Nem mintha hiányozna de... Nem biztos, h az ő megjelenése megrázóbb lenne, mint sok évek óta itt lévő szereplőé.
Én speciel a rángatódzó fejű Bandrást küldeném el pszichiáterhez. Szerintem ennek a színésznek az egyik legtesthezállóbb szerepe a Minszter félrelép c. filmben volt, talán emlékeztek. Asszem ő volt, akit a Kamarás Iván párszor lenyomott, mert máősnak nézte...
aha. Bár a szerepe kissé cinikus figura, de azért jókat nyög be. Különösen amikor Klaudiával magázódva enyeleg. Mintha a korai részekben nem hempergett volna vele a villában...
Mert mindig vastag könyveket olvas. Vagy éppen az udvaon átfutva odaszól valakinek, hogy a könyvtárba megy. Mert a mai világban, amikor egy éttermi második fogás árából kapsz egy havi ADSL-t, akkor a presszóba jár internetezni...
Meg annyira intelligens, hogy nem tud elküldeni a p.ba egy Vanda szerű képződményt.
Meg azért, mert részegen felnyom egy vidéki kisboltot, utána meg a bolt alkalmazottját támogatja, majd kib..a a hóra, mert ciki a ragaszkodása. Talán főleg azért, mert a sorozatban ez csak róla nem derült ki.
Meg eccerűen intelligens megjelenésű. Különösen ezzel az új dizájnnal azon az amúgy is markáns férfi arcán.
Idegesítő figura, de szvsz a valóságban is az lehet. Aki össze bír házasodni a Szilágyi Andreát játszó megjelenítő hölggyel...
Az "amerikai barátnő" szerep helyett nekem sokkal jobb ötletem van. Lehetne mondjuk egy többszázéves élőhalott vámpírkirálynő aki nem harapással, hanem hupálással szívja ki a szereplők testnedveit.
Esetleg még fürödhetne szűzlányok vizeletében is, úgy hallottam vizelet alapú bőrápolásban menőbb a művésznő, mint az Üllői úti aluljáróban a nyilvános vécésnéni:)
nem tudom mért állítják be a bkban imit a hűde intelligensnek, mikor ugyan olyan debil mint a többiek és ugyanazt csinálja, eszi, issza mint a házban bárki.
aki meg annyira iq fighter, az nem tud olyan vak sötét libákkal járni mint a kanga...
Isten az égben, tegnap azt hittem rossz időben kapcsoltam rossz csatornára és a
""MontiPájtont"" nézem.
Szegény Imrénk megint olyan válságba keveredett hogy a Pali-Erik-Tilda affér telje-
sen elhalványult. Nem elég a lestrapált fizimiska amit mostanában hoz, most még a
nimfoVanda szexéhségét is ki kell elégítenie. Mert egy percig sem gondolhatjuk komolyan hogy a begerjedt Vanda annyiban hagyja a dolgot. Nem hiába kérdezgette a nagyon tapasztalt a saját maga nemi életét remekül irányító anyácskát, aki annyi-
ra remek kapcsolatban van kockahasu Bandrással hogy a szerelemtől nem is tudta meghallgatni a leendő vőt.
Szegény Imrus pedig annyira be van gyulladva hogy megint dugnia kell, és most nem egy mamakorú vagy épp gyerekes nőt, hogy még a hangszálai is lebénultak. Azt az ijedt pofát csak igazán nagy színészek képesek az arcukra varázsolni. Gratula.
Ez a tragédia még Botond fejét is belekényszerítette a tányérjába, és a saját barom-
ságán és félrekefélő nején buslakodó üzleti zseni Palikát is nevetésre ösztönözte.
SzőkeKinga pedig rátett egy lapáttal... " nem értem, az előbb még ki nem állhatta, most meg megkéri a Julit hogy eggyezzen bele hogy megdughassa a Vandát?"
Szegény citrompofa Imi pedig jobban tenné ha ő is elköltözne mert addig nem szabadul amig meg nem dugja Vandát.
Kinga is alázott, amikor azt mondta Vandának, hogy akkor most turbóztathatod az agyadat rendesen. Nyilván arra gondolt, hogy egy szinten legyen Imivel.
még egy ilyen balfaszt, mint a simi, 3 szót nem bír kinyögni, úgymint pl. 1. nem 2. érdekel 3. a 4. lánya. most 2 hétig nézhetjük a szerencsétlenkedését, míg kikeveredik belőle...
"Megújult külsővel vállalt szexi szerepet egy színdarabban Csomor Csilla. Míg a Barátok "közt sorozatban tisztes családanyát és háziasszonyt játszott, a világot jelentő deszkákon Zsuzsa egy szál fehérneműben csábítja partnerét."
A 8 napon belül gyógyuló sérülés nem garázdaság, hanem könnyű testi sértés (BTK 170 §(1)). A büntetési tétele egyébként megegyezik a garázdaságéval, azaz 2 év szab. vesztés, közérdekű munka, vagy pénzbüntetés.
A könnyű testi sértés csak magánindítványra büntethető, ezért is hajt mindenki a Fejtőre. Garázdaság esetében ez tök mindegy lenne.
Valószínűleg pénzbüntetést kapna Laci, ami 30-540 napi napi tételig terjedhet, egy napi tétel pedig 100-20000,-Ft lehet.
Amilyen balfék a Laci, majd tuti nem fogja tudni kifizetni a büntetését.
boles, megkaptam a levelet, hogy fizessem be a köv. adagot, ha okosakat akarok olvasni. Nem akarok!!! Adjál már valami reális kedvezményt, mert ez a 23% elég sovány :))) Ja, és nem melba-kockára gondolok!!!
Cd-jogtárt nézegetve van / nyolc napon túl és nyolc napon belül gyógyuló sérülés...
A nyolc napon belülit (és itt a pofon annak számit) max. garázdaságnak veszik. Az max. pénzbüntetés, ennek aránya csupán az előadótól függ. Ha nem szimpi a Laci a
plafon a csillagos ég, vagy 10 000 ... 15 000 ezer forint.
De még látlelet sincs, csupán a kamera felv. azt meg a Laci mondhatja megcsuszott egy valamin a Fejtő és azért esett hanyatt.
Bár ahogy a Laci hazudik kész börtön.
Szerintem a Miki pillanatok alatt kidumálná magát.
Laci nem Dr. Bárándy Pétert, hanem Dr. Balogh Nórát fogadta meg ügyvédnek. Így ha nem is szivatják agyon, de azért megbüntetik.
Én olyan 50 000-es pénzbírságra + az eljárási költségek megtérítését tartanám reálisnak. (ha bíró elé kerül a dolog, és nem lesz peren kívüli megegyezés)
Persze a BK-univerzumban sosem lehet tudni, hogy mi lesz.
Szerintetek ha nem a BK univerzumban lenne, hanem a mai Magyarországon zajlana a Fejtő kontra Novák kereset, mit ítélne a bíróság egy nagy pofonért? Ne soroljam összevetésnek, milyen ügyekkel ki milyen olcsón uszta meg! :-))
Nekem az utolsó két perc tetszett a legjobban. Ha Zsuzsának csak ennyi (két perc) jut részenként akkor még a kidülledő szemét meg a vastag birkózó nyakát is elnézem. De a tegnapi párbeszéd király volt. Igaza van a Noéminak visszaütnek a dolgok. Zsuzsa:...... igazat adok apádnak, ez a te otthonod .... Bandrás:.....na ugye mondtam, nincs költözés.... Zsuzsa:.....de természetesen, mi befogadunk.... Ez megérte, látni a Bandrás kiüresedő szemeit, ahogy elhagyja az erő meg Yoda... És a legjobb .. védik Miki lelkivilágát...ahhhhh
Igen, nekem is ez a gyanúm. Vagy ügyesen játszik... Persze az sem igaz, mert eddig mondhatni elég jól előadta magát, de szerintem nagyon hamar és hirtelen tért rá erre a megbocsájtás dologra. A példabeszéd még OK volt, de nem kellett volna egyenlőre több, azzel még ráért volna.
Viszont András még mindig nem fizette ki a porszívó árát, pedig használta is már. Arra vártam, hogy Bandika leburít egy virágot, azután a földet össze kell porszívózni, és akkor előbukkan majd a számla is.
De a korábbi újság szerint meg fogja szívni. Fejtő meg most hogy újra összefutott Lacival, az csak olaj a tűzre. Ha Noémivel továbbra is járna Fejtő, de Lacit biztosan elkaszálná.
