövid videózás után a cseh légióst piros lappal kizárták a meccsből (7-7 19. perc) Szarková nem volt éppen a móvári támadások motorja (ezt inkább Kovács Pattiról mondanánk) de ő volt a vendégek kulcsjátékosai közül az egyetlen, aki kedden nem játszott a Liga Kupában, ezért friss erőnek számított és a kapura  komoly gólveszélyt jelenthetett volna. Így aztán a negyedóra után már amúgy is fáradni látszó vendégcsapat komoly hátrányba került....

 

 

Ugyanekkor állt be a váciaknál Szabó Laura, és hamar kiderült h az ő becserélése nyerő húzás lehet, mert egy ilyen nagytermetű játékost a móvári védők képtelenek megtartani a vonalon. Konitól kapott is két asszisztot pillanatok alatt és ezzel rögtön két gólra növelte a hazaiak előnyét (10-8 23. perc) Pályára került Bárdy Noémi is, most másodszor, de a nyitott védekezés ellen átlövésekre nem volt esélye, a betöréseket meg  ’túlelőkészítette’, ezért mindig volt már előtte védő amikor kapura akart lőni (viszont most is láttunk tőle egy ziccerbe hozó szuper passzt, középen jobboldalról balra Kácsor Grétának, hasonlóan mint egy hete a Loki ellen…) A Móvárnál Tóth Eszti, Stranigg Zsófi és középről Kovács Patti elöl megtette amit lehetett, ezért egy ideig maradt az egygólos különbség. De aztán Hámori Koni jobboldalon betörésből előbb saját maga talált be, majd rögtön utána újabb gólpasszt adott Szabó Laurának, és ezzel máris három gól lett a Vác előnye (13-10 28. perc)

 

 

Ekkor Szilágyi Zoltán váratlanul időt kért és rögtön egy konkrét figuráról kezdett beszélni: „…annyi a történet h a Lala le fogja passzolni rögtön ide balátlövőbe, nullából beugrik a Sanja és annyi h ahogy nulláról beugrasz, a Gréti közelről ráugrik, tehát érkezik….nem középen…. de lehet középen is, legyen középen hogy ott ahol találsz helyet ott menjen jó?  ha nem találod a Grétit te ballövőben és akkor egy kínai vagy pedig a Lalának visszapassz ennyi csak ennyi….” 

 

Valami kínai figura lett volna, annyi szent, de az ilyen komplexen előkészített akciókat ritkán sikerül megvalósítani a pályán, és most sem lett belőle semmi: amint újraindult a váci támadás, a középről balra mozgó Kácsor Gréta máris összeütközött Hudák Emmával, a móváriak zavaró védőjével…. A jv-k belemenést fújtak, Horváth Betti azonnal indult, ha gólt nem is  de egy hetest összehozott, ráadásul Konit, aki időben visszafutott vele és ’damage control’ céljából megpróbálta legalább ezt megakadályozni, még ki is állították. Kínai helyett móvári indulásból hetes és váci kiállítás….ez így nem volt éppen jó vásár (13-11 29. perc)

De a vendégek csapata a félidő végén már nem tudott eléggé koncentrálni ahhoz h kihasználja az így adódó lehetőséget: a Vác hosszan támadhatott, és a végén Radosavljevic balszélről még gólt is lőtt (igaz, előtte belement Katona Flórába, de már a kapuelőtérben, ezért a jv-k itt előnyszabályt fújtak…) [14-11 30. perc]

 

 

 

 

