Egy kép alatt van a szöveg.
A képen lévő szűrő a hátsó ülés alatt van. Az eltömődhet az üzemanyag miatt (hiába a 600 forintosból tankolsz, ez persze túlzás ;) ).
forum.ceedclub.hu oldalon van szó róla.
A check engine, ha egr miatt gyullad ki, akkor az csak törléssel tűnik el, újraindítástól nem.
Vészüzem nem marad hibakód nélkül, úgyhogy olyan helyen olvastasd ki, ahol van megfelelő eszköz is hozzá.
igen, több éve volt a gyertyacsere ( 3ra emlékszem), ez nekem is eszembe jutott, de azt mondták a szervízben, inkább a megtett km mint az eltelt évek számítanak a gyertyánál
de olajcserénél inkább cseréltetek velük boschra, nem nagy tétel, a kezelésiben is esedékes a hónapokat elnézve
Sziasztok! Kb egy éve van egy németből vett Ceed Sw-m. 2011.05 havi 1.6 Crdi, 116 PS.
Az alábbi jelenségre egyenlőre nem találunk megoldást, mert a computer nem látja a hibát.
Mindenekelőtt mondanám, hogy 6-800 km vidéki autózás után, mindig megyek pályán, hogy a dpf regeneráljon.
A jelenség a következő. Ugyanazon vezetési szokások és útvonal mellett néha elmegy a motor ereje, nem pörög 3000 fölé, olyan mintha leszabályozna. Hogy miért kell ez a fordulat, mert hegyi utakon közlekedem. Bevittem a szervizbe, de nem találtak hibát. Viszont ez megszűnik miutan pl a munkaidőn alatt áll az autó. Tegnap amikor megint elment az erő, megálltam, leállítottam a motort, kulcsot nulla állásba tettem, vártam picit, utána gyújtás, vártam 10 mp-et és indítás után megint minden rendben volt.
Hasonló tapasztalat? Megoldás valakinek? Köszi előre is!
A gyertyacsere 20 ekm-rel ezelőtt mikor történt, melyik évben? A futásteljesítményt nézve lehet, hogy 4-5 éve. Lehet, a kora miatt esedékes a csere, kicserélném. Ha meg nem ez az ok, ott lesz a fiókban az esedékes cseréig, nem kidobott pénz.
tanácsot szeretnék kérni a nemrég vásárolt, németektőll behozott 1,6os 92kWos, faceliftes benzines kombi motorjának alapjáratával kapcsolatban, a kocsi 2009.11.30ai forgalomba helyezésű, de csak 47e.km van benne (ezt több forrásból ellenőriztük, mert nehezen volt hihető, de valósnak tűnik)
a tünet: melegen ingadozó alapjárat, nem hullámzóan egyenetlen, hanem beáll az alapjárat, majd hirtelen leesik a fordulat, s onnan szedi össze magát a motor, közben meg eléggé táncol a motortérben, nem tűnik egészségesnek
voltam vele egy közeli bosch szervizben, alapjárati motor tisztításra gondoltak, de nem oldotta meg a dolgot (nem volt koszos), gyertya cserélve lett kb. 20.000 kmel ezelőtt, NGK gyártó nemtudom milyen típusaira, hibakódtároló üres
ötleteik vannak csak, következő olajcsere előtt egy olajtér tisztító folyadékkal is járatni kell a motor, mert a szelepvezérlésnél lerakódott "olajsár" is okozhatja, s ezt eltüntetve kisimul az alapjárat
vagy/és a szelepeken van kosz, használjak el 2-3 tank komolyabban adalékolt benzint (pl. shell v-power, ebben néztem valami dynaflex fantázianevű fokozott tisztító képességű adalék van, s ez lepucolja a szelepeket, így azok tökéletesen tudnak zárni, s kisimul az alapjárat
ez (főleg az utóbbi) elég komolytalannak hangzik, van valakinek tapasztalata, mi okozhatja a gondot?
vagy vigyem el a pécsi pappas kia szervizbe, nézzenek rá ők is ? bár korábban jártam náluk, mikor érdeklődtem a használt kocsi átviszgálásáról , szerintem csak egy nyűg nekik a merci mellett a kia, kellett valami a kispénzűek számára is, s ha valaki még ezt is használtan veszi meg, az a legalja, nekem ilyen érzésem volt a szervízvezetővel való párbeszéd után, nem beszélve a 25e Ftos ajánlatról, amiért ránéztek volna a kiszemelt kocsira
Van a családban egy 2007-es 5 ajtós cee'd és a csomagtérajtó rossz úton hangosan nyiszog, mintha tele lenne ásványvizes palackokkal. (Az autó nem volt törve.)
Hiába húzták meg a márkaszervízben a rögzítőcsavarokat, a helyzet változatlan. A szilikonspray sem megoldás. Már akkor is nyiszog, ha a lecsukott ajtót megnyomogatom a kezemmel. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Hali.kia ceed 1.6 crdi sw 2008 ki milyen első féktárcsát használ?a betét japanparts ami benn van de tárcsát szeretnék venni.japanparts tárcsa jó lehet hozzá?választ előre is köszi