Noemi siman eloadhatna hogy eloszor csak meg akarta menteni Lacit es ezert baratkozott ossze vele de kozben rajott mennyire rendes es mostmar onmagaert ertekeli. a srac amennyire ki van ehezve erzelmileg siman elhinne kis hiszti utan es noemi nem is hazudna nagyon. mert az tagadhatatlan, hogy valami log a levegoben..:-)
Noémi már többször jelente Fejtőnek, hogy nem célszerű a házuk körül flangálni, akkor most miért engedte oda? Attól tartok, hogy Laci most elszólja magát, és Noémi le fog bukni, és Laci meg +fogja szívni a bíróságon.
Botondnak mondta valaki, hogy a Rózsa nem tapas-bár, hogy a pultnál kell elfogyasztani a vacsorát?
És Nórának, hogy nem vegyesbolt?
Andrásnak, hogy a szív már Kristófé és nem a megboldogult Tónié?
Emma még nem töltötte be a 18-at? A hírek szerint egy csomó pénz vár rá - megvehetné az egész épületet és végigrugdoshatná az összes köcsögösködő hozzátartozóját és "barátját" az udvaron. Legalább mi, nézők jól szórakoznánk.
Mi Háromstopplis Medvehónalj barátommal sem teleregényként, sem pedig szappanoperaként utalunk a Barátokköztre ha társalgás közben szót kell ejteni róla. Mi egyszerűen úgy hívjuk hogy: "A hétköznapi agyégető melynek története spirális lejtmenet mellett önmagába harap mint Jörmungand a Világkígyó, melyben a szereplők 2dimenziósak mint a Varázsceruza csehszlovák frizurás kisfiúja, kivéve Májkl von Corleone de la Jolle Cardenal, de ő is csak ha gonosz" :)
Bár ez egy kicsit hosszú lehet hogy rövidíteni kellene Jörmungand-ra vagy Világkígyóra.
A tegnapi rész szvsz nagyon lapos volt. Már azt hittem semmi sem kelti fel a figyelme- met amikor megalakult a bizottság "Hogyan mentsük meg a bálnákat" (bocsi... Imit a bekövetkezö szextől) munkatervvel, Kinga és Botond valamint Imike közreműködésé- vel. Szegény viharvert Imink a lestrapált fejével, arcára fagyott rémülettel rebegte esdeklé- sét Kinga felé... "nem akarok fiatal nőt, nem akarok negyven év alatti pinát látni....ne- kem a Terike kell....értsétek meg , nem bírom.... Kinga segíts, nézd a Botond is hogy meg van rémülve, pedig úgy néz ki nekem kell megdugni a Vandát...... És Kinga belátva hogy segíteni pedig muszáj a volt és a leendő kanon, elmegy hazudni a némileg begerjedt tininek. De sajnos nem tudta hogy Vandában egy gondoskodó anya bújt el, és életcélja lett hogy a csalódott lépcsőházi kedvenc bikát kihozza a letargiából. Úgy látom itt már nincs segítség, dugni kell. Igaz hogy szőke,gyerekes,fiatal, de a Botond már bejáratta és a citrom sem édes mégis jó valamire.
Laci: Én meg megyek és kiverem... és én tényleg azt hittem egy pillanatra, hogy itt van vége a mondatnak, de aztán hozzátette, hogy a jutalékot a főnökből:))
igazad van! azzal az ig fighterrel, akinek a vénólánzsahlef megértése 2 hetébe telt és az oroszos célzást sem vágta, azzal én fel nem vehetem a versenyt.
a nickem foglalt volt már drága, amúgy az ész osztást nem feltétlenül függ össze a helyesírással.
Szappanopera az, ahol nincs meghatározva, hova tartson a cselekmény, az események hol így, hol úgy hömpölyögnek, addig folytatják, amíg kedvük tartja. Éppen ezért azt az érzetet kelti, hogy más emberek mindennapi életét követjük.
A teleregénynél viszont már eleve eltervezik a sztorit, amit aztán mellékszálakkal, fordulatokkal, kitérőkkel elnyújtanak akár 150-200 részre is, de mégis tart valahova (rendszerint az álompár egymásra találása felé). Vagyis egyetlen egységes, lezáruló történet epizódokra vágva.
Szappanoperának nem azt nevezzük aminek rövid időn belül vége lesz,azért? Mert mondjuk egy mexikoi szappanopera se tart 10 évig! Akkor a Barátok köztet nevezzük tévéfilm sorozatnak!Szomszédok,anno az egyik kedvenc sorozatom volt,néha most is nézzem a régi részeket! A Youtubon,az epizod részleteket! Bevallom a Barátok köztet az első részektől nézem,az elején egy epizod sokkal rövidebb volt,mint most!
(érdekes, hogy sokan éppen fordított értelemben használják a két kifejezést, a Szomszédokat is teleregényként emlegették, miközben mexikói-brazil "szappanoperáznak")
Ennek mi köze a BK-hoz? Kedves,Boles! Egyébként mint ha kicsit laposodna a sztori?nem? Persze már lassan 10 éve megy eme Teleregény tul van a 4000.fejezeten is!
Lúzer Imi miután szponzorálta Vanda szarkaságát, felülemelkedik-e ezen "apró" jellemhibán és a továbbiakban Zsófi-Kinga páros után újabb csalódásba kergeti magát Vanda viszonylatban? (...mert csalódni jó....)
Bárgyú-Berényi András pszichiátriai kezelés helyett ideges arcrángás közepette sikerrel tiltja meg Big-bottom Emmának, hogy Tóni-szíve Kristóf nászra lépjen vele?
Nyomi-Noémi és a Tesco-s banán egymásra talál?
Polgártársak, a haza lángokban áll! Mindenki a barrikádokra!
Most hagyjalak meg abban a hitben, hogy lehetsz okos annak ellenére, hogy rövid "o"-val írod a búgócsigát?:) Egyébként meg nem vagyok "annyira" új. Nálad biztos nem vagyok újabb. De tény, hogy ezt a ritmust(?) nem tudom, és nem is akarom felvenni. Nekem nem jön be ez a "lehurrogunk minden olyan hsz-t, ami nem vicces vagy nem bunkó"-stílus. Meg ez a "régiek vagyunk, mi vagyunk az istenek" nevű kultusz sem. Ez pedig, ha a nyitóüzenetet megnézed, nem fikatopic. Mostanában sem fikatopic, inkább valami definiálhatatlan vacak, ami néhány érzelemszegény diktátor szabályai szerint működik. Tényleg nem értem, mit keresek még mindig itt...:)
Terikét, a Magdimanyus ajánlotta a házba és ő vállalt érte felelőséget. Azt meg tudjuk hogy Magdimanyus soha a büdös életben nem tévedett, kíváló emberismerő.
De nehogy félre magyarázd, ezzel nem azt mondom hogy Terike egy potenciális gyerekrabló vagy valami.
Az milyen felelőtlenség már, hogy Nóra rábízza Timit egy olyan valakire (Teri), akit azelőtt ismert meg 2 perccel. Közben meg az apját mindenféle indokkal és eszközzel próbálja tiltani tőle, de azért a hétvégén engedélyezi a találkozást, illetve láthatást. Vajon akkor nem fogja félteni, amíg vele van?
Részlet a tegnapi rész tartalmából:
Vanda egyre kedvetlenebb, és elmegy a piacra, ahol beint egy árusnak, amikor az rászól, hogy ne fogdossa az áruját.
Jó estét kívánok, itt a Stekklámpa, a Mátyás TV sztármagazinja! Maradjanak velünk, és kiderül, kivel nem tölti a hétvégét Miklós!
A szarka neve Vanda! Bolti lopáson érték Vandát, a sztárrendezvény-szervezősztársztárunokáját! Az eddig csak szarkavarásáról elhíresült szőke szépség most a szarka bőrébe, azaz tollazatába bújt. Fizetés nélkül próbált távozni, zsebében egy értékes ékszerrel, de a szomszédig sem jutott. Kattant is volna csiklóján a bilincs, ha nem lép közbe a sztárfilmszövegek sztárfordítója Leif Eri… akarom mondani Imre. Vigyázz Le.. izé, Imre, rövidesen gyengéd szőke karok fonnak erős béklyót a nyakad köré! Maradjanak velünk, és megtudják, mit gondol Miklós a családi víkendekről!
