Keresés

Részletes keresés

Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.02.11 0 0 286
Termeszetesen gondoltam, hogy az uriemberi gerinc az nem erosseged, es tovabbra is kotozkodsz mikor mar szenne egtel a lebogestol, ahelyett, hogy beismerned demagogiad vereseget, de ime:

Archivumban (mert tenyleg hulyen megy az MN online)

Becsületrendet kap Medgyessy Péter

"Sikere nem politikai karrier – vallja az expénzügyminiszter"

2000. szeptember 6. (12. oldal)
Csákó Attila cikke

Előzmény: Polka (275)
Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 285
Szittya!

Ugye Te is tudod, hogy én biztos lóra tettem, mert nincs, nem is volt ilyen cikk. Soha nem vonták kétségbe onnan balról nagy népi vezéreink cselekedeteinek jogosságát!

Ha megértetted volna, nem szónokolnál, mert -- mondom ismét -- nem adatokra van szükség, hanem a mostani paláverhez akárcsak kicsiben is hasonlító dologra. Hogy egyetlen egy -- akár aprócska -- hírben is valaki akkor meg mert volna szólalni, hogy netán ennek vagy annak a pénznek jobb helye lett volna máshol.

De ilyenc sak most van. Már elfelejtetted hogy ugyan ez ment a tüzijáték után is??? A milleniumi ünnepségek kapcsán is? A zászlóátadások kapcsán is? Minden kapcsán, ami pénz nem a szadeszhez meg a szocikhoz és klientúrájukhoz vándorolt, hanem az ország felemelkedéséhez, vagy csak egy kis jó népi hangulatra???

Te elfelejtetted hogy abban az időben (HornKuncze) a túl sok kórház volt a divatos szlogen és zárták be őket a vidéki emberek nagy-nagy örömére? Azt hiszed ezt elfelejtették azok, akik most Pestre kell hogy bejárjanak mert a közelükben lévő kórházat HornKunczeBokrosKökény megsemmisítette????

Polka

Előzmény: Szittya (271)
bummm Creative Commons License 2002.02.11 0 0 284
Kedves Wizes én a klasszikus érveken alapuló építő jellegű vitákat részesítem előnyben.Ez néha elég nehéz,főleg akor amikor valaki a másik vitatkozó fél lefikázásával próbálja nagyságát villogtatni,de nem vagyunk egyformák és ezt tudomásúl veszem.
Előzmény: wizes (258)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 283
Pardon.
völgyekbelieket, (277)
w.
Előzmény: wizes (277)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 282
Ha pedig nem ismered a vallást akkor ne idézz belöle.
Bár, egy szdsz szimpinek milyen hite lehet. Hit Gyülekezete.
"Add a casht és fuss/kuss." Németh Sándor után szabadon.
Előzmény: Törölt nick (278)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 281
Torres, újra ld. 261. hozzászólásomat.
Előzmény: Törölt nick (273)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.02.11 0 0 280
OFF
Jahogy Opera, akkor sorry (a 4.5höz ha jól emléxem van magyarítás, ami megoldja az ékezetproblémát)
Előzmény: wizes (266)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 279
Egon Kerenzet bekurták a börtönbe. Jobban ismerem mint gondolnád. Krenz öt évet kapott.
És tudod ki volt Krenz, öcsi?
MSZEP vezetöje.
Előzmény: touareg (270)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 277
+szilicium völgyeket, kik megengedik betenni a farkokat!
w.
Off.
Vityka mikor adózik?
Uff.
Előzmény: Victorinox (274)
asszír Creative Commons License 2002.02.11 0 0 276
Soha ilyen normális véleményt nem olvastam még itt.A népszabi sokakat megbolondított, de aki otthonról komoly útravalót kapott azt már nem lehet megvezetni.
Előzmény: Törölt nick (273)
Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 275
Kedves Eszter!

Az MNO-nál valamiért nem működnek a linkek (ezt már többször tapasztaltam, azóta se javítottak). Még úgyse tudtam elolvasni, hogy begépeltem a 10916&stb.stb. sort. Akkor is csak az MNO aktuális száma jött elő.

Úgyhogy ha lehet, kérném a címet, időpontot és úgy kikeresem.

