Naná, hogy veletek megyek! Mi az hogy jólfészült lap nemcsak huszonéveseknek (lehet, hogy nem pontosan idézek). Még alig múltam ötven, engem ne fésülgessenek!!!
...azért talán már most lehetne iszonyú gyorsan beszaggatni valami térképet de legalább címet, meg terjeszteni az infót, esetleg rányitni egy feltűnő topikot, mert nem fognak elegen elég korán tudni róla, hogy szabaddá tegyék a péntek estéjüket, holott pedig szerették volna különben
Lesz pénteken buli, a Fonó odaadta koncerttermet.
A tervezett programban egyelőre dr. Máriás zenekara szerepel, valamint számítunk a hagyományos törzsasztalos dj trióra: trasher75-re, ccfz-re és alienne-re.
További információkkal jelentkezünk, ahogy letisztáztuk a dolgokat.
Küldj egy e-mailt a moderator@mail.inventra.hu címre, amiben leírod azt, hogy melyik nickhez melyik jelszót szeretnéd. A jelszavakat mi sem látjuk, de újat tudunk adni.
Az utobbi napok eredménye:
Kollegám egyx használt vadi új jelszavára ez jött
"FÓRUM
FIGYELEM!
Az Ön által megadott jelszó hibás. Kérjük próbálja újra."
Mi ez, zavar?
Kitiltás?
Letiltás?
Technika?
Jó lenne tudni. Jelentkezzen akivel elöfordult.
Megyek IDG csekkolni.
hallott a tisztelt jonep mar arrol, hogy usenet? miert nem csinaltok egy szimpla newgrouppot ennek az egesz torzsasztalnak... annak is lehetne web-es feluletet ugyebar... de ez az omlesztett f*kal emeszthetetlen
ott se voltam itt se leszek. szerintem az egesz forum - bocs a fejlesztonek -, ilyen formaban hasznalhatatlan. a torzsasztal lassan eleri az 1 megabajtot, ez nagyon rulez, lehet generalnia forgalmat :)
egyebkent en orulok az osztodasnak, igy szinesedik a paletta, csak kicsit kulturaltabban kellene csinalni, majd jon az anyazas mindket oldalrol, meg perlekedes, meg minden
Kosznjuk, hogy eddig nalunk fogyasztotta a napi betevo savszelesseget, teljes mell-ej bedobassal. Egeszsegere!
Kereset tisztelettel tudomasul es a szivunkre vesszuk, es szemlyes adatait 8 napon belul gyogyulo papir level formajaban eljuttatjuk onhoz. Csupan egy keresunk lenne csereben: a jovoben kerjuk tartozkodjon az olyan provokativ elirasoktol, mint azt szamos hozzaszolasaban is tapasztaltuk, nevesint, hogy a minDIG-et On gyakran irja minIDG-nek.
1000 bocsánat, hogy a szakterületedre tévedtem. De ha olvasod az adataimat, talán megérted (habár ottan nem sörről van szó). Azért majd vigyázok... :-))
Körlevél természetesen nekünk is eszünkbe jutott, azt hiszem, csak a technikai megvalósításon múlik már.
Ha már levelekről beszélünk, bár az ügyelet már jelezte, de újból szólnék, hogy nem működnek az internettos mail címek, sem Nyírőé, sem kekié, sem az enyém, a többiekével együtt.
A moderator@mail.inventra.hu már él, azt lehet használni.
Akár az alábbi levelet is kívánhatnám eljuttatni az IDG-hez.
Tisztelt IDG!
Kérem tudassák mielőbb, hogy milyen módon törlik kérésemre adatbázisukból a személyemhez kapcsolódó információkat.
Megítélésem szerint ebbe a körbe tartozik az Internettóhoz eddig eljuttatott leveleim tartalma és az e levelekből kinyerhető információk "hálózati tulajdonságaimról".
Kérem továbbá, hogy találják ki, mi módon értesítenek adataim törlésének megtörténtéről - adataim törlése után.
P. D. kérdése valóban aktuális.
Egyébként Nyírő úr, tényleg jó lenne egy körlevelet küldeni mindenkinek, ha valóban cél az emberkék megtartása, mert eléggé véletlenszerű az idetalálás (nekem pl. az Origó segítségével sikerült az igazi címet megtalálnom...). Azután meg döntse el mindenki maga, hová kirándul.
Az azonban tiszta ügy, hogy - hacsak nem történik valami manipuláció - a Törzsasztal most már csak itt lesz igazán f o l y t o n o s és f o l y a m a t o s.
És mégegy: mi van akkor, ha az idősebbek is inkább ITT maradnának? :-))
login torzsasztal
én ott vagyok(leszek) ahol a Törzsasztal...