A második félidő váci hetesekkel és Horváth Bernadett-gólokkal kezdődött (az elsőnél a labdát Tóth Esztitől kapta középről->középen, a másodikat meg rendezetlen védekezésnél a vonalon, mert a Vác elfelejtett visszarendeződni). A következő támadásnál aztán Hámori már a hatoson várta Kovács Pattit és amikor megérkezett, ki is harcolt rögtön egy belemenést. Nem sokkal később Stranigg Zsófi kétvállra fektette Konit a kilencesen már másodszor, két ilyen földrevitelt kézimeccsen ritkán látni (a jv-k mindenesetre kiállítással honorálták…) És Koni hátraesés közben most is pontosan ki tudta adni a labdát jobbszélre Diónak, mintha mi sem történt volna… (Két ilyen földrevitelből adott gólpassz meg azt hiszem még ritkább…) [17-14 36. perc]

 

A Vác nyolc-kilenc méteren továbbra is nagyon jól védekezett, a Móvár felállt fal ellen egyre reménytelenebbül támadott, középen próbálkoztak mindig, ha kapura lőttek is, pontatlanul tették és az így szerzett labdákból Radosavljevic és Diószegi Niki indulásból könnyű gólokat lőttek (21-16 42. perc). Gyurka János időt kért és arra próbálta rávenni a játékosait hogy ne középre, inkább a váci kettesekre vigyék fel a labdát elöl. Tóth Eszti így is tett, és ezzel bal2-ben gyors egymásutánban két hetest is kiharcolt (igaz, akkor éppen Aron Andrea volt fent ezen az oldalon, nem Koni). De amikor jobboldalon Hudák kísérletezett hasonlóval, abból labdavesztés és váci indulásgól lett. Elöl Kácsor Gréta két szuper asszisztot is adott a hatoson Helembainak, közben meg egyszer eladta a labdát (de aztán Koni a félpályán túl azt ügyesen visszaszerezte…) A vendégektől egyedül Lancz Barbi támadta a váci kaput kellő dinamikával, lőtt két gólt, de ma ő is többször hibázott mint máskor… Móvári eladott labdák, újabb váci indulásgólok következtek egymás után (Kácsor, Helembai) és Gyurka János újabb időkérése (26-19 49. perc)

 

 

TO után a vendégek rögtön elhagyták a labdát és a váci támadást most is Radosavljevic fejezte be, ezúttal felállt fal ellen (ez volt ma a kilencedik gólja, kilenc lövésből.) A másik oldalon Domokos Dalma jobbszélről talált be (öt perc móvári gólcsend után) [27-20 51. perc] majd rendezetlen védelem ellen is eredményes volt (27-21). Aztán egy váci belemenést követően Hudák Emma indult meg a labdával nagy lendülettel előre, és kilenc méteren az összezáró Koni és Kácsor Gréta között kicsit jobbra fordulva tovább akart menni.  Gréta elölről leütközhette volna, de ezt valamiért nem tette mégsem, ezt látva Koni a másik oldalról ellökte a móvári játékost, mert azért már mégse…Mondhatjuk h Koni bevállalta azt amit Kácsor nem, amiért aztán kiállították, méghozzá harmadszor, így már vissza sem jöhetett….(27-21 53. perc)

 

 

Hat-az-öt ellen a vendégek gyorsan lőttek két gólt (mindkettőt Szabó Lauráról, aki középen mozdulatlanul állt a vonalon…) és feljöttek 27-23-ra. Szilágyi Zoltán időt kért, beküldte irányítónak Bárdy Noémit, de a gólt megint Radosavljevic lőtte balszélről, most már a tizediket (10/10)…(28-23 55. perc) Pluszban még Horváth Bettit is kiállították, nem tudni miért, és ezzel végleg tovatűnt a móváriak utolsó esélye arra h legalább szorosabbá tudják tenni a meccset.

 

Az utolsó öt percben Kovács Patti lőtt gólt középről, Szabó Laura a vonalról, Kácsor asszisztból, Tóth Eszter balkettőből Aron Andreáról, majd Aron hasonló helyzetből jobboldalon és Horváth Betti is betalált kétszer a hatosról, rendezetlen védelem ellen. Végül ráadásként még Radosavljevicet kiállították, mert sípszó után eldobta a labdát….így negyvenhét másodpercre pályára kerülhetett Szondi Zsófi is. De az utolsó támadást mindkét csapat elrontotta vagy inkább egyik sem vette már komolyan.