Richárd bekeményített! A hipermarketek sztárja, Fejtő Richárd nem enged. Már hetekkel ezelőtt feljelentést tett az egykori sztárfutár ellen könnyű testi sértés miatt, és bár azóta gyengéd érzelmeket táplál az azóta sztárügynökké vált N. László nevelt sztárlánya iránt, nem csitul a harag a polcok és gondolák sztárja szívében. Legszívesebben kényszermunkára küldetné egy kőFejtőbe Lászlót, de egy rövid letöltendő börtönbüntetés sem lenne ellenére. Mi inkább az önbíráskodást javasolnánk: dugd meg a lányát, verd el az apját! Maradjanak velünk, és fény derül Miklós alkudozására a hétvégi időbeosztásról!
Emma non coronat! Bár mindenki próbálja meggyőzni az ellenkezőjéről, az Állatkert korábbi sztársegédmunkása nem hajlandó más sztárpartner után nézni! Mint ismeretes, Emma az egykori sztárérettségiző, Néhai Antal szívét mellkasában hordó ifjú sztárral, Posztumusz Kristóffal kezdett érzelemdús kapcsolatot, kiváltva ezzel család, barátai, azok családja, az ENSZ, a BT, az APEH valamint a HKSZCSPSZV és a JFMÁMJJASZOND neheztelését, de együttes fellépésük ellenére is tovább nyakaskodik. Ne tedd Emma, nincs mire… Maradjanak velünk, és kiderül, milyen messze van Miklósnak a szomszéd ajtó szombaton!
Miklós mégis beintett! Bár 100 az 1-hez adták a bukmékerek az esélyt, hogy a sztárügyvezető exneje első szavára a lábai elé veti magát, Miklós mégis nemet mondott a vasárnapi apaságra. Péntektől vasárnapig egyben, szombat esti lázzal! – tűzte a jelszót zászlajára a sztárapa. Sztárügyvéd exfelesége nyelni nem tudott, csak köpni, de ezt már rég megszoktuk a kis surmótól. Jól csinálod Miklós, csináld ki a kis cafkát!
Ez volt a Stekklámpa, a Mátyás TV sztármagazinja. Óriási nyeremények várna Önökre, ha tudják, milyen színű bugyi nélkül ment fel Tilda Erikhez. Ma este még várja Önöket István Dani a film után. Most kaptuk a hírt, hogy este senki nem nézi a retekklubot, ezért a Stekklámpa esti kiadása csak a BL gólösszefoglaló után jelentkezik.
A délutáni műszakosok meddig szórakoztatják itt a jó népet?
Le kellene már nyugodni és erősen koncentrálni arra, hogy ki milyen értelmes hozzászólást tud kicsikarni saját magából.
Hogy ne legyen nagyon off, írok a sorozatról is röviden: harmatgyenge színészi képességekkel előadott soha véget nem érő remekmű, amelynek lényege, hogy ki-kivel-hányszor.
Nem, tényleg nem értem meg. Bár, most, hogy így belegondolok, tényleg sokkal nagyobb offolás lehet, mint pl. beírni olyasmit, hogy "ruszkik haza"...mert az mégis milyen már, hogy egy BK topicban Bk-ról írni...ki hallott már ilyen abszurdumot.
Ezek után merje valaki azt mondani, hogy nem előnyére változott! ;-))
Úgy várom már, mikor ez a teszkós csávó meg Lúzer együtt villásreggeliznek a Rózsában, és kedélyesen cseverésznek! Azt nem várom, hogy Májkl meg EtNó újra összefeküdjön, az úgyis eljön hamarost.
Újra egy színdarabban látható a Barátok közt egykori Zsuzsája. Méghozzá nem is akármilyenben! Csomor Csilla hónapokig készült a fehérneműs jelenetre, egy elhagyott nő szerepét alakítja. ...............................................................
Nagyon kell a pozitív viselkedés amit Nóra említett, ha már az emberek egy házban laknak, és sokakat rokoni szálak fűznek egybe. Dícséretes. Ejnye ejnye.... ezt a szép idilt meg Emma bomlasztja? Ej,ej, ez a lány nem törődik semmivel? Nem érdekli szegény Noémi lelki kínjai, direkt bele kell szeretnie Kristófba? nem hogy előtte megkérdezte volna " ugye nem a Tóni szíve dobog benned". Mert ugye ezzel az erővel akár Fejtő is kaphatta volna Tóni szívét, és a Laci meg leüti. Micsoda fordulat. De Emmát semmi nem érdekli. Még Nóra sem, nem érdekli ha megtudja, lehet hogy kataton állapotba kerül, és ezzel még Timikét is bajba sodorja. Mi van ha nem eteti meg, éhesen viszi el valahova? Miklósról nem is szólva. mekkora lelki kín látni a szeretett fiút, akiért tűzbe ment. És ha most felgyújtja a házat, hogy tűzbe tudjon menni? És ráfogják a gyújtogatást az Imi-Erik-Pali trióra? A ház többi lakójáról nem is beszélve. Szegény Magdimanyus, nem elég hogy az unoka félrekufircol most meg ez is. Szétmegy a Paliék házassága. De ez is az Emma hibája. Szegény Tilda teljesen megzavarodott, pedig még nem is tudja a dolgokat és ezért menekült Erikhez. Meg ez az önző lány nem gondol a Kristófra? Hát mi lesz ha jön a házba és egy megzavarodott lakó "szia Tóni " köszön neki. Meg hogy képzeli, hogy az apai utasításra nem hallgat? Fenyegetőzni az elköltözéssel, mikor mindenki csak jót akar. A teremburáját ennek a lánynak.
csak a miheztartás végett, mer az elmúlt pár nap alatt az itt leírt hozzászólások kb. 94 százaléka a mindennapi életből próbál példákat sorolni 1-1 bks álláspont védelme mellett vagy ellen.
na ezt tessék azonnal abbahagyni, a szürreális faszságok a la bk nem tartoznak a valós életre kivetíthető kategóriába.
persze, a dramaturgia szerint minden világos. arra akartam célozni, hogy IRL ez milyen gáz. naná, hogy Nórának tegnap még villámokat szórtak a szemei, ha M. került szóba, holnap meg huszadszorra is újra összejönnek. M. tegnap még megőrült, ha nem láthatja a kölköt, ma meg már a gyerek se kell inkább... végülis így szokott ez lenni a való életben is. dehát mit csodálkozok, ugye...
Abban reménykedem, hogy igen hamar visszaköltözik Kangyalra, vagy Kartácsra, vagy bánomisén, csak Kiatévémből, aztán ha már elöl voltak a dobozok, rögtön felvették azt is:)
aaaa, nora mar amugyis bekulni akar. mar egyszer bekulekenykedett csak kiderult a fogalmazasgatlo. de igazabol ha belegondol az egeszet azert csinalta miki mert abban remenykedett egyszer meg lehet valami noraval.
ugyhogy sztem nora most beadja a derekat es egyutt toltenek majd nehany hetveget. es nem kizart hogy megbocsat. vegulis neki meg a bergerpeti van a fule mogott ami megiscsak kicsit hosszabb affer volt mint a maja fele 1ejszaka...
azt csak a mindenható sztoriizék tudhatják. amúgy meg nem mindegy?
node ilyen f@szságot se hallottam még, hogy ha egy pasi nem lehet együtt az elvált(!!) feleségével is a hétvégéken, akkor a gyerekkel se akar. Nóra helyében ezt álírattatnám vele, hogy ő maga mondott le a láthatásról.
és tééényleg a teszkóban dolgozik?? és akkor most megtudhatjuk végre azt is, hogy csajozik-e néha vagy mint munkamániás, állandóan begubózik, ezért kattant rá annyira Nyomira? áááááruld el lééééécccci, mi itt már annyira kíváncsiak vagyunk!!!!
ráadásul simi is úgy kezeli, mintha elcsórni vmit legalábbis hozzátartozna a napi bevásárláshoz sőt, ez lenne a napi jócselekedete. még egy szemöldökráncolás sem, épphogy meg nem simizi a fejét érte. az árus helyében simán rendőrt hívtam volna. ha kiderül - mert ugye előbb-utóbb minden kiderül - nyilván anyuci is egyenesen megtutujgatja majd érte, mert szegénykének a lelke ugye, eleget szendvedett már a drága, ezérvót csak.
Részt vett egy rablásban, ő volt a sofőr, és a biztonsági őrre ráborult valami raklap vagy mi, mert nekiment. Az egész így kezdődött, börtönben volt, de pénzért átvállalta tőle valaki akinek már mindegy volt, hogy ő vezetett.
