Most ha azzal jönnek a készítők hogy valami betegsége van, akkor lehidalok. Ugyanis akkor a kedves papa azonnal betelepszik ujfent a lakásba, mert a lánya beteg. Szegény Bandrás meg ugysem tud érzelmileg versenyezni egy nagybeteg gyerekkel.
Értem,értem.......de akkor Nóri mitől olyan biztos benne hogy " szerencsére nem vett be egyet sem" felkiáltással adta át Andinak hogy fordítsa le a német szöveget.
Már miről nem tehet... hogy öngyilkolja magát? Akkor meg dilidokihoz a csajszit! Vagy mire gondolsz valaki bement a lakásba és földredobta, hogy elájult.
Akkor el is rághatott belőle, egyet cukor gyanánt .. vagy origi. volt a csomag? Azt nem láttam. Ha nem hiányzik belőle akkor Májki simán kimagyarázza, ha Andi rákérdez. Úgyis edzésben van a hazugságokat tekintve.
hát amennyit eddig a saját konyhájában sürgött-forgott, simán el tudom képzelni, hogy a főzést-házimunkát szívesen ráhagyja Vicacicára, úgy aztán konfliktus sincs.
Az lenne poén, ha ebben a helyzetben András lovagiasan felajánlaná, hogy segít, ahol tud (pl. bevinni kórházba Vandát) és ezzel még jobban bevágódna Julinál. :))
Jó...jó.. de a kamaszkor ne jelentse azt hogy mások helyett akar dönteni... De egyébként ez a döntés a másik feje felett szindroma nem a Vanda sajátja csupán. Mert tegnap a Clau is megkereste Bandrást hogy ő nem ellenzi hogy Julival kezdjen. Na most hogy is van ez? Ha a lepedő gyűrésig fajul a dolog akkor elösször megkérdik a házat hogy ugyan mehet e a móka. Ha még nagyon kicsi a gyerek mint a kisBandi akkor elfogadható az ellenkezés, de a Vanda egy lepedőakrobata, ha meg gyerekként viselkedik akkor ne d...
Remélem, a jó édes anyukája leordítja majd a haját, ha kiderül, szimulált. Milyen jogon akar belepofázni, hogy az anyja kivel "barátkozik"? Jujj de ellenszenves kis p****a!
az senkit nem idegesit, hogy panda halomra ajándékozza el a konyhai cuccait, mert "apáéknál úgyis van minden". Simán be fog mászni egy másik nő konyhájába és használ mindent pofátlanul? Nehogy már ne legyen egy külön lakrésze. Vagy ezt hogy képzeli? A hálójukba is beköltözik majd a babával?
Szerintem Vanda csak szimulált, mindenképp meg akarta akadályozni a vacsit. A tebletta előkerülése igen tetszett, most még letagadni sem lehet hisz a Nóri találta meg a gyerek csomagjában. Én először azt hittem bevesz egyet a gyerek és rosszul lessz.
Reméllem a Noémi tudomására jut valami módon a Tóni szíve kié lett. Az lenne az igazi ha amugy vastagon nagy halomban zúdulna Miki nyakába a kaki. Érdekes izgalmas részek lennének ahogy megpróbál kijönni a víz alól.
Nem értem a Tildát miért nyomoz kutat Paligyerek után, hisz ha melegítik a hazugságokat akkor az ő nyakába is folyik jócskán a vajból. Egyszerüen nem értem hogy miért futkoz állandóan fel Erikhez. Még a munka is másodrendü lett ha Erikről van szó. Meg egyébként sem való nekik cég, hisz soha nem a munkával foglakoznak.
Nem hal meg, mert akkor írták volna, hogy kiírják. Nem elég, hogy Palika és Andi is megy? A jövő héten is szerepelni fog. Mit csinálhatott amúgy? Begyógyszerezte magát? Vagy?
Nálunk a gimiben az az idézet volt kartonbetűkből kirakva a falra: "Gondolkodás nélkül tanulni haszontalan, tanulás nélkül gondolkodni veszélyes." Egyszer félig leszedtük, hogy amikor a magyartanárnő bejön órára, az legyen kiírva: "Ondo nélkül hasztalan ondolkodni"
sztem nem csak "az en babam" szindroma jatszik, hanem a gyereket hasznaljak buntetesre. nora mondta is a multkor klaudianak meg szofilianak, hogy nem szep, nem szep, de timikevel fogja kordaban tartani mikit. mennyire szimpatikus hozzaallas...
nemtom panda mibol gondolja, hogy a gyerek az ove es majd o eldonti hogy lehet-e apja...es valoban nagy kiszuras azzal a nyomorult gyerekkel is.
Meg szerintem azért elég nagy kibaszás egy gyerekkel, hogy megfosztjuk őt a (vélt) apjától, csak azért, hogy a fene nagy önérzetesség (látszata) meglegyen...azért itt nem az a szitu, hogy közveszélyesen agresszív, súlyosan alkesz, vagy hasonló lenne bármelyik pasi is.
Ezek a nők ott tartanak lelki fejlődésben, hogy "ez az én babám, más nem játszhat vele". Más megközelítésből pedig: iszonyú majomszeretettel fogják nevelni szerencsétlent...
persze, azért mert vk gengszter, akarhat gyereket. sőt! az ilyen karakterek néha még jobban is. erről a ravasz az agy és a két....jut eszembe, a nagy és a kicsi chris
nyomi is eléggé a pofonfa árnyékába állhatott volna azzal a "hány porszívót adtál el" közbekérdezéssel...
Zsótiabékának meg lehet hogy joga van a gyerekhez, de lovagi becsületből felvállalni egy gyereket - pláne egy ilyen karakter által - sokkal nagyobb szarság, még a tartásdíjfizetés szintjén is. mintha a poronty apa nélkül nőne fel.
Amikor Nyomi bizonygatta Imónak, hogy majd ő elintézi tescoscsávó ügyét és Imó mondta, hogy már én is próbáltam beszélni vele, de nem sikerült, akkor Nyomi vmi olyasmit mondott, hogy igen, mert te férfi vagy. Erre Imónak azt kellett volna válaszolni: Igen, te meg egy kobold, és?
férjnek, mikor egy csődtömeg és elúszott a család minden pénze? apának mikor egy érzéketlen barom? sosem láttam még senkivel sem lelkizni. akkor is féltékenykedett mikor orsi táncolt. egy dúvad.
ok, h nem gondolta, dehát csak felismerem magam 20 évvel ezelőtt. v arra sem emlékezett h lekapták őket???
miki mindig hidegvérrel hazudik, h tud hinni neki ez a picsa? zsoltnak jogai vannak a babával kapcsolatban. szvsz lesz majd apasági és kiderül, h mikié. akkor lesz pafffff
már h ne segítene? le lehetne vágni a haját, nem értem mi az a mánia, h a pasik egy része nem hajlandó tudomásul venni ha kopaszodik és továbbra is hosszabb hajat hord. egy jó kis rövidebb, borzolt séró rajta is segítene.
az milyen már, h laci nem ismerte fel magát a régi képen??????????????
és a rendőrségen szerinted mi történik a pénzzel? peti, ne legyél már naív! mikor betörési ügyekben simán nem nyomoznak, akkor biztos minden nyom nélkül a pénz gazdáját keresgélik.
Tegnap Kanga annyit csinált, hogy mindenkihoz odament, és ráordított, hogy most azonnal mit csináljon. Először Baltát kérte számon, aztán Eriknek mondta meg, hogy mit csináljon és mit ne, utána Tildához ment, hogy azonnal menjen és mondja meg Eriknek, hogy mit csináljon és mit ne.
