Keresés

Részletes keresés

vilagito Creative Commons License 2008.03.07 0 0 412
Tudod n.attila

Mondatod, hogy sikertelen voltam, leírtam, hogy ez a szöveg várható.
Dolgoztam biztosítónál is, sőt kirendeltségvezető voltam. Gondolom nem azért mert nem értek az üzletkötéshez. De azt is akkor hagytam ott amikor az első ügyfelem felvette az első 10 évre kötött életbiztosítása után a pénzt és kevesebbet kapott mintha bankba rakta volna. Nem viselem el az átveréseket. Tünhetek sikertelennek, de becsületes vagyok, ha tudod miről beszélek.
ceruza_elemér Creative Commons License 2008.03.07 0 0 411

Azt, hogy kettőtök közül ki az aki "dumál", és ki az aki értelmesen érvel, könnyű eldönteni.

Ha egy cég korrek módon, korrekt módszerekkel, korrekt áron árul termékeket, nem nagyon kell attól tartania, hogy a belső titkait bárki kiteregetheti.

Előzmény: n.attila (410)
n.attila Creative Commons License 2008.03.07 0 0 410
Most függetlenül attól, hogy dolgoznak-e a Zepternél csalók, vagy sem (nyílván dolgoznak, mint minden munkahelyen), ez, amit csinálsz, szánalmas. Mivel én is dolgoztam üzletkötőként (biztosítások), pontosan tudom, hogy ez a lúzerek dumája, akiknek egyszerűen nem megy a munka és mindenféle kifogásokkal nyugtatgatják saját lelküket (nem verek át senkit....). Szerintem ha egy készülék nem működne, akkor még el lehetne adni belőle pár darabot, de ennyit, mint a Bioptronból, semmiképpen. Ja! Nekem is van és ahogy fedezem fel a hatásait, egyre jobban megszeretem. Nem érzem úgy, hogy átvert volna egy Zepteres és öreg se vagyok. A leggusztustalanabb, hogy leírod itt néhány eléggé belső információnak tűnő dolgaikat, amik ráadásul szimpla ügynöki reakciók, semmi furcsa nincsen bennük, max annak, aki még életében nem dolgozott ilyen helyen.
Előzmény: vilagito (409)
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 409
Még valami

Egy tanács azoknak akik már szerződést kötöttek de vissza szeretnének lépni.
(Megjegyzem jólteszik) A törvény szerint ezt 8 munkanapon belül meg tehetik. Persze ezt a Zepter 8 napban határozza meg de nem ő szabja a törvényt. Itt is mindent bevettnek. Meg próbálják a vásárlót be csábítani és többen meg győzni. Ne menjen be elég ha levélben fel mondja és ajánlva el küldi. Így nyoma van. Természetesen az Otp ha már el intézték a hitelt akkor is számol fel költséget, ezért ha lehet még aznap vagy másnap mondja fel mert az Otp elbírálás akkor lesz érvényes ha hivatalosan aláírták.
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 408

Talán még annyit, hogy mindenki az időseket, szülőket figyelmeztesse.
Ha mégis el mennek, akkor pedig menjen velük valaki. Ja és a lámpához, nagy duma közepette egy órát, vagy illatszert ajándékoznak, de ez nem ajándék, mert + ba fizeti az árát. Tehát senki azonnal ne vásároljon, járja körbe és kérdezzen.
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 407
Kedves átvágottak és átvágás előtt állók.

