Nem biztos, hogy akar változtatni. Így is van elég rajongója. Meg annyi pénze, amennyit a szülei (vagy azok kortársai) talán életükben nem tudtak összeszedni.
Gondolj Van Goghra, aki életében nem adott el egy képet sem. Most meg az itt fórumozók sem tudnának összedobni egy vázlatra valót.
Kedves Motun! Nem akarlak megsérteni, de idealista vagy.
Hogyan lenne harag, de kiváncsi vagyok ha folytatjuk melyikünket irtanak ki a modik. Az elmúlt tapasztalatok alapján, mikor összefutottam egy hozzád hasonló kéretlen népmüvelővel akkor engem mert mertem felvenni a stilust. Sőt mikor a "javolozásra" morci lettem akkor is engem.
Nem érzem, hogy kötözködtem volna. Éppen azt próbáltam hangsúlyozni, hogy egy ember fizikai megjelenésének tetszése vagy elutasítása szubjektív.
Nem mondtam, hogy ne tégy megjegyzést bárkire is, csak azt próbáltam ecsetelni, hogy milyen alávaló dolog valakit testi hibája miatt csúfolni. Ha szerinted nem az, tedd. A stílus maga az ember.
Az, hogy egy nő nekem tetszik, nem jelenti azt, hogy azt mondom, hogy jó színésznő. Helyesen láttad, amikor úgy ítélted meg, nem ezt írtam. Végülis nem volt nagyon elkódolva az üzenet... :)
Azt a véleményemet, miszerint ha valakinek valami nem tetszik, ne nézze, fenntartom. Ha nekem nem jó valami, de csinálom, azt mazochizmusnak nevezném leginkább.
Ilyen kötözködös dumába ne bonyolódjunk bele, mert eddig is megvoltunk ahogy voltunk és senkit nem zavart ha valaki csípős megjegyzést tett valamelyik karakterre. Ezért van a topic, és nem azért hogy egy valaki miatt "akkor ne nézze".
A másik. Modell, címlaplány stb. A médiában megjelenő ( televízióra gondolok mielőtt keresed a csomót a kákán) lányok testartása nem száz fotó közül van kiválasztva. Az hogy a Tildát játszó hölgy még nem színésznő ( dacára annak hogy nem egy hete szerepel) ezzel szvsz akaratlanul is az ő rátemettségét tehetségét minősíted. Az ilyen védelem meg majdnem támadás.
Igazad van. De a Tildát játszó hölgy (még) nem színésznő.
Modellek évekig tanulják a jó fizikai megjelenést, mozgást. Plusz azok a képek, amiket látunk róluk több száz képközül lettek kiválasztva.
Mindegy, nem is ez a lényeg. Nekem tetszik a Tilda, másoknak meg nem. Ennyi. Ehhez nincs köze a tartáshibának, mert pl. nekem volt már címlapfoto szerű barátnőm. Pár napig, mert nem lehetett vele semmit kezdeni. Úgy értem szellemileg. Fontosabb a belbecs, mint a külcsin.
Én azért nem venném egy kalap alá az összes latin-amerikait. A brazilok (Kisasszony, Pampák királya, Homok titkai, Terra Nostra) jóval nézhetőbbek, mint a többi.
Mivel a "púposság" a méretes keblek következménye, és a méretes kebleket valóban kedveljük, a megoldás az adott színésznő és az őket kiszolgálók ( pl. operatőr ) ke-
zében van.
Nagy kebellel rendelkező hölgyeknek is lehet szép testtartása. A "púpos" tartást is ki lehet küszöbölni az előre lefelé ejtett vállak mellőzésével.
Egy színésznőnek a szinpadi mozgás keretében oktatják a helyes tartást. Az egy dolog hogy az operatőr sem mondja " vigyázz gödör".
Tudom Tilda megformálója nem magazin címlaplány, de nekik is nagy keblük és egye-
nes tartásuk van. Sokkal bombázóbb lenne a "púp" nélkül.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy Nekem nagyon bejön arcra/alakra. Hogy a többi lány miért nem, nem tudom megmondani. Csak. Ez egy szubjektív dolog és szerencse, hogy így van.
Én biztos élvezném az elején, de ciki lenne hosszú távon (a többi férfiról nem is beszélve) ha minden nő engem ostromolna a vágyaival... :)
A tartáshiba korrigálható, persze. Ebben igazad van. De ez inkább egy egy Eszenyi Enikő, Ruttkai Éva stb szintű valódi színésznőnél lehet gond. Aki esténként szinpadon komoly műveket interpretál.
Bár ha belegondolok, ott sem. Csákányi Lászlót sem a szép sudár termete miatt szerettük...
Engem totál nem érdekel semmilyen üzleti hülyeség. A Dallasban is mindig utáltam, ha Jockey-s rész volt. Én a hétköznapi sztorikat szeretem. A szerelmi szálakat, a hülye pletykákat, titkokat, a mindennapos eseményeket. Azok is lehetnek épp elég színesek.
nekem van pupos feleségem, de viszont nem is jáccik ebbe a szarba! Nem az a baj, hogy púpos, mindenki úgy púpos ahogy akar, még az se baj, hogy bandzsa mintállat:)) hanem az a baj, hogy ezzel kiáll a kamerák elé, tudod? mert ha baromi nagy színésztehetség lenne elnéznénk neki, de miután azt nem tudjuk, marad a púp meg a csálé szem nézegetése.....
Szerintem itt arról van szó, hogy rossz a tartása. Azon pedig lehet javítani. Bár engem nem zavar, mert legalább valóságra hajaz -> a valóságban is vannak rossz tartású emberek.
Én egyébként azt nem értem, hogy lehet az, hogy Erdélyi Timi ennyire bejön mindenkinek külsőre. Noémit, Emmát, stb. mindenki fikázza, hogy így csitri/törpe, meg úgy, pedig sztem kifejezetten Erdélyi Timi volt az, aki úgy nézett ki, mint egy 13 éves.
És ha csupa, egymást szerető ember lenne a filmben, miért várnánk a következő részt? Pl. a Te vagy az Én életemről készült filmet nérné-e a magyar nézők ilyen nagy százaléka?
Oké. A hírekben meg a politikában. De (általában) nem a szomszédban vagy a kollégák, barátok között. Az arányokról beszélek. Az embert általában sokkal több barát meg szomszéd veszi körül, mint ahány politikus. Épp ezért szükségtelen is lenne, hogy minden 3. szereplő olyan fifikás legyen, mint Berényi Miki.
Miklós esetében ez a "mindenek felett Nórát akarom" dolog kicsit erőltetett.
Ha annyira csak ő kell, miért kefélt félre? Ha meg nem annyira, akkor meg ott van, hogy egy jó kiállású pasas sok pénzzel. Annyi nője lehet, amennyit akar.
Valahol lejjebb olvastam, miszerint egyik társunk a Tildát játszó hölgyet púposként emlegette. Csak úgy megkérdezném a fórumozó társakat, hogy
- kinek van olyan megjelenésű felesége, mint a nevezett hölgy
- ha van is, ez a legnagyobb probléma?
