Keresés

Részletes keresés

valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.11 0 0 3603

Ez nem saját kép, de vannak bizony :-)

 

Előzmény: Afrikaans8 (3601)
Afrikaans8 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 3602

"Néha azért a hiszti is rajtuk van, de az inkább a yaba-t szívókon jön ki jobban. Nem hernyó amit használnak, az ice kb olyasmi lehet mint a speed. Mikor hat nagyon kedvesek, mikor elmúlóban van ingerültek, de akkor mehet a következő adag"

 

Az említett csaj velem is ki akart próbálni valami számomra ismeretlen nevű anyagot, szerencsére a barátjának lemerült a telefonja, vagy mi volt, már nem emlékszem pontosan... bele se merek gondolni, mi lett volna abban az esetben, a piát a kábszerrel vegyítve, ami talán nem is egyszerű afrodiziákum...

 

 

"én meg nem egyszer napi 2ezerért náluk is lakom néhány napig és akkor se szállás költség és motort sem kell bérelnem mert használhatom az övét"

 

:DD

 

Nagy buli lehet azért ez a fajta élet, szívesen kipróbálnám :D

Előzmény: valakimajomakikérdezi (3600)
Afrikaans8 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 3601

"akinek már van annak pin@ba"

 

Olyan is van? Akkor az már nem is shemale :)

Előzmény: valakimajomakikérdezi (3599)
valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.11 0 0 3600

Inkább a nagyon kedves lányon át a mély álomba zuhanásig, a saját magukba szerelmesedés mikor órákon át a tükörben csodálják magukat.  Néha azért a hiszti is rajtuk van, de az inkább a yaba-t szívókon jön ki jobban. Nem hernyó amit használnak, az ice kb olyasmi lehet mint a speed. Mikor hat nagyon kedvesek, mikor elmúlóban van ingerültek, de akkor mehet a következő adag:-)

Konkrétan nekem semmi durva történetem nincs velük, de saját szememmel láttam már érdekes dolgokat, nem szóbeszéd alapján mondom azokat.

Sok múlik az emberen is, mert láttam már, hogy a részeg, parasztul viselkedő angollal nem ment el 10ezerért sem, én meg nem egyszer napi 2ezerért náluk is lakom néhány napig és akkor se szállás költség és motort sem kell bérelnem mert használhatom az övét.

Előzmény: Afrikaans8 (3598)
valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.11 0 0 3599

Seggbe, szájba, akinek már van annak pin@ba. Fülbe? :-) 

Előzmény: Afrikaans8 (3597)
Afrikaans8 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 3598

"Rengeteg probléma van velük, a vendégektől való lopások, az ice és a hormonkezelés okozta nagyon komoly hangulatvátozások"

 

Ezt hogy kell elképzelni? Én egyszer voltam narkós csajjal, addig volt jó, míg nem vettük meg az üveg pálinkát és a többit. Ugyanis keményen ivott is, és elég komoly hangulatváltozásai voltak közben. Azonkívül nem bírt feküdni sem az ágyon, állandóan legurult róla, nekiesett a radiátornak, össze-vissza törte magát, le kellett fertőtleníteni arcszesszel az egyébként csodaszép lábait, mert összezúzta magát. Másnap persze röhögött rajta. Állandóan követelte a piát, hol ezt akarta, hol azt, nem lehetett igazából elmenni rajta, csak másnap tudtam megdugni ismét. Nem kívánok senkinek olyan élményt, mint az akkori két dugási szakasz között. Úgy kellett viaskodni vele, a zuhany alatt szétharapdálta a farkam... Ha egy thaiföldi shemale-nél ez jelenti az egyik egzotikumot, akkor a magam részéről eleve kihagynám.

 

 

"És hogyan csinálod? Bemész a shemale boltba, leveszed a polcról és bőröndben hazahozod? Mert amúgy nem lesz egyszerű dolgod, mivel ott pl. a teljesen átoperált csajoknak is Mr. marad a sz.igazolványukban, így a ,,nősülés" sem tudom hogyan oldható meg"

 

Elképzelem, ahogy hazahozza, leszállnak a repülőről, aztán a szerencsétlennek majd' leesik az álla, mikor a hivatalban kiderül, hogy az illető férfi... Mégis, mire számítotok? :D

 

 

"Azonkívül gyűjts jó sok pénzt, mert azután Te kell eltartsd a családját akikre már nem tud pénzt keresni, azon a 150-200ezer forinton felül amit az átlag kathoey ice-ra költ havonta"

 

No de ha valakinek ez kell :D

 

Előzmény: valakimajomakikérdezi (3587)
Afrikaans8 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 3597

a nagy öregek szerint 2-3 naponta csere, akkor csak jó emlékek maradnak. Ez vonatkozik lányokra, kathoeyre egyaránt. Ha már ott van az ember kihagyni nem érdemes, mert sok gyönyörű ,,lány" van, de ésszel és akkor felejthetetlen élményekkel gazdagodik az utazó

 

Engem csak az érdekelne egyelőre, hogy hova kell dugni nekik.