Andreát verték, nem Mónit. Úgy emlékszem, Móni egyszer feküdt le Zsolttal, és másnap reggel Zsoltot már vitték is, és egyedül bevállalta a pénzhamisítást, mert így kevesebbet kapott, mint bűnszövetkezetben, vagyis ha többen lettek volna. Ez az egész lebukás a hülye Géza miatt történt, aki a hamis pénzt otthon a fotel párnája alá dugta, amit Magdi néni levásárolt, aztán Gézuka még ki is rabolta Zsoltot míg az börtönben volt. Ennek a Gézának már kijárna valami nagy büntetés, hihetetlen, hogy mindent megúszik, még a legelején az emberölést, meg azóta is mindent.
ez a penzhamisitas nekem valahogy kimaradt..az elejen kulfoldon eltem es nem neztem. es mar nemtom mi az amit konkretan lattam es mi az, amit csak a topiknak hala tudok :-)) azt pl tudom, hogy zsolt es moni kozott nagy volt a love, de kepeket csak arrol tudok magam ele idezni, mikor moni a lorival volt meg az uvegszemuvel, meg simivel, meg azzal aki verte.
az ellenzes a jelenlegi formajaban valoban hulyeseg. de azert az teljesen ertheto, hogy nem orulnek a dolognak. pont azert mert tudjak a srac nem toni viszont van benne tonibol valami, mikor ok elvesztettek akit szerettek..teljesen ertheto hogy bantja oket a dolog. es teljesen ertheto az erintettek elso reakcioja - itt noemire gondolok elsosorban. bandras reakcioja baromsag. o nem is erintett a dologban, konkretan semmi koze hozza.
Épp egy esküvő (sic!) kapcsán derült ki, hogy milye kicsi a világ. Azaz egy ismerősünk egy másik ismerősüket is jól ismeri, de eddig nem tudtunk róla. És ha az ilyen véletlenek nem pozitív, hanem neadjisten negatív irányban sülnek el, akkor az cikis lehet.
Mi lesz Botonddal és Kingával? Vajon megmenthető Pál és Tilda házassága? Noémi megdöbbentő bejelentést tesz az anyjának.
Az újabb szenvedélyes csókot Erik váratlan megjelenése szakítja félbe, és Kinga elküldi Botondot. Botond közli Gézával, hogy az ő és Kinga kapcsolatában jelentős előrelépés történt. Kinga azt mondja Eriknek, hogy nem is tudja, mit érzett, amikor Botond megcsókolta. Gézának egy hazugsággal sikerül rávennie Terikét, segítsen távol tartani egymástól Botondot és Kingát. Terike megkeresi Kingát, de miután beszélt vele, úgy dönt, nincs abban semmi rossz, ha Kinga és Botond együtt járnak. Botond és Kinga újabb randevút beszélnek meg. Terike megmondja Gézának, hogy semmi kifogása nincs Kinga ellen, és ezt Magdinak is meg fogja mondani.
Vilmos megígéri Pálnak, hogy segít rábeszélni Tildát, adjon neki még egy lehetőséget. Megpróbál értelmesen beszélni Tildával, de ő nem enged. Azt mondja, már nem szereti Pált. Vilmos elmondja Pálnak, hogy nem járt sikerrel. Tilda Eriknél keres menedéket. Megmondja neki, hogy most már az egész családja tudja, mi történt, így túl van a nehezén. Pál elpanaszolja Imrének, hogy nincs többé reális esélye a házassága megmentésének, de egyelőre akkor sem adja fel a reményt.
Emma kijelenti, hogy Zsófi túlreagálja a dolgot, amikor azt állítja, hogy választania kell Noémi barátsága és a Kristóffal való kapcsolata között. Emma érkezik a Novák lakásba, hogy Noémivel beszéljen. Emmának nem sikerül elfogadtatnia Noémivel Kristófhoz fűződő kapcsolatát. Nem hajlandó pusztán a békesség kedvéért lemondani Kristófról. Noémi elárulja Orsolyának, hogy Emma új barátja, aki miatt összevesztek, az a fiú, aki megkapta Tóni szívét.
"Tetszik nem tetszik, vannak, akiknek az egyházi szertartás kimerül a keresztelőben, az esküvőben és a temetésben."
Ja, csak ők kb. annyira hívő kereszt(y)én(y)ek, mint amennyire kommunista volt, aki május elsején elvitte a gyereket az úttörővasútra, és ezzel ki is merült a politikai tavékenysége.
"De ettől még nem feltétlenül rosszabb emberek, mint mások."
Sőt, még az ateisták se rosszabb emberek, mint mások.
András már használta a porszívót, de még mindig nem fizette ki a számlát. Most már illene rendeznie. (Bár nem biztos, hogy annyi lóvét levett a bankszámlájáról.)
Kivett mondjuk 100ezret, és a porszívó belekerül 150-be!
Nem tudom mennyi lesz, csak azt, hogy drága.
Amúgy a 9 és 1/2 randi című filmben is az egyik mellékszereplő porszívóügynök volt. (Wakuum cleaning manager) És luxusvillája volt.
Vagy csak egyszerűen Magyarországon ez a legelterjedtebb felekezet, ennek vannak a legnagyobb hagyományai, ehhez a legkönnyebb templomot és papot találni.
ismerek olyan párt, ahol a lány szülei ragaszkodtak mindössze a ceremóniához, a full ateista srác meg remekül szórakozott és kigúnyolta a szertartást. szerintem ez undorító!
Nem feltétlenül ateista valaki azért, mert nem ül minden hétvégén a templomban, nem böjtöl stb.
Attól még lehet hívő a maga módján. Tetszik nem tetszik, vannak, akiknek az egyházi szertartás kimerül a keresztelőben, az esküvőben és a temetésben. De ettől még nem feltétlenül rosszabb emberek, mint mások.
nincs több egyházi esküvő mint régen, csak mondjuk 50-100 éve "cikibb" volt válni, mint manapság. ennek se a polgári, se az egyházi esküvőhöz nincs semmi köze.
Hogy sok esetben az egyházi esküvő puszta formalitás. :((( Ezt bizonyítják a rövid, 2-3 éves házasságok a régebben "megszokott" 10-20 év múlva felbomlókhoz képest.
Nem beszélve arról, hogy a nagy szerelmek nem az égben köttetnek ma már, hanem félfogadás idején a kerületi tanácsnál. :) Hú, de régen hallgattam KFT-t is.
Sok olyan embert ismerek, aki az egyházi esküvő ellenére 3 éven belül elvált. De olyan is van, aki csak polgárit kötött, az egyházit meg csak pár évvel később, és ők együttvannak.
valoszinuleg azert hivjak szerzodeskotesnek, mert az is: szovetseget es szerzodest kotnek arra, hogy hatralevo eletukben gazdasagi es erzelmi kozosseget hoznak letre. ennek van ertelme.
templomba rohangalni szineszkedni olyan embereknek, akik azt az egy alkalmat leszamitva be sem teszik a labukat a templomba, na az a bunkosag.
tovabbra sem ertem hogy szerinted mit kene tennie es hogyen nem kimaradnia a kakibol.
meg ne haragudj de milyen huulyeseg hogy a kamaszokra marad a megoldas? hat mi a jo eg koze van ahhoz mikinek, hogy emma es kristof egymasbaszeretett? tenyleg nem ertem, hogy ki masnak kellene barmiben is belefolynia a megoldasba az erintetteken kivul.
ha kristof es magdineni szeretne egymasba, ahhoz sem lenne mikinek koze. esetleg vilibacsinak es noeminek.
Bizony, tiszteletben kell tartani a másik meggyőződését.
Máshol olvastam már olyat, hogy a polgári házasságkötés voltaképpen esküvőnek sem nevezhető, mert az csupán egy szerződéskötés, és hogy egyesek fehér ruhával próálják a látszatot kelteni, meg hogy minek hívnak rá vendégeket, amikor az autóvásárlásról szóló megállapodáshoz sem hívnak...
Nos, ez kb. ugyanolyan bunkóság, mint bohóckodásnak nevezni az egyházi szertartást.
ki mondta h nem szabad? azt kezdtük magyarázni már egy oldallal ezelőtt, h az egyházi eskövő önmagában nem érvényes törvényileg. senki sem mondta, h nem szabad olyat kötni.
miert ne szabadna? kothetsz. csak az nem tobb szinjateknal. az eredeti kerdes az volt, hogy Gezaeknak miert kellett elvalniuk: azert, mert elotte kotottek polgari hazassagot. az, hogy a templomi bohockodast felbeszakitottak, nem jelent semmit.
OFF. Bocsi a közbekotyogásárt, de látom, hogy már jó ideje ezen "vitáztok"
Magyarországon, törvényesen az számít házasnak, aki az anyakönyvvezető előtt megesküdött. Ha valaki akar, csinálhat ezután temlomi szertartást is, de az csupán formaság, na meg persze a "lelkének" kell, vagy Magdinyusnak, mert ugyebár anélkül nem élet az élet.....
