Hi, cirka 1 évig, aztán irány a helyi háború. Néhány ezer/tízezer halott majd csak kijózanítja az embereket a személyi kultuszból. Én megúszom, hülyéket nem visznek ilyen buliba:-)))
Hideg volt hajnalban, ha az ember másnapos, akkor mégjobban fázik. Valszeg csak a bomberdzsekóját hiányolta valójában, de az meg kellett egy fázós tesójának:-)))
Nekem a nyolcvanas években Pusztavacson még a nadrágomat is lenyúlták, lopnom kellett másikat:-))) De a cipőt ha nem tette az ember fia a feje alá vagy a hálózsákba, akkor vitték azt is:-)))
"Háborúzzon az akinek 7 anyukája volt." Kéremszépen, itten éppen párt, nép és nemzetellenes hazaárulást teccik elkövetni? Ha ezt akarja a Párt és a vezér, akkor nincs mese, visznek!
Ha rajtad múlna mindenki lógna aki a "magyar" vagy a "nemzet" szót ki meri ejteni, mert ráfognád, hogy náci.
Szerencsére azonban a történelem már túlhaladott az ávóskorszakon is, pedig remek csizmás pribék válhatott volna belőled ezzel a mentalitással.
A fronton addig biztos nem fogok elpatkolni amíg az ide nem jön, ugyanis én nagyon lusta vagyok a háborúfélékhez, pláne ha még menni is kéne miatta valahova akkor meg végképp. Háborúzzon az akinek 7 anyukája volt.
Ha mindenki ugyanezt vallaná mint én, nem is lenne egy háború sem, mert mindenki a homlokára mutogatva elnézően mosolyogna a politikusokra és a főkatonákra akik háborúba hívják az embereket.
Hi, virágot lopni nem bűn, szerintem zászlót se. Ha mindenki lop a másiktól, akkor csak a legvégén hiányzik. Náluk úgy is valami ősközösség, őskommunizmus féle van:-))) Majd legközelebb ráírja a nevét, vagy csináltat egyénit, beletéve a saját, addigra legyártott címerét:-)))
Jó van tudom, ti szentek vagytok, no meg szemforgató ájtatos manócskák:-))) Kábítószert minden természet közeli nép használt, ki ilyet, ki olyat, milyen jutott. A magyarok is, főleg a sámánok.
Mér csak nem gondolod hogy szélessávon viszik be a neten? Nálatok is az erre szakosodott helyi maffia terített, legfeljebb becsomagolta a nagyobb biznic kedvéért pirs-fehér-zöld staneclibe:-)))
Hi, aztán szerinted miért szedik el? Csak azért mert különszerződésük van erre a helyi árusokkal, a biznic, a magoroknak is biznic, azt meg ne rontsa le senki kintről hozott cuccokkal:-)))
Azt hiszed viccelek. Pedig a nyilasokat, nácikat bizony felakasztotta a demokrácia, amikor tele lett velük a hócipője. És ha megint úgy alakul, megint megteszi.
Na, egye fene, az ilyen aprómarhák, mint ti, nem sok vizet zavartok, ti hamarabb elpatkoltok a fronton.