Keresés

Részletes keresés

B. Varga János Creative Commons License 2008.02.05 0 0 4
Mit kezdene például az adóhivatal azzal, ha behivnak és faggatnak, akkor azt mondja nekik az ember, hogy hat évvel ezelőtt mindig csalt mint állat, vagy tizenöt éven keresztül. Az összeszedett pénzt rakosgatta, aztán költögette, persze mindent kp-ben. Senki nem mondta neki, hogy ezt ne tedd, senki nem figyelmeztette, te, bankon keresztül csinálj mindent, mert egyszer csak jön APEH és csak azt fogja elfogadni. Büntessenek meg. A bírósághoz fordulok. Legyen egy kiindulás, legyen egy vagyonbavallás, onnan lehet kezdeni, így szerintem úgy törvénytelen ahogy van.
sajtmedve Creative Commons License 2008.02.05 0 0 3
Gyakorlatilag MINDENKI megbukna a vizsgálaton, aki az elmúlt 10 évben lakást/házat eladott, vett, mert soa senki nem a tényleges pénzt írta a szerződésbe.
Most meg lehet gondolkozni, hogy mit mondjak, honnan volt még 15 millióm, amiből felújítottam a házat. (ráadásul kp, mert bankba senki nem pakolta be)
Ott tartunk hogy a KKV-kat tönkreteszik. nagy multik kapják a sok pénzt ahol a legelemibb biztonságtechnikára és munkaügyi eljárásokkal sem foglalkoznak (hankook), munkahelyteremtési támogatást (paks, energia szektor, miközben bp-en megszűnt pont ugyan annyi állás), stb, a KKV-k pedig fizetik a minimáladót és cseszegetik a tulajdonosokat, honnan futotta erre meg arra.
SM.

zolovics Creative Commons License 2008.02.05 0 0 2
Egyetértek,csak az a baj,hogy ha a kisvállalkozó befizeti az adót akkor egy rohadt fillére se marad, teccik tudni!A nagyvállalkozó,a nyugati Nagymulti meg 5-10 éves adókedvezményt kap.Őket ki fogja megadóztatni.Erről beszéljünk már.
Előzmény: üzekedő nyugdíjas (1)
üzekedő nyugdíjas Creative Commons License 2008.02.05 0 0 1
be kell fizetni rendesen az adót, nem csalni, lopni, hazudozni állandóan!
BkSp Creative Commons License 2008.02.05 0 0 0
Engem még az is érdekelne, hogy mi lehetett a kiváltó oka.
B. Varga János Creative Commons License 2008.02.05 0 0 topiknyitó
Miként viselkedjünk, mit tegyünk, mit mondjunk, ötletek tippek, konkrét esetek megbeszélése, ez lenne a cél.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!