 

 

 

A Vác teljesen megérdemelten győzött a rangadón, ami nem volt rangadó. --A meccs már az első félidőben eldőlt, a szünet után a Móvárban nem volt erő és lendület ahhoz h fordítani tudjanak. --A meccs már a huszadik percben eldőlt amikor Szarkovát, egyetlen játékosukat aki pihenten lépett pályára (mert kedden a Liga-kupában nem játszott) piros lappal kizárták --A meccs már azelőtt eldőlt h a Móvár Vácra utazott volna, mert több hét kihagyás után két meccs túl sok volt nekik egy héten --A meccs már akkor eldőlt amikor kiderült hogy egy héttel a hosszú karantén után kell majd lejátszani, alig néhány közös edzéssel előtte és úgy h többen még most is hiányoznak a móvári csapatból.

 

 

Ezek a mondatok mind igazak, és végigolvasva őket egyértelmű h a Vác a saját szempontjából igencsak szerencsés pillanatban játszhatta le ezt a visszavágót egyik komoly ellenfelével (ugyanígy volt ez a Debrecennel is…) A Móvár padlón van egyelőre, ezért a Vác magabiztosan győzni tudott annak ellenére h alig volt jó teljesítmény náluk. Lakatos Rita és Kácsor Gréta talán a szezonbeli legrosszabb formájában szerepelt ma, Szabó Laurának volt egy jó negyedórája, Helembai Fannira azért mindig lehetett számítani, Aron Andrea és Bárdy Noémi viszont nem igazán tudott hozzátenni a játékhoz. Mezőnyben a szélsők, Radosavljevic és Diószegi hozták a meccset (ők gyakorlatilag végig pályán voltak) és Hámori Koni, aki az első nyolc perc után kézbe vette a csapatot, egymaga megszervezte a támadójátékot úgy h az pont jó legyen, irányította elöl az akciókat, adta az asszisztokat, kiharcolta a heteseket, nagyon jól védekezett, Szarkovát már az elején kiállították róla….és még sorolhatnám. Ezt a meccset Koni nyerte meg a Vácnak, nem mindig látványos de mindig nagyon okos játékkal.

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.05 -1 2 1904

Nemzetközi sikerességről volt szó.

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (1903)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.04.05 -7 3 1903

Ebben mi úgy tűnik hogy nem fogunk egyetérteni,minden csapat abban érdekelt hogy az adott keretein belül sikeres legyen,kinek az ha bent marad kinek az ha stabil középmezőnyös kinek az hogy  a felsőházhoz tartozzon,kinek meg az hogy az érmek sorsába bele szóljon!

Ez így is van jól,az hogy ez áldozatokkal jár,kinek kinek anyagi helyzete/ereje szerint,az is vele járója a küzdelemnek......én ráadásul azt vallom hogy sikeresnek lenni igen is jó dolog,és szerintem így gondolják ezt a játékosok is,és sok mindent fel is adnak ezért.

Persze az élet most nem egyszerű,ez a helyzet most sok mindent nehezít,de ez sem fog örökké tartani!

Előzmény: Tonio 2.0 (1890)
Trombozis4 Creative Commons License 2021.04.05 -2 1 1902

A Békéscsaba elég nagy valószínűséggel kiesik az nb1-ből, Kukely Anna viszont idén bizonyította, hogy nb1-es szintű játékos és korából adódóan még várható nála fejlődés. Biztosan vannak ajánlatai nb1-es klubcsapatoktól, remélem, hogy elfogad majd egyet közülük és láthatjuk őt jövőre is a legmagasabb ligában.

Előzmény: RnD (1900)
RnD Creative Commons License 2021.04.05 -5 5 1901

Megjegyzem Gorilszka is szuper Szombathelyen, az őszi félév egyik legjobb légiósa volt szerintem.