A csábos szirén Noémi kap helyből egy infarktust, az tuti. Aztán bejelenti Emmának hogy Tóni szive márpedig az övé! Ha be van csomagolva (Kristófba),akkor azzal együtt! Lesz itt még libatépés!
Nemrég a férjemék szóltak egy vastagnyakú bunkónak,aki előttük ott hagyott hatszáz ezer forintot a bankautomatánál (hogy a p-ba lehet ezt megcsinálni???). Azt sem mondta hogy köszi...Grrrrrr. Ilyenkor gondolja a csúnya ember, hogy milyen jól is jött volna.
sztem palci elo fogja vezetni a hazassagi szerzodest, erre tilda kiakad, hogy nem bizik benne es meglesz a vegso onigazolas miert is kell erik karjaiba omlania. mert ha palci ilyen gonosz hogy szerzodest akar akkor az nem is igazi szerelem es o hiaba kozolte erikkel az elmult ket honap minden adasaban hogy megmenti a hazassagat es hiaba rohant el minden elcsattant csok utan, mar nincs is mit megmenteni. ugyhogy melysegesen csalodva palciban megtort szivet erikhez viszi meggyogyitani (kesz ezermester ugyis).
ja, és azt lehet tudni, hogy Andinak miazisten baja van most a Baltával? tán megerőszakolta vagy netán ősértettsége maga is benne volt a félredugásban...?
de már hányadszor, könyörgöm? ezúttal úgy megvallja neki, hogy őt is megerőszakolja, amilyen formában van mostanában, aztán gondlkodhat ő is, kitől van a kölök...
szted mit csinálnak vele (feltéve h nem rakják simán zsebre), ujjlenyomatot vesznek róla? felhívják a nemzeti bankot? egy járőr körbeszalad a parkban h nem hagyott-e el vki 70ropit? stohl andrás akcióba lép?
mindenesetre akkor én nem vagyok becsületes, 14 éves koromban halálos magabiztossággal léptem rá egy járdán heverő 50000 lírásra (kb. mint most 10000ft) egy olasz kisváros tömött főutcáján. zsebreraktam, és örültem a fejemnek. azóta is tartom magam ehez:)
Sztem tilda egyszerűen még nem érett a házasságra.
Erikért 100% hogy nem érdemes elválnia, de ha már a kérdés felmerült benne, akkor ott kell hagynia palit.
Csak azt az eriket ismeri, aki örül annak ha találkoznak, pali is biztos ilyen volt az elején. Együttélni valakivel nagyon más mint néha találkozni. Ha ezt nem látja be, akkor még sokat fog csalódni.
Asszem megint volt egy kis időstop. A tegnapi rész végén Doktorsi elment valahova. Felöltözött, elköszönt. Ekkor vetette fel Noémi, hogy a bájaival támadná Fejtőt. Erről beszéltek Imivel két mondatot. A mai rész elején ezt folytatták, és további két mondatot beszéltek, amikor megjött Orsi... Vajon hol lehetett kb. 30 másodpercig?
Laci hogy fel van már háborodva,amikor valaki az orbitális nagy belére céloz/kolbészevésnél Miki,Orsi,meg amikor a volt csajának mondja,hogy: megváltozott,nagy fekete haj,KIS pocak,ahogy kell.../! Ha lefogyna,meg egy fodrász leszedne róla 3 kiló hajat,egész emberformája lehetne,hihetetlen,hogy erre még nem jött rá. Egy időben Géza is tisztes belet eresztett,de aztán gyorsan leadta. A Miklós haja nekem is feltűnt,amikor premier plánban mutatták Andrással való beszélgetésnél a kapunál,hogy ritkul,ezen bizony frizuváltás nem segít. Amitől még hülyét kapok:András megaigénytelen-stílustalan konfekció-ruhatára,és Doktorsi élből vágott megállapításai testbeszédre,és emberi megnyilvánulásokra vonatkozólag.
Az első pár rész még igazán jó volt, aztán elviselhető kb. Bőhm bácsi haláláig. Majd jött Kutya úr... na innentől felejthető volt. Persze mindig néztem, egészen a '99-es befejezésig:-)
jaj,a Szomszédok, katasztrófa, folyton csak sírtak tényleg! A pesszimizmus orditott az egészből! És most, felnőttfejjel látom, hogy pl Mágenheim doki olyan rusnya lekezelőn tudott bánni a betegekkel! Olyan fura másképp látni mindent ennyi év után! :-) De azért akkor nagyon szerettem! Az utolsó kb három évet nem láttam :-(
Takibá mindenről számlát adott,és mélységesen fel volt háborodva,ha valaki ötszáz forintos fuvart számla nélkül óhajtott volna. Lenke néni szintén csak hivatalosan,bejelentve vállalt munkát.
Taki bácsi sem kereshetett a cégnél nagyon rosszul. Egy stewardes fizetése sem lehet olyan rossz, még a Bokros csomag idején sem. Jó Lenke néninek biztos nem volt olyan sok a nyugdíja, de a két nyugdíj meg a 4 fizetés együtt már eléggé szép summát tehetett ki. Nem is értem, hogy miért nem vett Taki bácsi egy nyugati kocsit Opel Astra-t, már a gyár beindulása után, mivel hazai és ez jó reklám, így a biztosan előnyös áron kapta volna meg az MTV.
A Tilda-Erik-Pali komédiában az a legjobb hogy ...Tilda megerőszakolja a férjét bizonyítandó a szerelmét (na meg a Paligyereknek van azért cége is, meg lessz öröksége is, nem annyi mint az Eriknek) el akarja felejteni az affért Erikkel, de azért minden szarért felfutkos hozzá. Amig egyszer szerencsétlenségére bele nem akad az Erik fókájába.
Azért én azt látom, hogy Tilda legalább megpróbálja..manapság mindenki azonnal inkább válik minthogy próbáljon valamit rendbehozni.. Még ha tényleg erőlködés is...
Tilda becsapja magát..kövezzetek meg, de szerintem ilyen fiatalon, gyerek nélkül szerintem nem is kéne becsapkodnia legalább magát, na bumm, ha szétmennek.
Inkább az volt a baj, hogy elég megalapozatlan volt a házasságuk. (Nekem is volt ilyen húszévesen.)
Én a helyébe engednék az érzéseimnek, aztán meglátjuk mi lesz.
Mondjuk ennek az az útja, hogy megpróbálja hátha mégis jó Palival és nem vágyik ki a kapcsolatból, aztán úgy nyugodtabb lélekkel léphet ki.
VAn aki csak harminc fele találja meg azt, aki mellől nem vágyódik el :-)
Bocs, ha kiábránditóakat irtam, innen a tizéves kapcsolat+3 pici gyerek mellől :-)
Nem bölcselkedésnek szántam, ahány ember, annyiféle érzelem.
Mindy
remélem jól fogalmaztam,de minden mondatra kb három mondat jutott a gyerekeim fele, várják hogy vetitsek végre. Menek is :-)
Hú,,, ez már nagyon OFF.. de had tegyem hozzá, azért tudok legjobban dühöngeni mikor a buszon az öreg leül a kettes ülés külső helyén(a belső üres marad) aztán jövök én felszálok és a mellette levő egyes sorba leülök, aztán az utánnam felszálónak helyesel a fiatalok udvariatlanságáról a külsö ülésen ülő szipirtyó,mikor nem adom át a helyem, de eszébe nem jutna ha beülne akkor a másik troty is letudna ülni és nem kéne szidni senkit...