A jelzett "púposság" a méretes keblek következménye. Azt pedig szeretjük, ugye férfitársak?
Hogy Miklós életszerű lenne? Hááát...ezzel vitatkoznék. Vagy akkor csak nekem van mázlim, hogy a környezetemben csupa egyszerű, viszonylag lelkiismeretes, nagyobb balhéktól mentes, viszonylag törvényesen élő ember van? Szerintem a többi szereplő sokkal valóságosabb.
Eriknek mi is a vezetékneve? Bár végülis tökmindegy. Névjavaslat lány esetén: ERNESZTINA. (mondjuk lehtne becézni Tinának, ami már nem is annyira szörnyű, csak nehogy a T helyett más kezdőbetűt írjanak..):-)))
Mintha két Sára lett volna... Az egyik aki nemrég ráakaszkodott az Imire, meg volt egy aki a Lóri után mászkált még régen, egy szőke csaj. Bár azt nem Sára hanem Sári volt. (Ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek)
Most vagy a rendező ilyen gyors, hogy a már kész anyagba belejavít, vagy valaki nem figyelt. Ugyanis megnéztem, a Rózsa nyitva van hétvégén is, mert nem H-P, hanem H-V van az ajtaja mellett kiírva. Igaz, nem 8-kor, hanem 7-kor kellene nyitnia, ha már munkaidő előtt mindenki ott kávézgat.
Matild, mondta az anyakönyvvezető, amikor Palikához ment. Mellesleg Palika ezzel a kardigán-ing-nyakkendő kombinációval egy jólszituált nyugdíjasra emlékeztetett
Hihi, ezen röhögtem én, is, hogy Erik mintha visszavonolút fújna.... Megtörtént a zoknipróba, és nem jött anynira be..Azért néha 1-1 órára még melegítheti a lábát.:)
Jól jellemezted a karaktereket, de kihagytad Lackót. Szerintem ő a főlúzer. András meg a "szürkeöltöny", ahogy Motun is írta. Miki és Zsolt karakter tényleg jó, mint ahogy Hókuszpókés is az(ja és még a SziaMiaú-é is):-DDD
Szerintem a Palkó gyerek rájön hogy nyuszikája merre kujtorog, mivel otthon van a táskája..stb.. szóval nem mehetett messze. Lehet, hogy már szagot is vett, és ront fel az Erikhez.......(?)
Nekem is van olyan gyanúm, hogy Nyomi bele fog zúgni a Tescosba.
már eddig is csak elképedve bámultam magam elé, mint mindig, mikor azt látom, hogy felnőtt emberek úgy bírnak írni, gondolkodni, találgatni, morfondírozni stb. kitalált filmkarakterekről, mintha azok valóságos, élő emberek lennének.
Így van!!!! Életszerűek. Ismerünk hasonlókat. Ebben kellene lennie az ilyen sorozatok lényegének. Ettől hisszük azt, hogy akár a mi életünk is lehetne.
Dehogy ismerem, ez csak egy rárérzés vagy tipp volt.
Nője valószínűleg nincsen. Mert ha van, akkor két eset lehetséges. Ha fűvel-fával, akkor rámozdul Noémira, ha megpróbál hűséges maradni, akkor meg Noéminek megmondta volna, hogy bocs, de van barátnőm.
Munkamániás: A stílusa-viselkedése alapján szeret főnök lenni, parancsolni, ezért tippeltem arra, hogy munkamániás.
Ebben a filmben annyira rosszul vannak eltalálva a karakterek...
Noémi szegényke egy alulfejlett alsótagozatos napközis, aki csak a halmozottan pedo férfiakat hozza izgalomba.
Zsófi nagyon-nagyon gyenge eresztés, mint nő. A kakrtere meg egyszerűen borzalmas.
Palika az idegbeteg fejrángásával meg...
Imre a mostani megjelenésével egy rosszul sikerült Petőfi paródia. Mintha az ötéves gyermekemre rajzoltam volna tollal egy körszakállat...
Panda - aki az egész házzal kefélt már - meg drámát fog tanítani valami színi iskolában. Színészként gyenge, a karaktere meg... Otthon üldögélő, mit is kezdjek magammal típusú hülye p....csa...
András a tipikus lúzer esete.
Klaudia pletykás szarkeverő aki helyett a pénze dolgozik. És aki ha meglát egy pasit, magához nyúl...
Magdi nénitől meg én nyúlok magamhoz. .... Azaz magamhoz veszek egy üveg whiskey-t és magamévá teszem. Ennyire hülye öregasszony a valóságban nincs is. Mert valaki elteszi láb alól...
Amúgy szoktam nézni a filmet. Miklóst kedvelem. Ő legalább akar valamit, ha nem is mindig fair-play módon....
Szerintem tök jó volt ez a Noémi-Fejtő jelenet:) A végén, amikor Fejtő emberré változott...hmm...ne kövezzetek meg, de Fejtő ember-alakban nekem egészen bejön, olyan kis édi félszeg volt, még én is igent mondtam volna neki a folytatásra:)
Fejtő szerintem nagyképű, beképzelt, munkamániás; ezért nem nem talál magának nőket. Igaz, nem is nagyon keres. Csak azért nyomul Noémire, mert az már szinte a szájába repül, mint egy sültgalamb.
fogalmam sincs miről van szó, de én nem szeretem ha a párok egymás zsebében turkálnak, v ha az nekik jó, tegyék, de én személy szerint nem kapírgálok más cuccai között.
Én azt mondom a Tilduska megérdemli hogy a Paligyerek házassági szerződésen töri a fejecskéjét. Ha jól belegondolunk akkor nem a Paligyerek kezdte a sunnyogást. Ha jól emlékszem a Paligyereknek nem jutott eszébe más nőket tapizni csókolgatni, még akkor sem mikor elmentek gyújtogatni. Ez hazudozás számonkérése pedig a "másban a szálkát, magamban a gerendát sem" effektusra emlékeztet. Nagyon remélem a Kinga sem hazudtolja meg magát és elpletyizi hogy Tilda állandóan az Erihez futkos. Ezt a rövid memóriát, "hát szegény asszony annyira ki van bukva a férje hazudozásain hogy teljesen kiment a pici okos fejecskéjéből hogy a lelki szemetes láda Kinga most épp, sajnálatos de dolgozik" De próba szerencse hátha lóg és otthon van. És akkor még ahogy hallom a Paligyereket írják ki, ezt a púpost meg bennhagyják. Remélem épp oly szegényen hagyja ott a férjét mint ahogy hozzáment. Lesz itt bonyodalom a válás során, mert nem véletlenül vetették fel a szerződést. A Paligyerek nem fogja hagyni a Magdimanyus familiára a millkáit.
:DDDKönnyen lehet... Ez a Fejtő azért tényleg vagy szűz, vagy baromira ki lehet éhezve. Nem tudom, de nem tudok megszabadulni Nyomi "nőies bájaitól". Ezt most tényleg komolyan gondolták a forgatókönyv írők, vagy viccnek szánták???:-((((((
Akkor hogy meglepődött volna ez a Fejtő, ha Nyomicsek Tilda példáját követve, 1xcsak váratlanul szétnyitja a kabáját (persze, ha már eleve úgy öltözött volna be), és váratlanul feltárja a "valóságot". Tuti úgy elterült volna a pasi, mint amikor Laca húzott be neki.:-DD
Persze és biztos meg is beszélte volna, ha Matild hagy neki időt rá, mert egy szerződést azért mindkét félnek illik aláírni, hogy érvényes is legyen.
