Mivel ilyen még nincs, nyitok egy topikot erről a nagyszerű teherautóról. Sajnos mára már kezdenek eltűnni az utakról. Tudom, ez a topik el fog hamar süllyedni, de a Barkas topicban már túl sok a Roburos hozzászólás, ezért hátnyitottam egyet.
Üdv Urak. Eladnám terepes kerekeim, mert muszáj duplára váltanom, ezek nem az én általam vitt súlyra vannak kitalálva. Nagyon jók a sárban, de nekem nem megfelelőek. Van 3 kész kerék, és egy felni. Külön külön is eladóak felni és gumi.
Legyen szíves valaki nekem megírni a Robur felni tehermentesítő és a csavar osztókör méretét.Nem ismerem a szerkezetet csak a képről ítélve olyasmi mint amit keresnék. Előre is köszönöm.
Szeretnék egy DDR flottát kialakítani és a Robur busz lenne a korona ékszer
Igazán annak örülnék a legjobban ,ha ehhez a forgalmihoz járna még egy alváz és egy motor is kérlek dobj egy üzenetet a szegedidora13@gmail.com címre előre is köszi
4 db 10.5 R18 Brutális mintára vágott Gumik eladók Unimog (((de robur -ra is jó ))) forgatható felnin.. Magasság 90 cm szélesség 26 kb. nem ereszt, nem lyukas , nem repedezett. puha gumik. Csak személyes átvétel posta nem megoldható mivel 48 kg darabja.150E /4 db ((vác)) 0670 58 48 250
Segítséget kérnék: az alábbi gyári táblán látható vázszámban (és nagyjából az összes Roburéban) mi micsoda? Melyik a sorozatszám, mi jelöli a típust, stb...
Arra már rájöttem, hogy balról a harmadik szám (itt 5-ös) az évjáratkaraktert jelöli, az előtte levő 29 pedig talán a típust.
Sziasztok! Elkezdtem szétbontani az LO1800-asomat. A fődarabok mennek át az utódjába, de ott van rajta a fülke, amin még az előlről nyíló ajtók, meg felnyitható első ablak vannak.
Hátsó felfogatása felszakadt, sok hadisérülés érte az elmúlt 52 évben, aminek utolsó 30 évét gyanítom erdőn húzta le, de a különleges régi megoldások miatt talán érdekelhet valakit. Vasárban, kb 30 pénz...