Semmivel nem rosszabb ez a felület, mint a másik volt, ezért szerintem egyelőre jó.
Várjuk ki hétfő/keddet a többiek mit szólnak. Pityke látom 7éves tag itt. Az én nickem foglalt volt. Anno, mintha regisztráltam volna itt, de a mailemhez azt írja nem tartozik nick név, a Hathor pedig foglalt. Így picit változtattam a nevemen.
Jött mailben Chesstől egy másik fórum javaslat is. Én oda is beregisztráltam, de nem tudtam topikot nyitni. Itt jónak tűnik a képfeltöltés, könnyű hozzászólni, regisztrálni. Ahogy gondoljátok, majd írjatok mi legyen.
Mtel napos érdekes lehet a pénteki alsó kanócos gyertyának köszönhetően. 488as dupla aljat vártam. Nap elején betolták a papírt, da nap végén komoly visszavétel volt. Indikatív 504körül is járt, de 494en bezárt. Jövőhéten mehetne fel 500fölé.
lassan majd ide ér a csapat, hétvégén másikon sem szoktunk írni.
Kipróbálok chart feltöltést.
Pozitív szcenáriót teszek, én longban vagyok hatiban. Egyelőre ha a szimmetrikus háromszöget vesszük alapul, akkor a napos szimmetrikus háromszög kitört fel, amit visszatesztelt pénteken.
Aki erre jár és szeretne tovább fórumozni itt ideiglenesen írjon egy sort. Maileket kiküdtemkiküdtem a magnak. Majd folytatom, telefonról ennyit tudtam intézni