Egyébként első körben én is biztos körüljártam volna a kérdést, aztán szólok csak, már ha lennék akkora barom, hogy egy ilyen hülyepicsát vegyek feleségül...
Dehát persze most egy olyan topmanagerről beszélünk, aki 20 centisre köti a nyakkendőjét, ez lehet a legújabb divat, mert ma a Fejtőnek is akkora volt:)
Az oké, csak szerintem nem ez volt a dolgok korrekt elintézésének a menete. Hanem szerintem csak meg kellett volna beszélnie az asszonnyal, hogy ilyet szeretne.
Csak kérdezem, hogy x év házasság után egyáltalán lehet még házassági szerződést kötni?
De meg Matild is milyen már!
Az én zsebemben, pénztárcámban számolatlanul lehet telefonszámokat találni, sokszor a benzinszámlák hátára irkálom fel és két hét után már én se tudom, ki a csoda is az, de ha a nejem ezeket mind végighívogatná, hát biztos vele fizettetném ki a telefonszámlát:)
És hát ugye krízishelyzetben rohanunk Kingához.
Mert ugyan Zsófia a legjobb barátnőnk, meg tudjuk, hogy Kinga kocsmáros, de eszünkben nem jut a munkahelyén keresni, vagy telefonálni.
És hát Noémi, hát ez aztán kész!
Ezzel a nővel ijesztgetni lehetne...
Végezetül Nóra takarodjon Brüsszelbe, a helyét meg hintsük be sóval!!!
Mit van úgy kiakadva Tilda? Majd Kinga szépen elmondja (remélem!) Palikának, hogy a felesége félre akar kufircolni, így majd jól leteremthetné Tildát, Erik meg megkkapná a jól megérdemelt sallerét. Miért Palikát írják ki, és miért nem Eriket???
Tényleg! Tilda honna is vette, hogy szaglásznia kell Pali iránt, mert nem oda járkál, ahová mondja? Ja, és hogy az irodában nem volt senki? Ez már eléggé megszokott, hogy mindenki császkál mindenfelé, csak a munkehelyén nincs.
Én meg azt nem értem, hogy Tilda miből gondolta, hogy Palika át akarja verni? Holott Palika meg nem véletlenül ment ügyvédhez, mert jogosan tart Eriktől. Így Palikának kellene Tildát leb_nia, hogy mit koslat utána. Az irodában sem volt senki. Remélem majd lesz reklamáló ügyfél a fel nem vett telefon miatt, és az egyértelműen Tilda sara lesz. Csak az a baj, hogy Tilda emiatt megint Erikhez megy vigasztalódni, hogy Palika nem szereti, holott ő kezdett ki már többször is Erikkel.
Én sem értem Andit. Gyerekének Zsolt az apja, ráadásul vállalja is. Mi a francnak rohangál Miklóshoz?
Palkónak igaza van, ha Matild lelép nem árt bebiztosítani magát.
Amúgy azt nem értem, miért nem mondhatta Palkó egyenesen azt Matildnak, hogy ügyvédhez megy. Akkor nem lett volna bukta. Bármilyen más dolog miatt mehet ügyvédhez. Most Tilduci van vérig sértve, hogy Pali nem őszinte vele, vagyis feljogosítva érzi magát, hogy mehet Erikhez vigasztalódni.:_))))
Ha azt mondom hétfői naptól nem várok sokat, majd beindul akkor is azt mondom ez nagyon gáz. Ami tegnap volt az ......
Nem értem Andi mi francnak ment fel Májkihoz, csak piszkálni?
A futárcégnél senki nem dolgozik? Akkor miből van bevétel? Ez az ügyvéd dolog, a Tilda nyugodtan ha akar félrekefél, a Palikölök meg számoljon el minden percével.
A Paligyereknek egyébként igaza van, az Imi nem tudom mit szörnyülködik. Ha válnak akkor a Pali pénzén megvett céget a Tilduska viszi Erik uj vállakozásába apportként.
Ezek nem néznek amerikai válást? A kemény szart kipiszkálják a férjből.
Meg a Noéni... a Magdimanyus majd jól lerendezi a dolgot nem kell félni. Úgy láttam rohant is felfelé, úgy otthagyta szegény másik törpét mint "eb a szaharát" miután kiszedte belőlle a zaftos infót.
nekem meg az, amikor rákérdezett Imrénél, hogy ..."..miért, nem vagyok elég szép?????" . Nem látja magát a tükörben, hogy teljes lankadás a gyíknak....:-))
Ok, tudom, hogy ez a BK. Na de akkor is. El tudjátok képzelni, hogy valakinek kiszakad a nacija, és akkor egyből hazafuvaroztathatja magát az egyik alkalmazottal (ja, amúgy a Tescos pasi éi munkaidőban van ugyebár). Na persze azt tudjuk, ez a BK-ban az semmit nem jelent. Mondjuk én a Tescos pasi helyében az ilyen rüfkét főleg, még ha nyomi is kapásból elhajtanám a fenébe. Na persze az is lehet, hogy a hapsi már 1000 év nem..... és úgy gondolja itt egy kis potyolínó, és a Nyomi szolgáltatásáért még fizetnie sem kell. Max. kap tőle egy Tesco-gazdaságos túrórudit...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tudtommal nincs ráizgulva, csak Lacit akarja "megmenteni". És mellékesen most próbálgatja NŐIES BÁJAIT!!! Na ez kész röhej. :-DD Lehet, hogy szegény pasi pont ettől a látványtól lesz örökre impotens..:-DDDD
Hát, biztos, végülis te laksz ott, de az én PDA-m szerint keleti part: GMT-5, közép amerika GMT-6, Arizona (ott volt a meccs): GMT-7, Alaszka: GMT-7.
Mi vagyunk +1-en.
Mondjuk, asszem, ez a plusz-mínusz reláció kicsit összezavart, úgyhogy éppenséggel az előjáték tényleg lehetett 3-kor, mert volt vagy egy órás pre-game show, úgyhogy sorry:)
Szóval, 3-kor, otthoni éjfélkor mondta, hogy elkezdődött, és valami tényleg volt már, de nem tom mi, mert nem néztem egy percet sem lemaradtam az elejéről.
A legnyomósabb, hogy délután pálinkázni kissé snasszos:)
Azon kívül az is van, hogy akkor adják...
Megjegyzem, a szomszédod is különös időzónában lehet, mert itt nálunk éjjel fél egykor volt a kezdőrúgás, a keleti part innen 5 óra mínusz, a közepes amerikai idő meg mínusz 6, tehát legrosszabb esetben is fél hét lehetett az a 3 után:)
Mondjuk, akkor már ment, valóban...