Ellenben azt hiszem lemaradtál egy brosúrával, hiszen a dolog lényege nem az hogy beszerezhetők-e utazási költségekről adatok, hanem az, mikor lett ebből vezércikk a mostanihoz hasonló módon a sajtóban, azaz hogy hány lélegeztetőgép és inkubátor tellett volna ki a HornKunczéék útjaiból.

Ha lentebb is olvasnád, kéttucatszor a fejemhez vágták hogy a szadeszmeggyesiéstársaikellenzékben a "saját" pénzüket költik, míg Orbánka a közét. Erre írtam, hogy akkor nosza, kérek az előző kormány idejéből a mostanihoz hasonló adatokat, illetve információt arról, hogy az akkor szociálisan érzékeny népet ugyan zaklatta-e bárki avval, mi minden másra mehetett volna el a pénz.

Tudod ez egy vicces de egyben szaros dolog. Ha holnap nekiállsz arról papolni, hogy egy darab vadászgép árából 3 kórházat lehetne kitatarozni, akkor is igazad lenne de akkor is csak olyan erkölcstelen vagy demagóg lennél mint most. Te is, pajtásaid is.

Mert ahogy mondtam, MINDIG, MINDENT EL LEHET KÖLTENI MÁSRA IS.
Pont erre van a büdzsé, és az állambácsi is, meg a vállalatok is, meg a privát emberek is ez alapján gazdálkodnak. És bizony ilyenkor az ember azt mondja, erre van pénz, de az a zsebem üres.

Ahogy a nyugdíjas néni karácsonyra lehet hogy pulykát eszik és nem gyógyszert vesz, mint lentebb írta egy olvtárs, máskor meg azt mondja, ezt a kis pénzecskét meg a temetésemre tettem félre és inkább csak 5 deka parizert vesz.

Ha képes vagy, ha képesek vagytok ezen az utazáson ilyen demagóg módon vitatkozni, valóban a béka segge alatt lévő erkölcsű ...keverők vagytok.

Polka

Előzmény: Kiss G. Eszter (263)
Victorinox Creative Commons License 2002.02.11 0 0 274
Nem értem miért vitatkoztok ilyen piti dolgokon!

Bostont vagy legalább az egyetemet kellet volna idehozatni ...

