Csak kérdezem, hogy x év házasság után egyáltalán lehet még házassági szerződést kötni?
De meg Matild is milyen már!
Az én zsebemben, pénztárcámban számolatlanul lehet telefonszámokat találni, sokszor a benzinszámlák hátára irkálom fel és két hét után már én se tudom, ki a csoda is az, de ha a nejem ezeket mind végighívogatná, hát biztos vele fizettetném ki a telefonszámlát:)
És hát ugye krízishelyzetben rohanunk Kingához.
Mert ugyan Zsófia a legjobb barátnőnk, meg tudjuk, hogy Kinga kocsmáros, de eszünkben nem jut a munkahelyén keresni, vagy telefonálni.
És hát Noémi, hát ez aztán kész!
Ezzel a nővel ijesztgetni lehetne...
Végezetül Nóra takarodjon Brüsszelbe, a helyét meg hintsük be sóval!!!
Mit van úgy kiakadva Tilda? Majd Kinga szépen elmondja (remélem!) Palikának, hogy a felesége félre akar kufircolni, így majd jól leteremthetné Tildát, Erik meg megkkapná a jól megérdemelt sallerét. Miért Palikát írják ki, és miért nem Eriket???
Tényleg! Tilda honna is vette, hogy szaglásznia kell Pali iránt, mert nem oda járkál, ahová mondja? Ja, és hogy az irodában nem volt senki? Ez már eléggé megszokott, hogy mindenki császkál mindenfelé, csak a munkehelyén nincs.
Én meg azt nem értem, hogy Tilda miből gondolta, hogy Palika át akarja verni? Holott Palika meg nem véletlenül ment ügyvédhez, mert jogosan tart Eriktől. Így Palikának kellene Tildát leb_nia, hogy mit koslat utána. Az irodában sem volt senki. Remélem majd lesz reklamáló ügyfél a fel nem vett telefon miatt, és az egyértelműen Tilda sara lesz. Csak az a baj, hogy Tilda emiatt megint Erikhez megy vigasztalódni, hogy Palika nem szereti, holott ő kezdett ki már többször is Erikkel.
Én sem értem Andit. Gyerekének Zsolt az apja, ráadásul vállalja is. Mi a francnak rohangál Miklóshoz?
Palkónak igaza van, ha Matild lelép nem árt bebiztosítani magát.
Amúgy azt nem értem, miért nem mondhatta Palkó egyenesen azt Matildnak, hogy ügyvédhez megy. Akkor nem lett volna bukta. Bármilyen más dolog miatt mehet ügyvédhez. Most Tilduci van vérig sértve, hogy Pali nem őszinte vele, vagyis feljogosítva érzi magát, hogy mehet Erikhez vigasztalódni.:_))))