Mondjuk a csini cucc az gerjedős nálam is; háááággrrrrhörr! Éljenek az öltönyös pasik, egyszerűen ne járjanak másban! :DD Persze, szépséghiba, hogy a pasik ezt nem így gondolják (kivétel: Jimmy :D), és a nyakkendőt meg utálják-hülyepasik.
Ja, értem :)) Bocs, akkor félreértelmeztelek egyszer szerintem, azt hittem, nem vagy állatpárti ( én nem vagyok túlzottan, persze állatkert OK, csak ne jöjjenek nagyon közel :D Meg macskák fúj-na, azokat gyűlölöm.)
Hát ez az, hogy Ház ott sem volt!!! nem is értettem a dolgot... de hát imádom Jimmyt, és tényleg az a típus, akit csak simogatni lehet... :-)
*+mocskos fangirl gondolatok*
De az volt a legédesebb az egészben, hogy az a tipikus wilsonos csini ing volt rajta feltűrt ingujjakkal, attól olvadok. :-)
(amúgy az állatkert, mint helyszín nem furcsa, én imádom az állatokat -minden irónia nélkül- csak a kutyákat nem bírom elviselni, persze itt is akadnak kivételek)
ez de édes :DDD Simogattad a hátát... lávli Wilsonnak csak simizni lehet :DDD Érdekes álom, hogy Te voltál az orvos :D Ráadásul állatkert... ismerve az "állatimádatodat" :D
Te jó ég, hogy lehet, hogy a 2. képet én még soha nem láttam? Pedig nagyon láááááv!!! (ne aggódj Beus, most tőlem is kb. iylen szintű kommentekre telik csak :-)
Honey-val kapcsolatban egyetértek, egyszerűen úgy ahogy volt, fölösleges volt. Máig nem értem, miek írták bele. Komyolan még az is hitelesebb volt, amikor Greg beindult arra a 17 éves kiscsajra, mert ott legalább értem, hogy felhúzta, hogy a csaj flörtölt vele, meg az egy tipikus férfifatázia, de ez a Honey? Én is azt mondom, hogy soha nem keltené fel az érdeklődését, uncsi, érdektelen bula.
Bé, el kell mesélnem, mit álmodtam! Bár ez nem ANNYIRA abszurd, mint a Te polcon szexelős álmaid, de én azért röhögtem, amikor felidéztem magamban.
Egy állatkertben voltam, ahol rohdat sok eber volt, és úgy volt kialakítva, hogy egy nagy ovális téren voltak az állatok összezsúfolva, az emberek pedig ekörül mászkálhattak egy szintén ovális ízben futó, de baromi szűk folyosón, és valami kegyetlen nagy embertömeg volt, egymás hegyén-hátán emberek. Na, és ebben a szituációban szabadult el egy orrszarvú. Elkezdett rohhanni az emberek között, fellökött mindenkit, visítozás, káosz, minden, de akinek a hátát megszurkálta, az pont szegény Wilson volt, DE nem lett neki semmi nagyobb baja, csak egy csúnya karcolás keletkezett a hátán, amit nekem kellett leápolni, mivel én voltam ott az egyetlen orvos. (?) Na, és akkor Jimmy levette az ingjét, tipikus wilsonos fehér ing, feltűrt ingujjakkal, és esküszöm, még a karcolásokkal együtt is tök szexi volt. Ez persze álmomban is tudatosult bennem (hehe), és mivel közben rájöttem, hogy valójában kurvára nem értek hozzá, hogy kell egy iylen sebet leápolni, csak simogattam a hátát. :-)
Én kérlek szépen mármost jó példával járok elől: kedvenc kép, főleg mióta tudom, hogy House utálja a teát :DD ez itt biztos kávé a csészében akkor :))
Honey nagyon gáz volt amúgy, szerintem egy olyan típusú csajjal House az életben nem állna le ismerkedni, még akkor se, ha veszettül nőre vágyik. Könyörgöm, hát a nő megszállott vega volt, igaz, hogy csinos meg minden, de tipikusan az az álvíz csaj. Most méééé kellett???
