Most mond meg mit csináljak. Após egyik nagyon jó ismerőse. A férje nemrég halt meg, és ezek a K.csögök ezt akarták kihasználni. Persze hogy megsajnálom. Ráadásul, mint kiderült, a vw ingyen kicserélte volna a pd elemeket neki, de miután szétcseszték a kocsit, ugrott a gari is....
A szóban forgó műszer (a launch) tudja ezt a funkciót, csak én nem tudom, hogy mi lehet az autó kódolása. Ha pedig rossz a kód, nem engedélyezi. Illetve még az is lehet, hogy az abs kódolása tényleg online, mint többen mondták, csak ez ellen szól az előző hozzászólásom. Sajnos ezt az autót nagyon elrontották vidéken egy szervízben. Miután lerobbant egy pd elem zárlat miatt, az ottani műhelyfőnök rábeszélte a tulajt, hogy alakítsák át bosch-ra. Kapott egy olyan motorvezérlőt, amire filctollal rá volt írva "nemjó" :-)
4 hónapig nem volt a hölgynek autója. Úgy kapta vissza, hogy a max. sebessége 60 Km/H volt. Ezzel küzdök két hete. Mostanra szinte összeállt, csak ez az egy hiba maradt.
elvittem több helyre, és több műszeren volt, de az abs-nek nincs help-je. a kéziféknél lehetett 56 v. 57. az egyszerű volt, de az abs semmit nem nyel be. az említett másik passat kódját sem.
Sziasztok! Egy passat szivat nagyon. A cikket(mert megéri) nemsokára megírom, de most ha tudtok segítsetek! Ez egy 2007 évvégi bmr-es motorú autó. valaki átalakította az eredeti siemens rendszert bosch-ra. Most miután visszaalakítottam gyárira az abs, és a kézifék hisztizett rossz kódolásra panaszkodva. A kézit sikerült megoldani, de az abs-t nem tudom. Azt mondták csak online megy, de a kézit mégis meg tudtam csinálni. Honnan tudom a jó kódot megszerezni? ez a kocsi: dizel siemens manuális váltós a mostani kódja:0002839 kiolvastam egy ugyanilyen motorú , de dsg-s autót, ott 15677 a kódolása. Köszi!
M Jocó által ajánlott dolgot már próbáltam sajnos nem ok.Egyépként a mehanikai promblémán én is az általatok említett dolgokra gondoltam de mivel én villanyász vagyok mehanikai problémákban nincs anyi tapasztalatom.hogy melyik tipusnál mi szokott alőfordulni.Azért nagyon köszönöm a segíteni próbálo kolegák hozzá szólását.
Üdv a kolegáknak.Jól jönne egy kis segítség.Adott egyGolf4 1.4 16V AXP.HIdegen egyes henger égéskimaradás kb 2 perc aztán minden ok. Befecs szelepet felcseréltem 1-2,semmi,gyujtókábel másik semmi, trafó ok,kompresszió ok. gyertyák ujak.Mehanikai hibára gondolok szerintetek mi lehet még?Köszönöm a hozzászólásokat.