A NE a legjobb csapat, kétségkívül, én csak Tám Brédit nem kedvelem, meg Belicheket, ez éppen elég indok, hogy bárkinek drukkoljak rajtuk kívül:)
eleinte valóban nem, de a végén, mikor Nyomi felhasította a szoknyáját és megmutatta a neccharis combiját, akkor látszott rajta, hogy alig kap levegőt....Na persze az is lehet, hogy a negatív élmény hatott rá így....:-DDDDD
ez a Nyomi nem csak kivetelre nyomi, hanem agyilag is.....A pasi meg begerjed egy neccharisnyás combtól?? te jó ég.. hát ez nem igaz, még most is röhögök...
Igen, ez egy beltenyészet. Lehetne egy pl. egy versenykiírás, ki volt a házban a legtöbbel..:-DDDD A jelenlegi felsorolásod szerint Panda vezet. Kihagytad viszont Kangát, ő volt ugyebár Gejzával majd Zimivel. Gondolom lesznek új versenyzők is. Pl. Matild - Erikkel (feltéve, ha Erik nem izgul rá Magdinyusra..., igaz az sem kizáró körülmény, ezesetben Eriknek lesz meg Matild+Magdinyus.:-))) Aztán ott lesz majd Vilibá, aki feltételehzetően össze fog jönni az Oszvald Marikával (talán a hovátországi kiruccanáson..??)
Mit néznénk Kovács bácsin, aki reggel elmegy dolgozni a gyárba, délután hazamegy. Megiszik egy sört, megnézi a Barátok köztet, utána lefekszik aludni. Másnap ugyanez. Ha jön a szombat, este az asszonnyal van húsz percet.
Noémi kísérletet tesz rá, hogy megmentse Lászlót a bírósági pertől. Vajon a gyerek újra összehozza Andreát és Zsoltot? Tilda nyomoz, és riasztó felfedezést tesz.
Lassan kezdenek kifogyni az írók az ötletekből? Előveszik a régi elvarratlan szálakat? Azt hiszem, hogy ezekből van néhány. Szerintem még a Maja ügy sem teljesen lezáratlan. Külföldön hányan vannak még?
Én is ezt terveztem, de mennem kell holnap mindenhova, de azonban ez semmiképpen nem gátol meg abban, hogy itt kommenteljem a meccset, már csak azért is, mert ide aztán semmiképpen nem passzol:)
Úgyhogy ide se olvassál holnap estig:)
No mingyár, nem a sanyit vitték ki, aki messze a legnormálisabb szakkommentátor, a stúdióban meg ott ül ez a hülyegyerek, akinek már a hangjától pepitát hányok...
Ejtsük a témát,úgyis off! Az utolsó hozzászólásban éreztem egy kis iróniát. Majd elfelejtem,hogy láttam valaha és akkor majd nem akarom megszerezni. További jó időtöltést itt és a tv előtt a BK-t nézve.
És miben kéne segíteni? Lemásolni VHS-en, DVD-n, esetleg avi-ban CD kéred? Esetleg neked van meg és jó pénzért továbbadnád? Vagy a rendezővel szeretnél találkozni, esetleg a KID-el? Vagy mire lenne szükséged?
Nyugi,nyugi...semmi gond azzal amit írtál, csak ha bejössz a topicba és kérsz valamit akkor írd le hogy kérsz valamit, mert a hsz-ből és sem tudtam hogy kérsz vagy mesélsz valamit.
Csak a további félreértések elkerülése végett, és akkor nem ér meglepetés.
Feltettem egy egyszerű kérdést. Ha tudsz segíteni tedd azt, ha meg nem akkor ne írj marhaságot! Ilyen egyszerű. Azt hittem,hogy valamelyest próbálunk segíteni a másikon ha tudunk. Tévedtem.
Amúgy nem az esetem :), csak azt gondolom, hogy Vili bácsival lesz kalandja. És eddig azt hittem, hogy Horvátországban lesz egy jó kis kalandjuk, vagy a netes ismerős lesz az. De legalább zajlanak az események.
A 90-es évek közepén,még az AM mikrós korszakban volt egy film a TV3,Szív Tv esetleg az M Sat csatornák valamelyikén amit azóta sem láttam egyik adón sem. A film címe: The Kid. Nagyvonalakban arról szól,hogy egy 8 év forma kisfiú szeme láttára megölik a szüleit,de ő életben marad és huszonévesen visszatér a kisvárosba, hogy megbosszulja. Persze nem ilyen egyszerű a dolog mert a srác, szülei egyik gyilkosának lányával összejön és ez bonyolítja a dolgot...
Ja,bocsi az offolásért de nem találtam megfelelő topicot ezt meg a fél ország olvassa.
Egyre gagyibb ez az egyébként is gagyi baromság.Tegnap pl.Kinga 12 percen keresztül panaszkodott fűnek-fának, hogy miért nem jöhet ösze Botonddal,kínos volt, és ez megy x hete.ÚJ TÉMÁT!!!Kingát fejberúgni!!!
Magdinyus meg hamarosan műtőgyeket csináltatna magának, egyúttal rendszeres szereplője lehetne az "Aktiv" meg hasonló műsoroknak ahol részletesen bemutatnák épp mikor milyenre cseréltette ki . (lásd NagyŐAnikó és társai).:-)
Egy kis ötlet, hogy lehetne felturbózni a dolgokat.
Vilibá elutazik Horvátországba. Eközben (természetesen előre megfontolt szándékkal ) Erik elcsábítja Magdinyuts amiről titokban videofelvétel és képek készülnének (pl. Kinga segítségével) és a jövőben ezzekkel tartanák féken Magdinyus pletyós száját, sőt kénytelen lenne Magdus megbocsátani Kingának.:-))
Vagy mondjuk felkerülnének a fotók a netre. Vilibá gyanútlanul bogarászik, és 1xcsak szembesül Magdinyussal.....:-)))
Hihih...ismertem a viccet. Pontosan kifejezi Magdi anyus eme álszenteskedő tulajdonságát. Juj+pfuj+meg ocsmányság,+ erkölcstelen,....stb..stb, de legszívesebben rávetné magát a "témára". Persze mint úrinő ezt nem meri megtenni, mert ugyebár akkor mit szólnak? Hiába, magából indul ki.:-((Van ilyen ember elég sok.)
Egyébként, a Magdi anyust alakító, mint színésznőről is megvan a véleményem. Nem hiszem el, hogy nem tudná rendbeszedetni a fogait. Hasonlóan vélekedtem anno Mádlról is.
Erre nem is gondoltam. Talán igényli is valahol legbelül hogy Magdimanyus mindig lealázza mert ebből azt érzi hogy Magdimanyus érez valamit iránta. Hogy ez az érzés nem szeretet az meg kit érdekel. Csak azt nem értem hogy Orsi miért nem gazdagszik meg egy ilyen degeneráltakkal teli házban. Csak beront más lakásába és megáll középen mint Zrinyi a hídon.
Ez kissé olyan, mint amikor az öregasszony reklamál, hogy a fürdőszoba ablakból rálát a szomszéd kertjéra, ahol bizony a szomszédúr meztelenül napozik, és ezt szóvá is teszi a szomszédnak.