Az összefoglalódhoz... Szóval nem is rossz ötlet. Mondjuk valami kiskorú csajszival (alapos sminkkel +5év) dobatnák be a bájakat Tudorsiék a felpfozott pasinál. Pasi rákattan, amikor kiderül , hogy kiskorú máris benne lenne a slamasztikában, és zsarolni lehetne, hogy vonja vissza a feljelentést...:9
Lehet, hogy az ex-csaj mondjuk a régi ősi szakmát űzi (othonában vállalt változatba) fő, v. mellékállásban. Nem tulajdonított nagy jelentőséget a porszívónak, bizonyára arra gondolt, hogy Lacinál az az álca, vagy hogy munka közben ugrott be hozzá a szolgáltatáso igénybevételére.:)
Egyetértek (a magán jellegű téma tárgyalásába most inkább nem mennék bele, úgy látom elég szép kis külölnvélemény- vita alakult ki. Erről nekem is megvan a véleményem és tapasztalatom, de talán ikább más fórumba tartozna.)
Szóval röhej, ahogy Tilda erőlködödik. A fene megette a dolgot, ha már így kell erölködnie. Nem is annyira Palit "erőszakolja" meg, hanemi nkább saját magát, hogy igenis neki kötelessége szeretni a férjét st.stbb.., Ezzel mondjuk csak időt nyer, de a nem lesz újra szerelmes Paliba. (mert ugyebár, nem szerelmes.).
Vagy lépjen le az új pasival, vagy vegye tudomásul, hogy bizony a dolgok idővel kihülnek, de a kezdetei lángolást bizony itt már nem fogja megkapni. De hát mit lehet várni Tildától? Még azzal sincs tisztába, hogy általában a dolgozóknak nem jár napi 5-6 órás ebédidő, meg nem rohangálhatnak el 5 percenként minden szir-szart intézni.
Van benne valami. A munkahelyemen egy idősebb kolléga mindig panaszkodott, hogy milyen kevés a pénze, aztán mikor kiderült, hogy az órabére kb. 300 forinttal magasabb mint az átlag azóta csendben van.
Vagy amikor kikövetelik maguknak az ülőhelyet, mondván öregek, de a busz után úgy tudnak futni mint a nyúl.
nyomi ha bedobja a "bájait", a csóka biztos a világból is kibujdosik, mert nem akar vádbeszéd helyett a bíróságon vádbrekegést tartani... ;-)
Magdinyanyuson azt csodálom, hogy mikor andrejja előadta a tényálladékot, nem kezdett el megint azonnal a Szilágyiak erkölcseiről és hasonlókról szónokolni, egész a dinoszauruszok kipusztulásáig felsorolva bűnlajstromukat...
homárlaci a tegnapi rész fő röhögése volt, habár nem tudom, a csaj nem kezdett-e el mindjárt gyanakodni, amikor az porszipóbemutatót tartott neki... egyébként meg ennyit igazán bevállalhatott volna az üzleti sikerért...
Nyuszika erőlködésében már túl sok volt benne, de most tekintsünk el attól, hogy szerelemről vagy szeretetről van szó az esetében. De biztos vannak olyan dolgai, amiket fontosnak tart, és ezeket Cápaliban már nem találja (vagy már nem is voltak) ellenben TrógErikben igen. A szerelem köztudottan vak, de tegyük hozzá, hogy hülye is. Az meg, hogy egy pörköltzabáló (a pörkölttel az a baj amúgy, hogy sokan leragadnak a só-bors-paprika fűszerháromságnál, és emiatt büdösül egyhangú kaja tud lenni) prosztó fekszik neki, nem egy bizniszmanus prosztó, az már ízlés kérdése... csak annyira bizonyítani akarja magának, hogy akkor jól választott...
Nem kell ezen csodálkozni, így ment ez a szomszédokban is. Takibá, Lenke, Alma, János vagyis négytagú család, együtt is élnek. Ebből két fő nyugdíjas akik mellette dolgoznak is (legálisan!) a másik kettő is keres, János jobban is mint a többiek, mivel főőőmérnök. És mégis mindig sírtak, hogy éppen kijönnek a fizetésükből.
lehet, h naív vagyok és/v idealista, de szerintem ahogy águlnak és rétegeződnek a szerepek még inkább mélyül a dolog. nincs gyerekem, de én úgy képzelem, hogy ha megtalálom azt a pasit akivel le tudnám élni az életem, akkor a szerelem, tisztelet marad és közben még hozzáadódik egy csomó más. h ő a gyermeim apja, olvadozom ahogy a kölykökkel foglalkozik...biztos vagyok benne, h mélyülhetnek az érzelmek és h létezik jó kapcsolat, csak rengeteget kell tenni érte és nem csak várni a sült galambot. nem vagyok hajlandó elfogadni azt a mai felfogást h minden kapcsolatnak van halála, minden házasság szar...
én ilyen vagyok. olyat is ismerek akik tovább vannak együtt, gyerek...és úgy néznek egymásra mint a szerelmes tinik. tuti, h van hosszú idejig tartó szerelem csak igen ritka.
Tilda azt a zsongást várja el több év házasság után ami elmúlik hamar. Tényleg át kéne gondolnia, hogy mit vár egy párkapcsolattól. Mert eleinte mindenki zizeg de előbb-utóbb jönnek a hétköznapok amikor kiderül, hogy az Erik is fingik, imád tévét bámulni és esze ágában sincs naponta romantikázni. :-))
Nem tudom...én nem hinném, hogy a szerelmet olyan nagyon lehetne ápolgatni. A jó hozzáállást, a törődést, azt már igen. A szerelem-ápolgatásról nekem pont az jut ezsembe, amit Tilda csinál épp most, ez az iszonyú erőlködés, hogy szerelmes akar lenni a Paliba. Inkább a hozzáállásán, a dolgok meglátásán kéne változtatnia, ha meg akar nyugodni.
ebben igazad van. viszont szerintem egy szerelmet ehet ápolgatni. és abban biztos vagyok, h ott nagyon nagy baj van, ahol már 2-3 év után, friss házasként (tilda + pali) már itt tart a dolog, h a szomszéd suttyó srác a nyerő.
Szóval azért nem értem, hogy mit hergelik itt a többiek a Tildát. Mi a garancia arra, hogy ha most elhagyná a Palit, és összejönne Igazszerelem-Erikkel, nem tartanának 2 év múlva ugyanott (és akkor még optimista vagyok)? Palikáért is odavolt anno, nem? Hát akkor meg...?
Na ez megint egy érdekes dolog. Volt rész hogy a Géza motorozott s és esett a hó, a park fehér volt, anno. a Daniék meg az első Tilda a hóban sétáltak, benn az udvarban pedig a Laca ingben futkozott, a Zsófi meg nyáriban stb...
Ezért vagyok kiakadva ezen a típusú népnevelésen. Ugyanezt sugallja az összes hülye film is. Hogy lángolni kell, szárnyalni kell, és ha ez nincs, vagy elmúlik, akkor kalap-kabát, faképnél kell hagyni a másikat. Mintha nem lenne még ezer más fontos dolog, érték egy kapcsolatban.
nem értem mért kell ezen variálni, mindenki tudja, h nem tegnap forgatják ezeket a részeket, ősz van, akkor legyen ősz. v ha fontos, h tél legyen, akkor mit tudom én, havazzák össze a fákat. :)
Azért az érdekes, hogy most a BK-ban ősz van. Két hete volt a Juli szülinapja, aki állítólag Bak csillagjegyű. Ez kiderült a születési anyakönyvi kivonatból, amit anno Klau könnyes szemmel nézegetett, és még Baltával is ecsetelték, mikor az megszerezte. Még talán január x-edikét is említették. Most akkor elvileg dec. 21- és jan. huszonx között kellene, hogy járjanak, de fentiek szerint inkább januárban. Mégis ősz van. A BK univerzumban hetente változnak az évszakok.
És mi lett azzal a táskával, amit Klau vett a lányának szülinapjára és oly gondosan csomagolta. Legalább mutathatták volna, hogy átadja, vagy a Juli hordhatna is...
