Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.16 0 0 10
ne vetíts, büdös deszkás vagy te is, na nyomás vissza a metálhámor topicba, teeeeee...
Előzmény: diesel()diablo (9)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.03.16 0 0 9
itt pedig az én kedvenceim:
olli
háromhatvan-flipvariál
invizibül
szvissdensz
és a GRRRRRIND!!!!!!! Főleg a -core változata!
hejjj
nitta Creative Commons License 2001.03.16 0 0 8
na, akkor én is felsorolom a kedvenc számaim: It takes no weed, Meditation, Japan. viszont a Ranbot és a Mozdulj-remixet nem szeretem. szerintem igencsak félresikerült számok.
más. ide kellene csalogatni más topicokból a neos arcokat, mert 3-an hamar megunjuk egymást :) van pl. 1lányzó, aki a Másfél- topicban is 1folytában a Neoról szövegel, itt meg nincs sehol. úgyhogy szervezzünk be mindenkit! :)
patrona Creative Commons License 2001.03.15 0 0 7
Mark: Eheheh, még nekem mondja Disp, hogy ne legyek GÁBOR(mostmár G----). Pedig ő szokta pontokban szedve megmondani a frankót:-))))) Na mindegy.

1:Amiket felsoroltál, azok nálam is játszanak, kiegészítve a Persauders-el, a Pink panther theme-el, és az It takes no weed remixel.
2: Hát végülis ez nem chat, hogy ki tudjak tiltani bárkit is. Sajnos....... Ha jönnek bőgatyások, majd megpróbálok nem közözködni velük:-)))))))
3: A Recoil fogyaszthatóságáról annyit, hogy az Eklektrogramm nekem kb 3. hallgatásra bejött, a Liquid meg már egy éve nem.........
4. A Krafi valószínüleg pont ilyen zenét csinálna most, ha még Bartos a csapatban lenne(és egyáltalán érdekelné még őket a dolog). Jó példa erre az Elektric music Esperanto című lemeze. De ha igazán jót akarsz hallani, töltsd le ezt a számot a Napsterről: Anthony Rother - Little computer people Karl Bartos Remix
5: "Ilyen profi hangokat én itthon rajtuk kívűl csak 1 zenekartól hallottam... :))"
Naja, gondolom a Populärra gondolsz:-))))) Dehát az szinte ua. mint a NEO, csak "kicsit" más stílusban utaztak. Szóval gyakorlatilag egy zenekarról beszélhetünk az esetükben.
6: A maxikat valószínüleg megveszem, mert talán azok közt lesznek jó darabok. Az albumot egyelőre nem kívánom megvenni, mert nem akarok kiadni 5000 Ft-ot egy olyan lemezért ami nem is tetszik. Csak azért meg nem vagyok hajlandó megvenni semmit se, mert rá van írva, hogy Depeche Mode. B.L. nem itt lakik.......:-)))))))))

nitta: A deszkások véleménye valószínüleg csak annyi a zenekarról, amennyit tőlük várni lehet...... Nem hinném, hogy túlzottan érdekelné őket, hogy egy zenekar miért tetszik nekik. Sodródnak a divattal. Persze ettől még köztük is lehetnek inteligensebbek. Majd talán kiderül, hogy így van e.

nitta Creative Commons License 2001.03.15 0 0 6
köszi patrona, lassan okosabb leszek :)
de ebben a deszkás dologban szerintem sincs igazad. 1 ilyen topicnak az lenne a lényege, hogy mindenki elmondhassa a véleményét a témáról, most pl. Neo, attól függetlenül, hogy magát minek cimkézi. azért 1 deszkás is lehet jó arc :)
na, virágozzék minden virág, írja le mindenki szépen a véleményét a 2 MM-ről!!!
pussz
Előzmény: patrona (4)
MarK Creative Commons License 2001.03.15 0 0 5
Üdv!
1. A Neo-nak vannak jó dalai, én is kedvelem a zenekart. Eddig nekem az It Takes No Weed(főleg a vége - by Alan W.), a Bp.Underground, a Meditation, a Ranbo13 és a Sequence jött be :). Ja meg a Japan live verziója is. Szeretem a koncertjeiket, eddig vagy 9-10 bulin voltam.
2. Az ír be ide, aki akar.
3. A Recoil is fogyasztható - kérdés mit értesz "fogyasztás" alatt... :)
4. A Sequence nem kicsit, hanem 1 az 1-ben Kraftwerk.
5. Ennek ellenére én is főleg a hangszerelés miatt bírom a két M.M.-et. Ilyen profi hangokat én itthon rajtuk kívűl csak 1 zenekartól hallottam... :))
6. Tessék az Excitert is megvenni! :)
patrona Creative Commons License 2001.03.15 0 0 4
Disp: Igenis maradjak kinn a deszkások! Nem vagyok kiváncsi arra, hogy elmagyarázzák, hogy mennyire jó a NEO, csak azért, mert lehet rá ütemesen ugrálni.......

