Elmeséltem a férjemnek, hogy nem hiszitek el, hogy a szomszéd nénink a fenyőfájára mászkál galambtojást szedni. Azt mondta, pénzért kéne mutogatnunk, érdemes lenne. Csak az a baj, hogy nem tudjuk előre, mikor jönn rá a mászhatnék
Van abban igazsag, amit mondasz, a tegnap nem az en napom volt :-)
Nem mondtam, hogy kocsog vagy. Szerintem azert nem tokolt az illeto a kozos kepviselovel, mert alig lehet normalisan kommunikalni az emberekkel. Probalj meg beszelni egy problemarol az okozojaval, es az esetek 90%-ban nem mukodik. Oldd meg ahogy tudod (pl. kerd meg freeze flasht-t :)) es elorebb jutsz. Ez igy nem jo, de _altalaban_ nem tudsz mast csinalni.
elmentem es eltakarittatta. biztos voltam benne, hogy a vegen csak megszulod, hogy miert EN vagyok a kocsog ebben a helyzetben, csak ido kell hozza:)) morgosmaci:)
asszem az a helyzet hogy kislattyogsz es eltakaritasz... amugy a kedves iparos (fuggetlen attol kinek az aga gallya) a munka elvegzese utan eltakarithatott volna maga utan. (legalabbis ha en iparos lennek igy tennek)
nalunk is van kabare 2 hete, csinaljak az utat, illetve annyira nem mert 10 es 4 ora kozott ebedszunet van, ha eppen dolgoznak akkor valakinek valami mindig nem jo, megy az utca forum...
brrr.... meg kell varni a fagyokat, akkor fasza lesz az ut
mielott felkapaszkodsz a magas lora, gondolkodj el azon, hogy ha egy 100 lakasos tarsashazban belog az ablakodon egy ag, akkor kapasbol favagot hivatsz, vagy atmesz a masik szazlakasos tarsashaz kozos kepviselojehez, ahol a fa van, hogy oldanak mar meg a problemadat. merthogy a mi kepviselonknek senki nem szolt, megkerdeztem.
ma delutan eppen orat tartottam, amikor az udvar (osztott, teglakerites valasztja el a szemkozti haz reszetol) tulso felen felhangzott a lancfuresz. a szemkozti haz egyik lakojanak az ablakat majdnem kiverte egy fa aga, amelyik a mi terfelunkrol nyult oda. a ficko favagot hivatott, es levagatta azt az egy agat. a favago fel is maszott, elkezdte gallyazni az ominozus agat, jo nagy kupac szemetet szorva a mi hazunk udvarara. majd lepakolt, es szo nelkul ELMENT, otthagyva az osszes szemetet az ajtom elott. ilyenkor mi van?
Ja, de nekem pechemre a semmi közepén levő összkomfortos tanyához vagy egy összkomfortos hapsi is kellene... vagy egy richtig a tanya előtt megálló, valami nyüzsgősebb helyre tartó buszjárat!:-)
Ez már régóta világos,tanyára kell költözni ahol 2-3-4-5 kilóméteres körzetben nincs 1 szomszéd se.
Kár hogy viszonylag ritka a BP közeli öszkomfortos(villany víz telefon ADsL stb) tanya.
A minap volt a Duna TV-n az Aranytó c.film.Piszkosul irigyeltem a filmbeli házaspárt akiknek olyan vízparti nyaralójuk volt, ahol nem volt a közelben egy kumma szomszéd se.(nem úgy mint nekem 1 négyzetkilóméternyi körzetben minimum 20-30-50(?) kutya nagyrésze jó ugatós).A közvetlen szomszédságról is írtam már jókat.
persze ámerikában van hely.
Be kell jelenteni a helyi önkormányzatnál, és ők felszólítják a tulajt a parlagfű-mentesítésre. Köteles megtenni, és komoly pénzbüntetések vannak, ha nem kaszáltatja le/írtatja ki.
A társasház se jó, a családi ház se jó.. már látom, hogy egy ranch-en kell élni Amerikában. Na megyek is Green Card-ért folyamodni.. :-) aztán már csak 1 farmert kell találnom. (Nem gatyát, embert!)
Időbem(már júniusban) kezdjél el nagyon veszekedni az önkormányzattal.Kutya kötelességük leírtani,vagy leirtatni.
Nekem bejött,de kellett/kell ütni a fejüket ezerrel.