Előzmény: valakimajomakikérdezi (3592)
xPETYx Creative Commons License 2012.07.10 0 0 3596

Egy rugóra jár az agyunk. Areeya. Longmint, Rose, Pai, ők mind a kedvenceim között vannak.

A 9. sorban a csaj hogy hívják? Sokszor láttam már őt képeken, de a nevét nem tudom.

Előzmény: Shemalepic (3594)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 3595

Na ezek a lányok nem szépek, hanem gyönyörűek!!

Bármelyikkel szívesen ágyba bújnék!

Előzmény: Shemalepic (3594)
Shemalepic Creative Commons License 2012.07.10 0 0 3594

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3592

Szerencsére a nemibetegségekhez nem tudok hozzászólni, de fizetős csajoknál szerintem mindig alap a gumi. Az itthoniakkal nem tudom mi a helyzet, de ott kint aki ladyboyt ismerek azok 90 %-a masszív narkós. Nem a szúrásos fertőzéstől kell félni, mert füst formájában szívják a cuccot. A szebbek, jobban keresők kristály meth-et, ez az ice, a kispénzűek a yaba nevű változatot. Ez még nem okozna gondot a vendégeknek, de a hatása miatt vannak bódult vagy túlzottan felfokozott időszakai a fogyasztónak, amikor pl nem tudja, hogy mi történik vele. Így nem kizárható, hogy ilyenkor gumi nélkül van az arra fogékony vendéggel...

Ladyboyokra jellemző módszer még az altató a vendég italába és ébredés után se lóvé, sem iratok(ritkán gyilkosságok). Vagy együttlét közben véletlenül megjelenik egy rendőr, és talál pár gramm cuccot a szobában, igy a kuncsaft szívesen fizet ki pár 10e baht ,,kenőpénzt" hogy ne vigyék be.

 

Nekem eddig sosem volt ilyen gondom (vagy szerencse, vagy mert tudok picit Thaiul és tudták, hogy nem pár napig 1-2 hétig vagyok ott ) pedig sosem dugtam el se pénzt se ékszereket. De rengetegszer volt, hogy a ,,lány" nem tudott annyira jól angolul és én kellett írjam a válasz sms-eket, hogy 1000%nem ő vitte el az órát, máshonnan a pénzt, útlevelet.

 

Úgy gondolom, hogy aki alapvetően egy talpraesett, körültekintő ember, azt nem érhetik nagy meglepetések. Nem szabad bevenni az ,,i love you" dumákat, a sírást, hogy ,,nem bírom ki majd nélküled" és a nagy öregek szerint 2-3 naponta csere, akkor csak jó emlékek maradnak. Ez vonatkozik lányokra, kathoeyre egyaránt. 

Ha már ott van az ember kihagyni nem érdemes, mert sok gyönyörű ,,lány" van, de ésszel és akkor felejthetetlen élményekkel gazdagodik az utazó :-)

 

 

Előzmény: kivancsi111 (3591)
kivancsi111 Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3591

Szia! Pár sorral lejjebb írtam egy bejegyzést. h.sz. 3561 Mindenkihez címeztem de senki nem reagált a témára. Pedig ennek a "hobbinak" is vannak sajna árnyoldalai és néha arról sem árt beszélni. Viszont úgy látom van tapasztalatod e témában és írtad is, hogy kérdezzünk, válaszolsz ha tudsz. Nos kíváncsi lennék a véleményedre a "félelmemmel, aggodalmammal" kapcsolatban.

Előzmény: valakimajomakikérdezi (3589)
Keyo$ Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3590

Sziasztok!

Ma Magyarországon melyik prosti Travihoz érdemes elmenni akiben nem fogok csalódni. Aki teljesen nőies, de farka van és szerető feelingje van?

Köszi:

Keyo

valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3589

Értem.

Semmi gond nincs. Ha udvarias és kedves vagy, akkor nagyon normálisak és vendégszeretőek. 