Ha valaki CSAK temlomba megy(fogalmam sincs, hogy a pap kéri -e az anyakönyvi kionatot), - de ezesetben törvényesen NEM házasok.
Igazad van, semmit sem tud csinálni. Legfeljebb még hazudik. Csak egy kicsit zavar hogy, kimarad az általa kevert kakiból. Hisz felnőttek mondták neki hogy nem lesz jó vége, ha megkeveri a dolgokat, most meg kamaszokra maradt a megoldás. De igaz, lehet még rosszabb lenne, ha megint beleavatkozna.
oke, biztosan. a kozeli ismeroseid atirtak a kedvedert a csaladjogi torvenyt.
idezet a magyarorszag.hu-rol:
Bejelentkezés az anyakönyvvezetőnél
A magyar jog alapján a házasságkötés csak az anyakönyvezető előtt lehet érvényes, tehát az egyházi szertartás önmagában nem elegendő. Egy másik sarokpont, hogy hazánkban - a legtöbb ország gyakorlatával összhangban - csak különneműek köthetnek házasságot.
A házasságkötés elhatározása után azon a településen dolgozó anyakönyvvezetőnél kell bejelenteni a házasságkötési szándékot, ahol a felek házasságot kívánnak kötni. A házasságkötés helyét ez a bejelentés fogja meghatározni. Ez alkalommal a jogszabályban meghatározott okiratokat is magukkal kell vinniük, és nyilatkozniuk kell
arról, hogy legjobb tudomásuk szerint házasságkötésüknek nincs törvényi akadálya,
születendő gyermekük családi nevéről,
a vőlegénynek arról, hogy nem tud a menyasszony rendezetlen családi jogállású gyermekéről,
illetve, ha van arról, hogy a gyermeket elismeri, vagy nem ismeri el magáénak.
A házasságkötési szándék bejelentéséről, a bemutatott okiratokról és egyéb nyilatkozatokról az anyakönyvvezető jegyzőkönyvet vesz fel. A nyilatkozatokat a menyasszonynak és a vőlegénynek személyesen, de időben nem feltétlenül együtt kell megtenni. Ebből a célból az anyakönyvezetőt külön-külön is fel lehet keresni.
A bejelentkezés után az anyakönyvezető csak jogszabályban meghatározott esetekben tagadhatja meg a közreműködését.
es szerinted Mikinek milyen modon kene megoldana az Emma-Noemi-Kristof problemat? Dontobirokent megmondana a Nyominak hogy mekkora hulye? esetleg Emmanak hogy mit csinal 1 igaz barat? vagy elasna Kristofot? vagy micsoda?
kulonbenis mi koze egy felnott ferfinak tinedzserkiskolykok szerelmi bonyodalmaihoz?
es ha Bandras beszel Mikivel akkor mi lesz? Meg ha Nora tudja mekkora a gubanc, akkor mi van? es miert kene neki ezt tudnia egyaltalan? talan megoldast tud nyujtani? komolyan nem ertelek mit akarsz kihozni ebbol.
Biztos? Akkor hogyan lehetséges, hogy valakik csak egyházi esküvőt kötöttek. Vagy ez ismerős pappal történt?
Bár Viktorunk akart ezen egyszerűsíteni, ha jól rémlik. Talán úgy lehetett volna megoldani, hogy az egyházi jelentette volna a polgárit is, ha valaki mindkettőt köt. De végül ebből semmi sem lett.
Ez sem lesz hosszú életű, mert valahogy Imihez nagyon nem passzol Vanda. Hozzá talán egy Ricsi karakterűm srác passzolna leginkább. (Bár ha egyszerre megtatalálná az igazit, akkor nem lenne sztori.)
lehet csak egyhazilag eskudni, de az jogilag nem hazas. es igen, vannak olyan papok, akik kis kenopenzert es mert jon a gyerek osszeadnak elobb, de az sem szamit semmit. Magyarorszagon jogilag elismert eskuvo az onkormanyzati eskuvo.
Jó ötelt...:-)) És felsorakoztatni felcímkézve, hogy ki mit kapott Tónitól:pl....Tóni mája, ...Tóni veséje....stb..stb... Tóni akármije:-))) Nyomicsek hogy kikészülne...mehetne egyenesen a vigyorgóba, Pszichorsi biztos tudna protekciót szerezni.
Érdekesnek találom ezt a Tóni-szive dolgotm, így megint nézem. Az jutott eszembe, Tóni más szerveit nem adták oda? Mert lehet valaki az ő májával, más valaki meg a veséjével él. Ezeket mind meg kéne keresni, és jól megmondani, hogy ezek az emberek nem járhatnak senkivel, mert bennük a Tóni szervei vannak és akkor Noémi szomorú lesz, és még hülyébb fülbevalókat tesz a fülébe.
Most már egyre többen értesülnek a problémáról. Orsi is értesült, innen kezdve nem sok idő és Laci is megtudja, akkor pedig elmondja Mikinek. Lehetőleg Bandrás és Nóra is tudja meg a Miki keveréséből mi lett. Pedig úgy emlékszem sokan mondták Mikinek rossz amit tesz.
Remélem PszichOrsi elmagyarázza Nyominak, hogy nincs igaza. Amúgy is Nyomicsek alaposan tehet arról a balesetről. Mi a francért pont vezetés közben jött rá a kufircolhatnék. Ha meg rájött, előbb álltak volna félre valahol. Hülye 3,14csa !
Most már Vilibá is a fő oknak az ügyvédnél való tájékozódást mondja. De viszont ő az aki nagyon is jól tudja (hisz ő beszélt Tildával, hogy fejezze be az Erikkel) hogy az ügyvédről szó sem volt mikor a Tilda már epekedett Erik után. Ha most mindenki (Géza és Vilibá) Palit ostorozza mi lesz, ha megjön Magdimanyus?
Az Emma-Noémi-Kristóf problémába szerintem be kéne vonni a Mikit is. Elvégre ő indította el, mindenki figyelmeztetése ellenére a nyomozást, most meg szépen hátradől és hallgat mint a csuka. Az Emma sem jól teszi hogy hallgat Bandrás elött, meg kellene mondania mi van, aztán Bandrás majd beszélne Mikivel, no meg Nórának sem ártana tudni mekkora lett a gu- banc.
ahhoz, hogy egyhazi eskuvod lehessen, az onkormanyzatnal is meg kell eskudnod. ellenben az egyhazi eskuvo max a lelkedben szamit, az onkormanyzati viszont jogilag AZ eskuvo.
Egyszer utaltak rá, hogy megjött a válásról a papír, de akkor éppen úgy tűnt, hogy esetleg újrakezdik, és nem beszéltek arról, hogy elmennek-e a válóperre. Nem is mutatták azt.
vót eccer a polgári esküvő sietve, titokban mer manyus robogott a nyomukban.
aztán pár évvel késöbb az egyházi esküvő mer manyus szerint anélkül az egész nem ér. ekkor vót má serik a színen és kavarta tildában az érzelmeket, egészen addig míg gergely atya (a női lélek nagy ismerője) meg nem győzte arról h a templomi esküvő meg a lagzi qrva jó buli.
sztem meg most épphogy túl vérszegény. valahogy hiányzik belőle a spiritusz. legalábbis egyelőre. olyan, mintha meg lenne illetődve. a naaagy szereptől... muhaha
Ez a Nyomi nem normális! Mégis mi a francot képzel magáról. Ok, rosszul esik neki a dolog, de pont ő beszél barátságról? Ha tényleg barátnője lenne Emmának megpróbálná megérteni és nem várná el, hogy ha már belezuhant a pasiba, csak azért szakítson vele, mert őőőnacccsssága irigy. Mert ugyebár baromira irigy, hogy Emma most boldog. Húzzon már el a fenébe és rohanja le a teszkos pasit. De amint látni az is inkább elmenekült, mert Nyomi agyilag is nyomi, nem csak külsőleg.
Na ja. Amúgy meg azért vagyok rá morcos, mert őrá még nem sújtott le a sors. Miki és Zsolt már volt rácsos ablakú helyiségben; igaz nem minden bűnükért, nade a Viking simán megússza??? Nyomja fel Palika bosszúból! Ő megúszhatja enyhe börtönnel, vagy egy kis felgüggesztettel, na de Erik rács mögé kerülne, Magdi néni meg megorrolhatna a hőn szeretett unokájára, hogy börtöntölteléket szeret. De legfeljebb Tilda vinne be neki rácsos tésztát. :)
Volt már a BK-ban olyan, hogy valakinek a lakásában/szobájában fehérek voltak a falak? Nem azért, jól néz ki, ami színes, de szerintem egy átlag magyar családban fehérek a falak.