Én a jó kereset reményében sajnos jelentkeztem a Zepternél. Elvégeztem a kötelező tanfolyamot. Mikor viszont már üzletet kellett volna kötni akkor döbbentem rá, hogy ez az egész nem is szól másról, mint arról, hogy vágjuk át az öregeket és nyúzzuk le a bőrüket. Ehhez nem volt gyomrom és otthagytam a céget. Ezt úgy vették a Zepternél, hogy nem voltam sikeres. Nézőpont kérdése. Viszont így egyetlen embert nem vertem át.
Azért, hogy más is tisztán lássa mi győzött meg, arról, hogy ezt ne csináljam.
A tanfolyamnál, nagy dumák hangoztak el, hogy ez mennyire korrekt, és hogy ezzel segítünk az embereken. Eddig szép, majd van egy előadás a DR. Szekeres Ferencnek, aki végig darálta a lámpa hatékonyságáról az általános szöveget, közben az az érzésem támadt, hogy akkor is beszélne, ha mindenki kimenne a teremből. Majd a vizsgák után külön csoport előadáson elmondták, hogy Szekeres doktort, úgy kell értelmezni, hogy ő ismeri a legjobban a lámpa hatékonyságát ugyan, de ne vigyünk hozzá vásárlót meggyőzésre, mert a végeredmény az lesz, hogy lebeszéli. Elgondolkodtam, vajon miért beszélne le valakit, ha tényleg jó a lámpa. Ezen gondolkozzon el mindenki.
A lámpával kapcsolatba, az előadásokon hivatkoznak külön orvosi intézményekre ahol, tesztelték és egy új csodaszert, látnak benne. Javasolom senki, ne dőljön be, hanem kérjen nevet és elérhetőséget, ahol leellenőrizheti, egyből meginog a meghívó.
Tehát mi is a munkamenet, egy egészségügyi kérdőívet töltenek ki, az utcán rendelőkben, ahol a cél a telefonszám elkérése, itt minden csúsztatás belefér. Arra hivatkoznak, hogy ezt a Zepter honorálni fogja. Itt már előírás, hogy csak időseket szólítsanak, le, mert azoknak több betegségük van. (Ja meg jobban befolyásolhatóak.)
Majd felhívják a kapott telefon alapján és közlik, hogy micsoda mázlista, mert nyert, egy fényterápiás kezelést és akkora összegben, hogy a leendő áldozat megdöbbenve ül le. Sőt ha bejön kap egy 8- 10000 Ft os Zepter ajándékot. (ez egy törlőrongy, stb., persze ez nem akármi az Űrtechnikában használják, stb.)
Persze csak az kapja, meg aki végighallgat egy orvosi tájékoztatót ( Ez hülyítés, varázslás és köze sincs az orvostudományhoz. Majd berobognak a meghívók, és egyedileg folytatják a varázslásukat. Közben a terembe tiszta vetkőző show van az idős emberek, ledobják ruhájukat és tesztelik a lámpát. Persze mivel látják, hogy mást is érdekel ezért pszihésen lelkesednek és állítják, hogy használt. De nem, csak úgy érezték, sőt itt a meghívó, mindent bevet és akkora hülyítések folynak. Ráadásul, ha valaki elővesz egy tollat és papírt a terembe azonnal a többi meghívó a vendégének, állítja, hogy látja, ott már írják a szerződést és a rövidlátó vendég, nem akar lemaradni, hanem ő is megköti a szerződést. Persze nem számít, ha nincs pénze majd az Otp ad kölcsönt, vagyis neki mindegy mire adja. Az, hogy hogy fogja törleszteni. Kit érdekel. Ne gondolkodjon, vásároljon még ma, mert csak akkor jár jól.
A dolgozói értekezleten az a kiemelt, aki úgy enged el egy vendéget, hogy egy fillérje se maradt. Dolgozik ott olyan ember, akit több éve ismerek de még mindenkit átvágott még a saját apját is.

Nem mennék bele a Bioptron lámpa hatékonyságába, de az zavar, hogy egy kb. 20 000 Ft ból előállítható lámpa miért nem értékesíthető hagyományos üzletekben, reális áron. Miért félmillióért adják és csak itt és csak önnek akciósan. Ha tényleg az egészség terjesztése lenne a fontos, ahogy állítják akkor olcsón, többet adhatnának el.
Persze lehet, hogy ennek a beírásnak a Szerb tulajdonos nem őrül de ez van.
ceruza_elemér Creative Commons License 2008.03.06 0 0 406
Még lehetnek jó üzletemberek, ha részletre vették, és készpénzért adják el.....
Előzmény: Pita888 (405)
Pita888 Creative Commons License 2008.03.03 0 0 405
Nem nem! Ezt a nagyszüleim vették! Nem igazán értem magam sem miért, de hát na...ők biztosan tudják az okát hogy miért csak 5-6 or lett használva! A lényeg hogy rájuk férne ez a pénz de ők nem valami nagy üzlet emberek!:S érted? Én meg segítenék rajtuk!
ceruza_elemér Creative Commons License 2008.03.03 0 0 404
Ez aztán a jó ajánlólevél! Egy év alatt hatszor használtátok és az annyira hatásos volt, hogy többre már nem is volt szükség.
Előzmény: Pita888 (403)
Pita888 Creative Commons License 2008.03.02 0 0 403
Hello mindenkinek! Sűrgősen Eladó Bioptron lámpa minden tartozékával papírokkal garanciával családi okok miatt! 1 éve lett véve 200 ft-ért, kb 5-6-or volt használva!
Érd:06 30/391 32 72 Ár: 140 000
ceruza_elemér Creative Commons License 2008.03.02 0 0 402
És tedd azt is hozzá: és például ezért tudunk nektek színterápiát is eladni.......
Előzmény: ny63 (401)
ny63 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 401
:-)* hülyék vagytok...
Előzmény: Otto Normalverbraucher (400)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.02.29 0 0 400

Most már csak pár év szabadságvesztés....