Előzmény: dicksucker (3588)
dicksucker Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3588

Az európai ellenes kérdésemnél, arra gondolta, hogy mennyire vetik meg (vagy nem) az ő országukba betolakodó 190'-es fehérembert. Gondolok itt arra ,hogy tapasztalataim alapján pl Franciaországban óriási vétek, kitűrt pólóban papucsban vagy rövidnadrágban étkezni, Japánban orrot fújni... szóval ott mennyire tűrik az európai ember, bunkóságát, mennyire kedvesek? Mennyire vendégszeretők ? Többek között ilyenekre gondoltam.

valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3587

Sokat éltem ott, most is évente 3-4 hónapot ott vagyunk, Thai feleségem van. Az európai ellenes kérdést nem értem!

 

Akiket Te keresel, ők prostituáltak. Dolgoznak ladyboyok az élet minden területén, de aki kicsit is jól néz ki, az szinte kivétel nélkül az éjszakában köt ki. És sokan azok közül is akik nem szépek... Az én ismerőseim kivétel nélkül már kiskorukban rosszul érezték magukat a ,,bőrükben" és ezért kezdték el az átalakulást, nem a pénzkereseti lehetőség miatt. De mivel prostituáltként sokszorosát megkeresik a normál fizetésnek, ezért nagyon nagy százalékuk ott próbálkozik. Arra semmi esélyed, hogy egy szép, ,,alig használt" kathoey otthon ülve várja, mikor mész és ,,veszed feleségül".

Rengeteg probléma van velük, a vendégektől való lopások, az ice és a hormonkezelés okozta nagyon komoly hangulatvátozások... De sokszor ki lehet fogni pár jó órát velük:-)

Nincs most kedvem megint leírni az elveszett hosszú kommentemet, de ha vanak konkrét kérdésetek, hát ide vele, talán meg tudom osztani a tapasztaltakat.

Előzmény: dicksucker (3585)
valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3586

Basszus, írtam egy halommal, erre elnyelte az index:-(

Na, mindjárt mégegyszer.

Előzmény: dicksucker (3585)
dicksucker Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3585

Sok ismerősöd van kint? Mesélj már arról ,hogy milyen a kinti élet. A "lányok" hétköznapjai ,hogy tellnek  ? És mennyire "európai" ellenes az ottani társadalom ?

valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3584

És hogyan csinálod? Bemész a shemale boltba, leveszed a polcról és bőröndben hazahozod? Mert amúgy nem lesz egyszerű dolgod, mivel ott pl. a teljesen átoperált csajoknak is Mr. marad a sz.igazolványukban, így a ,,nősülés" sem tudom hogyan oldható meg. Azonkívül gyűjts jó sok pénzt, mert azután Te kell eltartsd a családját akikre már nem tud pénzt keresni, azon a 150-200ezer forinton felül amit az átlag kathoey ice-ra költ havonta. Nekem sok shemale ismerősöm van ott, és azt tanácsolom elégedj meg azzal, hogy 1-2 naponta cserélgeted majd Őket és minél többet kipróbálsz, ha Ők jönnek be...

Előzmény: dicksucker (3579)
dicksucker Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3583

Én bárkivel szívesen beszélgetnék a témáról, ki mire vágyik, mi az amit mindenképpen ki szeretne próbálni az efajta lányokkal, és miegymás :)

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3582

Szia

 

Beszélgetnék veled a témáról...

Ha van kedved írj...

 

 

Pusz

Előzmény: Ruruu (3545)
Phobos17 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3581

jan67 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3580

és 100x szebbek mint az europai valtozatok :)))

Előzmény: dicksucker (3579)
dicksucker Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3579

Én már eldöntöttem , ki fogok menni  Thaiföldre, minnél hamarabb méghozzá. Keresek magamnak egy "alig használt" friss hús kis thai shemalét, elveszem feleségül, vagy hazajövök vele. Aztán szép az élet...mert ezek nélkül a lányok nélkül,nem lehet élni ,hogy nem próbáltam.

jan67 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3578

 

thailand :)))

jan67 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3577

kimegyek thaifoldre millio van ilyen :))))

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.08 0 0 3576

Szia Vinny85! Nem tudom akarsz még beszélni amiről írtál?

Előzmény: Törölt nick (3569)
dicksucker Creative Commons License 2012.07.07 0 0 3575

Trilla írj...

Phobos17 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 3574

AtiMona Creative Commons License 2012.07.07 0 0 3573

Sziasztok ...Hmmm ,szép lányok pöpössel :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!