Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
amikor belegondoltam akkor az jutott eszembe amit te mondtál itt korábban, hogy az élet a hétvégén van, hétköznap csak vegetáció :) hát akkor használjuk ki a hétvégét teljesen és majd hétközben pihenek. a hétköznapi futások azok nem fárasztanak le.
mondjuk mostanában eszembe jutott olyan is hogy egyik nap futok a másik nap meg tekerek, de még hiányzik a motiváció :)
egy napos. mondjuk én úgy mentem hogy péntek reggel óta egyfolytában fenn voltam, mert ugye a 6É futást nem lehet kihagyni :) haza meg olyan éjfél körül értünk. akkor azért már kezdtem kicsit kómás lenni :))
Jók a képek,látom gyönyörű időt sikerült kifognotok :) Nem semmi a csúcskereszt. Jól látszik rajta az aktuális széljárás :) Ez egy egynapos túra volt? Mert akkor elég hosszú nap lehetett...
nagyon nagyon jó volt. Volt egy kis szél a hegyoldalban, de minden okés volt. Fent szépen sütött a nap, ragyogott a hó :) lefele meg egy olyan oldalban mentünk ahol szerintem simán méter feletti hómennyiség volt alattunk. néha szinte derékig eltüntem benne :) aztán meg volt egy nagy mélyedés, na ott aztán párunkból előjött a gyerek :)) olyanokat ugráltunk ott hogy csak na :) pont sötétedésre leértünk az autókhoz és Puchbergben jól megvacsoráztunk, és irány haza :)
nem válogattam le a fotókat, de itt meg lehet nézni azért őket.