Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
„Tudod mi az a parancsnoki lánc? Az, hogy fogok egy láncot, és addig ütlek vele, amíg fel nem fogod, ki itt a rohadt rangidős.” - Jayne.
Inara: „Mit mondtam neked a siklómba való, hívás nélküli betolakodásról?” Mal: „Hogy férfias és impulzív?” Inara: „Pontosan, bár a pontos szavak a 'ne csináld' voltak.”
„Ó, a katonai bakancsba bújt apró lábak kopogása... KUSS LEGYEN!” - Mal.
Inara: „Fájdalmaid vannak?” Mal: „Abszolút. Tudod, megszúrtak. Nézz ide.” Inara: „Láttam.” Mal: „Nem érdekelnek ezek a csicsás estélyek. Túl durvák.” Inara: „Azért nem volt teljes katasztrófa.” Mal: „De engem megszúrtak! Nézz ide!”
Simon: „Próbálom olyan óvatosan megfogalmazni, amennyire csak lehet. Honnét tudjam, hogy nem fogsz majd megölni álmomban?” Mal: „Nem ismersz fiam, szóval hadd magyarázzam el neked. Ha valaha is meg foglak ölni, ébren leszel, arccal felém, és fegyver lesz a kezedben.” Simon: „Mindig ilyen szentimentális vagy?” Mal: „Ma jó napom volt.”
River: „Ne félj.” Book: [Felpillant a Bibliából] River: [A Bibliára] „Ezt írja. Ne félj.” Book: „Igen.” River: „De te félsz.” Book: „Igen.” River: „Félsz, hogy elfogy a levegőnk. Hogy fuldokolva halunk meg.” „De nem fogunk. Ez nem fog megtörténni.” Book: [Meglepve a magabiztos hang miatt.] River: [Kifejezéstelenül] „Először halálra fagyunk.”
Zoe: „A csata első szabálya, kicsim; ne hagyd, hogy megtudják, hol vagy.” Mal: [Torkaszakadtából üvöltve, vadul tüzelve behátrál.] „Huhuhuhú! Itt vagyok! Itt vagyok! Akartok belőlem egy kicsit? Igen, akartok! Gyertek csak! Gyertek!” [Robbanások.] Zoe: „Persze vannak más iskolák is.”
Zoe: „Lelkész, a Biblia nem foglal kissé egyértelműen állást az emberölést illetően?” Book: „Nagyon is. De a szétlőtt térdekkel kapcsolatban már homályosak a részletek.”
Wash: „Médium? Ez úgy hangzik, mint valami science fiction.” Zoe: „Drágám, egy űrhajóban élünk.” Wash: „Hogy jön ez ide?”
„Ha szexuálisan kihasználod őt, a Pokol nagyon különleges szintjén fogsz égni, azon a szinten, amit a gyerekmolesztálóknak és a színházban beszélgetőknek tartanak fenn.” - Book.
Hozta amit kellett, OK volt. Illythia cicijet mutathattak volna hosszabban + kozelebbrol is, de talan majd legkozelebb. :)
Az uj fickot viszont még szokni kell...
Remélem, bevállaltak valami nagy durranást, és nem a szomszéd lány barátjának a kishörcsöge lesz az. Oké, tudom, főszereplő... de amilyen hanyagul kezelik ezt a szót, még akár a harmadik fűszál jobbról is lehet az.