Nyírő sosem volt szimpatikus, és az egész ügy háttere még elég sötét...
meg elég rég szólt hozzá, hogy most éppen mi a nagy helyzet...
szal nekem mind1, hogy ki csinálja tovább csak csinálja!
logoff
Sziasztok! Itt vagyok!
Ez egyben állásfoglalásom és véleményem is.
Megyek tovább a Tasztallal, ha kell, az internetto, vagy index, vagy bármimás nem érdekel különösebben.
Hali,
"Gyere velunk"
jo, mennek en, de az index.hu cimre azt irja ki a gep, hogy nincs DNS-entry.
Vagyis en nem tudom olvasni az Indexet, mert nincs meg a cime az egyetemi DNS szerverben.
Az egyetemi szfraban pedig rengeteg olvasotok van, nenm lehet, hogy szandekosan csinalta valaki az olvashtatlanna tetelt??
Orulnek, ha valaki megadna az index.hu IP szamat, hogy tudjam olvasni.
sajnos meg nem keszultek el az uj emilcimek, de mar nagyon varjuk oket. eddig meg tudtuk hasznalni a regieket, de pont ma ejszaka mar elvettek a jelszavakat, ugyhogy mar nem tudjuk lehivni a leveleinket. En csinaltam egy szeberenyi.adrian@mailcity.com-os cimet, de hogy kinek milyen emilcime szuletett az ejszaka folyaman (szerintem sokan meg nem is tudjak, hogy mar nem el a regi) azt nem tudom.
Mas: megneztem a Magyar Hirlap fejlecet es gratulalok, vomit! :)) nagyon rulez lett, koszonjuk szepen.
a cimlappal kapcsolatban pedig: biztos hulyenek fogsz nezni, de nem tudom, melyik verebits cikkre gondolsz. hol van? :-o a javascriptbol gondolom, hogy a felso dobozban levo ajanlorol van szo, de az nem verebits-cikk. a javascript ottan elvileg azt tudja elintezni, hogy ha rakattintasss, akkor bebookmarkolja neked az oldalt, nem kell kulon bebookmarkolnod.
a torzsasztalhoz eljutas gond nelkkul ment, most probaltam.
egyebkent nem is rossz otlet, hogy a torzsasztalon irtal, lehetne inditani egy olyan topicot, hoogy "uzenetek az ugyeletes szerkesztonek", vagy valami hasonlot addig, amig nem lesznek meg az @index-es cimeink.
adrian
remelem erre vetődsz néha, látom te vagy az ügyeletes
van valami mélcímed, ami tényleg működik? ami simán index.hu, az egyik se jó.
nem tudtam elmenni ma, viszont nézd meg, milyen szépet csináltam az MH Online-ban, címlapos nyírő feje, meg minden:
http://www.mhirlap.hu/m0/
viszont
a címlapon nálatok a verebits cikkéhez rossz link mutat (valami JAVA
izé). ja, és a törzsasztalhoz nem lehet kattintással eljutni
hello, v.
Hat nem teljesen igy latom, hanem ugy hogy a Tazsasztal mindenstul at lett mentve, mart az IDG-n nem lesz hasonlo, nem lett volna hasonlo (jelenleg legalabbis nincs)
A nick kijelentkezes nem hulye otlet, valamelyik topicban irtam, hogy ossze kellene szedni 1 levelben, ertelmesen s nem keseruen vagy indulatosan megfogalmazva, mi minden megjegyezni valonk van Tazsasztallal kapcsolatban, es kuldeni, mostansag valszeg erzekenyebben leszunk lereagalva.
(kijelentkezes lehetosege, utozmany link, topicnyitas hozzaszolasszamhoz es idohoz kotese, regisztralt elit forum, szeparacio kerdeese, konkret es kovetkezetes moderacio szabalyok es annak szellemebn eljaro moderatorok, topiccimek vatsgatitasank kerdeese (engem zavar pl nagyon))
A tisztal lap nekem nem tecc, nem azert irogattam ide jo sokat, hogy most minden eltunjon. IDG-n valszeg eleg sok minden eltunt volna. (most sincs rajta semmi)
A moderacioval kapcsolatban nagyreszt osztom a velemenyed, de szerintem annyira nem sulyos a helyzet. Ragikara kicsit hjobban ra lett szallva, mint megerdemelte volna mostansag.
Ez igaz, sőt! talán - bármíly oktalannak és népszerűtlennek tűnök, mindenkitől meg kellene kérni, hogy újból regisztráltassa magát. És ezt CSAK Nyírőéknek kellene megtenniük. Ugyanis: mi az internettonál regisztráltatuk magunkat - függve vagy függetlenül Nyírőéktől. Most minket átpateroltak egy másik helyre, nem kérdezve, hogy akarjuk-e. És ha osztódással szaporodva ketten vagyunk itt, akkor az egyik nem legitim. Legalábbis nem önmagától értetődően.