Én személy szerint azért kedvelem őket, mert állati profin hangszerelnek, nagyon állat elektro hangokat csalnak ki a szintikből, és emmelett még fogyaszthatóak is(nem úgy, mint a Recoil). Tehát főleg a technikai része miatt.
De amikor Drumm n' bass-t játszanak, azt utálom, mert olyan szart még én is tudok........... tőlük többet várok.
A Sequence pl mostanában az egyik aktuális kedvencem. Kis Krafis beütés, ami nem baj. Sőt! Ha ilyen lesz az új album, akkor inkább azt veszem meg az Exciter helyett......

nitta: üdv a topicban! Itt egy vélemény, hogy miért lehet szeretni a NEO-t:-))))

Szigi: Keress vissza a Krafi topicban, ott találsz egy linket, ahonnan letölthető két új szám.
Asszek Chrish egyik hozzászólásában van.

Szigi101 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 3
NEO FAN CLUB?????????
Mi történt, Patrona??? :-))))) (mindjárt egy OFF: jövő héten kapsz levelet, bocs).

Ja, Neo? Hát, az első album nekem kicsit egysíkú, tíz kicsi Chemical Brothers, de mindenképpen korrekt és újszerű. It Takes No Weed, Ranbo 13, 1999 és Budapest Underground nagy kedvencek. Azóta csak az Aiiaiiyot és a Kispál remixet hallottam és mindkettő nagyon király. Kiváncsian várom az új anyagot (különösen, ha DNB-be mennek át... :-))) )

Előzmény: patrona (-)
nitta Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2
sziasztok,
végre 1 ilyen topic, mert a ChrisH honlapján igencsak haldoklott a fórum, de ez most így jó lesz :)
ez fura, de én nem tudom, hogy miért szeretem őket, pedig tavaly Mezőtúr óta minden bp-i koncertjükön ott voltam. na jó a Fashionben nem, de egyébként igen. szóval hallottam már őket eleget de elmondani még mindig nem tudom. ez para. biztos velem van a baj:)
de ha majd sok ember elmondja, hogy mi a jó a Neoban akkor kiválasztom a nekem legszimpatikusabb választ és onnantól mindig azt felelem, ha kérdeznek:)
úgyhogy írjatok sokan, hogy okosabb legyek:)
disp Creative Commons License 2001.03.14 0 0 1
Ja és ne legyél már GÁBOR ... (Halálmadarak kiméljenek....)
Igenis jöjjenek bea deszkások is és mondják el miért is szeretik ezt a zenekart.
Előzmény: patrona (-)
disp Creative Commons License 2001.03.14 0 0 0
jé egy 0 -ás :))
Előzmény: patrona (-)
patrona Creative Commons License 2001.03.13 0 0 topiknyitó
Egyre jobban foglakoztat ez a zenekar, és mivel még nincs külön topicjuk, hát indítok egyet(hogy addig se a Depeche Mode-ba, meg a Populärba írjunk).
Szerintem ma a legjobb Magyar zenekarok egyike(kategóriájában pedig A legjobb, bár nemnagyon van konkurenciája) Egyedül az nem tetszik,hogy egyre jobban kezdenek elmenni a "Drumm nˇbass felé, és ezzel egyenes arányban csökken is a szinvonaluk. Bár még mindíg tudnak nagyot alkotni, lásd: Sequence

Várom a hozzám hasonló érdeklődők/szimpatizánsok, és a NEO fanatikusok véleményét a témában.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!