Ugye csak viccelsz, hogy képes voltál szoftverért fizetni??????? Na mindegy, ha esetleg szükséged lesz egyéb zeneszerkesztő progikra, tőlem megkapod ingyé:-))))
Amúgy a Beat 2000-et pont azért adtam, mert az kezdőknek ideális, de látom te egyből a profival kezded. Bátor csaj vagy:-))))))
Komolya a frizura:)))))
Ennél már csak a derékig érő "furafonás" (nem raszta volt!!) volt a vadabb hidrogén szőkén a Popuban, meg a Márknak a bogyós háré a PeCsában Popu live-on.
Elfelejtettem, hogy az új, "rastátalan" image-t is megnézhetitek a neo.disp.hu -n, disp csinált egy pár fotót a hétvégén a Trafóban.
(és a koncert dátumokat is neki köszönhetitek)
Április
5. Debrecen, Lovarda
7. Gödöllő, Trafó Klub
21. Sopron, Volt Fesztivál
27. Tütü Tangó (Volt Billiárd fél10)
29. Budapest, Olimpiai Csarnok, Árvízkoncert
Május
3. Paks, Bulldog Café
4. Pécs, Hard Rock Café
5. Budapest, Almássy tér
6. Komarno
12. Budapest, Almássy tér (a Másféllel közös koncert)
19. Budapest, Zöld Pardon
Június
2. Csepel (?)
22. Esztergom, Molotov
29. Jánoshida
Bahia hír:
MÁSFÉL/NEO/TUDÓSOK május 12.
Az Almássy téren ismét együtt koncertezik a Másfél és a Neo, továbbá
TUDÓSOK lemezbemutató lesz, a készülő album címe: "Szupergyár".
Itt vagyunk!!!
Félreértések elkerülése végett, hogy kik vagyunk: a Pedäl.
Mennyi érdekes ember beszélget itt, akit ismerek.
Emberek, 21.-én jön valaki a VOLT-ra? Mondjuk én nem a NEO miatt, hanem a HS7 miatt megyek, de ha már ottvagyok, megnézem a NEO-t:)))))
Külön puszi Depeche Babee-nek, akivel tervezzük, hogy megyünk erre a tömeges megmozdulásra:)))
Bye
SMOG
Köszi, idáig magamtól is eljutottam! A probléma csupán annyi, hogy más zenekarok ugyanazokról a koncertekről más dátumokat tartanak valósnak! Kezdem úgy érezni, hogy még ők sem látják át igazán! No sebaj, azért csak nem maradunk le semmiről! :)))
öt év után most vasárnap voltam a hősökön, és még tudtm ollizni, meg variált is.
hehe, régen még hc-t hallgattak a gyerekek (vagyis mi) most meg már csak a szar elektronikus fost.
MIért?!?
MIért??!?!
MIÉRT?!?!?!?!?!?!
Hmmmm, mi van emberek, ennyire azért nem volt fárasztó a tegnapi koncert!
Elárulná nekem vki, hogy miért játszanak a srácok folyton csak kb. 1 órát? 1 kicsit mindig úgy érzem, hogy még csak most kezdődött az este, és a koncertnek már vége is. Főleg 1 ilyen helyen, ahol az első hév nagyon sokára jön(tt). Itt aztán nagyon ráértek volna még.
Na jó, nem panaszkodom, annak legutóbb sem lett jó vége. Inkább ossza meg vmi nagytudású velünk végre a májusi VALÓS koncertdátumokat!!! Köszi! :)))
hello,
azt olvastam a Másfél honlapon, hogy fellépnek május 12.-én az Almássyn a Neo és a HS7 társaságában. ez igaz lenne, hogy a Neo 2 egymást követő szombaton is fellép az Almássyn -mert ugye ők elvileg 5.-én is játszanak ott- ?
nem rossz, nem rossz, el leszünk látva rendesen koncertekkel :)
nitta: Köszi. :)
A tiszai árvíz károsultjainak megsegítését célzó jótékonysági koncert kerül megrendezésre április 29-én, vasárnap, Budapesten a Népstadion közelében található Olimpiai Csarnokban. A fellépők: a Nyers, a Pál Utcai Fiúk, a Heaven Street Seven, a Másfél, a Quimby, Sub Bass Monster és kísérőzenekara, a Korai Special Beat, a NEO, a Tankcsapda, a Fresh Fabrik és az Anima Special Project.
A szervezők a koncert teljes jegybevételét az árvízkárosultak segítésére fordítják.
A jegyek (a koncert jellegéből fakadóan) a helyszínen és elővételben is 2000 Forintba kerülnek majd.
/Forrás: Wanted/ Átmásolva: neo.disp.hu Elég jó a program és hát szegény árvízkárosultak miatt is ott a helyem. :)
ChrisH: jelentkezem!!!!
én már rájöttem, hogy mi ez a 29.-ei parti, na jó a rájöttem az túlzás, nézd meg a neo.disp.hu-t és akkor Te is rájössz :)
úgy érzem kicsit rákattantam arra a szóra, hogy "rájön" :)