Ezen a fórumon még új vagyok, de egy éve már egy GT-Line Cee'd-et használok.
"Tud nekem segíteni valaki indítókulcs ablak le és felhúzásra való programozásra"
Én is hasonlót szerettem volna, hogy a kulcs fel illetve le is mozgassa az ablakot. Pappas válasza erre, hogy bruttó 75 ezer forintért beraknak egy komfort modult amitől ez a funkció meglesz (nyilván nem kértem). Nem tudom igaz-e, hogy szoftveresen ezt nem lehet megoldani.
"Érdekelne a visszapillantó behajtása kulccsal is"
Ezt az enyém pl magától tudja. A tükörállító melletti kapcsoló megfelelő állásba billentésével (nyit - automata - zár).
Ami a navigációt illeti. Tényleg kapa szar (elnézést a kifejezésért). Rákérdeztem szintén a Pappas-nál. A válasz idézem: "A magyar nyelvre történõ navigáció a megjelölt gépkocsira nem lehetséges!" Komolyan mondom ez egy vicc. Gondolnám laikusként, hogy SD kártya ki új térképek rá majd a kocsiba vissza. Ennyi. Az külön hab a tortán, hogy magyarul soha nem is fog tudni. Ellenben az új modelleket orrba - szájba magyar navival hirdetik.
A fejegységet legszívesebben én is kihajítanám a kocsiból, és még legalább egyszer át is tolatnék rajta, de ha navi kell ott a WAZE vagy másik normális navi program. Engem a vételkor első sorban a tolatókamera mozgatott, így most ezzel kell együtt élni.
Pappas gariba kipucolta a letapadt EGR szelepemet, majd újra is programozta.
Kokszosodásra nem kérdeztem rá, majd személyesen.
Munkafelvételen mondták a tankszűrő eltömődésének lehetőségét, ami pucolással (fizetős) járna, de cserélni nem kell.
Állítólag megszűnt a rángatás, szépen jár. Majd megyek érte.
Nem veszik el a garancia. Rádióra amúgy is csak 3 jár (bár érdekes felvetés, hogy a Navi ilyenkor hová tartozik, mivel egyben van).
Remélhetőleg nyilatkozik pár navis cartárs, pld. az M0 kérdéskörében.
Ezt tudomásul kell vennünk. Én már rájöttem, hogy a KIA folyamatosan nyomja a propaganda szöveget, ami mögött semmi tartalom nincs. Lásd a navigáció évenkénti ingyenes frissítése. Az egyszerű halandó ezt simán benyalja, mert azt gondolja, hogy a KIA egy korrekt cég. Akkor szembesülünk a valósággal, amikor a frissítés után rájövünk, hogy a több évvel ezelőtt átadott autópályá(ka)t sem mutatja. Semmivel sem kerülne nekik többe, hogy a valóságos helyzetet mutató térképekkel frissítsék a navigációt, de nem érdekli őket. Az autó ára már ki van fizetve. Minden reklámjuk, sőt a hivatalos prospektusukban leírt dolgok egy része is szándékos átverés. Az a taktikájuk, hogy az általuk állított/reklámozott funkciókat tartalmazza ugyan az autó, csak olyan formában, hogy az a legigénytelenebb elvárásoknak sem felel meg, azaz használhatatlan. Lásd térképfrissítés. Valóban frissítenek (tehát igazat mondtak), de azt már elhallgatták, hogy több éve "lejárt szavatosságú" térképekkel. Ha jogilag úgy értelmezzük, hogy az igazság elhallgatása hazugság, akkor viszont hazudtak. Órákon át tudnék mesélni ezekről a piszkos trükkökről.
Engem nagyon sok dologgal átvertek ily módon. A navigációval kapcsolatos az volt az ígéretük, hogy a magyar nyelv megjelenését követően térítésmentesen ráfrissítik a múltban vásárolt autókra. Most, hogy megjelent a magyar nyelv, már hallani sem akarnak erről az ígéretről.
Én a te helyedben írásban rákérdeznék az importőrnél, hogy a navigáció cseréje milyen garanciavesztéssel jár. Logikus, hogy csak a navigációra vesztenéd el a garanciát. Azt meg úgyis kidobod. De azért kérd írásban. Csak nagyon figyelj arra, hogy milyen eredeti funkciókat vesztenél el a cserével. Ezt, és a már meglévő gyári kamerád illeszthetőségét viszont ne az importőrrel, hanem egy hozzáértő, gyakorlott és korrekt szakemberrel beszéld meg.
Szerintem olyan utólagosan beszerelhető navigációt már nem is gyártanak, ami nem képes kezelni a tolatókamerát. Tehát ez nem lehet probléma.
2013-as SW-ben az M0-ás új szakasza sincs benne. Azért ez nem kicsit vérgáz. Sosem használom a navigációt. Ha tudnám, hogymegmarad a gari és a tolatókamerát is kezeli bármely andoidos multimédia amit millió helyen reklámoznak, azonnal kicserélném.