Viszont Wilson rulez, szeretem, különösen amikor rákacsintott a női páciensére, mikor hülye House bedrogozta:))))
kitárgyaltuk az Európán; nekem sem jött be így hirtelen, de már voltak felvillanásai, amikor majdnem... túl lágy, túl egyszerű, cinizmus-mentes egyelőre. Én adok neki még esélyt, remélem, belejön.
Sziasztook! Tegnap nagy izgalommal vártam Kulka hangjával House-t! Kulka szerintem vérprofin csinálta, a hanglejtés, minden, csak egy valamivel nem vagyok megbékülve: nekem hiányzik a Hugh Laurietól és Szakácsitól megszokott érdes depressziós, szétrombolt illúziós, szemétparasztos hang.... Kulkáé túl szép, túl egészséges, túl magabiztos, erős férfihang, békében a világgal, értitek mit akarok mondani?
Még szoknom kell...
Bemondták tegnap a tíviben, hogy Hugh Laurie lovag lett:-) Sir Laurie:-)))
Ja, és a nyári uborkaszezonban mindenki köteles lesz naponta berakni egy-egy képet House és csapata galériájából :DDDD napi esztétikai élményünket add meg Uram...stbstb
Vazz, mostmár én is lezavartam az összes részt, a finálét is, és most én is úgy éreztem, hogy House egy rohadt, szánalmas köcsög, aki meg sem érdemli, hogy ilyen barátai legyenek és üljön csak a gitárjával, és várja a baaaaaaazi nagy változást az életében, hátha becsönget. asszem, ezzel elmondtam, hogy nekem sem jött be ez a rész :DDD Viszont még mindig szexi volt, dehát ez genetika, erről nem tehet. :DDD najó, irány a könyvesbolt, ide nekem Harry Pottert a nyárra!!! Szerintem két nap alatt lezavarom, nyáron meg majd visszanézem a House részeket :)))
Nem leszel idegroncs, mert nagyon busy leszel!:) 12-én moziba mész, 21-től olvasol!:D) JKR csinál nekünk olyan júliust, hogy csak győzzük túlélni!:) (meg Harry is!!)
Ééééén? Júliusban már az idegösszeroppanás szélén leszek, hogy még mindig nincs Háuz...meg kell nézni újra az évadot egyben, szerintem ez lesz a megoldás. :-)
Kár, hogy ez volt gyakorlatilag az összes humor így a végére. :(
Azt szoktuk mondani az évadkezdő részekre, hogy ütős kezdés volt, most meg ugyanolyan ütős befejezést akartak, de könyörgöm, ez inkább agyoncsapós volt. Na mindegy, ezzel a nyavalygással még el lehet tölteni akár egy fél évadot is.
Tőlem különben kirúghatják az összes Mr (és Mrs) Watsont, legalább lenne min röhögni, ahogy újakat idomít. :) De ha a szerződések megvannak, akkor persze nem lesz ilyesmi a folytatásban.
CANDY!! Elfelejtettem említeni, hogy nem tom, mennyi idő után MEGTALÁLTAM a House kis szösszenetet, amit angolul írtál. Mert csak vártam, vártam...aztán véletlenül bemásztam a frímélembe, és ott figyelt. Kösziiiii.. LOL!:D)
(Frímélt nem használok, mert az Alma nem szereti:(( )
Nem, nem a double checked, hanem amikor a pasi először bement House irodájába, és elhadarta, hogy mennyit utaztak csak miatta blabla és valami igeidőt nem jól használt, azt hiszem, folyamatos jelen helyett mást mondott és House kijavította fapofával- grr! :D
De az édes volt, ahogy a végén együtt ittak és szivaroztak, meg az is jó volt, amit Te említesz :)))))