BTK. szerint:

Kuruzslás

285. § (1) Aki jogosulatlanul, ellenszolgáltatásért vagy rendszeresen az orvosi gyakorlat körébe tartozó tevékenységet fejt ki, vétséget követ el és egy évig terjedő; szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a kuruzslást az orvosi gyakorlatra jogosultság színlelésével követik el.

(3) E § alkalmazásában orvosi gyakorlatra jogosult az, akinek hazai egyetemen szerzett vagy külföldi egyetemen szerzett és honosított (egyenértékűségi záradékkal ellátott) orvosi oklevele van, illetõleg az a külföldi állampolgár, aki a népjóléti miniszter engedélye alapján oklevelének honosítása nélkül fejthet ki orvosi tevékenységet, feltéve mindegyik esetben, hogy nem áll az orvosi tevékenységtől eltiltás hatálya alatt.

Előzmény: Törölt nick (399)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.28 0 0 399

Méregtelenítést úgy tudsz a lámpával végezni,hogy az alapszinnel v.a sárgával megkezeled a májat,lépet,köldökcsakrát és a veséket 6-6 percig.Ha az első kezelés után fájdalmat érzel a vesédnél,érdemes csak két naponta végezni a kezelést.Viszont magát a kúrát három héten keresztűl kell végezned!

Uramisten! Az ilyenekért párszáz éve máglya járt!!!
Zottjoghurt Creative Commons License 2008.02.25 0 0 397
Túl átlátszó, ilyen a radírpókok kedvenc tápláléka is.
Előzmény: Törölt nick (395)
ceruza_elemér Creative Commons License 2008.02.24 0 0 396

Kivitelét tekintve teljesen megfelelő.

Attól lehet igazán jobb, ha tartalmasabb. Így, nekem úgy tűnik, hogy egy szokványos reklámoldal, amivel tele van az internet.

Előzmény: Törölt nick (395)
Petya* Creative Commons License 2008.01.21 0 0 394

Sziasztok!

Méregtelenítést úgy tudsz a lámpával végezni,hogy az alapszinnel v.a sárgával megkezeled a májat,lépet,köldökcsakrát és a veséket 6-6 percig.Ha az első kezelés után fájdalmat érzel a vesédnél,érdemes csak két naponta végezni a kezelést.Viszont magát a kúrát három héten keresztűl kell végezned!

Előzmény: csempesz (366)
Judig Creative Commons License 2008.01.19 0 0 393

Sziasztok!

Én is arról szeretnék beszámolni Nektek, hogy valami csoda, ez a lámpa! Nem hittem benne én sem, a sok "erőszakos"an rámbeszélő eladójelölt miatt. Aztán tavaly sikerült kölcsönkapnom egyet. 5 hónapig használtam a zöld színnel, és a méhemben lévő 33x35 mm-es mióma ELTŰNT! Nem akartam hinni a fülemnek. De igaz. A nőgyógyászati klinikán vizsgáltak ultrahanggal, és nem találták. Szóval, azonnal vettem én is a családnak karácsony előtt, és azóta használjuk, mert mindíg van valami, ami miatt gyógyszert kellene szedni, de így nincs szükség rá. Én is elolvastam minden fellelhetőt a neten a lámpáról, de azt gondolom még sok olyan információ van, amit jó lenne megtudni.

Aki csak teheti (nem olcsó, de a gyógyszerek sem azok!) vegyen magának, akár használtat is lehet beszerezni, és az ólcsóbb.

Szép napot kívánok!

Topikavott Creative Commons License 2008.01.19 0 0 392
Sziasztok!