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 273
Hál Istennek, mindig is független voltam és szabad és magyar.
Mindig is tudtam, hogy hol a helyem az életben. Engem a család, a szüleim és nagyszüleim példája vezérelt. Amikor nagyszüleim világhiró gabonakereskedését az elvtársak elvették acsalád tudta, hol a helye és édesapám is én is és gyermekeim is tudják, hogy a helyük e világban.
Szüleim és nagyszüleim sem függtek egyetlen párttól sem. De örzöm az újságcikket, amikor apámat elkapták egy étteremben és fasisztának és a nép ellenségének nevezték csak azért mert étterembe járt enni a barátaival.
Átéltem gyeremekként, hogy miképp rémült meg apám, amikor legjobb ügyvéd barátját elvitték 1956-ban mert egy kis faluban megalakitották a Munástanácsokat, vagy amnikor apán msik barátját távollétében halálta itélték mert Debrecenben Munkástanáselnöke lett.
ÉS tudod mit akartak ezek a szerencsétlenek.
Szabadon, magyarként élni Magyarországon.
Ez olyan nagy bün volt 1956-ban.
Ugyhogy nekem ne magyarázza meg senki, hogy miért utálom a komuunistákat és a szocilalistákat.
Olvasd el Szüröst és rájössz.
Egyébként pedg nem vagyok ideges csak kényes arra, ha nekem elöadást tartanak és demagógiákat irogatnak.
Mibe került a népnek Orbán és mibe került ez meg az.
Sokba de sokat is tettek az országnak és én nem sajnálom mert Horntól sem sajnáltam, hogy hova utazott és mennyibe került.
Dehát nagyon nehéz demagógókkalal vitázni.
.
Előzmény: Törölt nick (262)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 272
Torreádores!
Nono!
Hibát-hibára?
Teli a szemétdomb!
Kiskakas kukorékol, míg gyön a másik tarajos.
Petting a választásra?
wizes.
Előzmény: Törölt nick (268)
Szittya Creative Commons License 2002.02.11 0 0 271
Polka!
Ki akadályoz az összevetésben? Tedd meg! Gyüjts adatokat, ellenőrizd, rendszerezd, elemezd és ha marad energiád, próbálj extrapolálni, következtetni. Ha addig eljutsz, akkor lesz némi alapod kérdéseket feltenni. Akkor megkérdezheted, hogy ki, mit, hogyan, miért, kinek a felhatalmazásából, kinek az érdekében, ki ellen stb. Akkor kiderül majd, hogy mitől van a büdös: hogy valakik rágják, vagy hogy mások elkenik a szart. Addig csak fujdogál a szél összevissza, kavarja a levegőt és táplálja, nem oltja a tüzet.
Előzmény: Polka (265)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 270
Ejnye Torres korábban azért tárgyszerűbb voltál. "Tudod, hogy Németországban mit tettek a régi kommunistákkal megadték az esélyeket" Igy igaz, bár nem ezt akartad írni.A volt NDK utódpárt (Gysi)Berlinben ha nem vigyáz a legnagyobb frakciót alakíthatja.Nein börtön, csak akik valóban lőttek, illetve konkrétan kiadták a parancsot. Igaz mindent pontosan Te sem ismerhetsz.
Előzmény: Törölt nick (268)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 269
Látod Polka erre is mondják, ha hallgattál volna..., hiába kértelek.
Előzmény: Kiss G. Eszter (263)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 268
Talán még igazad is lehetne. De nem csak pénzügyi számláról beszélek itt. Tudod, hogy Németországban mit tettek a régi kommunistákkal megadték az esélyeket. Ott nem lehetett szakszervezeti vagy egyéb pártvagyonokat átmenteni és úgy tenni, hogy semmi közünk hozzá. Söt, azokat akik fegyvert használtak a menekülökkel szemben és az akkori hatalmonlévöket beqrták börtönbe. Itt senkinek nem görbült a hajaszála csak a vén Kádár bolondult meg, mikor rájött hogy a hatalmának vége.
Németh Miklós alatt átjátszhatták a vagyont a kommunisták, büntetlenül.
Hol volt itt elszámoltatás a pártvagyonnal, amit az SZDSZ annyira akart a nyolcvanas éevk vége felé.
Antallnak pont ez volt a legnagyobb hibája, hogy nem számoltatta el a régieket, igaz az 1988-89 törvényekkel jól bebetonozták a hatalmukat a régi elvtársak.
ÉS pont az szdsz volt az amelyik nem engedte, hogy törvényt hozzanak az elszámoltatásra. Most már tudjuk, ismerjük.
Kis János nagyon is jól ismerte az MSZMP tagjait és burkoltan támogatta is. Hogy miért? 1994-98 megadta a választ.
Előzmény: Derek (254)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 267
Vityka az amerika diplomáci a nyelve szerint nulla szintre van leírva.
Nekik is van sajtőelemző osztályuk, csak ők éppen nem bunkó módon a királyi televíziójukban ,rádiójukban , sajtójukban kürtölik világgá.
(mivel ez tuliképpen nincs is nekik)
Kiváncsian várom Vikócza szerda reggeli szeánszát a hétfői amerikai világpolitikai bejelentéséről.
Ha valakit érdekel a díszdoktori ökörködés , akkor némi angolnyelvtudással a neten pillanatok alatt talál 20-100 dollárért vásárolhatót , de akár az egyik főideológus Lovas István párizsi Sorbon egyetemi díszdoktoriáját is megkaphatja.

Lukasenkó pógári demokráciáján már csak röhögni tudó üdv:
soltika + Finci Kutya

wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 266
Olvass vissza! /Opera a bungészem/
(Betűk direkt!)
Menjire bizarrrr!?
wizes.
Előzmény: Liquid_FX (259)
Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 265
Szittya!

Már honnan tudod hogy megsértődnék? Miért nem próbálod ki. Például Polcinka, Polkitya vagy Polkutya, most én adjak tippeket?

Ha észrevetted volna, én szeretnék ÖSSZEHASONLÍTANI. Nem arról van szó, hogy három napos adatbányászattal elő tudnék-e hozni némely hamisított és kozmetikázott adatot, hanem hogy meséljél, meséljetek már arról, mit tudsz, mit tudtok (sőr korábban mit tudtatok) HornKuncze költekezéseiről.

Ez miért csak MOST lett téma, mi? Miért nem akkor, mikor a Kökény kórházakat záratott be és az ellenállókat kerékbe próbálta törni, mi?

A lényeg, mitől lett olyan kib...ott nagy a szociális érzékenység MOST? Csak nem a kampány része ez?

