Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Rendszerváltás miatt eladó egy komplett Sony kitt.
A200 váz (sn 2136785 ) /szép állapotban jó akkuval és töltővel, usb kálel/ 28000- ELKELT +ritka, profi 2 Gb voigtlander CF kártya sony 18-70 (sn 3622227) obi +uv szűrő 5500 - minolta af (sn 58707590) 35-70 3,5/4,5 szép állapotban karc és gombamentes lencsékkel, nagyon szép rajzolattal 5000- minolta maxxum af 28-85 (sn 38106201) 3,5/4,5 fém és üveg hibátlan lencsékkel remek működéssel 16500- dörr action 4 táska kopás és szakadásmentes állapotban 2000-
Egyben 23 ezerért vihető. Átvehető Bp X.ker illetve Albertirsa és útvonalán
Porst Weitwinkel 35mm f3,5 Gysz: 410447 Ár: 5000 Ft
Nagyon szép állapotú, hibátlan műküdésű Porst Weitwinkel 35mm f3,5, M42 menetes objektív. Első- és hátsó sapka tartozék. Szegedi átvétel vagy posta (a vevő terhére).
Soligor PZ-42 AF vaku Ár: 10 000 Ft
2-3 alkalommal használt kifogástalan állapotú Soligor PZ-42 AF vaku eladó. Sony/Minolta gépekkel kompatibilis (pl. A200, A700 vázzal). Dobozával és leírásával.
Átvétel Szeged vagy postázás is megoldható a vevő terhére!
Mandee makró előtét-lencseszett Ár: 4000 Ft
Mandee makró előtét-lencseszett szabadon kombinálható +1, +2, +4 és +10 dioptriás lencsékkel. 49 mm-es szűrőméret. Tartójával. Szegedi átvétel vagy posta is ok (a vevő terhére).
Sony és Minolta DSLR-ekre átalakított átalakított 5400hs vaku. Gysz.: 1572436, 27 ezer forint.
A másik egy 5600hsd, gysz.:1906861, 48 ezer forint.
Továbbra is vállalom régi Minolta 5400-as vakuk átalakítását, hogy Sony és Minilta dslr-eken szabályozva, teljes értékű vakauként működjenek. Wireless, high speed mód, ttl vezérlés mind megy.
Eladó egy Sony NEX-6L Kit (Nex-6 [511008*] | PZ 16-50/3,5-5,6 OSS [184886*]) dobozával, számlával, összes tartozékával plusz egy M42-NEX átalakítóval, kitűnő állapotban, egyben.
Nem akarok nagyon vitatkozni, ezért nem linkelek sem tesztet sem videót, hogy az igazamat bizonygassam, de hidd el, hogy a 2013 előtti sima nem LE-s Sony 18-200-nál az AF sebességet leszámítva mindenbe jobb az általam hirdetett Tamron 18-200.
A youtube-on láttam összehasonlítást és a Tamron jobbnak tűnik. Nem vagyok szakember, de szerintem nem túl jó ha a teljesen kinyitott objektívet lencsével felfelé tartva magától összecsukódik...
alapvetően azt az obit érdemes megvenni, amilyet jobb áron talál az ember, de amit én olvastam, az alapján AF-re, stabira, képminőségre az első (nagy, ezüst) Sony 18-200 a legjobb ebben a mezőnyben. nekem ez logikusnak is tűnik, hiszen nagyobb, nehezebb, így optikailag is illik jobbnak lennie. mindezt nem csak azért mondom, mert nekem ilyen obim van (bár az enyém nem eladó...).
amúgy tudtommal Tamronból ez az egyetlen, B011 jelölésű létezik, variáció csak a színekben van (fekete, ezüst).
amiben a te obid biztosan jobb, az a méret, az első Sony 18-200 tényleg igen nagy.
Eladó egy Sony 75-300mm F4,5-5,6 teleobjektív hibátlan állapotban. Sorozatszám: 2151222 Por-, gomba- és karcmentes. Első-hátsó sapkájával, gyári napellenzőjével és dobozával. Ára: 25000 HUF
Valamint eladó egy Minolta MAXXUM 50mm 1,7 objektív kitűnő műszaki és esztétikai állapotban! Sorozatszám: 1301190 Por-, gomba- és karcmentes. Első-hátsó sapkával.
Ára: 23000 HUF
Megtekinteni és megvásárolni Budapest belvárosában lehet!
A Tamron 18-200-ból kétfajta van, a konkrét példány az az újabb fajta. (Model B011). Sony 18-200 ból is van már két fajta. A sima 18-200 és van egy újabb 18-200 LE. Erről az új Sonyról már tényleg lehet olyat olvasni, hogy egy hajszállal jobb mint a tamron, de a "régi" Sony 18-200-nál optikailag jobb, valamint a képstabilizátora is jobb a Tamronnak mindezt úgy, hogy komoly méretbeli előnye van a Sonyhoz képest. Magyarul kissebb, könnyebb ami nagyon nem mindegy egy NEX vázon.
Eladó Sony A850 fullframe, 24 mpixel DSLR (<30k expo) + gyári mattüveg a manuális élességállításhoz. (1852733) 225.000 220.000 Ft
Sony HVL-F58AM vaku (2087562) 70.000 65.000 Ft
Minolta AF 2/35mm RS (34802219) 155.000 Ft
Minolta szögkereső (1/2x): 9900 Ft Sony távirányító a vázhoz: 6000 Ft A legtöbb holmihoz tartozik doboz, leírások, napellenző, egyéb hozzávaló. Több termék elvitele esetén árkedvezmény lehet. Hobbicélra használt szett, minden megkímélt állapotban van, a vázon azért 1-2 apróbb (nem szem előtt lévő) sérülés található. A vakunak apróbb hibája van, használat közben nem változtat semmin.
Nagyon szeretett Sony A900-asomtól az A99 beszerzése miatt megválnék. Működését tekintve állapota kifogástalan, és tökéletes képeket készít. A zárszerkezetbe kb 10-20 ezernél nem lehet több. Sajnos a külsején már jobban látszik a használat, bár én óvtam, de az előző tulaj mindenféle extrém túrákhoz használta, és azért van egy-két karc itt-ott rajta.
Sorszám:2072224
Irányár legyen 250.000.- És ez alkuképes
Minőségi objektív csere érdekel, még ráfizetéssel is részemről. (pl. Zeiss obik, vagy G-és lencsék)
Nex-re van több gyártónak is ilyen 10x-es átfogású szuper zoomja. Itthon sehol sem tudtam kipróbálni, a tesztek alapján ez a legjobb, és valóban szerintem jobb képminőséget képvisel, mint pl: Sony 18-200-as obija NEX-re.
Ezért vettem meg a Tamront. Közben(belekerül 1-2 hétbe mire ideért), úgy alakult, hogy más MILC-et is kipróbálhattam és valószínűleg az marad végleg(Fuji).
Röviden ennyi a történet. Azt gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy gyakorlatilag kipróbálás után áruba bocsájtok egy objektívet.