1. Honnan ismernélek??? Nem kell hülyének lenni hozzá, sokan nem tudják.
2. Sehol nem írtad, h ajánlottról lenne szó (bár amúgyis mindegy: a GLS ugyanaz a cégcsoport, mint a Royal Mail, ők ezért oldják meg így - a USPS-nél nincs ilyen szempont)
1. Nem keverem össze a kettőt. Ennyire hülyének látszom ????
2. Azért bátorkodtam megkérdezni, mert ugyebár az angol királyi posta "ajánlott" cuccait még véletlenül sem a magyar királyi posta kézbesíti, hanem a GLS. (ugyhogy ez a "ki más" megjegyzés annyira nem ül, még ha tényleg a magyar posta hozza is ki.)
Tegnap du. feltettem egy cuccot aukcióra, de azóta sem látom a termékek közt. Több idő kell az ebay motorjának hogy frissítse az adatbázisát, vagy én szúrhattam el valamit?
Nekem is lenne egy kérdésem. Nem nagyon vettem eddig egyszerre több terméket, de most csak akkor enged tovább ha egyből kifizetem így nem tudom megvárni hogy az eladó küldjön számlát a combined shippingről, mindegyikre külön kell kifizetnem a postát. Miért van ez? Amikor én vagyok az eladó tőlem tudnak úgy vásárolni hogy nem fizetik egyből ki hanem várnak a számlámra...
Elérted a nemzetközi limitet, lehet kérni hogy többet tudj listázni, én 2x beszéltem velük telefonon és megadták. Persze jó ebayesnek kell lenni, semmi negatív :)
Egy kis segítségre lenne szükségem. Pár terméket eladásra szeretnék kínálni az angol ebayen. 6 db-ot sikerült is feltöltenem, de a 7.-nél ezt az üzenetet kapom:
"Attention sellers:You've reached your international selling allowancesOn any international eBay site you can sell up to 10 items.Although you've reached your allowances internationally, you may still be eligible to list items domestically."
Mi lehet a probléma? Hogyan tudom megoldani hogy több terméket is feltudjak tölteni? Segítségeteket előre is köszönöm!
Azt még hozzá kell tennem, hogy termék feltöltéskor feldobta az infót a limitről, majd feldobott egy ablakot is, hogy kérhetem ezen limitek kibővítését, de bezártam, mert nem akartam elkalandozni és megszakítani a feltöltési folyamatot amibe éppen benne voltam.
Most tényleg valami üveggyöngy félét kell árulnom 1centért, amíg elérek egy normálisabb limit szintet?
10 termék, és 500$ limiten. Ez szívás. Azé írhatta volna a store eladása előtt, hogy ilyen szinten még a basic 15$ havidíjast sem érdemes megvenni. Aztán lehet, hogy írta, csak elkerülte a figyelmem :(
Van valakinek tapasztalata...? Az elado vasarlas utan igen durvan modositani akarja a postakoltseget. Hepciaskodjak, vagy inkabb kerjek penzvisszateritest, es hagyjam a fenebe az egeszet...?
Köszönöm a segítséget! Még nincs fent termék, most vinném fel ezeket, csak a probléma, hogy van vagy száz termék...ezeket csak egyesével lehet felvinni? Vagy létezik valami egyszerűbb megoldás, sablon, vagy adatbázisból kiolvasni tudó funkciója a storenak?
Létrehoztam egy alap store-t az ebayon.Addig eljutottam könnyen, hogy kategóriákat vigyek fel, de azt még nem tudom, hogyan lehet ezen kategóriákban termékeket felvinni?
Továbbá, szivesen vennék tapasztaltabb eladóktól minden oktató anyagot, írást, videót az áruházak csiszolgatásához, akár a HTML store kialakításáig. Köszönöm!