Erik meg, nem igaz, ha már eddig tudott várni Tildára, akkor most már azt a pár napot vagy mennyit miért is nem bírja ki? Meg ezek a hülyeségek, hogy jaj, miért lakik Tilda még mindig Palikánál, belegondolni is rossz, hogy ott lakik...három évig ott lakott, most lett hirtelen elviselhetetlen a dolog? Most Erik (elméletileg) nyeregben van, akkor minek kell még (közvetetten) rugdosnia Palikát?
Én Gézán borultam ki tegnap. Hihetetlen, hogy egy felnőtt férfi azon rinyál, hogy az anyja vajon mit fog szólni ahhoz, hogy az unokája hajt egy nőre. Akkor is, ha (amit ugye nem vallott be, de) esetleg a féltékenység beszél belőle. Egy ilyen indok még akkor is megbocsáthatatlan. Hát, nem tudom, ha ennyire birkák, meg is érdemlik Magdi néni diktatúráját.
nekem az tetszett, aki ki-be mászkált, nem tudom, hogy a fia volt-e, akinek a hurkát kellett megkeresnie a hűtőben. na az jó volt! :)) meg utánuk a szőkéék, hát rajtuk betojtam, de nem offolok, nehogy kikapjak.. :))
szerintem nem sikerült túl jól, kicsit túljátszották magukat. én egyébként nagyon bírom a Balázs-féle kész átverést, de ezen most még el sem mosolyodtam, tán csak egyszer. azt mondta, hogy szedje össze magát, s mindenét nekiaadja, csak szerezze vissza a futárcéget. gagyi volt.
senkinek nem tűnt fel, kinga milyen alkalmas ruhaszettet talált a főzéshez? mások is fehér csipkés felsőben és strasszos fülbevalóban csinálják a lasagne-t?! plusz erik az "olyan természetes vagy" beszólással... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ha legközelebb nem tetszik valami, és itt a topikban csináljátok a balhét, ahelyett hogy moderációt kérnétek és félreállnátok a takarítógép érkeztéig, akkor aki benne volt a balhéban azt is mind ki fogom tiltani egy időre a fikanickkel együtt. Ld. tace-pao 23.
Utánna pedig beismerte Kingának hogy odavan pacalért, csak Magdimanyus nem szereti és ezért nem készít neki sosem. Lehet felszed pár kilót mire Magdimanyus hazajön.
Nem tudom ki a franc találja ki ezeket az undormányos cuccokat, de rettenensen oookkkááááddd.. ---kockás térdzokni!!!! :((((((már önmagában hányás, de rááadásul körömcipővel!!! --Madtild :répaszínű harisnyája, fekete cipővel és valami lilás-pirosas-bordó dszekivel, meg azzal a lompos hatású szoknyáva, komolyan, mint egy csöves, aki éppen most kukázta magának össze a cuccokat.
Amúgy honnan jön ki a szakács, és miért nem szerepel sohasem? Egyszer szerepelt, úgy rémlik.
Gondolom, a másik oldalon, ahol a WC-bejárat is van, ott lehet valahol a konyhabejárat. Mert az irodában lévő másik ajtó a fogas miatt nem nagyon nyitható szerintem, meg a dupla ajtó kicseszés lehet a pincérrel.
az is lemaradt, hogy a konyharuhakat hol taroljak. manyus rendszeresen hordja oket a rozsaba, de azt nem mutatjak, hogy a pultban taroljak-e vagy beviszik zsolt irodajaba. pedig valahova csak elteszik mert elol nincsenek.
3. 410.000 HUF+afa (d emost kettot kapsz ezert az arert, valamint egy csinos kefekeszletet, 3 ezustszegelyu portorlot, egy elektromos tollseprut valamint 1 automata szonyegrojtkiegyenesitot)
4. leultettek. kellemetlen ejszakat toltott egy cellaban, ahol rosszarcu fickok kerulgettek egesz ejszaka azt a snajdig formajat
Azt senki sem írta, hogy el is válnak, csak azt, hogy elhagyja a sorozatot. Lehet, hogy "távházasságban" fognak élni, és Pálcika lesz Szilágyi Bodza bébiszittere.
Bejelenti a rendőrségen, hogy ők hárman gyújtották fel anno a boltot. Igaz, hogy ezáltal saját magát is veszélybe sodorja, de mivel Eriknek már van felfüggesztett büntetése, ezáltal biztos, hogy egy időre eltűnne Tilda közeléből. (Vajon Tilda ebben a szituációban kit választana és hogy reagálná le?)
Azt, hogy ő csak igyekezett mindenben helyettesíteni Magdit, persze nem "abban" az értelemben, és csodálkozott, hogy Magdi talán nem szokott ilyen kedves lenni Vilihez?
Vilibá bocsánatot kért a félreértésért, Terike pedig kérte, hogy ha legközelebb úgy tűnik, mintha udvarolna, akkor szóljon.
rzotya (remélem még le lehet írni a nevét) kételkedését fejezte ki, h a bkfc má 8 éve ontja magából a hülyeséget, és konokul ellenállt a felhozott ellenérveknek.
bár azt qrvára nem értem h mér kellett bannolni, imho túl könnyű volt az ítélkező klikk.
résszint a fan-antifan vitához hozzáfilozofálva azért van különbség, a tipikus antifan "minek nézitek, szemét agysorvasztó" hozzáállás és az itteni között. Eleinte (azt hiszem) a sorozatért pattogtunk, néha még minimális hatása is volt, aztán rájöttünk, hogy úgyse ér semmit, de azért még sokan nézik - de nem rajongásból, hanem csak az itteni diskurzus miatt. De azért nehéz összetévszteni minket az "igazifan" nyáltengerekkel (bár ott is nagyon szokás gyűlölni az abban a hónapban esedékes rossz embert), meg az rtl féle "kit dugnák jól széjjelfele" rajongással
Mostanában nem nagyon követtem figyelemmel az ország legnépszerűbb szappanoperáját, egyrészt mert kezdtem úgy érezni hogy a BKkészítés hasonlít a Sziget-Nagyszínpad melletti ToiToi sorhoz, ismeretlen emberek addig lökdösik a dobozt amíg a peremen túlra nem csordogál a végtermék. Másrészt pedig világkörüli turnén voltam, ugyanis Háromstopplis Medvehónaljjal (aki főfoglalkozására nézve lapp sámán) alakítottunk egy jó kis punkzenekart Fémbetétes Rénszarvastüsszentés néven. Hamar összeállt a repertoár és gyorsan körbe is koncerteztük a Föld bolygót, igaz csak a sarkkör mentén, álszerénység nélkül mondom, de mindenütt tomboló sikert arattunk, Murmanszkban például majdnem megette egymást a közönség savanyúuborka körettel és a Hudson öbölben majdnem kihaltak a jegesmedvék annyira pogóztak. Sajnos, a punkrock sztárságból nehéz megélni, bár Háromstopplis már dolgozik egy "fájlcserélők eltüntetése" varázslaton, úgyhogy visszatértünk a szürke hétköznapokhoz, amit azonnal egy BK nézéssel ünnepeltünk meg, a Freeze Aid segélykoncert jégpáncél alatti ToiToi sorához képest tényleg valóságos felüdülés.
Nahát, Tilda nem bírt magával tovább, a sok szenvelgés, picsogás meg nembízolbennem-erikkelcsakbarátkozunk és a kettesben-a-szőlejjben után csak rávetette magát a sukár roma gyerek varázsvesszejére, mint Csapájev a fehérterroristákra. Akárhogy is nézem bejött neki az első alkalom ugyanis közli Pállal hogy a házasság menthetetlen mint Britney Spears szűzlány imázsa. Pali viszonylag szolidan tombol, pedig még egy békéstermészetű polárpunk is odavágott volna ilyenkor az asszonynak pár csúnya szót vagy egy jégszegeccsel kivert láncövet. Pál tehát az irodában idegelkedik egy kicsit, persze a hajdnai Novák borulásokhoz képest csupán cinege-cincogás, bár közli a végén Klódiával hogy ő tehet a házasság becsődöléséről, aki ettől majdnem kiesik az arcfesték mögül egyenes Szofilia kitátott szájába.