Igen igen, és tegnap nekiált avart gyüjteni meg hajlongani,gereblyézni stb... Erre azért egy kicsit odafigyelhetnének, nem azt mondom hogy oxigénsátor meg minden, de ráosztani munkát, sokkoló infót....
Tilda már valami iszonyú szánalmas volt tegnap. Mikor lerohanta Palit, hogy "ugye, örökké szeretni fogsz?", meg hasonlók, már üvöltöttem...
A sok hülye meg csak adja alá a lovat. Mi a frászt kell azon fennakadni/csodálkozni, hogy x év házasság után valaki már nem szerelmes a férjébe...ha ez indok lenne a válásra, akkor minden házasság max. 2-3 évig tartana...
Nem csak hat hónapig kell gyógyszert szedniük, hanem utána is, állandóan. És a betegségekkel, influenzával, még egy egyszerű torokgyulladással is vigyázniuk kell, nem csak pár hónap, hanem még több év után is.
Tényleg hülyeség, de Nóra lakása csak 2 szobás, Andié meg 3. Lehet Géza nem tudná fizetni Andiét lakótársat meg majd akkor szereznek ha megint válogatás lesz újabb szereplőkkel. :-)
Nos igen! Érdekesség, hogy nem a Gézu kőtözik a Zandreja lakásába (albi-albi) hanem Nóra oszt majd a Gézutól kapott albérleti díjból fedezi a saját albérletét. OKOS!!!
Olvtársak épp ezt a Fejtő-Noéni vonalat bontogattuk a 129 696 és a 129 701 hsz-ben. Hát nem semmi hogy a bájaival fenyegetőzik.
De nekem az tetszett a legjobban ahogy Magdimanyus a szívroham tüneteit produkálta mikor az Andi elcibálta a Májki mellől épp amikor megtudta a nagy titkot és lett volna alkalom a "Miklóskát" sajnálni és nyalogatni az alfelét, csak úgy a régi idők kedvéért.
Nem, de szerintem 600-800 forintot biztos kap óránként. Még a Rózsában is csak cetlire írja az órákat, és feketén kapja meg, alá sem kell írni, ilyen kifizetést mutattak már. Érdekes, Vili bácsi is csak borítékban kapta meg, mintha az sem lenne hivatalos.
Vele nagyon régen volt együtt, már nem ismerné meg senki.
Ezzel a nővel viszont csak 2-3 éve... hülyék ezek a storylájnerek, kihagytak egy ilyen lehetőséget... hiszen akkor már Orsival volt és a két nevelt gyerekkel, micsoda konfliktusokat írhattak volna akkor.
hat nemtom, csak fel fullel figyeltem, csak az maradt meg bennem, hogy soknak tunt a szinek szama :-) tudnal mondani 3 jellemzo szint per bk szereplo? :-)
sztem a pasi raizgul a potyacsajra, elhiszi hogy mi van es amikor elesre fordul a helyzet, nyomi sikoltozva elmenekul. laci idegrohamot kap, elrohan a gaz csabitohoz es megveri jol. ha tovabb fokozzuk az izgalmakat, a pasi komaba is eshet es akkor megy majd az izgalom husvetig, hogy emberoles vagy sulyos testi sertes :-)
Jaja....a felpofozott pasi már-már lehiggadna, mikoris megjelenik Noémi bevetett antibájakkal és ráveti magát. Erre a pasi ismét berág., hogy minek zaklatja őt egy ilyen perszóna, sőt, kiderülhetne, hogy pl. Imruskára izgul...
Laca megint befürdött. A csajszi nem cuppant rá a porszívójára:DD
Tildát úgy látszik baromira nem érdekli a munkaidő: "minek állandóan dolgozni"!. Inkább gyereket akar eszkábáltatni magának. Palkónak valszeg nem lesz tökéletes a helytállása, mert ő meg közben azon agyal, hogy ott a sok meló.:DDD
Az is buli lesz, amikor Lackó kupánvágott főnöke fejvesztve menekül, mikor Noémi kiéhezett vampként bedobja bájait:DDD
A bulvár ujsággal kapcsolatban igazatok van. De nekem volt egy ismerősön igaz annak csak vese átültetése volt, de hat hónapig szedett gyógyszereket kilökődés ellen, nem erőltethette magát, nem biciklizet, sportolt vigyáznia kellett nehogy megfázzon stb... Ezzel szemben a Kristófnak semmi baja nem lett amikor megtudta kinek a szívét kapta. Egy kis levegő kapkodás vagy valami azért belefért volna, egy ilyen infó hallatán. De persze ha minden részletre kitérnek akkor nem fér az időbe meg olyan lessz mint az Isaura.
Mindegy, ez tényleg valahogy így van. Két hónappal a műtét után nem mászkálna így ide-oda. Egyetemre se járna.
Egyébként nála ellenszenvesebb szereplőt még nem hordott a hátán a BK...milyen tahó stílusban beszél már...valaki egyszer itt tök jól megfogalmazta, hogy mi lehet benne irritáló...
Kösszépen, megvolt a mai röhögőgörcs. A vidijót persze nem néztem meg, mert ez az a szám, ami miatt gyakran gondolok... nem a mamára, hanem holmi lámpavasakra meg a Dunára...
És hogyaszongyák, tónigyerek az anyukák kedvence. Most őszintén, hölgyeim: van olyan, aki egy ilyen nyikhajt el tudna képzelni leánygyermeke párjaként, vagy éppen saját fiaként? Akiben meg a milf-ösztönök tengenek túl, minden bizonnyal azok sem erre a girnyóra gerjednek...
Nem tiszta elöttem a szívátültetéses betegek továbbbi sorsa, gyógyulásának menete. Épp most olvasom a Blikkben hogy, hazánkban tavaly októberben mütött beteg gyerek mennyi dolgot kell betartson, a gyógyulása érdekében, és azért hogy egyáltalán ne lökődjön ki a szív. Azt írják hogy a gyerkőcöt óvni kell..... nem fürödhet hideg vízben,rengeteg fertőtlenitö szer kell,szájmaszk, papirtörlők és gondolom gyógyszerek, és amit nem ír (gondolom én) rengeteg nyugalom, pihenés. Ezzel szemben a sorozat műtöttje már nyugodtan sétafikál, eszik iszik, randizik, esőben tárgyal a Májkival semmi védekezés maszk vagy valami, felizgatja magát a a Májki történetével és semmi szívgörcs kapkodó levegővétel, egyáltalán semmi, egy egészséges műtetlen ember benyomását kelti. Annyi idő meg nem telt el a temetés óta hogy már évek óta tünetmentes és akkor hali mehet a hancur. Vagy ennyire vasember a srác?
mert vmért nem elég jó a studió és futószalagon mennek a dolgok, vk be, aztán egy perc múlva ki és már jön is a következő vendég. az ilyen reggeli izékben csak playbanc van.
számomra már az is hihetetlen, h "nagy szívtipró" volt. persze csak az a kérdés, h hol. az elfekvőben? mindig is egy kövér, málé alak volt, aki úgy beszél mint egy operettszínész a színpadon.
Aszittem a playback meghalt a kilencvenes évek végén :) A Malac szája meg annyira durva már, hogy rossz nézni amikor beszél.