A tiszta kép és etikus az lenne, ha mindenkit felkeresnének emilben, hogy akarja-e a regisztrációját fenntartani. És hogy hol. Enélkül ez az egész egy megfontolatlan hablaty. Az meg külön téma, hogy bejelentkezni lehet, kijelentkezni nem. Minden fapados levlistán lehet egy unsubscribe levelet küldeni. Itt/ott miért nem?
A bárányok hallgatnak.
zsoltu
Tudod Árpi,
nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy ha én bodor fejjel, ragikuval akarok beszélhgetni - polgárpukkasztás ide vagy oda - akkor megtehessem. És a "t" moderáció nemhogy nem állt a helyzete magaslatán, hanem még én lettem úgymond megelebb éghajlatra küldve.
Egy moderátornak pártatlannak kellene lennie. Ez nem ment. Most itt menni fog?
?
?
A játékszabályok arra vannak, hogy betartsuk őket. Moderátorok arra vannak, hogy ezt felügyeljék. Abban a bizonyos topicban a moderátorok hagyták az ARK-t anyázni, holott OTT és AKKOR ennek nem volt helye.
zsoltu
Hat a linkek még ossze vissza akadnak egymasba bele, meg van ahol meg Internetto van felirva, pedi g mar indexnek kene lennie, de gondolom ket nap alatt atalakul. azert a design is at lehetne egy kicsit nyomatni, a zold-narancs pl tok szep.
Én itt rendszerösszeomlok, kimászok belőle, és most tudom csak meg, hogy a gépem a 'nettós eseményekre koincidált csak. ;) (De miért pont a FAT-tábla??)
Igazából nem tudom, mit gondol az IDG, ez az egész roppant kényszeredt lépés tőlük- teljesen egyértelmű hogy az inettó - szerkesztősége nélkül - többé már nem azonos önmagával, dezidentifikálódott, nivellálódott, meg néhány hasonló idegen szó.
Mit kezd majd vele? Egy biztos, ne merjen elkezdeni törölgetni, mert a keresőszerverek csomó vidám cikket szoktak kidobálni az internettós szerverről, ami imigyen nem lenne elérhető. Többek között régi 7?-ekre szoktam rábukkanni, igen tanulságos újraolvasni ezeket.
Szóval csak semmi törölgetés!
De azt mondják, más profil, és ekkor törölni köll :( De akkor mi maradna meg az internettóból???? A LOGÓ??? Ennek valahogy így semmi értelmét nem látom.
Az IndeX bannert mindenesetre kiakasztottam, bár maga a kép nem teccik (tudom, nem ez a lényeg:)))
Bocs, most nincs időm végigolvasni, de:
Engem ne igazán érdekel, hogy mi zajlik a háttérben, oda megyek, ahol érdekes témákról jó kis beszélgetések zajlanak. Vagyis valószínűleg a többséggel együtt átírom a Kezdőlap hivatkozását az új címre.
Tasztal tagok!
Tekintettel arra, hogy az e-mail cím személyes adat, az adatvédelmi törvény szerint az csak az érintett hozzájárulásával kezelhető. Ha tehát valaki ki akar tolnini az "öregek Internettojával", az egy levélben értesítse az üzemeltetőt, hogy kéri az adatai törlését (a hozzászólásoknál, és/vagy a levelezési listáról). Persze ez a Nyírőékhez került adatokra is igaz. Tehát úgy lesz tiszta helyzet, ha mindenki eldönti: hol akarja, hogy adatait kezeljék (és ilyen-olyan célra felhasználják)
Tudod zsoltu, van it pár ember, aki szintén vitázott, megmondta a véleményét, stb. Csak hát tudod vannak játékszabályok, és vannak, akik nem értik, hogy azok mire jók.
A ragis topicod tok jol indult. Moderacio nem all mindig helyzet magaslatan, de azert el lehet lenni szerintem egesz jol. En meg soha nem lettem moderalva, pedig kuldtem mar el nicket p-be (kosovo, FoPo) csak szolidan.
Kedves GEN!
Azt hiszem, hogy egy dolgot nekünk kettőnknek kell elrendeznie - tudod, a 160 egynéhány emilre gondolok.
Nekem az csípi a szememet, hogy egyesek internet gurunak képzelik magukat és oktatják az internet használatát - anélkül, hogy képesek lennének arra, hogy visszaemlékezzenek azokra az időkre, amikor ők voltak kezdők.
A moderálásról: Ragikuval való beszélgetésem volt a legjobb példa. Mi - ő és én - ott megpróbáltunk egy normális hangnemben viselkedni. A Tasztal rémárnyai pedig megtettek mindent a mi ingerlésünkre - néha a jog határain is túlmenve. Te/ti meg ezt hagytátok és még nekem írt a moderátor egy elmarasztaló levelet. Ne haragudj, de ezek után nem igazán hiszek a tiféle moderációban - túl szelektív az nekem.
zsoltu