-Nem szégyelli magát, meztelenül napozik?
-Dehát maga honnan látja, nem lát át a kerítésen, és a fürdőszoba-ablak is magasan van.
kapott valami munkát és elhúzott egy barátjához albiba.
Kinga egy igazi mazochista. Minden esetben végighallgatja Manyus szidalmait akár a saját lakásában is. Én minden alkalaommal rávágtam volna az ajtót aztán szevasz. :-)
Jaj az a cellatársnő (nem tudom a nevét), tök jó fej volt. Nem volt bunkó, de nem is kertelt, nyítan megmondta mi az ábra. (a kötözködő témakört én is így látom, mi több sokrorosan tapasztaltam is):-)) Ja igen, és a mindenkit a saját fegyverével variáció is be szokott válni.
Egy "agydoktor" ismerősön egyszer azt mondta a " hőbörgő veszekedő embert a legjobban azzal állítod alázod le ha meg sem hallgatod, szó nélkül faképnél hagyod"... ebben látok rációt... A másik fegyver a Magdimanyusok ellen a saját fegyverük, amit remekül bemutattak a sorozatban ( a Clau cellatársa állította remekül le Magdimanyust)
Magdinyus alapjáratban azt hiszi, hogy mivel ő a takarítónő, neki mindenről tudnia kell, sőt, ez poziciójából eredően alanyi jogon jár NEKI. (Sajnos ez a jelenség munkahelyeken is jellemző, mikor a portás+takarítőnő nem tudja saját magát hová tenni és feljogosítva érzi magát, hogy MINDENRŐl! elsőkézből tájékoztatva legyen. Ha valakia a nemtetszését a tudtukra adja, még ők vannak vérig sértve. )
Kinga végül is jó volt, becsata az nyanya orra előtt az ajtót. Igaz, talán ha, CSAK becsapja mégjobb lett volna. Már régóta ezt kellett volna mindenkinek tennie, akkor talán nem szemtelenedik el ennyire.
Kurv jó volt a jelenet, bár én nem tudom elképzelni hogy a szomszéd becsörtethet hozzám és megáll a szoba közepén kijelentve hogy innen el nem megy, amig nem beszéli ki magából a fájdalmát.
Utánna a másik szomszédhoz kéne mennie kibeszélni a fájdalmát.
Ezzel csak azt jelzem hogy vicces a dolog a Magdimanyussal de már valaki rendesen kidobhatná a lakásából mikor bemegy pörlekedni.
A másik dolog hogy a Kingának nem is kellett volna meghalgatni a veszekedését az ajtó elött hanem azonnal az orrára csapni az ajtót. Az hogy meghalgatta még válaszolt is neki aztán csukott, ezzel szvsz a Magdimanyus egy kicsit "győzteseb-
Erről jut eszembe: hogy állna Tilduska szája, ha Magdianyus rácuppana Erikre....:-)) Erik meg mondjuk eközben rájönne, hogy az "érett" nőket szereti.....-)))
Hihi.... az jó lett volna, ha Erik tovább vetkőzik, miközben Magdianyus szeme meg kocsányon lóg, peszre időnként úriasszonyhoz illően "illendően" elfordul (de azért úgy hogy lásson is valami rég neml átott dolgot....), mert ugyebár az mégsem illik, hogy kigúvad szemekkel stíröli a Erik gatyóját és legszívesebben rávetné magát...:-))))
A következő részben Miki összejön Nórával és teljes harmóniában élnek. Kinga legjobb barátnője lesz Magdi Anyusnak. Vanda a holdra költözik és Én meg rögtön felébredek. :))))
Nem tehetek róla, de határozottan ilyen érzésem volt, amikor ott baktatott Vanduci, szinte direkt befelé s sűrűbe....Egyre kevesebb járó-kelő, és valahogy úgy éreztem, hogy az a bozótósféle nem direkt van ott. (Persze lehet, hogy sok thillert nézek.):-))
A tegnapi rész legvégén, amikor Vanda a fának támaszkodik, már vártam hogy mikor ugrik elő a bozótosból az ordas (csöves) és zsákmányolja el a mobilját.
Ez teljesnen így van, ahogy leírtad. De végülis ez a sorozat arra épül, hogy egymás szájában vannak, laknak, élnek dolgoznak (bár ez elég ritkán látható), ezek az emberek. A megszokottnál sokszorta nagyobb mértékben ütik bele az orrukat mások magánügyeibe, és viharos gyorsasággal adják tovább a történéseket, vagyis keverik a sz.....t. Ha a környezetemben egy szomszéd ilyen mértékben akarna belepofátlankodni a magánügyeimbe, tuti, hogy kapásból elhajtanám, hogy leginkább magával foglalkozzon. Olyan ez mint egy kommuna, szinte már mindenki volt mindenkivel.
A másik, hogy majdnem senki nem járt dolgozni, iskolába stb..,hogy 5 órás ebédidők vannak piknikezésre, hogy minden apró vacakságáért hazarongangálnak..stb..stb.. Szóval a valós életben azért ez messze nem így működik.
Nem tudom hogy mostanában én nézem kritikusabban a sorozatot, vagy pedig kez-
dek fásulni. Vagy már nem érdekel annyira hogy a kisebb hibákat észre sem veszem a (másban a gerendát a sorozatban a szálkát sem) effektus kezd kifulladni, nem tudom de, egyre jobban bugyutának degeneráltnak látom a párbeszédeket, karaktereket.
Vagy a forgatókönyvírók fáradtak el?
Pl..... Barta elmondta Kingának hogy már háromszor hajtotta el Andi a gyerek vállalá-sa ügyében.......erre Kinga az első adandó alkalommal beszúrt Bartának "van aki tö-
rődik a gyerekével, nem úgy mint egyesek"
Nem értem ezen mit nem lehet felfogni, Andi elhajtotta? Most percenként szaladgál-
jon hozzá?
Utánna meg Kinga sértődött meg mikor a felfogó képességére és a haja színére tettek megjegyzést...... aztán a Barta kért bocsánatot....
A Vilibácsi mostanában semmi mással nem foglakozik mint a szarkeveréssel, ezt a funkciot teljesen kivette Magdimanyus kezéből. De azon besértődik mikor a munka-
adója rákiabál hogy a mások magánélete helyett a sörrel foglakozzon.
Nem azért mondom de a forgatókönyv készítői (azért nem írót mondok mert ezek után nem nevezném írónak aki ilyet kiad a kezébő) néha beleolvasnának ezekbe a topicokba ( mint ahogy hallom más sorozat készítői olvasnak effélét, kifejezetten Indexest) hogy egy kicsit képbe kerüljenek, mit nem lát jónak a néző.
Mert elvégre a néző tartja életben a munkahelyét, nem? Nincs néző nincs sorozat.
:-)) No és akkor mis ki az a HÍRES NŐ..??? (Talán Emma akarna lenne...??)