Házilag lehet valahogy resetelni és újratanítani kulcsokat? A kocsiban központi zár van távirányítóval, plusz immobiliser, de riasztó nincs.
Csak azért érdekes ez, mert van némi félelmem azzal kapcsolatban, hogy esetleg létezik valakinél egy másolt kulcs.. A vásárláskor az eladó nem tudta átadni a kulcs kódjait amivel lehet gyártatni új kulcsot, viszont ha neki megvan akkor lehet kulcsa hozza, tudja a címünket is, szóval ha valakinek jó pénzért eladja a kulcsot még gyanuba sem kerül..
A márkaszervízben megcsinálják, de arra hivatkozva hogy ez műszeres meg minden el akarnak ezért kérni 10-15e Ft-ot.. mármint azért hogy csak a mi két kulcsunkat fogadja el az autó, de ezt picit sokallom..
Újabb kérdés 2010-es 1.6 kombi ügyben :) Nem vagyok képben hogy az izzók mennyire szabványosak, a kézikönyvben csak a teljesítmény van megadva, a Kia vevőszolgálattól meg annyi jött visszainfóként emailben hogy "Sajnos nem tudunk több információt adni az izzók típusára vonatkozóan".
Én a sima rádiós fejegységet cseréltettem ilyenre és ott nem volt semmi probléma, minden passzolt. Nem hittem volna, hogy nálad kompatibilátási gondok lesznek.
Sajnálom, mert jó kis eszköz és nagyon szeretem. Custom ROM is van hozzá, így teljesen testreszabható.
Felvettem a kapcsolatot. Nagyon szolgálatkészek voltak, de óriási átalakítást igényelne, és sok funkció elveszne. Még a csavarok helye is máshol van. Tapasztalatból tudták, mert nem én vagyok az első, aki ki szeretné dobni az eredeti fejegységet. Ez kissé megnyugtatott, hogy nem bennem van a hiba az esetleges túlzott igényességgel.
Teljesen igazad van. De mentségemre legyen mondva, olyan felszereltséggel vettem az autót, ami automatikusan tartalmazta a Navit. Nem lehetett volna kivenni a csomagból. Persze nem is akartam, mert nagyon idegenkedem a kütyüktől és a hozzájuk tartozó és mindenhol lógó kábelektől. Csak hát álmomban sem gondoltam, hogy egy ennyire használhatatlan szerkezettel lep meg a KIA.
Nem használom túl sokat, mert nincs (még) Kiám. :) De ahogy sokan írták, nem érdemes kifizetni a beépített navigáció brutál felárát, amikor egy 20 ezres okostelefon jobbat tud. Ugyanez a rádióval: sok éve én is kifizettem a gyári rádióért a negyedmilliót a Volvóban, mert hogy oda van tervezve, aztán pár év múlva kidobtam egy 30 ezres MP3 lejátszós SD kártyás változatért. Azóta is itt rohad a garázsban egy polcon.
Dettó :-) Egy iGo-s NAVON navigáció a kesztyűtartóban - legalább 3 éves térképekkel - , egy még régebbi cucc a fiókban, és a Waze-val járok. Most, hogy az EU-ban nem kerül külön sok pénzbe a netes adat, még jobb lesz ez.
Ha már offfffffolunk, én még mindig szeretem kiteríteni az 1 négyzetméter részleles térképet az adott országról/területről, és azon átnézni a bonyolultabb utazást, mondjuk egy körutazásos nyaralást.Ha ilyenem nincs, néha rajzolok térképet :-)
Azon látszanak a célpontok, azok iránya és távolsága egymáshoz képest. Ezt számítógépen nem lehet, mert vagy egyben látom a tájat (és akkor a kisebb helyek és utak nincsenek a képen), vagy áttekintésem nincs.
nekem is van egy igo-s készülék az autóban, de már évek óta nem vettem elő a telefonos gugli maps-sal járok ha kell az figyeli a közlekedési szituációt is, és van hogy menet közben is elküld egy alternatív útvonalra ha előttem valami dugó támadna
Az a baj/helyzet az autókba épített általános elektronikai szolgáltatásokkal, berendezésekkel, hogy 10-20 évvel le vannak maradva az aktuális, önálló készülékek által biztosított szolgáltatásoktól. Ilyen az autóipar, ez van, lehet mormogni, de ez a helyzet.
Gondoljatok vissza, mióta tud mp3-at lejátszani az autórádió? CD-ről, DVD-ről, USB-ről? Külső audió bemenet (jack dugóval) sincs 40 éve, pedig ez az otthoni cuccokban minimum ennyi ideje elterjedt. Na jó, 30.
Csoda, hogy a blutooth ilyen viszonylag hamar megjelent. Az még csak 17 éves technológia a telefonokban :-)