Mifelénk, szorgos-dolgos-takarékos népek élnek. Erre idejöttünk a városközpontból és 100-as égővel világitunk...Két szomszéd már megjegyezte, hogy de sok lesz a villanyszámla, meg hány százas égötök van, stb, stb
nalunk a folottunk lako 86 eves neni kepes naponta 26x lejonni az elsorol es visszamenni gyalog(!!), csakhogy a konyhaajtomol balra az erkelye ala (szerinte az o maganteruletere) tett dohanyzoszekemet bekurja a kert kozepere. szoval vannak fitt mamak Rubint Rekan kivul.
Ilyesmit hazugságnak nevezni szerintem költői túlzás lenne.
Különben is, honnan tudod, lehet, hogy nyugdíjas artista a néni, aki flitteres ruhában, kis napernyővel, drótkötélen kereste össze a milliókat, még valamikor ie. 306-ban...
Nem javaslom , hogy a kisgyerekedet igyekezz teljesen steril körülmények között felnevelni. Egyrészt, ha eleve úgy tanítod , hogy az állatok csak betegséget terjesztenek, s hozzájuk sem szabad nyúlni, azzal csak azt éred el, hogy utálni fogja mindet, meg félni fog tőlük.
Ha meg tényleg steril, jó kis Domestosos világot alakítasz köré,
az meg arra lesz jó, hogy elkap minden betegséget , ami csak megkörnyékezi.
Persze, meg a falusi cigánygyerekek is felnőnek cipő nélkül, mostanában is, és a vezetékes víz és angolvécé sem elengedhetetlen feltétele a létezésnek. De attól ez még nincs így jól. Ez is off.
Kíváncsi lennék, ha neked szarna az ajtód elé a szomszéd háziállata, mennyire lennél mosolygós és elnéző vele. Én már unom a macskaaknákat a kertemben, noha én is vidéki gyerek vagyok... Ami meg a kórokozást illeti, nem magamtól találtam ki.
Nekem olyan szomszédom van (egy 68 éves nő, 145 centi és 25 kiló, mellékesen sokszoros milliomosok), hogy éjjel zseblámpár magára szerelve kapál. Valamint képes felmászni a kertjükben található mintegy 30 méter magas fenyőfára, hogy a fészkekből kiszedje a galambtojást és a galambfiókákat, hogy megfőzze.
Egyszerű a dolog. Lemész és becsöngetsz. Ha kijön, lehet az ő fejével is verni az ütemet. Ha nem jön ki, akkor villanyóra OFF, és máris csend van. Elöbb-utóbb úgyis ki kell jönnie, mert kiolvad a mirelitpizzája. :)
hát akkor már inkább a páromból, mert akkor legalább énekelhetem hogy rendőrnő az álmom... ha a szomszédból lenne, akkor feljelenten kosárlabdázás miatt, és azt biztos hogy engem hamarabb büntetnek meg mint őt...
Hát azért amikor páros lábbal, mezítláb és teli talppal ugrál valaki, akkor a monolit vasbeton födém elég rendesen leviszi az üzenetet, a kosárlabdázástól is fitt leszek :)
köszi a tippet, párom is ezt javasolta, ő páros lábbal szokott ugrálni, ha megunja, ugyanis az alsó szomszédról van szó. de félek hogy pont ellenkező hatást vált ki, és éppenhogy felhangosítja. Az biztos hogy előbb utóbb rendőr lesz belőle...
"Örömmel" látom,hogy büszkén vállalod tetteid (a bűntetendő fajtából),igaz ezt nick névvel,arc nélkül!Mélységes bánatom,hogy mindezt nem a szomszédok és a bíróság elött teszed!:/
Igazán érdemes volt a fórumon történő korábbi megnyílvánulásaid megtekinteni!Azzonall kiderült,hogy te sem az általad említett inteligens "civilizáltabb emberek" közé tartozol!
A kérdésem pusztán annyi lenne,hogy milyen szankciókat vetsz be kedvenced ellen(elvileg van ilyen,saját bevallásod szerint),ha éppen természetétől persze "eltérő" módon ugatásra adja a fejét(amikor te épp pihennél)?Megfenyegeted egy kis patkánymérges chappi-vel?!
Vagy feneketlen nagy értelmi képességeiddel megtanítottad,hogy hal szerű hangokat hallasson?!
Igazán csak gratulálni tudok,remélem sokáig osztod még az észt a zavaró tényezők elhárításáról,s idővel valaki téged érez majd feleslegesnek!