Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Szia!a másik kockás blúz Next beleirt mérete szerint 7-8évesre való,de ez biztos hogy jóval kisebb !!Én olyan 5évesre saccolok...de szivesen mérek és akkor látni fogjuk:-)a tunikák mérete 2-3évesre való:-)
Sziasztok! Kabala lények, misztikus mágikus figurák, mesealakok készítéséhez mindenféle plüs figurákat és elsősorban műanyag és gumi régi babákat, játékbaba részleteket és kis ruháikat keresem, ezen kívül akinek akad felesleges fonala, cérnája, vlies anyaga, törmelék szivacsa, textildarabjai, méteráru részletei, és bármi apró kütyüje (gombok, csatok, cipőfűzők ilyesmik) AZ kérem írjon nekem. Rehabilitációs otthonban lakó emberke vagyok aki különféle fura kabala figurákat készít. Köszönöm szépen. Üdvözlet
Hibátlan állapotu plüss köntös. Kapucnis , hátul a derekánál gumis.- -kötős és gombos is -elől két kis zsebbel Nagyon szuper darab h= 64 cm mellb =2x36 cm ujjh nyaktol 40 cm
postázom is+pk vagy személyes átvétel a XII kerületben
Vikare védőkorlát 90 cm hosszú. 3-4 apró leverődés van rajta, nem vészesek. 1100 Ft
2 db Kombisar rácsvédő/fejvédő , törtfehér színűek. Én kb 340 cm-nek mérem a hosszát (de lehet feszesebbre, hosszabbra húzni) magassága 19 cm. 2000 Ft/2db
Baby bjorn kenguru, tökéletesen működik, az eleje fakóbb. 3500 Ft
70*140-es Brendonban vett kókuszmatrac, vastag Brendon huzattal 2500 Ft
van 3-4 kb különböző vastagságú lepedőm (fehérek és kék) is 70*140-es ágyra - valakit érdekelne? megnézem őket és beárazom
szia ! nekem K's Kids markaju macis játszószőnyegem van
K`s Kids - Maci alakú játszószőnyeg 3in1 84 cm x 84 cm
Ez a sokoldalú, mackó alakú játszószőnyeg nem csupán a földön használható játékként. Ugyanúgy megállja a helyét a babakocsiban, vagy az autósülésben, hogy a babának ne kelljen megválnia kedvenc mackójától.
Jaaa, azt hittem hogy neked van kinőtt harisnyád :) Nem tudom érdemes-e miattam rendelni mert nem tudom megigérni hogy amit mutatsz tetszeni fog akkor meg... azért nagyon köszi ;)
Eladóvá vált az AC300 légzésfigyelőnk. Csak mi használtuk, tökéletesen működik. Már nem garanciális, a doboza viszont megvan. Ár: 13000 Ft. Átvétel Budapesten, Kecskeméten, Szentesen megoldható.
Jelenleg 68-as méretben kizárólag 100% pamut (plüss nem érdekel) rugikat keresek! Elsősorban Bp. XV. és XVI. kerület, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród környéke jöhet szóba.
Olyannak örülnék a legjobban, akinél állandó vásárló lehetnék, tehát mindig a soron következő, aktuális méretű rucikat be tudnám szerezni.
Ide nem tudok sűrűn jönni, ezért kérem, hogy a kaktussz@hotmail.hu címre küldjétek az ajánlatokat! Köszönöm!
Eladó kislányruhák , többsége 0-3 hós méret, de van közte nagyobb is.:
-Scamp bodyk,62-es méret: 500.-/db.
-gyönyörű, új 80-86-os strasszköves h. ujjú felső: 1000.-
-Cherokee 12-18 hós overál, eredetileg volt lábfeje, de mi átalakítottuk kissé. bár sosem volt a kislányomon: 1200
-Új 3-6 hós édes nyári együttes: 1000.-
-Hosszúujjú felsők: 300-500.-/db.
-Kisruhák:500.- -1000.-/db.
-Egyszer használt pihe-puha overál 2000.-
-Bodyk:300.-tól
-Rugik
-Kb. 98-as tavaszi őszi szafaris dzeki:1000.-
-Baba sapka, sál szett:500.-
-Új meleg, puha zokni csomag,19-22-es lábra, apa vette a minap,megtetszett neki, nekünk természetesen már kicsi:600.-
-Új vastag, meleg harisnya, 74-80-as méret, szintén apa vette a zoknikkal a mi 98-as méretet hordó lánykánknak( ennyit a férfiakról)csak kibontottuk, erről nincs fotó, de ha valakit érdekel fotózok!:600.-
Ha valaki hosszú utakra indul, vagy sokat autózik, ne hagyja ki:
Tiny Love Wonder Wheel zenélő kormány. Panel az előző ülésre, kormány a gyereküléshez rögzíthető. Zenél, világít, állathangokat ad, dudál. A gyerekeim imádták. Szép állapotban van. Min4e, fix 6e Ft , Brendonban 12e.
Eladó : Brendonban vásárolt gyönyörű rózsaszínű nyuszis ágyneműgarnitúra, kispárna, paplan, fejvédő és baldachin függöny tartozik hozzá. saját csomagolásában, akár ajándéknak is nagyszerű, ajándékba adok hozzá egy rózsaszínű hercegnős gumis lepedőt. Bolti ár feléért:9999.-
-babajátékok: chicco csörgők: 500.-/db, a kis chicco maci ajándék
NEkem lenne kádállványom ok baby -s és hozzá való ok baby káddal. erre tuti bármelyik kád is ráfér de igazából egyben szeretném elaldni. Mikorra kellene , sürgős?
Ha kell tudok képet küldeni.Budapesti vagyok csak mamáéknál van az állvány még fel kell hoznunk.