Akkor meg Ti mihez adtok segédkezet? Az emeletes demagógiához? Az épületes hazudozáshoz, szarkenéshez, rágalmazáshoz, csúsztatáshoz?

Én semmi mást nem akarok, mint összevetni egy HornKuncze alatti költekezésről szóló vezércikket evvel a mostani Idexessel. Derüljön már ki, ki az igazi szemét!!! Kinek a lelkén szárad több lélegeztetőgép és inkubátor, b+!!!

Ja, esetleg kiderül hogy AKKOR ILYEN NEM VOLT? Ahogy akkor nem volt fasizmus, nem volt antiszemitiznmus, nem voltak hazug külöldi újságítók, megszűnhetett a Charta, fasza gyerek volt a Bokros, kemény legény a Kuncze, vérprofi a Horn, stb., stb.

Akkor most ki ég???

Polka

Előzmény: Szittya (235)
soga Creative Commons License 2002.02.11 0 0 264
pontosan
Előzmény: touareg (261)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.02.11 0 0 263
Polka a jobboldal jeles kepviseloje kert egy adatot, hat tessek ne mondja hogy kiterunk elole (mint ahogy o gyavan menekul a Pguszti topikjabol, mert gerinc az ugye nincs csak kifogas)

Medgyessy kitunteteserol az adat (becsuletrend lovagja, hogy azert is mi hazaarulozast kapott a Polka felektol...amig ki nem derult, hogy Madl is az...Amikor meg Orban is egybol oromujjongas):

Ime mennyibe is kerult az utazasa. Mai arfolyamon 0, azaz nulla forint:

"– Miért itthon veszi át a kitüntetést és nem Párizsban?
– A francia fővárosban is átvehettem volna, de úgy gondoltam, ennek szimbolikus jelentősége van, ezért itt Budapesten veszem át."

a konzervativ Magyar Nemzet cikke !!!

tudod Polka, a torkos borz hozzad kepest...

Előzmény: Polka (185)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 261
Kedvesem! Nem érted,nem értitek hogy ezzel az egyébként elkerülhető baromsággal a FIDESZ jó náhány százezer szavazatot elveszt a kampányidőszakban. Ha ez benneteket nem érdekel - és csak nyomjátok a süket szöveget a Hornról, meg a Kunczéról - akkor hajrá. Én inkább az eddig agyondícsért PR fiúkra és a MEH illetékeseire borítanám rá az asztalt a helyetekben.
Előzmény: asszír (256)
soga Creative Commons License 2002.02.11 0 0 260
Nem hiszem, hogy eljutott a tudatodig, hogy mit írtam, de az is lehet, hogy nem vagy 100as. Azt írtam, hogy a válasz az volt az összegre, hogy volt drágább is. de minek is magyarázok neked...
Előzmény: asszír (256)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.02.11 0 0 259
Wizes tasztaltárs, mellékeld a hozzászólásaid megértéséhez szükséges plug-int plíz, mert így alapból elég bizar... :-)
Előzmény: wizes (258)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 258
Drága Bummm!
Mi az újmagyar?
Óvó magyart ismerám!
Vannak döfgenyák!
IQ-IS-EI .. más.
Hol az adózó Ovi-polgár?
44% jüvő hó 20. -áig köteles bevallani!
2xeresen!
w.
Előzmény: bummm (243)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.02.11 0 0 257
A pontosság kedvéért: 94-98 között természetesen volt Net, de hellyel-közzel mindenki "hallgatott" mert össze sem lehet hasonlítani az akkori lefedettséget a mostanival.
Magyarországon a net úgy 2-3 éve vált nagyobb tömegek (sajna, még mindig nem vagyunk elegen) "szórakozásává".
Előzmény: Polka (245)
asszír Creative Commons License 2002.02.11 0 0 256
Meglehetős tájékozatlanság részedről, Tényleg azt hiszed ha olcsóbban utazik a többit elviszi akórházba, hogy vegyenek már holnap egy jó kis lélegeztetőgépet? Horn elvtársék nem utaztak? Ők vették az utosó gépeket? Lehet hogy egyenesen azért mentek.
Előzmény: soga (247)
haha1212 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 255
Polka!

akikről te beszész kb olyan gazdaságosak, mint a TECSO GAZDASÁGOS és egosz pontos talán még annyit sem ér....

Előzmény: Polka (231)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!