És a is vicces amit alá írtak közben: "Kasza Tibi élete legszörnyűbb korszakán van túl" Melyik jós írta ezt oda? Ki tudja, hogy két év múlva nem lesz még szörnyűbb korszaka?
ott legalább elveszne a tömegben... nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem riaszt az arca alsó fele - ennél kevesebbért is szoktak plasztikáztatni a Csillagok :)))
Erre a hazugságra leszek kiváncsi, amit a Miki hintett a Tóni barátnőjéről. Ha ez kiderül megint lehet mosogatni. Pedig kiderül mert az Emma már tudja hogy a Miki vette fel a telefont, a Noémi meg biztatja kérdezze meg. A Bandrás meg az egész történetet tudja, kiváncsi vagyok mikor kotyogja el Emmának.
sztem nagyon elo akarta adni. mondta is az interjuban, hogy meg nem enekelt popdalt, valszeg musical-esre vette a figurat. nem lett volna talan annyira irritalo a dolog, ha ez pl az "Anya csak 1 van" cimu musical focimdala lenne :-)
Hm. Ez a Tibigyerek fogja énekelni a Who wants to live forever-t? Ez még az igazán profiknak sem sikerült eddig valahogy. Freddie meg majd forog a sírjában. Bár forgott már eddig is eleget...
Nakivagyok Luzer Laci egyre elképesztőbb. Ennyire együgyű még egy óvodás sincs. Most tényleg elhiszi, hogy akármelyik régi nője pont az ő porszívójára fog rákattani?
Azt nem is mutatták, hogy Laci a nagy sikerre való tekintettel --ti., hogy megvan az első üzelt, és dőlni fog a lé-- lerohant a Rózsába, és benyakalt egy üveg pezsgőt.:DD
Vaaaazzzzeee....Palkó&Tildáéknál hány órás az ebédidő???? Mert ugyebár piknikezni akarnak menni (kétlem, hogy 1 órába belefér,), de Tilda előtte még főzőcskézik meg pletyózik. Na akkor az most hány óra is???
Azért az nagy poén lenne, ha mikor már mindenki szép nyugiban van, 1xcsak megjelenne Maya. Mondjuk , egész 1xűen azért, mert nem ő fulladt a Dunába.:))
Tilda szövege nem volt semmi:"...amióta miénk a cég, CSAK GÜRIZÜNK"! Hát ez jó. Én eddig semmi gürit nem láttam, csak majdnemirodaszexet, meg szőlőlátogatást, meg rohangálást ide-oda, meg főzőcskézést, meg Erikhez rohangálást, meg pletyózást. Vagy ez lenne a güri??:)))
Nem beszélve arról, hogy vajon új tipusú számlatömbje van-e neki ? Hanyagolják az ilyen isteni témákat, folyton csak arról van szó, ki kivel dug és miért. :)
Én is arra tippelek, hogy Lackópajtin fog maradni a pórszívó (k), ezzel aztán nemhogy keresne, de még mínuszba is megy, (na persze már így is ott van..) Lackónak tényleg derogál minden mekó, mert ugyebár NEKI ne mondja meg senki mit csináljon, meg ne utasítgassák stb. De mi a francra van úgy oda magával. Ha anynira nagy tehetség lenne, már talált volna normális melót, de valszeg semmihez sem ért, csak önérzete van baromira.
Amúgy tényleg érdekes, hogy senki nem dolozik, csak szomszédol, meg a Rózsába rohangál. Kell egy szelet kenyér, hát irány a Rózsa, kávét főzni sem szoktak otthon, csak a Rózsában lehet fogyasztani. Tilda meg munkaidőben Erik szőlőjét látogatja, ja és persze suliba sem jár senki.
Laciák benne vannak a slamasztikában, de a Rózsába rohangálnak sütikért meg minden franckarikáért. Pluszban még Laca hatalmas nagy szál kolbászokat zabál. Ha ennyire szaharául állnak, akkor mondjuk ehetne fokhagymás píritóst spórolás gyanánt , amaúgy is ráferne egy kis fogyás:)))))) Vagy Orsi ilyen baromira jól keres?
Ezt megértem, de azért el lehetett volna kulturáltabban is intézni a dolgokat, pláne hogy a Ruzicski berontott egy idegen lakásba mint egy vizsgálóbíró és kérdőre vonta az épp vacsorázni készülő Novák családot "most pedig mond el miért voltál a rendőrségen"... de ezt elég arrogáns hangnemben. Érted mit mondok .. a saját lakásomban és nem pl. a Ruzicski irodájában..
De azt tegyük hozzá hogy a "nagy" Ruzicski meg túl "kicsi" volt ahhoz hogy meghalgatta volna a Laca verzióját a dologról. Hááát... talán mégse akkora ember a Ruzicski?
Igazad van, elvégre a BK-ról beszélünk. Itt a bölcsészek rekeszt pakolnak, az üzleti analfabéták vállalkoznak, a pszichológusok otthon ülnek, a titkárnők kávéznak, állást meg az kap, akit a takarítónő beprotezsál a cégvezető úrhoz.
miért nem AVON, vagy Amway ügynöknek szerződtették? Az a meló van ekkora bukta, de legalább nem ennyire hitelételen.
:-)))))
Szerintem tartott tőle, hogy a nevezett cégek beperelik azért, hogy az ügynökeik rossz hírét költi... Pedig Laca nagyon szeterotíp emvéjügynök lett volna. :-D
Én már a kozmetikumos karrierjénél is valami himihumi MLM-re asszociáltam. :-)
nem is láttunk még soha porszívóügynököt. Létezik egyáltalán ez a szakma? Legalábbis Magyarországon?
Nézz át néha a Zepter topikba. :-DDD De Lux ügynök is van bőven (minket legalábbis meg szoktak találni telefonon), ahol két perc alatt lenyomja a vakert, hogy miért éri meg marhára 600e ft-ért a NASA számára kifejlesztett porszívót venni. :-D
Bizony ám és tök jól lehet vele keresni! Ismerőseimet is szokták zaklatni többszázezer forintos LUX porszívókkal. És ami a vicc nem a rózsadombon hanem kis panelekben veszik inkáb az ilyeneket.
Laci meg azért nem megy el melósnak, mert derogál neki. Ő már cégtulaj volt és snassz lenne megint előlről kezdeni. Ő már valaki. :-)))))
Művezetőnek ismeret nélkül? :-o Lehet, hogy túl jók a tapasztalataim, de azoknál építkezési vállalatoknál, amelyekkel eddig kapcsolatba kerültem (4-5), egy kivételével építőmérnököket alkalmaztak erre a posztra.
Melósnak beférne, de munkaadóként kevésbé elpuhult alkalmazottakat keresnék. ;-)
Porszívóügynök: Léteznek. Anyáméknak másfél-két éve el is adtak egy csodakütyüt, de tudtommal Alice-t is folyamatosan zaklatják. :-)
Én sem értem, hogy miért nem ment el melósnak vagy művezetőnek (gondolom nem egy építkés van, úgyhogy több is kell) a Mikihez, amikor csődbement a cége.
Vagy sofőrnek is elmehetne. Ahhoz alapesetben nem kell végzettség, hivatásosa meg biztosan van.
Ritkán érdekel a sorozat annyira hogy ötleteljek, de ebbe a lacimelóba tegnap én is belefutottam. Hát egy vicc. Írói és a szerkesztői szégyen ez a fordulat.
Nincs ennek az embernek végzettsége? Tényleg csak egy sosemvolt (csak a szerkesztők agyában élő) alkalmi munka juthat neki? De ha már tényleg így is lenne, miért nem AVON, vagy Amway ügynöknek szerződtették? Az a meló van ekkora bukta, de legalább nem ennyire hitelételen.
Meg ezek az örök körök. Hogy ki kit csalt meg, és ki hogyan titkolja miközben nem is... Sokkal több lenne pedig ebben a sorozatban - mlég ha nem is lesz soha egy Szomszédok :))))
Én se jósolok nagy jövőt a porszívó-állásnak. Én is elhajtanám ha vki ilyet akarna eladni telefonon nekem.
