Nem régen vagyok itt. Egyenlőre jobbak a benyomásaim, mint Párizsról.
Meg aztán ha nagyon idegesit ez a békazabáló ország, akkor egyszerűen csak átbiciklizek a szomszéd Németországba, ahol mégis csak emberibb viszonyok vannak.
Februárba jöttem Párizsba. Tanulom a Franciát (döcögve), ellenben erre az időszakra félretett pénzem kezd fogyatkozni. Most ott állok hogy annyira nem beszélem a franciát hogy magam tudjak munkát keresni, de egyszerűbb "droid" munkát meg tudnék csinálni. Autószerelő szakmám van, kb 1 évnyi tapasztalattal, raktározásban, festés- homlokzati burkolásban, mezőgazdasági munkákban sok tapasztalatom van. Jogosítványom van. (bármit csinálok.)
Ha valaki tud nekem segíteni, bármilyen formában nagyon megköszönöm.
Ha valaki Franciaországban egy CORA közelében lakik, (és szokott is ott vásárolni), valamint hajlandó egy kis segítségre, megköszönném ha jelezne. :) Nem nagy dolgot kérnék, de sehogy másként nem tudom elintézni, csak kinti emberrel...
A hatóságokról lepattantak a feljelentések, úgy tűnt, mintha Welsz valahonnan védelmet élvezne. Először és utoljára az Indexnek nyilatkozott a panamai csalás egyik sértettje, Bartók Attila. Tovább »
Párommal április 6-ai Párizs maratonra megyünk ki futni. Április 5-én, szombaton érkezünk és 7-én hétfőn indulunk haza. Nem tudtok valakit, aki esetleg szobát ad ki olcsón? Szívesen szállnánk meg valaki magyarnál, aki esetleg tippeket is ad, mit lehet belesűríteni másfél napba, akinek segítség egy kis plusz pénz, és mi is olcsóbban jutnánk szálláshoz.
Hálózsák, polifoam is megoldható, ha ágy már nem jut.