RnD Creative Commons License 2021.04.05 -3 4 1900

MTK, Kisvárda, Érd meccsek általában mind jók, ők küzdenek mindhalálig.

Móvár jó volt amíg be nem ütött a karantén. A NEKA pontszerző meccsei hazai pályán végig izgalmasak.

 

A Vác támadójátéka szinte mindig klassz (a védekezés....hát az nem).

 

Igazából a Békéscsaba és a Szombathely meccsei nem az igaziak (utóbbiban mindig érdekes Pődör Beki, előbbiben Kukely Anna és most már Török Fanni is egyre jobb).

 

 

Előzmény: Tonio 2.0 (1897)
mijmij Creative Commons License 2021.04.04 -4 1 1899

A vírus és a kialakult gazdasági stagnálás miatt (szinte) minden csapat költségvetése csökkent.
A csapatok kevesebb légióst alkalmaznak, a legjobbakat (~válogatottak) már szinte teljesen összegyűjtötte a három, a szezon előtt nagyobb célokat tervező csapat (ETO, FTC, Siófok).
A többi csapat nemzetközi szinten súlytalan lett, bár az MTK, Mosonmagyaróvár, Vác, DVSC az NBI-ben sikeres maradt, de ebben annak is szerepe van, hogy az utánuk jövők még gyengébbek.

Gyengült a bajnokság, csökkent mérkőzések színvonala és nem csak a nézők hiánya :-) vagy a vírus miatt kimaradó edzések/játékosok/mérkőzések miatt.  (+ tervezhetetlen a szezon)
De nincs is, nemhogy 14, de még 4-5 csapatra való, nemzetközi szinten is értékelhető játékos. 
Igaza volt Borsoséknak, hogy visszafelé sült el a légiótlanítás.

Handie Creative Commons License 2021.04.04 -2 4 1898

Ha már jó bajnoki küzdelmek: az MTK - Kisvárda kimondottan jó meccs volt szerintem. Védekezés nem volt, de támadásban csodajó dolgokat láttam. :) Pl. Szabó Nina parádéját. Intenzív meccs volt. 

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.04 -4 2 1897

Valóban sok szoros meccs van, amelyeken általában egymást múlják alul a csapatok, ez is egyfajta élmény. :-D

De voltak pozitívumok is, pl a Móvár őszi menetelése kifejezetten tetszett, sajnálom, hogy szétszéled a csapatuk.

Bizonyára az MTK-nak is voltak jó teljesítményei, de őket keveset láttam.

A Loki csalódás volt (amikor láttam őket), és többnyire a Vác is.

Előzmény: RnD (1896)
RnD Creative Commons License 2021.04.04 -2 4 1896

Épphogy nem a helyezések miatt érdekesek ezek a meccsek, hanem a játék és a kiélezett küzdelem miatt (amit Fradi és ETO-bajnokin nem látsz). Ráadásul a Fradi és az ETO ellen a legtöbb csapat tartalékol, ezért ha valaki csak ezeket a meccseket nézi az NBI-ben, nem igazán van képben a többi csapatról és a játékosaikról.

Előzmény: Tonio 2.0 (1893)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.04 -3 0 1895

De érdekel, a Vácnak például kifejezetten sok meccsét láttam idén. Kicsit sajnálom, hogy úgy jött ki, hogy a Lokit és az MTK-t eddig keveset láttam.

Mondjuk a színvonal sem verdesi az egeket, ez a másik problémám a nagy kérdések eldőlése meg a (számomra) immár izgalommentes bajnokság mellett.

De az a lényeg, hogy te meg vagy elégedve, ezzel nincs is baj, nézz sok meccset, és írj róluk szorgalmasan. :)

Előzmény: RnD (1894)
RnD Creative Commons License 2021.04.04 -4 7 1894

Szerintem akit érdekel a kézilabda, azon belül is a magyar játékosok, mind néznek ilyen meccseket is.