Esetleg megpróbálhatna egy tv-shopos reklámot. :)
Egyébként hol él ez a laci gyerek, hogy igy ledöbbent az áramszámlán? Az pont egy olyan dolog ami nem változik havonta. Általányt kell fizetni és évente van elszámolás.
Ehhez még vegyük hozzá, hogy az emberek utálják, ha ilyen dolgokkal zaklatják őket munkájukban vagy magánéletükben, és hogy eleve bizalmatlanok minden hómsoppinggal szemben. Nem véletlen, hogy az usában is kinevetik és lenézik a porszívóügynököket...
Meg az is jó hecc, hogy gyakran előre megvetetik ezeket a masinákat az ügynökökkel, és azok nem is tudnak mit csinálni, ha a kutya se veszi meg tőlük, mert ez nem pilótajáték. Szerintem lesz egy ilyen csavar is a dologban...
Magyarul ezzel a masinával csak homárlaci fog szívni, de ő aztán embertelenül nagyot... :-))))
(de ez a szál, hogy mindig palira veszik mindennel, már ugyanolyan eröltetett, mint imre vergődései a csajokkal szemben...)
Szerintem ma már a háztartások fel vannak szerelve porszívóilag (netán nem is 1-el). Ha meg le akarják cserélni, akkor elugranak valamelyik hiper-marketbe, v. ha márkásabbat akarnak, akkor szaküzletbe, aztán annyi. Nem hiszem, hogy bárki is porszívőügynökön keresztül vásárolna manapság.
Annó, a század elején vagy a két világháború között, amikor már a polgári lakásokban volt villanyhálózat, és a műszaki feltételek lehetővé tették a megfizethető árú berendezések gyártását, gondolom, akkor álltak neki nagy tételben a porszívók gyártásának. És mivel tv-reklám nem volt, rádióban meg újságban nem lehetett megfelelő módon bemutani a masinát, ezért gondolom, hogy házaló ügynökök keresték fel az embereket, hogy meggyőzzék a porszívó előnyeiről. Gondolom, ekkor vált fogalommá a porszívóügynök kifejezés.
Viszont az utóbbi két évtizedben kitaláltak a gyártók speciális porszívókat, amiket valahogy el kellett adni. És ezek mivel jó sokba kerültek, ezért lehetett ügynöki-jutalékos rendszerben értékesíteni őket. De mivel azóta az ilyen speciális porszívók a boltokban is megjelentek, ezért túl nagy tolongás nincs értük. Utoljára ca. 15 éve hallotta, hogy egyik ismerősünknek akartak ilyent eladni. Tényleg jó cucc volt, de baromi drága. (Igaz, akkor még nem volt itt a kínai árudömping.)
Elmondja, hogy kinek a szívét kapta meg, de Kristóf azt hiszi, hogy Emma korábbi barátja szive volt, ezért mondja, hogy ő egy teljesen más típusú fiú. Szerintem Miki azt is elmondja, hogy ő is próbálta lebeszélni Emmát a további találkozásról, de mivel nem sikerült, ezért megkéri Kristófot, hogy ő is ezt mondja.
Mi itten pont azt beszéltük, hogy nem is láttunk még soha porszívóügynököt. Létezik egyáltalán ez a szakma? Legalábbis Magyarországon? Mert azt tudom, hogy fogalomként létezik, de a valóságban is?
De azt mondjuk nem értem, hogy Májk most miért titkolja ezt a Kristóf gyereket. Hiszen tudta a Nóra, hogy nyomoz utána, és azt is tudja, hogy csak a telefonos fenyegetésére állt le. Most akkot miért nem lehet elmondani, hogy amikor leállt, akkor már odáig jutott, ameddig? És a Kristóf kereste fel őt...
A "BK-ra ivás" másik sarokpillére az lehetne még, hogy amikor valaki azonnal továbbpofázza a rábízott információt, akkor ledönteni a megfelelő alkoholneműket...
Egyébként meg oké, hogy az ilyen sorozatokat elsősorban nőknek készítik, de ez a mocskos feminista nézőpont, amit most klaudia szájába is adtak, az már túlmegy eme határon is...
(még ha igaz is, hogy Jólnézünk Miki is lehetett volna egyszerűbb lélek, és azt mondja, hogy nekem nem kell gyerek, még csak nem is kell nórára hivatkoznia...)
Nem biztos hogy ez a nagy terv bejön,mert már több sebből is vérzik. A Májkinak fel kelett volna vázolni egy fő csapásirányt és nem összevissza hazudozni. Most ott tart hogy a Claudia töri a fejecskéjét (fogamzásgátló), az Emma szintén zenész (Kristóf, drogdeeler, szerelmi csalódás stb..). Ezeket a dolgokat nem lehet titokban tartani mert nem csak a Magdimanyus a pletyifészek, a Clau meg az Ema sem bír lakatot tenni a szájára. Na most ha ezek elkezdenek beszélni, az Emma a Noéminek, a Clau az Orsinak, vagy a Lacinak az meg elkezd habogni, az Emma elmondja a dolgokat a Bandrásnak az meg csak anekdota szinten megemlíti a Nórának, máris sülyed a hajó. Akkor még nem is beszéltem a Magdimanyusról, az most hogy kibékült a Vilibával mindenképp megnyugodott boldog a szentem, hát a nagy boldogságban biztos hogy beletenyerel a tutiba. Hát az meg kazánrobbanás a hajónak.
De ha megmondja, akkor Panda kirúgja, ő meg direkt nem így akart szakítani vele, mert ez nem eléggé szánalmas szerep a Nóra felé. Szóval csúnya dolog volt az tény ,de ez is a terv része, szóval nem emiatt hozta Májkl a régi formáját, hanem az egész terve miatt, hogy visszaszerezze Nórát.
panda olyan szinten szerelmes, h ugyse rúgta volna ki.
hameg engem egy pasi el kezd zsarolni, akkor viszlát! hát milyen kapcsolat ez má'?! ha megzsarolnak, akkor te nem hajtod el az illetőt a retekbe, hanem sunnyogsz?
Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem? Jelentkezni akarok a szerepválogatásra Noémi helyére. De nem találok sehol egy email címet vagy tel számmot, ahol fel lehetne hívni őket és érdeklődni, hogy hogyan zajlik ez az egész. Ha valaki esetleg tudna valami infoval szolgálni, kérem tegye meg, köszi előre is!
Valszeg a Kristóf utáni szerelmi érdeklődés ami gondot okoz Májkinak. Mert ha összejönnek akkor kibeszélhetik a dolgokat és fény derül Majki legujabb hazudozására.
Nem teljesen feltételezés, mert a Májki beszélt a Lackóval hogy elmegy a dokohoz. Azután meg be volt xarva hogy az Andi megtalálja a recepteket mikor a Magdimanyus ment takarítani az Andi kérésére mert akkor akarták tartani a bulit.
A történet 5 angol szövegíró munkája, és a szövegkönyv megjárja Londont is, hogy aztán elnyerje végsõ formáját a fordítóknak és dramaturgoknak köszönhetõen, 2 hónapra elõre megírva.
