Melyik legyen a 4-ik? -kérdezi az ÖMKI. Kapható lesz a máriapócsi koktél, a sárga ceglédi, a gyöngyösi paprika - és lehet szavazni: tolnai befőző, vagy a faddi édes. / A tolnait sokan dicsérik, nagy- kerek-lédús befőző/- gondolom ismét a Lidl fogja árúsítani.
Lakásban szerintem nem érdemes használni. Hamar szétmegy, mondjuk paradicsom vagy paprika palánta neveléséhez nem jó. 3 hónapig biztos, hogy nem bírja ki.
Mifelénk nem szögletes a kefir doboza. Csak annak, amelyik olyan anyagból van mint a tejesdoboz. Mondjuk én szerintem sose vettem, vagy 25 éve magam csinálom házitejből. Meg hát én már pár éve kerülöm a tejtermékeket (sajnos, pedig hogy szerettem a tejfölt, sajtokat).
Köszönöm szépen a tanácsot (és a magokat). A kérdésem leginkább arra vonatkozott, hogy milyen kefír az, aminek szögletes a doboza. De a tanács azért jól jön, hiszen ha meg is találom, a doboz tartalmával is kell kezdeni valamit;-)
Amilyen lassan nálam fejlödnek a dolgok, legalább 2-3 hónapig benne kellene lenniük. Kár, hogy nincs szögletes wc papír. Bár szögletes WC-t már láttam.