A legjobb az volt nemrégiben, hogy Emma teljesen úgy néz ki, mint Dobó Kata...(vagy valami hasonló nevű cikk volt...). Akárhogy néztem, az ég világon semmi hasonlóságot nem láttam.:-))
télleg nem fennhéjazásból írom, csak h el tudjam magyarázni, én má qrva rég írok ide és megéltem sok kerekszámot, ha épp nem jár arra egy számvadász észre se veszem.
de azért köszönöm a gratulát, ezentúl minden kerekszám az enyém lesz:)
A 127015. hozzászólásban nekem is gratuláltak a 127K-hoz. Nagyon jólesett! Akkortájt kezdtem ide írogatni, és úgy gondoltam, hogy itt ez a szokás. Az ILLETŐ nevét most nem említem. Ha valakit érdekel, akkor megnézheti. Szerintem jó gondolat volt tőle és én ezt folytatom!
Ez írói baklövés. Amúgy mivel másnap is van iskola, most hogy beleolvasom ezért hétköznap kellett lennie. És nem szombaton vagy vasárnap. Feri jobban odafigyelhetett volna erre.
Ugyebár a regény egy tanórával (természetrajz) indul. Később egy helyen említést tesz az író, hogy szerdai nap van. Néhányan utánaszámoltak, ez a történet negyedik napja volt. Márpedig szerdától három napot visszamenve vasárnap...
A turnén ugyebár este szokás zenélni, és mint mondta, Alex papa éjszakai ember. Délelőtt alvás, délután próba, este turné, éjjel kocsma.
Más kérdés az, ha egyik helyszínről a másikra mennek, akkor esetleg autóban ülnek, de lehet, hogy pont szabadnapjuk van. Amúgy ilyen apróságokon ne akadjunk fenn. Sokkal jobbam zavar az idő kaotikussága. Vagy a délelőtt rövid vagy a délután, vagy az iskolába felejtenek el elmenni, vagy a munkahelyre...
Pénzérméknél még elmegy, na de papírpénzt? Amit helytakarékosan össze is lehetne hajtani, egybefogva, ehelyett ehelyett külön-külön hajtás nélkül beszórva az üvegbe az ezresek?
Ha ilyen előkészítetlenül megy a picsába, akkor sajnos nem jut el oda és visszajön nekünk. Ekkor anyuci megint kinyalja a seggét, ahogy azt kell és jön a picsogás további végeláthatatlan időkig...
Miért mindenkinek az anyagi takarékosság ugrik be ilyenekről elsősorban? Én környezeti szempontra gondoltam. Hogy amúgy is kevés az édesvíz a Földön, meg ilyenek.
nem szimpátiáról/antipátiáról van szó, hanem bunkó stílusról, legyen szó akár az egyik, akár a másik oldalról. az pedig a PoliDilire jellemző, tehát ezért odavaló a hsz-od. tévedésben vagy egyébként: ha maga a szó (vizitdíj) lenne a probléma, akkor már hamarabb szóltam volna. :-)
Ugyan már, mit számít az a kis vízszámla? Follyon csak aminek folynia kell.:))) (ugye a számla mint olyan nem számít politikának)?:((( Juli marha jól keres, eddig még Alex aput is kitartotta a söröcskéivel együtt.
Úgy gondoltam, hogy inkább NEM HÚZOK EL az ajánlott topikba, 1részt az előbbi hozzászólásomban leírtak miatt, másrészt, mert azt max. olvasni szoktam, és azt sem túl gyakran. :)))
Jogos az észrevételed, valóban nem ide passzoló téma. :((Bocsi.) (bár ha szigorúan vesszük, akkor a szó, hogy vizitdíj, már önmagában politika...):((
A vizititdíjról automatikusan beugrott --az amúgy közszájon forgó név-- amivel senkit nem szándékoztam megbántani, sajnálom, hogy ezt valaki személyes sértésnek vette (bennem fel sem merült, hogy valaki annak venné, mivel én tutira nem, max. nevetnék rajta, igaz nekem egyik politikus sem --sem egyik, sem másik oldalom --nem a szívem csücske).
Bár, ha azt nézzük, talán ez volt az első eset, hogy a BK-ban bárkit is mosogatni láttunk...de azért nem kéne már feleslegesen folyatni a vizet, miközben bambul:(
Úgy volt, hogy harmónika és lúzerimi voltak együtt mindenki megrökönyödésére, aztán zsótiabéka egyszercsak rágerjedt és megpróbálta megdönteni. Még ugyan a jogi coitusig se jutottak, de akkor lépett be andrejja.
Eredmény: zsótiabéka ki lett dobva (aztán a sittrevágásáig ugyan vissza tudta egyszer kunyizni magát), aztán lúzerimi szétvert a hátán egy gyümölcsösládát, harmónikának meg azóta se kell nézni a fejét...
Röviden..... Nóra nem vacsorázott Májkival, ő pedig Lacinak sírta el a bánatát. Barta kérdezőskö- dött a botrány miatt, de Lackó nem mondott semmit. Májki is csak annyit mondott Bartának hogy "igen a botrány a te fiad miatt van aki Andi hasában növekszik" Kinga álmodozik Botondról,de nem akar vele kezdeni mert mit szól a Magdimanyus és Gejza. De viszont megkérte Botondot had gyakoroljon a testén a gyúróvizsgára. Bo- tond rá hajtott de Kinga elhajtotta. Emma Zsófival osztotta meg a Kristóf ügyet elmesélve a szív dolgot. Zsófi csak nézett. Utánna Emma elmondta az apjának is. Bandrás áthajtotta Májkit Andihoz kérjen bocsánatot, a tabletta miatt, de Andi elzavarta. Vanda már egészen jól van az ájulás után virgonckodott, de amikor a Juli át akart menni a Bandráshoz bocsánatot kérni a vacsi miatt, megint rosszul lett. A vége pedig az hogy Vanda kivesz egy csomó pénzt a befőttüvegből aztán bucsulevelet hagy az asztalom és elmegy. Valszeg az apja után. .... folyt köv...
Nos, akkor most a sorozatról...... Nem tudom csak nekem tűnt fel a tegnapi részben egy érdekes dolog? Mikor az Erik beszólt a Kingának a gyurogatással kapcsolatban, Kinga nagy hangon kikérte magának hogy " ne beszélj bele, ne kombinálj bele mindent a dolgokba" Ez eddig jó hogy ne fantáziáljanak az ő dolgáról, de ezt a szabályt ő is betarthatná. Pont Kinga volt aki elinditotta a Tildát Erikhez hogy beszélje le a szöllő eladásáról.
A másik dolog.... Az Emma szerintem egy nagy "politikus"elme, mert a legjobb embernek Zsófiszájfosó- gépnek ujságolta el a szíves gyerek sztoriját. Zsófi úgysem álja meg hogy el ne mondja Claunak az meg Nórának. Most már a Bandrás is tudja hogy Emma tudja. ( no ezt rendesen leirtam)....
Ha valakinek sok ideje van és jóságos vajszíve, lcci nyomasson ide egy kis öfót a tegnapiról, mert nem láttam. Mielőtt bárki megvádolna, kaviár nem vót, csak chilis forrócsoki.