Tilda Géjzához siet a nagy hírrel, mielőtt az körbeérne a Mátyás téri információs szupersztrádán, szimpatikus gyerek ez a Géjza egyből tudja hogy mindenről a Szilágyiak tehetnek: megcsalta vagy ha nem akkor rákényszerítette a ribanckodásra, mint Stohl Bucit a valóságshow. Tilda még Vilibának is leadná a drótot, de az öreg most nem ér rá Biklopsz pincérférfiúi igényeit kell kielégetnie. Ugye milyen jó ha a féjeddel közös céged van? Nem kell indokokat és kifogást keresni ha munkaidőben fel akar pattani az új ammorozohoz. Kufírc után megcsodálhatjuk az öltöztetők garázdálkodását Tilda alsóruházatán, engem személyszerint tökéletesen lenyűgözött a narancssárga színárnyalat, pontosan ilyen színe volt gyerekkoromban a pétfürdői saválló munkásruhának. Ezen okból kissé el is kalandoztak a gondolataim, mint Lehel vezérnek a szaxofon boltban, úgyhogy nem is tudtam követni az eseményeket, de az biztos hogy Erik rendszeres kielégítésre vágyik és sürgeti Tildát hogy hagyja ott a Ricsmond szobát.
Mindeközben bőszen zajlik az Emma, Nyomi és Szívstóf szerelmi dráma, hát ez a konfliktus is alig kicsit erőltetett, mint Radnóti menetelése. Zemma beszél Szívstóffal, amit valamiért titokban kell tartani Andretto előtt, pedig neki úgy ordítanak Emma hazugságai, mint eszkimók a "Ne csavarj villanykörtét az orrlyukadba, ha szemből fúj a hóvihar" c. sikerszám refrénjére. Andrettoban be is hullámzik az aggodalom körbekérdezi Novákékat hogy vajon miért hazudik Zemma. Nem tudják, de majd érdeklődnek, mert tényleg nagyon furcsa ha egy tinilány titkolni akar valamit a szülők elől, ha Jack Bauer a Mátyás téren lakna, valszeg már váltóárammal csapdosná a csajszit amíg nem vall.
Zsófi véleményét is meghallgathatjuk a "Járjunk-e halottember szívével müködő fiúval" témakörben, személy szerint ugyan nem figyeltem mit mond, de egész jól állt neki a rövidszoknya (mondjuk az elmúlt félévben nem láttam miniszoknyát, a sarkkörnél a gyöngyölt hótaposó és a kifényesített rozmárlánybajusz számít szexinek) Nyomi is belefigyel a társalgásba, amit természetesen titokban kell tartani előtte, persze gyanítja hogy miről van szó, nem véletlen fűzött egy acél tibeti-kolostor makettet a fülébe.
Hamarosan kiderül, hogy Emma Kristóffal találkozik, sőt egyből pecóra is mennek. Hát elég fura feje van ennek a gyereknek, ha én döntöttem volna a sorsáról lehet hogy még meg kellett volna várnia pár főbb szereplő halált mire szívhez jut. A bérleményben ott lakik még egy ismeretlen nőszemély is, Zemma már éppen gyanakodna, mint Orbán Vitya Gyucsányi szemüvegtokjára, de hamar kiderül hogy a kapcsolat abszolút és csakis lakótárs-amatőrszínészi. Erre aztán Emma szebben mosolyog, mint egy észt punklány a "Motorosszánakkumulátorsavval rögzítem a tarajom, ha rád gondolok" szám kezdő taktusaira. Jó kis meglepetés lenne ha kiderülne hogy mégsem ez a felállás, csak Szívstófnak pihentetnie kell kell a műtét után, mielőtt eldöngetnék az Édeshármast. Nyomi szegény hamar leszűri hogy Tóni szíve már más szerszámába pumpálja a vért és ettől igen elszontyolodik, bár nem tudom mit várt: Tónió szíve majd kimorzézza az új ember mellkasából hogy "tititátá noemi meeg mindig teeged szeretlek. mieert van itt ilyen baszom soeteet? ki kapta a szememet vazze?" De tényleg megsajnáltam Nyomingert, és a hajzata miatt el is határoztam ha megint koncertezni indulunk akkor simán bevesszük vérgurgulázó háttérvokalistának.
Mindeközben megérkezett a Mátyás király térre a magyar operett egének központi törpegalaxisa LeeHarveyOszvaldMarika, aki simán leénekelné Kennedy fejét a nyakáról, de most Vili bácsira hajt pacallal és pálpusztai sajttal. Vili bácsi nem hiába hordott ki lábon egy házassági halál utáni életet, keményebb mint az alaszkai mirelit párizsi zsemle, egyből vágja hogy Marika egy közönséges szivola aki a Kertész család felgyülemlett pénzértékeire (mind a Há'mhúszra;) ) és férfiúi igényére hajt. Nála talán már csak Kinga hülyébb aki egyből attól ijed, hogy a Mátyás király tér új nősténypredatora nem másra, mint Kotondra hajt. Pedig nem is tudja hogy a Predatorok igencsak egyedi trófeának tartják az ilyen vastagon lekent pattanásos fejet, Kotond talán még egy kandalló feletti poziciót is kiérdemelne. Marimama ruházatát nem tudnám részletesen jellemezni, a nagyképernyő miatt bezizegett a retinám, az biztos hogy volt rajta sokminden érdekes színű szőrme mint a MuppetShow zenekarán. (lafno, lafno de hiányoznak azok a képek. is.)
Jut eszembe, egyébként meg teljesen fel vagyok háborodva, mint a reykjaviki Vadul Néző Bálnazsír klub közönsége, mikor a Fémbetétes Rénszarvastüsszentés nem jött vissza a harmadik ráadásra mert bezuzmópálinkáztak a színfalak mögött, más szóval ki vagyok akadva mint Tornóczky Anitán a súgógép, ennyi idő után rendesen megnézek egy barátok köztet és azt hiszed szerepelt benne Májkl von Corleone de la Jolle Cardenal?? Hát nem.
nem tünt fel, h a topik 2001-ben alakilt és most 2008-at írunk? kit érdekel, h mivel értesz egyett, itt ez az évek alatt bevett gyakorlat. ha te isteníteni akarod a sorozatot, akkor van elég fan topik.
(ne lehet olvasgatni néhány napig, aztán felvenni az adott topik ritmusát?????)
Bazeg, már nem tudok fogalmazni se...lényeg, hogy Tildáék esküvőjét még láttam, és akkor még emlékeim szerint nem volt Erik, tavaly tavasszal meg már volt. Kérdés, hogy jól emlékszem-e.
Hogy volt ez? Erik akkor még nem volt színen, ugye? Legalábbis a házasságkötés idejében épp néztem a sorozatot, de utána sokáig nem , és mikor újra nézni kezdtem (talán tavaly tavasz körül?), már rég ott volt Erik.
Nem, nem...asszem, Géza mondta Vilibának, vagy Vilibáról, vagy Terikéről...valami ahhoz hasonló (de nem az), hogy sündörög, tötyörög...alapból nincs benne semmi pláne, de ott és akkor valamiért nagyon vicces volt...:)) Segítsetek!!!
Bocsánat, VénólánzsahleF, szívesen átengedtem volna neked, nekem nem voltak ilyen ambícióim...:) Apropó...hosszú hónapok után, amióta olvasgatok itt, most esett csak le, mit jelent a neved...:)))))))
Volt tegnap az egyik részben valami vicces szó...nem tudom már, ki mondta kinek, de olyan jót röhögtem rajta....ez így nem sok infó, tudom, de nem rémlik nektek valami...?:)
A Gézu első reagálása az volt hogy " megcsalt az a szemét" ... aztán mikor Tilda mondta hogy neeem, én voltam a hunyó az Erikkel, arra Gézu válasza rögtön kész volt (szinte Magdianyusos) " az a szemét az Erik karjaiba kergetett".... És akkor még Magdimanyus nem is tud a dolgokról.
Va Vili bácsiék 45 éve házasok, akkor kb. 70 éves lehet, és egész más interneten ismerkedni, meg egész más a valóságban, mikor kéznél van valaki. Meg is ijedt rendesen.
Peugeot 607 és Jaguar :) De nem kötözködni jöttem. Az megvolt, hogy Vilibá attól tartott, hogy Magdianyus barátnője "csőbe húzza"? Hihetem azt, hogy a forgatókönyvírók direkt poénként tették bele?
Zsufinak meg péklaspát. Papol Emmának, miközben ő volt az, aki legendásan problémás kapcsolatokba (sittes, asszonyverő, stb.) bonyolódott.
A d*gási időt azért hatékonyan csökkentették Tildáék. Múltkor másfél napig tartott az együttlét, most meg már a 10 percbe is simán beleférnek.
