igazság szerint még két meccset kell Balázsnak nyerni a 32-be jutásért, egy szerbet kell megverni, és utána azt a finn srácot, akit Tony küldött a vigaszra az imént.
Drago... Nélküle ez az EB (meg a többi verseny is) olyan szegényes lenne, mint a templom egere.
A meccseit legalább annyian nézik, mint a döntöket, akkor is, ha nem a tv-s asztalon játszik. A finn srácon is látszott, hogy baromira örül annak, hogy Tony-val játszhat, szerintem elöre elkönyvelte a zakót, és csak élvezte a meccset.
Nos, Drago-val meccset játszani olyan, mint amikor a nyuszik üzekednek... észre se veszed, és már kész is!
Az egész meccs (8-2, vagy 8-3 - nem is tudom...) összesen 34 percig tartott!
(Ez 9-esben is szép lenne, nem hogy 8-asban!)
Macilaci úgy szaladt az asztal körül, hogy néha tényleg majdnem elesett.
Mivel kb. 1,5 méterre áltam töle, alkalmam volt a részleteket is megfigyelni. A szemét például - amikor céloz. Jobbkezes, de a bal szeme van a dákó felett, amúgy sznúkeresen. Egy gyors szemöldökrántás tulajdonképpen a vizirozása.
Apropó - megint sznúker dákóval játszott, két egyformával, és az egyiket kinevezte kezdönek. (ölég rendeseket durrantott vele) Lehet, hogy a 9-eshez ujabb készletet vesz majd elö.
A lökései olyan puhák voltak, mint Tony maga. (Aki már kezet fogott vele, tudja miröl beszélek, furcsa, hogy egy ekkora embernek olyan puha a keze, mint a tollpárna.)
A játék puhasága pedig célzatos, néha tényleg alig vánszorog el a célgolyó a lyukig, viszont a fehér pont oda érkezik, ahová kell, és ahol Tony már toporogva várja...
Nekem az a hasonlat jutott eszembe, hogy Drago a biliárd Paganinije...
;-)
A mieinkröl... nos én örülnék a legjobban, ha topictársaink, azaz Vili és Balázs is beszámolnának, ugyanis én éppen dologban voltam, amikor játszottak. A legutolsó frame-re értem csak oda, Balázs a szokott tanári modorában játszott, majd Vili kezet nyújtott és együtt távoztak.
Solymosi Gabi a Drago meccstöl 2 asztalnyira játszott egy nyakigláb gyerekkel, aki sajnos "walk-over"-t csinált Gabiból, mert 8-0 lett a vége... nem tudom mi lehet Gabival, de eddig nem ment neki... talán majd a 9-es.
Kojsza Zoli is kikapott - igen erös önmarcangolás közepette. Nagyon becsültem benne, hogy nem az ellenfél szerencséjét, vagy anyukáját szidta, hanem a saját hibáit.
A lányok sem jártak szerencsével, reméljük a folytatásban sikeresebbek leszünk.
Holnap már túl leszünk az EB felén, jönnek a 8-as döntök - aztán beindul a 9-es nagyüzem.
Levin
from Liberec