Sok eladó 56-os, 62-es és 68-as ruhácska (kisfiúról):
szépek, keveset használtak (hamar kinőtte):
A legtöbb márkás: F&F vagy Disney baby, esetleg Lupilu.
Néhány kép ízelítőnek:
E-mailt írjatok, ha érdekel, kérlek: b.zsuzsa@freemail.hu
Ezt egyben szeretném eladni: ez a kettő vadiúj. Mennyit adnál érte? 68-as F&F s.kék rugi (hosszú ujjú, lábfejes) és sárga Disney Dumbo-s body (rövid ujjú).
Használtak közül pár:
3db 68-as Lupilus body (hosszú ujjúak, (alig használtak)
62-es Disney Baby rugdalózó (alig használt)
62-es világoskék body (alig hordott)
56-os Fehér body
Ezek csak ízelítők, több van, van pl. 68-as méretű világoskék kardigán is.
200 ft-tól indulnak az árak, nem a minőséget tükrözik, csak szeretnék tőlük megszabadulni. :) Érdeklődni a képek alatt leginkább, vagy a kfodor78@gmail.com email címre.
Kérlek Benneteket, hogy miután bejelölgettétek picasán küldjetek egy e-mailt is a könnyebb kommunikáció érdekében.
A további félreértések elkerülése érdekében jelzem, hogy az érdeklődés, érdeklődést jelent, nem teszem félre automatikusan azokat a ruhákat, amire mérést kértek további jelentkezésig, mert nagyon sokan napok elteltével sem jelezik, hogy nem kérik mégsem, amit kiválasztottak. Nagyon szívesen elteszek bármit, bárkinek csak szóljatok előre, hogy időt kértek!
Van pár eladó gyönyörűséges csajos rucim, márkásak: Next, H&M, George, Cherokee, Dóra.... 86-122-es méretig, tavaszi-nyári, de van egy bélelt 122-es nacim is, ha még érdekel valakit ilyesmi a mostani időre való tekintettel-)O
Pár képet teszek most, ha érdekelne ruha írd meg a méretet és küldöm a képeket ha publikus vagy!
Amit mutattam az nem szoknya, haenm egy 98-as adams gyönyörűséges, csajos, virágos ruha, (bár lehet csak elírtad, és szoknyát írtál a ruha helyett-)O
Hát csak egy tunikát találtam, ez 98-as next pamut, hibátlan, de találtam egy cherokee full hímzett fari szoknyát is, igaz ebben 92-es van, de mivel állítható a dereka, így lehet hogy méretileg még jó lehet, ha tetszik írj és esetleg mérek a hosszára :)
16,5 cm van a dobozára is írva. Ha kiveszem a betétet és lemérem akkor 17,5 cm, de mivel a végei felhajlanak biztos nem fér bele egy ekkora láb. Szűkíteni lehet, megvan a szűkítő betét és a doboza is.
Ha megkérlek, megmérnéd a hosszukat, illetve a mell alatti varrás szélességét? :) Illetve az érdekelne, hogy mennyire viseltek, otthoninak ajánlod, vagy ide-oda elmenősnek? :) Előre is köszönöm! :)
A webalbumomban megtalálod az összes eladó babaholmit
A LITAF Pick up testvérfellépő szinte új 2x-ha próbálkoztunk vele.. kisfiam inkább sétált:)))
A ZARA Baby kiscsizma és a hozzá illő kabátka egyszersem volt rajtunk! Ajándékba kaptuk, de mire szezonja lett volna már nem volt jó.
És kérdezted még az IKEÁS etetőszéket, hogy miért ilyen olcsó:))) Semmi baja, csak nálunk felesleges ( van másik kettő:) és elhatároztam, hogy szerzek valakinek egy jó napot :))
Ha tetszik més valami még, csak írj!judit.bogathy@gmail.com
Te meg minpins nem kapjátok meg. :((( Nem tudok gmail-os címedet. Az albumodba írtam hsz.-ként, amit írtam, de még nem láttad szerintem. (Valamelyik tegnap esti "bulitopikban" keresd. :D
Kényelmes, biztonságos KIDS fürdőkarika tökéletesen lekerekített élekkel, magas háttámlával, 4 erős tapadókoronggal.
Még az ülni nem tudó babának is nagyon jó .
Az ára 2300ft
csobai.monika@gmail.com
Illetve MAXI COSI PRIORI 9-18kg
Kategóriájának egyik legjobb ülése -8 hónapos kortól 4 éves korig ill. 9-18kg-ig ajánlott -Kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem -5 pontos biztonsági övvel rendelkezik -2 ill.3 pontos biztonsági övvel is rögzíthető az autóba -Központi övfeszítős, magassága több fokozatban állítható -Menet közben egy mozdulattal több fokozatba is dönthető -A gyerkőc kikötését övkiakasztó fülek segítik
A huzat külön is megvásárolható! (nem mindegyik huzat van mindig készen, de pár napon belül bármelyiket elkészítjük:-)) Kérhető hozzá fejszűkítő párna is ugyan abból az anyagból.
Kategóriájának egyik legjobb ülése -8 hónapos kortól 4 éves korig ill. 9-18kg-ig ajánlott -Kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem -5 pontos biztonsági övvel rendelkezik -2 ill.3 pontos biztonsági övvel is rögzíthető az autóba -Központi övfeszítős, magassága több fokozatban állítható -Menet közben egy mozdulattal több fokozatba is dönthető -A gyerkőc kikötését övkiakasztó fülek segítik
A huzat külön is megvásárolható! (nem mindegyik huzat van mindig készen, de pár napon belül bármelyiket elkészítjük:-)) Kérhető hozzá fejszűkítő párna is ugyan abból az anyagból.