Snájdignak volt korábban egy régi 120-as Skodája,azután vettek egy Suzukit,akkor "bevillantottak" vele,azóta sem mutatták. Hanem:Miklósnak is volt egy korszaka,amikor kitúrták,és hasonló stádiumba került,mint most Laci. Akkor feketén taxizott,mégis mindig menő öltönyben járt,és egy 406-os Peugeottal,amit most már lecserélt egy Rover 75-ösre. Imi állítólag talált új melót,azzal mi lett?
Vilibá tényleg hülye,. Most "élvezhetné" az életet: pacal, pálpusztai, sörike..sőt netán még Terike is. Ehelyett be van pánikolva, és még a távolból is retteg a banyától.
Noémi totál ellenszenves, vegye már tudomásul, hogy Kristóf NEM a Tóni. Tényleg ! Hová tűnt a Tescós pasi? Világgá menekült a nőies bájaktól????:-DDDD
Személy szerinte nekem Oszvald Marika kellemes csalódás. Nagyon jó karakter, és tetszik, hogy olyan "belevaló" csajszi, nem olyan szemforgató "álszentteskedő" mint pl. Magdinyus. (persze Magdinyus is egy jó karakter, színtelenebb lenne nélküle a sorozat.
Az azért megfordult a fejemben (a sok Colombo hatása..:)) hogy nem esesetleg Magdinyus "találta" ki ezt a Terike-meghívást, Vilibá "hűség-tesztjeként"..(?).
nekem is csak remlik. de arra emlexem, hogy tilda gergely atyanak elmondja hogy egy masik pasihoz vonzodik es hogy lehet igy ferjhezmenni. es arra is emlexem hogy viliba tanacsot ad neki a temaban.
meg emlexem, hogy volt abbol hiszti, hogy az egyhazi eskuvotol majd minden rendben lesz es pali eloszor feleslegesnek tartotta de aztan belement hogy a tilda oruljon.
es mintha lett volna vmi autobaleset az eskuvore menet - de ez nar telleg nagy homaly
de nekem remlik valami, hogy a tilda a gergelyatyanak ontotte ki a lelket hogy neki masik pasi kell. es akkor a gergely atya es viliba meggyoztek. vagy az nem az eskuvokor volt?
mar nagyon homalyos az egesz, de nem volt nekik utolag egyhazi eskuvo, ahol thilda mezitlab volt mert vmi lett a cipojevel? es nem volt az egyhazi eskuvo korul erikeskedes? vagy csak almodtam volna? :-)))))
tilda mar az eskuvot is majdnem boritotta erik miatt es palci pontosan tudta, hogy erikkel szikra van. feltekenykedett is egy darabig aztan tilda hisztizett hogy igy nem lehet elni hogy palci nem bizik benne ugyhogy szegeny hulye palika probalta elnyomni az egyebkent tok jogos feltekenykedeset. tilda meg most ugy csinal, mintha nem lenne 3 eves folyamatos elozmenye ennek a mostani nagy osszeborulasnak.
Mire anyus hazaér Brüsszelből, addigra úgy lesz beállítva a történet az egész házban, hogy Pali az oka annak, hogy Tilda összejött Erikkel. (Ide nem illik a közmondás, hogy nem akarásnak nyögés a vége.) Csak azt nem tudom, hogy korábban miért nem hívta fel Pali figyelmét se Zsófi, se Kinga, se Imi, hogy mi van Tilda és Erik között, hiszen ők mindannyian sejtették, és többször rá is kérdeztek Tildánál.
Amúgy ez már mostanában egyszer bejött, mert mindenkinki Miklósra támadt, hogy az Andi a Barthától vár gyereket.
Tudja valaki, hogy a Kertész családnál miért kell egész nap főzni? Bármikor érnek haza vagy jön hozzájuk valaki, ott állandóan főznek vagy esznek. (Vagy Magdianyus rohangál a családtagoknál lévő dobozok és edények után.)
Már az elején Oszvald-ot kellett volna betenni Magdus szerepébe. Sokkal aranyosabb - még a cserfeskedés és a nyomulása ellenére is. Ha már leváltják Noémit, és elhúz végre ez a hiteltelen Palika is, akkor Fodor Zsókától is vehenének végre egy érzékeny búcsút - egy úgy örökre.
O.Marika (mijaneve nekije a BKben?) olyan otthonosan mozog a házban, hogy a piacról hazajövet a Rózsába megy Vilihez beszámolni a szerzeményekról, és elegánsan az egyik asztalra dobja a kosarát.
az tetszik még, hogy kb. 40 cm választja el a nappalit a konyhától, de emmácska kikiabált, hogy "ki az", mint ha nem hallotta volna, hogy a julival bsezél az apja.
de hogy vanda az anyjának így: "megmozdulnál végre?" anyám úgy pofán vágott volna, hogy beleszédülök..
a tildának tényleg jó a melle. szeretnék olyanokat magamnak. :)))
kinga meg idegesítően belepofázik mindenbe, kurva idegesítő már.
nekem az oszvald marika aranyos volt, valahogy természetesnek tűnt a "sztárszínészek" között.
tekintve, hogy az összes hollywoodi szív-atültetés vége minimum szerelem-átültetés, ezen nemtom mi a meglepő... majd ha a Tóni szelleme is elkezd megjelenni...
1-2 éve már rendszeres néző/'rajongó' vagyok, de tegnap már nem birtam tovább, félbeszakitottam eme remekművet.
Ez volt az utolsó cérna:
Vandácska ugye balhézott Julival és utána a követező szitu volt: András Emmával beszélget a konyhába.
Páromnak mondom: "ha most jön juli andráshoz panaszkodni akkor kimegyek"
Ezután pár perc reménysugár hogy nem lesz ilyen - közbe megjegyzés hogy lehet hogy a reklám utáni részbe lesz csak - amikor jön a nagyon váratlan fordulat. Csengetnek.
"vajon ki lehet? biztos miki. "
"áá nem, mikinek van kucsa"
"Jéé, juli, gyere be mi újság"
Emma ki a képből, mert ugye 3 embert nem bir el a kamera és én meg lefordultam a kanapéról és mentem a fürdőbe még egy hidegzuhanyra. Azóta próbálok erőt gyűjteni az újabb adaghoz, de lehet hogy pár felest is be kell vetnem hozzá.
Azért örülök, hogy nem a retekonlány "szerkesztői" írják a napi sajtót.
Belegondolni is rossz, milyen lenne a MN, a NSZ vagy akár a Napló, ha ezek a "tehetségek" töltenék meg tartalommal.
Valami hasonló szint lenne:
HATÁROK KÖZT
Vajon hogyan dönt a közösség a végső szavazásnál? Véget tud-e vetni István a feszült helyzetnek? Vajon mit okoz a tender eredményhirdetése az országban?
Miközben a teljes parlament a végső szavazásra készül, Ferenc megtudja, hogy Ildikó fenyegetése ellenére József a javaslat ellen készül voksolni. Imre titokban megkéri Ildikót, hogy tekintsen el attól, hogy neki is szavazni kelljen. Ildikó megígéri Imrének, hogy nem beszél senkinek a kéréséről, de titokban tájékoztatja Ferencet Imre problémájáról. Imre a szavazás előtt távozik a Mátyás király térről.
Bár a bíróság is elítélte az Istvánék szervezte tiltakozó akciót, ők további követelésekkel álltak elő. Csaba állítja, hogy nem igazak azok a vádak, hogy elődje, János szóbeli kötelezettséget vállalt a vitatott követelések kifizetésére. István állítja, hogy János és ő megegyeztek Jánossal, hogy a Kft eladásából származó bevétel egy részét szét kell osztani közöttük. Sem János, sem Csaba nem tud ilyen megállapodásról.
Hosszas huzavona után György végre célbaért, a tender eredményesnek bizonyult. Az ingatlanon rövidesen megkezdődhet a nagy beruházás. Kevin bizakodó az Rt kilátásaival kapcsolatban. Debrecenben és Újpesten viszont egyre tragikusabban látják a jövőt.
Egyszer végre már elmagyarázhatná Nyominak valaki, hogy Kristóf csak Tóni szívét kapta meg és nem az érzéseit. Így Emmának nem kéne az egész háztól engedélyt kérnie a találozásokhoz és randihoz.
Pontosan...én is gyakorlatilag azért néztem a bk-t, mert utána, meg közben jó volt olvasni a baromkodásokat:-)) Mert paródiának, viccnek fogta fel mindenki,
Mostanság már néznem sem érdemes, igy nincs benne semmi....