Ahhoz képest, gyakran baromira el van cseszve. Vagy sok bába közt elvész a gyerek? Amúgy ha jól rémlik, a stáblista alapján az 5 emberből 2 vagy 3 magyar a lista alapján.
sztem meg feleslegesen húzod fel magad, a véleményemet írtam le, miszerint érthetetlen számomra M. viselkedése, mert nem tartom akkora tragédiának, ha odaáll a csaj elé, valamint azt sem, ha két ember szakít, mert nem egyeznek meg, legyen-e gyerek. azonkívül meg csak kérdeztem, arra viszont nem válaszolsz. szted érthető a sunnyogás. sztem nem. nem értünk egyet. ezen akadsz ki? éppen csak uazt mondom, amit épp tegnap és ma állapítottam /-tunk meg, mekkora hányás ez a BK a folyamatos hazudozás miatt.
hm, azt hittem, beszélgetünk, véleményt cserélünk... de persze nyilván csak én lehetek a hülye, igazad meg csakis neked lehet, ennélfogva biztosan megérdemlem ezt a hangnemet. tudod mit, akkor maradjunk ennyiben... :-|
A következő hét tartalmából: Kotond,kihasználva a bimbózó jóviszonyt Kingával,elmondja neki,hogy azért kellett szakítaniuk,mert Vandál nem bírta a több órás meneteket,és mindig is látta az arcán,hogy fáj neki a 25 centi.Össze van törve,fogalma sincs,hol találhatna egy olyan lányt,akinek pont ez hiányozna. A Kertész házaspár rádöbben,hogy házasságuk lényege,Vilibá látens mazochizmusa,és Manyus eddig elnyomott,perverz domina hajlama,ezért az utazásra szánt pénzt nyomban el is költik egy szexshopban. Kotond nyomban elköltözik-jobb híján Kingához-mert egy szerencsétlen véletlen folyamán meglátja Manyust combközépig érő tűsarkú latexcsizmában,dominacuccban,miközben nagyapus négykézláb ilyedten néz a hirtelen benyitó Kotondra,szájában egy felcsatolható műanyag labdaccsal. András összejön Julival,boldogok,de emiatt Vandál morcos.Ez nagyon bántja Andrást,és hogy ne legyen olyan feszült a légkör,néha őt is megdugja,természetesen az inget,nyakkendőt közben sem veti le. Kristóf,és Emma összefutnak.Kristóf elmondja,hogy nem drogdíler,és fél évet kórházban volt.Mióta új szívet kapott,nem tudja miért,minden nap öntudatlanul hazamegy a Mátyás király térre,de ott rádöbben,hogy ő nem ott lakik. Emma fejéhez vágja,hogy hazug disznó,de Kristóf elé ugrik,nem akarja elveszíteni,ezért széttépi,és széttárja az ingét,azt kiáltva,hogy akkor ezt nézd meg bazmeg!
tod mit? ha valaki annyira nem akarja erteni mit irtam, hogy olyasmiket is a klaviaturamba ad, amiket nem is irtam, akkor ne ertse.
sajnald tovabb pandat batran, gyartsd neki a felmentest es utald miklost mint az egyetemes szemetladat. vegulis a sorozat noszereploi ugyis veled ertenek egyet es az mar valami :-)
Jó ötlet,Nyomi felajánlja bájait/:-PPPD/Fejtőnek,aki végigméri,és két perc múlva röhögőgörcs folyamán, fulladás által elhalálozik. Így ugrik a feljelentés,és már két sír lesz a parkban,a Noémi parcellában.
a megbeszélést ironikusan értettem: természetesen nem megbeszélés az, mikor az egyik érvel, a másik pedig ugyan teljesen egyetért az érveivel, mégis átveri, mert közben kifelé kacsintgat. EZ a mocsokság.
félremagyarázol dolgokat: Miki nem azért sunnyog, mert akármiért nem akar gyereket úgy általában, hanem egy másik nő miatt az adott nőtől nem akar, csak gyáva hozzá, hogy megmondja, mert fél, hogy elhagyja. és miért ne hagyhatná el Panda pusztán amiatt is, hogy csak úgy nem akar gyereket, pláne ha más nő miatt?? sztem ez nem olyan nagy bűn, ahogy előadod... vagy kötelező leélnie mellette az életét, végig gyerek után vágyakozva?
speciel számomra a sunnyogás semmilyen körülmények között nem érthető, ha másért nem, azért, mert hosszú távon úgyis mindig kiderül. dehát nem vagyunk egyformák. :-)
hehe ez szep definicioja a megbeszelesnek :-))) lesz gyerek mert en akarom. es ha azt akarod, hogy egyutt maradjunk akkor te is akarod. na pont az ilyen "megbeszelesek" miatt sunnyognak a pasik. ami persze helytelen, de teljesen ertheto masreszt. es azok a nok, akik meg vannak rola gyozodve, hogy ok "megbeszeltek" utana fel vannak haborodva hogy atverte oket a pasi es miert nem volt az a rohadek oszinte.
igen, megbeszélni. lényegében Panda meg is beszélte: elég ideje együtt vannak, szeretik egymást, mi akadálya van 1 gyereknek? ettől ugye még Miki szerint is jöhetett volna a gyerek, ámde Miki meg eleve Nórát szereti, Panda mindig is pótcselekvés volt neki. na így aztán esély sincs vmit őszintén, korrekten megbeszélni. ha a nő szereti a pasit és viszont (és Pandának utóbbiról sem volt kétsége, nem is lehetett), akkor neki legalább olyan fájdalmas a szakítás, dehát akár zsarolásnak hívod, akár nem, van más választása /-suk?? ebben a helyzetben igenis szemétség vkinek hazudozni, hogy igenszívem, hátpersze, hogy én is akarom a gyereket stb. ha egy kicsit is gerinces, odaáll elé, és megmondja, mi a pálya.
és írtam, hogy természetesen nincs mentség a félrekufircolásra, amellett Panda nem epekedett Zsolt után és nem a teherbeesés szándékával bújt ágyba vele. de még ez sem menti fel őt sem.
azert itt nem egeszen arrol volt szo, hogy megprobalta meggyozni...:-) az nekem nem megprobalas, hogy "vagy lesz gyerek, vagy vege"
es ezt a modszert megbeszelesnek sem neveznem. ez szerintem sima zsarolas. az nyilvanvalo, hogy egy sikeres kapcsolathoz ket ember egyetertese szkseges pl gyerek temaban, de a nyilt, oszinte megbeszelest a "gyerekunklesz es orulsz neki vagy szakitok" tipusu ultimatum nem eppen tamogatja.
felreertes ne essek, miki sunnyogasa a temaban nem tul szimpatikus, de akkoriban meg andival akart maradni (mondjuk nora hianyaban mindossze) es andi nem hagyott neki valasztast. es azon meg el lehetne vitatkozni, hogy mi a nagyobb gaz: titkoban epekedni a volt szerelmem utan, vagy lefekudni vele es teherbe esni tole ugye...
szoval mikinek sok hulye huzasa van, de most konkretn ot kialtani ki szemetnek es pandat az aldozatnak, kicsit eros.
"folyton csak a mellépofázás, a kavarás, a hazudozás megy és úgyis mindig minden kiderül. hihetetlenül unalmas..."
Az egész ország erről szól, ez a mai aktuális kép. A forgatókönyvíró semmi mást nem csinál, csak reggel bekapcsolja a TV-t, végiglépteti a csatornákat (Mokka, Reggeli, Pártkelte stb) közben jegyzetel és pár óra figyelmes hallgatás után megirja az esti részt:-))
Nem kell csodálkozni a BK csak tükröt állít a mostani helyzetnek.
Megoldás? Nem kell nézni. Sem ezt sem a többi szutykot.
Azt mondom a Tilda addig jár a kútra amig bele nem esik. Nem fogja megálni hogy ne rohangásszon fel az Erikhez a közeljövőben sem. Aztán egyszer úgy jár mint a Bruce Willis filmben Az Utolsó cserkészben. Jártában keltében beleakad az Erikbe, a Paligyerek meg kérdezheti majd az Eriket hogy fej vagy gyomor. Ez már eszméletlen hogy minden kukkra felrohangál és még azt mondja véget akar vetni a dolognak. Akkor valóban messzire kéne kerülni... nem??
Most milyen a média-szabályozás? A kókuszban 12-es karika mellett simán mutatják a "sztár" mellnagyobbító műtétjének eredményét, de a varratkiszedést kikockázzák. Nem értem én ezt.