Amikor először találkoztam a Bioptron lámpával,a lányom 3 éves volt,folyamatosan küzdöttünk léguti problémákkal.Először nátha,abból lett hörghurut,majd tüdőgyulladás,szinte állandóan antibiotikumot szedett,erősebbről váltottunk gyengébbre,majd visszaesés után megint erősebbre,és így tovább.Tehetetlenségünkben megvettük a szinterápiát,meg a pro lámpát.Azóta még lázcsillapítót sem kellett bevennie,a náthánál tovább nem jutottunk.Most 11 éves!Kezdődött kötőhártyagyulladása,1 napi kezeléssel visszaszorítottuk.stb.
Nekem nagyon sűrűn volt vesegyulladásom,hólyaghurutom,nem kell nekem sem gyógyszer,1-2 nap a gyógyulás.Lumbágó,ficam,bőrproblémák,és még sorolhatnám a sikereket.Egy percre sem bántam meg,hogy megvettem a lámpákat.Még sok mindenre szeretném használni,de sajnos azok az emberkék,akik ezzel foglalkoznak,nincsenek kellőképpen felkészítve,persze vannak kivételek!Elmentem egy bemutatóra,hátha profival tudok beszélni,aztán kiderült,én többet tudok a lámpáról.Csupán azt adta elő ímmel-ámmal,ami a könyvben van,de azt is lesnie kellett.
Szóval nagyon jó a lámpa,de több tudást igényel,mint amennyit a vásárló kinézhet a könyvből!
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.19 0 0 389
Kipróbáltad, meggyógyított?
Előzmény: Törölt nick (388)
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.19 0 0 387
Tud valaki valamit az alternatív termékek (Active Light) hatékonyságáról, mennyire azok vagy sem?
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.16 0 0 386
Ja igen, csak nehezen találtam meg, mert azt hittem, hogy a táblázatban kell lenni ezen adatoknak:)
Előzmény: n.attila (385)
n.attila Creative Commons License 2007.12.16 0 0 385
azon az oldalon, amit belinkeltél:)
Előzmény: Don Palesz (384)
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.16 0 0 384
Amúgy hol találtad meg az Active Light paramétereit?
Előzmény: n.attila (382)
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.16 0 0 383
Lehet, hogy az, hogy az infra mélyebben behatol...
Előzmény: n.attila (382)
n.attila Creative Commons License 2007.12.16 0 0 382
...Az Active Light fény hullámhossza 480 nm és 750 nm között van.

Ha jól láttam, a Zepteré 480-3400 nm között van. Miért van ekkora különbséb és mi a szerepe a gyakorlatban?
Előzmény: Don Palesz (381)
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.16 0 0 381
Itt 68000 Ft-ért is találtam polarizált fényű lámpát:

http://faberlic.co.hu/activelight/
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.16 0 0 380
hu&gl=hu&ct=clnk&cd=74 lemaradt a végéről, bár amúgy sem működik a link....

Amúgy jó lenne hallani ilyen házi tákolmány gyakorlati tapasztalatáról is...
Don Palesz Creative Commons License 2007.12.16 0 0 379
Azért azt elhiszem, hogy a polarizált fény sejregeneráló hatású lehet, csak az eszköz árát sokallom.

Amúgy erre a hozzászólásra gondoltál?:
"Innen merítettem az ötletet:

Mérnök vagyok és természetgyógyász. Személy szerint felháborított, hogy egy olyan egyszerű dologért, mint a polarizált fény, a bioptrom, a zepter, a biopolár mennyi pénzt elnyel. A fény polarizálása érettségi tétel fizikából. Egy 1000000 candel fényerejű kézi reflektort építettem át (kb. 500000 marad meg a polarizáció után). A reflektorra egy év garancia jár. Aki magának akarja megcsinálni szivesen elmondom, hogy kell, az más kérdés, hogy Németországban gyártottak hozzá alkatrészt. A fénycsóva 13 centi átmérőjűt, így egy testrész kezelése (pl térd) megoldható egy lépésben. Termékem hátrányai: hálózatról nem üzemeltethető (a beépített akumlátor 12 óra alatt tölthető fel) és az üzemelési ideje az akumlátor állapotától függően 30 perctől 2 óráig terjed. Ezeket leszámítva ugyanazt nyújtja, mit a fenti termékek, polarizált fénycsóvát. Szerintem nem nagy ár azért, hogy egy ekkora csóvát előállító lámpát félmillió helyett kapd meg ennyiért. A most következő leírás a bioptron lámpáé (forrás OMKER):"A lineáris polarizált fény éppúgy, mint a legtöbb hatékony természetes gyógymód, növeli a test regeneráló és gyógyító erőit, erősíti az immunrendszert. Világszerte sok orvos használja sikerrel a polarizált fényt. Bőrproblémák: allergia, lábszárfekély kezelése, égések, krónikus sebek. Fájdalomcsillapítás: reuma, ízületi gyulladás, izomsérülések, migrén, meghűlések kezelése." Kollegáim kérésére, dolgozom a színterápiás lencséken, megoldható lesz, akit vele érdekell, jelezze.

http://72.14.207.104/search?q=cache:hCtAb4nJnt0J:vakera.hu/item/view/index.php%3Fcod%3D4602017+elad%C3%B3+bioptron+&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=74
"
Előzmény: Otto Normalverbraucher (378)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.12.15 0 0 378

Itt is olvashatsz a lámpabarkácsolásról. :-)

Egyébként meg "hat hét hit, és hat"... :-DDDDDDD

Előzmény: Don Palesz (376)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!