Tehát már úgy, hogy a gyerek elég nagy legyen, kiváncsi az életre, és apuci stiklijeit inkább játéknak és kalandnak fogja fel. A szaros pelenkák közti életformát nem neki találták ki.
hát úgy néz ki, ezt most megint nem fogjuk megtudni.:-)
én n nem tolerálom a hazugságot, nálam ez fő jellemhibának számít, ha hazugságon kapok valakit. nem kell hazudozni, mindig van egyenes út. a zsarolásnak pedig sosem kell engedni! ha miki csak ebben az esetben hazudott volna, akkor ez még talán érthető, de te nem látod, h milyen ember? egy gerinctelen féreg! egyszerűen képtelen az igazmondásra. úgy kellett volna leszerelnie pandát, h "ok drágám, ha zsarolsz, akkor én most léptem". ennyi. a csajnak leesett volna az álla. mindig van más megoldás, az embereket nem kényszerítik a hazugságra, hanem gyávák s neki így egyszerűbb.
A tegnapi nap embere egyébként zsótiabéka volt... ahogy beszólt BunkóBotondnak, hogy "a kisbutust lecseréled nagybutusra". :-DDDDD
Ezt az áldozatkészségét azonban továbbra sem tudom megérteni. Lehet, hogy igazatok van, és az ilyen archetípusok is akarnak gyereket, de ha így is van, akkor csak úgy tudom elképzelni, ahogy az egyik kevésébé ismert Moldova-novella szereplője:
"Az volt a mániája, hogy a nő szül neki egy gyereket, aztán elveszi tőle, és a fiával csavarog szanaszét az országban."
Tehát már úgy, hogy a gyerek elég nagy legyen, kiváncsi az életre, és apuci stiklijeit inkább játéknak és kalandnak fogja fel. A szaros pelenkák közti életformát nem neki találták ki.
Májki még mindig csak hazudozással tudja elképzelni a jövőt, Norával vagy anélkül. Lackólúzernak is azt mondogatta hogy reméli Nóra fülébe jut hogy ő megpróbált bocsánatot kérni Anditól de az elhajtotta. Azt persze nem szeretné hogy a fülébe jusson hogy nem magától ment bocsánatot kérni hanem Bandrás kényszerítette, az ott lakással. Magától fingot sem tenne. Én csak Clauban bízom hogy valami módon megszívatja Májkit.
Ja, elmaradt,:)) (ezt tudja csak meg HorvátGyilkos Ágnes..:))) meg a hálapénz is (vagy kisszállási jatt,vagy minek nevezik). Vagy ilyenkor nem szokás nyomni a lét??
nekem egyébként az rémlik, hogy az a "korai" is csak hárítás volt, mert Pandától valójában soha nem akart gyereket, végig Nórát akarta visszaszerezni. egy egyébként becsületes pasit még csak-csak, de egy ilyen Miki-kaliberűn mit kell ennyire védeni? azt sem hinném el, amit kérdez.
meg lehet ideologizálni a hazugságot is, csak nem érdemes. attól még hazugság marad. utólag meg azzal védekezni, hogy "dehát temiattad hazudtam, drágám", egyenesen nevetséges.
de eloszor mondta hogy meg korai. erre panda falhozallitotta, hogy vagy lesz gyerek, vagy szakitok. es mivel nem akarta hogy panda elhagyja, elkezdett hazudozni.
az egy olyan -viszonylag elterjedt es egyes korokben tetszetos - nezet, hogy emberek gonoszsagbol/jellemhibabol csak ugy hazudoznak. az en tapasztalatom az, hogy mindig van oka a hazugsagnak ( meg akkor is ha az teves ok) es a hazugsagokhoz kell meg egy valaki: aki miatt hazudnak. es bar nekem csoppet sem szimpatikus az, aki hazudik (jelen esetben miki), de az sem tetszik, hogy a masik felet (sot masik ket felet) aldozatnak kellene tekinteni. mert panda megerdemli hogy atverjek, ha gyereket akar kizsarolni a pasijabol, miki meg megerdemli hogy minden terve dugaba doljon mert ilyen szenya volt.
Ez lehetséges, ezt a dolgot nem tudom feszegetni mert nem éltem át. De egy kicsit mindig megdöbbent a reakció ( a filmekben) amit az elvált szülők gyermekei produkálnak. Van két társam is elvált szülőkkel de nem tudok róla hogy ilyen akciókat csináltak volna. Lehet az is közrejátszik az efféle cselekedetekben hogy a gyerek már csak a végeredményt tudja meg. Addig a szülők a gyerek érdekében titkolják a válságot, de viszont szvsz. ezzel tesznek roszabbat a gyereknek. Mert a szülők tudják mi vezetett az út végére de a gyerek csak a szétköltözéskor szembesül sokszor a kész tényekkel. De ez csak az én véleményem, ami lehet téves is.
Ez kurv jó ötlet, egyből meggyógyulna a Vanda. De efféle húzásra nem lehet számítani a sorozatban, ezt csak Mel Gibson játszotta el a Halálos fegyverben.
Legjobb lett volna, ha az orvos, miután nem találta a problémát, beutalta volna teljes átvizsgálásra, benne mondjuk végbéltükrözéssel... (Jaj, de gonosz vagyok szegény Vandácskához) ;)
egyáltalán nem mondta, h ő nem akar gyereket. az a pasi képtelen az egyenes beszédre. mindig csak azt mondta, h most ezért nem, meg azért nem, de h ő is szeretne ajd egy bébit.
na én a tegnappal befejeztem a bk minden napos végigszenvedését. egyszer már tartottam 2 év szünetet. egyszerűen a bk egy fos, unalmas, az egy dolog h a történet szar, de a "színészek" is szarok, egy részük alkoholista, a másik részük gnom, a közös nevező, h nem tudnak játszani.
ugyis csak a bk miatt kapcsolom be a tévét, mást nem nézek rajta, a nézhető sorozatokat, amiket szeretek (lost, dr house) a gépen tárolom.
ha már otthon vagyok bk időben, akkor ezentúl vm hasznosat fogok csinálni helyette, olvasok, v állatozom, amiket imádok csinálni de sosem jut rá annyi idő amennyit szeretnék. a bk után meg már túl fáradt vagyok.
Az jó volt amikor a Clau nekirontott verbálisan a dokinőnek "na mondja meg, igen vagy nem"...."állapotos igaz"...... szegény dokinő köpni nyelni nem tudott.
tudod, mint mágenheiméknél csak jószívűségből. :-)))) (látszik, hogy nem hívtak ki mostanában ügyeletet. nem akarnak kijönni, morognak és nagy zsét várnak)
majd belejön, ha egyre többet lesz idegenek ill. a stáb körében. mondjuk hosszú távon nem irigylem a stábot, nem lesz könnyű alkalmazkodni egy gyerek életritmusához, napközben eleget kell aludnia, ha nem, akkor nyűgös, később, ha gyerekközösségbe jár, sokat lehet beteg stb. mert egyelőre nem utal semmi rá, hogy hamar eltűnik, hiszen Nóra visszatérése is stabilnak tűnik...
Mert a Palikölök üzletember és azok mostanában úgy tudom a szkvass pályára járnak elengedett kisujjal játszanak, mint az urak. A kosár pedig az utca emberéé is, hát nem gondolod hogy az üzletember Palikölök lemegy a térre kosarazni. Hajhaj...