Pár évre visszatekintve: a VV 1 idején egy hétköznap délután minden bejelentés és korhatárkarika nélkül bevágják Györgyit és Nórit amint valami nagyon áttetsző függönyfélébe csavarva vonaglanak. Egész közelről és lent is, fent is minden tisztán látható. Akkor még mehetett ilyen? Vagy megkapta érte a retekklub a jól megérdemelt fekete képernyőt? :)
pálcikáék borultak, de szerencsére sárát időben kiírták, gzu meg majdnem má megint börtönbe ment a nagy terv miatt etnó faterral együtt, de barta elvitte a balhét.
a gyújtogatásra megcáfolására most épp nem jut semmi az eszembe:)
akkor nem is lenne értelme hazudni, azaz akkor nem is lenne bk.
túlképp szánalmas, h egy folyamatos hazugságdömpingre meresztjük a szemünket lassan egy évtizede. na de abba is hagyom mer kezd átmenni életésirodalomba, inkább javaslom azt a társast, h igyunk egy felest minden egyes alkalommal mikor kamáznak a bkban. este 9re mindenki teljesen kész lesz...
Hát ja, csak annyira meg tud lepődni minden szereplő, ha Májki hazudik valakinek, mintha nem arról szólna az egész sorozat, hogy folyamatosan hazudozik mindenki mindenkinek, aztán vagy lebukik, vagy nem...
Pedig a legelső szezon máig ható sokk-élménye, hogy valami wellness-hotel szaunájában voltak Manyussal, és bizony fullosan mutatták Vilibá pucér seggét... de hát ez még a múlt század utolsó éveiben volt, '98 táján, amikor a média-szabályozás más volt... Nyafi is villantott egy cicit a Csubival való közös eksön közben...
persze félrekufircolni nem kell, ugyanakkor nem tudom, én nem érzem kényszerítésnek, ha egy nő megpróbálja meggyőzni az imádott pasit, hogy végre legyen közös gyerekük. abban a tudatban, hogy a pasinak is nagyon fontos a nő, meg tőle 1 gyerek. aztán ha kiderül, hogy nincs egyetértés a gyerekvállalásban, szét lehet menni, még ha fájdalmas is, és megkeresni az alkalmas partnert, valóban nincs értelme egymás idejét húzni. DE! az a minimum, hogy őszinte vagyok a másikkal, és nem gyáva szar-szemétként fogamzásgátlót szedek, hülyítem a nőt és közben az exkedves után epekedek. csak ebben a tré BK-ban nem képes soha senki a másik elé állni, és őszintének lenni, folyton csak a mellépofázás, a kavarás, a hazudozás megy és úgyis mindig minden kiderül. hihetetlenül unalmas...
Nekem az jutott eszembe,hogy ezzel kapcsolatban megjegyezték,hogy bár Magyarországon nem lehet kapni,dehát Mikinek semmi gond nélkül sikerült szereznie.
Másik,lemerném fogadni,hogy ebből az Erik-Zsófi közös buliból lesz valami.
1. Bekavar Mikinek, de Pandának megbocsájt. Szerencse, hogy Nóra most mégsem akar emiatt megorrolni Mikire. De nem kell félni, majd megorrol rá, ha megtudja, hogy Kristófot ledrogdílerezte.
2. Mindenáron Alex ellen van, és még csodálkozik, hogy Alex morcos vele.
lesapadok. klaudia szerint azt, hogy panda felrekufircolt es az apa korantsem bizonyos, el kell titkolni mint mellekes es megbocsathato korulmenyt. debezzeg az, hogy a pasi titokban kenytelen fogalmazasgatlot szedni mert a parja mindenaron gyerekre akarja kenyszeriteni, na az szemetseg. mertugye panda azt mondta, vagy lesz gyerek, vagy felisutleisut.
Persze hogy nem kell csontkollekciónak lenni,azokról egy nagyon beteg ember jut minden normális beállítottságú ember eszébe. Igazad van Emma ügyileg,tényleg elbánt vele a természet,ezzel az alkattal hiába sportolna bármilyen keményen,ez van. Amúgy meg kedves arca van,és szép mosolya.
SZerintem az Emma alkatilag ilyen,nem tehet róla,és nem kell mindenkinek csontkollekciónak lennie,a stylestok tényleg nem a legjobbak,és kutyát sétáltatni se magassarkúban szoktak,de sztem Emma nem kövér avgy ilyesmi.
nézzétek meg az igazi tiniket. nagyon soknak punnyadó hasa van amit 1. kirak 2. rávesz egy feszülős felsőt, fehér színek dettó. A stylist csak élethű maradt. :-)
én azt mondtam, hogy előnytelen a kabátja - nem azt mondtam, hogy kövér. A stylistnak kellene ezt észrevenni - a fehér színű ruhával mindig vigyázni kell.
Sajnos nem. A tv-ben már csak pálcika lányokat lehet csak mutatni mert minden normális testalkatú nőre úgy tekintenek, mint egy tehénre. Még azok a pasik is akik bizony megközelítőleg sem braddpittek. :-/
És ha mondjuk még kifejezetten kövér is lenne, nem úgy, mint most, akkor se kéne ezen fennakadni. Olyan testalkatú emberek is léteznek, és kész. Nemhogy örülnétek, hogy vannak valóságra hajazó külsejű emberek is a BK-ban. Attól jó, nem?
Miért, csak csontkollekciók meg vézna csitrik játszhatnak a BK-ban? Szerintem semmi baj nincs az Emma alakjával, olyan, mint egy tök átlagos, max. egy icipicit nőiesebb idomokkal rendelkező csaj, nem értem, ez miért baj...?
Ekkor: Emma megharagszik rá. Ebből kifolyólag András is. Ezekután Juli is megtudja, így vagy haragszomrád lesz, vagy esetleg felmondás is. Nem beszéltünk még Kristófról, aki ugye szinté haragudni fog. Na de Nórát se hagyjuk ki, amikor már végre békülnének, akkor Miki megint megnehezíti a saját helyzetét.
És Emmától megtudja Noémi, Noémitől Laci. Ők is megharagudnak.
Közben meg Andi a fogamzásgátló miatt haragszik meg rá.
nem szemetseg, csak ostobasag. ha valaki a bk-szinten szokasos modon beleutne az orrat a dolgaimba, en siman azt mondanam: mi kozod hozza?
nem ertem miert nem jut eszebe senkinek ez a kezenfekvo valasz :-) keresztkerdesek eseteben mindenki nekiall mindenfele felrevezeto sztorit kitalalni amivel megbukik jol :-))
És Miki irodájában? Miki betanítja az új alkalmazottját, Bátyó be, - beszélhetnénk kettesben? - Miki el - ebédelni mentem...
hát ez igen nagy pofátlanság ha a saját irodádból kell kimenned, hogy másik két vki megbeszélhesse ott nyugodtan a szerelmi életét... tényleg jobban mutatna, ha ők mentek volna el kávézni a közös boltba :)
ebben most nem akkora szemét. nem számított rá, hogy felkeresi Újszíves és miután elhatározta békén hagyja muszáj volt hazudni. Márpedig ha ide fog járni állandóan Emmához akkor félő kiderül a zigasság. Más kérdés, hogy ez nagy kicseszés Emmával.
A mostani első rész végén is: Laci és Miki beszélget, bejön Orsi, erre Miki: "már itt sem vagyok", aztán Laci sértődötten kimegy, hogy helyet csináljon Noéminek.
Reméllem a Májki megjegyzi mit hazudozik össze az Emmának, mert nagy gáz lessz ha a Nóra fülébe jut miket mondott, a szíves gyerekről. Az Emmáékat ismerve pedig hamar nyilt titok lessz.