 

Téged nem érdekel, hát így jártál...

Előzmény: Tonio 2.0 (1893)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.04 -5 2 1893

Ezért írtam, hogy annak biztos nagyon érdekes, akit az érdekel, ki lesz az 5. meg a 6., meg a NEKA vagy a Szombathely végez előrébb. Nem tudom, hány ilyen ember van az adott csapat törzsszurkolóin meg a szakmabelieken kívül, gyanítom, nem túl sok.

Előzmény: RnD (1891)
RnD Creative Commons License 2021.04.04 -5 0 1892

...a saját szempontjukból fontos meccsekre tartalékolnak

Előzmény: RnD (1891)
RnD Creative Commons License 2021.04.04 -6 8 1891

"....az idei szezon szerintem....... kevésbé érdekes, mint a korábbiak...."

 

Ez nem így van. Illetve csak abban az esetben ha valakit kizárólag a Fradi meccsei érdekelnek. Mert ott valóban nincs sok izgalom, az ETO ellen már az első meccsen feladták, a Siófok ellen sikerült  úgy intézni h szinte junior-csapattal játszottak, a többiek meg - ebben a speciális évben - a saskát szempontjukból fontos meccsekre tartalékolnak, nem a Fradira vagy az ETO-ra.

 

De a harc a 3-7. helyért nagyon érdekes - izgalmas, sokgólos meccsekkel -  és azért a Siófok sem mehet biztosra, a Kisvárda--Érd--Fehérvár--Újváros négyes is kiélezett mérkőzéseket játszik egymás ellen. A NEKA--SZKKA küzdelem az alsóházban szintén most lesz igazán jó, egy pont a különbség köztük, mindegyik meccs számít. Épphogy most kezd felpörögni a bajnokság - persze nem az ETO-nak meg a Fradinak.

Előzmény: Tonio 2.0 (1890)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.04 -7 0 1890

Miközben mindenhol minden csapat arra törekszik hogy nemzetközi szinten sikeres legyen.....nem is értelek.

 

Nem egészen, sőt sokaknak púp a hátára. Szerintem korábban a Vác és talán idén a Loki sem nagyon bánta a kicsekkolást, főleg a mai viszonyok között mondjuk egy orosz túra, egy kevésbé gazdag csapatnak eleve nem egyszerű, meg nem is kellemes történet, plusz több meccs, nagyobb terhelés, nagyobb sérülés -és vírusveszély, hiányzik a fenének. Gazdaságilag szerintem nem éri meg, néhány játékosnak jó tapasztalat, de azt a magyar bajnokságban is megszerezhetik, az Európa Liga kb utcák-terek bajnokság (legalábbis a nőknél), nyilván van néhány kivétel, pl Siófok, Nagybánya, Ikast.

 

Ebből a logikából kiindulva a bajnokság sem több egy promónál!hiszen a végén ott is a legerősebb(gazdagabb)csapatok nyerik meg az érmeket.

 

Igen, a bajnokság sem túl izgalmas, mindenki tudja előre, hogy 1. ETO, 2. FTC, 3. (ha szét nem esik) Siófok, bár ez még talán kérdés, de valójában kb a 4-6. helyért megy a harc, meg esetleg a kiesés elkerüléséért, de lehet, idén nem is lesznek kiesők (?), ezt nem tudom.

 

Összességében az idei szezon szerintem, azon kívül, hogy elég alacsony a színvonal, kevésbé érdekes, mint a korábbiak. Nyilván aki azt szereti nézni, hogy az ETO 15-20 góllal nyeri a meccseket, annak remek, vagy hogy vajon ki lesz a 4. meg az 5., illetve hogy a NEKA vagy a Szombathely végez előrébb, kb ilyen kérdések vannak.

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (1889)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!