- egy valódi gyerek simán üvölt ennyit, egyszerűen csak nem szedálták le, hogy kellően illedelmes legyen. Ez még állati messze van a kínzástól, csak apró meglepődéseit fejezi ki így.
- afrancot kínzás, sokkal rosszabb lenne neki, ha folyton az anyja nélkül lenne, amikor az forgat. Gondolod, nem üvölt ugyanennyit, ha épp nem fordul felé a kamera?
Na, akinek nincs hétvégén nethozzáférése, az csak most tudja elmondani a magáét:
- Ezt én se tudom, hogy csinálják, hogy a kiskölyök mindig ordít mint a sakál, akárhányszor megjelenik. Jó, oké, nem minden gyereknek van csendes természete, de ez akkor is kínzás neki is, meg a nézőknek is... amúgy én is azt hittem, hogy elrágcsál pár tablettát...
- Cápalinak most sikerült méltó attribútumot találni azzal, hogy megy "szkvassolni" - bunkómenedzser-sport ugyebár - de hogy lúzerimi legyen a partnere ebben, az már nagyon nélkülöz minden valóságalapot... Nyuszikáról meg azt hittem, hogy megint a férjeura válási ötletére fog gyanakodni.
De ez a "Jakab" nálam is kiverte a biztosítékot, de nagyon más irányban. Kb. az volt hasonló döbbenet az eddigi életemben, amikor az egyik volt barátnőm már az első randinkon kifejtette részletesen, hogy ő hogyan képzeli el az esküvőjét, de egészen addig terjedően, hogy mi lesz utána ebédre. Nem emiatt mentünk aztán szét, de már akkor tudtam, hogy egy-két kellemes évnél több biztos nem lesz vele (nem is lett), és a terveit nem velem fogja megvalósítani. (Nekem is vannak az esküvőről elképzeléseim, persze az mind valami radikális közhelytagadó gondolat, és nem is a kezdet kezdetén osztom meg a lányokkal...)
Ez tehát most kb. ugyanolyan volt, hogy még semmi sem biztos, de máris így kezd tervezgetni... ez a nagyon görcsösen gyereket akarás is egy ugyanolyan elcseszett dolog, amit aztán a gyerek szívhat meg a legjobban. A legtöbben csak akkor kezdenek filózni a gyerek nevén, amikor már több hónapos terhesség forog fenn.
Előtte legfeljebb csak a gyerek érdekében érdemes néhány általános szabályt felállítani, mint például hogy az én gyerekem biztosan nem lesz Kálmán vagy Katalin, mivel a vezetéknevem kicsinyítőképzőre végződik... ;-)
Tehát Cápalinak is gyanakodnia kéne, de még inkább menekülnie...
az h vk elvégezte a színművészetit és h tehetséges az néha sajnos 2 külön dolog. lehet h német k. végzett színész, de h egy 0 a színpadon is, az fix. egyáltalán játszik most vmben, v csak a storyban villog?
A kalapban a teátrális mozdulataival a túl hangsúlyozott mondataival úgy festett mint egy "amerikás magyar".... Annyira el van felejtve hogy rákényszerül egy ilyen szerep elfogadására??
persze, hogy ismertebbek. de nem hinném, hogy a szappanopera-szereplések miatt a szakma is jobban megbecsülné, vagy színházi szerepekkel jutalmazná őket. márpedig egy jó és igényes színésznek ez lenne a jutalom, nem pedig az, hogy Blikk címlapja ordítja, a BK-ban alakít valami gyogyós gyogyó figuráját.
De, de, sajnos a sorozatokban szereplők ismertebbek, kevesen járnak színházba, film alig készül, a régiek feledésbe merülnek, reggel láttam Bodnár Erikát, alig jutott eszembe a neve. Ez van. Itt nemrég szerepelt Fülöp Zsigmond, ezelőtt kb. 30 éve láttam utoljára egy tévéfilmben.
"..készítők nyilvánvalóan évek óta nem jártak hétköznapi emberek között."
azért nézzünk csak meg pár régebbi magyar fimet, akkor mennyire volt közük a valósághoz. például micsoda autókkal járkálnak bennük az átlag dolgozók? halandó ember akkor olyanoknak még a közelébe sem jutott. De a valóságra nem is kiváncsi senki... abban él, minek nézzem még a moziban-tévében is ugyanazt?
hát azért egy BK-hoz hasonló szintű sorozatban való szereplést kicsit túlzás jutalomjátéknak nevezni, sőt mi több megalázó - mármint egy igazi színész esetében.
jóvan, mondom, hogy nem láttam a Vanda fejét, miután lement az anyja sütiért. arra sem emlékszem, hogy ő küldte le. na ennyire nézem én ezt a....zizét....
" A magyar filmek legbosszantóbb jellegzetessége, hogy általában kétségbeejtően nem valóságosak, természetesen nem abban az értelemben, hogy kitalált történeteket mutatnak be, hanem abban, hogy ordít róluk, a készítők nyilvánvalóan évek óta nem jártak hétköznapi emberek között. Színészeink pedig rendszerint színpadi eszközökkel próbálnak túlélni a vásznon, ami pedig egyszerűen túl művi és túl sok. "
Az a helyzet hogy nem mindig tudom eredetiben megnézni, így felveszem. Most utána néztem a gyanús jeleknek, és azt láttam hogy Vanda hamiskásan mosolyog mikor a Juli elment a sütiért.
na, ezt nem tudom, mert nem mindig nézem képernyőre függesztett tekintettel, sokszor csak hallgatom, így ilyen jelekre nem tudok odafigyelni. én nem tapasztaltam semmi előjelet, pedig sokszor szokott lenni, de lehet, csak a fentiek miatt, ez nekem gyanús is volt, általában nem történik semmi csak úgy. min. egy összeszűkült szemmel, "ravaszkodó" nézésnek lennie kell! :-)
Nem hiszem, hogy önhibáján kívül lett rosszul, amikor Juli elment, elég gyanúsan nézett, nyilván az sem volt véletlen, hogy elküldte sütiért. Vagy csak én vagyok ilyen rosszindulatú? :)))
Hát csak azért gondolom (nem ismerem a családot) mert ha nem öngyilkolás, meg átverés (szabotázs a vacsi miatt) hanem valami komoly ájulós betegség akkor Vanda nem mulasztja el felhívni a papát " itt az alkalom jöhetsz ápolni és babusgatni közben melegedni anyuval"....
miért olyan magától értetődő, hogy újra betelepedne?? úgy beszélsz, mintha közelről ismernéd a családot. :-DD legalább annyi az esélye, hogy se kép, se hang róla.
apropó, megint nayvonalúan ejtettek egy szálat: a bentlakásos suliba járó öcsikét. apuci Európa-körúton, a gyereket meg senki nem is látogatja, vagy legalább fizetni kéne az a sulit, ami most kétségtelenül gyerekjáték lesz, hiszen apuci karriert csinál, dőlni fog a lóvé, na de eddig egy szó nem esett pl. erről sem, mikor csóróság volt.