Keresés

Részletes keresés

zzombie Creative Commons License 2006.08.08 0 0 551
Közben meg leszállsz kicsit és meglátogatsz :DDD
Előzmény: Curapid (549)
k.dori Creative Commons License 2006.08.08 0 0 550
Szerintem úgy érdemes, hogy a 4-6-os villamossal elmész az Oktogonig, és onnét a kisföldalattival a Hősök terére (onnan meg már gyalog).
Előzmény: Curapid (549)
Curapid Creative Commons License 2006.08.08 0 0 549
Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy hogy lehet eljutni a Nyugatiból az Állatkertbe?
horec Creative Commons License 2006.08.06 0 0 548

Matek, ált. isk. 3. osztály, negatív egész számok:

5 ember utazik a buszon. 8-an leszállnak a következő megállóban. Hány embernek kell felszállni, hogy senki ne legyen a járművön??

Előzmény: zzombie (547)
zzombie Creative Commons License 2006.08.06 0 0 547

Két székely veti a búzát a szántóföldön. Megállnak ebédelni, és hogy ne unatkozzanak barkóbázni kezdenek.
- Tárgy?
- Ne'!
- Szemé'?
- Ne'!
- Fogalom?
- A!
Elfogy az ebéd, szántanak tovább... Pár hónap múlva eljön az aratás ideje, ebédidő, újra leülnek együtt enni.
- Tee! Ráké'dezhetek?
- Na!
- Elektromágneses térerősség vektor!
- Hunna? tudtad?
- Vót időm gondokonnyi!

Matek-töri kombinált feladvány:
Ha IV. Béla 20 év alatt 32 törvényt alkotott, akkor 15 év alatt 10 törvényt hányadik András alkotott?

Bori néni pulóvert köt 40 km/órás sebességgel. A rendelkezésére álló fonal hossza 15 km.
a) Mennyire kell Bori néninek fölpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielőtt elfogy a fonal?
b) Hogyan változik a sebesség, ha időnként Pista bácsi is beleköt?
c) Mekkora az a maximális sebesség, ami fölött Bori néni elveszti a fonalat?

Crazyworld Creative Commons License 2006.08.06 0 0 546

Emlékeim szerint szövetet, vagy ruhát. Kelmét biztosan nem! :)

Előzmény: zzombie (545)
zzombie Creative Commons License 2006.08.06 0 0 545

Segítsetek! Van egy fordításom, vmi hülye műanyag labda reklámja, ami elvileg az öblítők alternatívája és hűdenagyonjó. (szerintem néphülyítés az egész, de engem a fordításért fizetnek nem a magánvéleményemért, szal ez másodlagos :)).

Rengetegszer szerepel benne egy szó, aminek a magyar jelentése "kelme, ruhaszövet, ruha, anyag, stb". Már egy órája lesem a tévét hátha lesz öblítőreklám, de juszt sincs. Nem tudja valaki, hogy milyen szót szoktak használni? "X termék lágyítja a ......" Mit lágyít? A szövetet, a ruhát, a kelmét? Ha valaki lát öblítőreklámot, sikítson :DDD

Crazyworld Creative Commons License 2006.07.23 0 0 544
A 4. képen tisztára olyan, mint ahogy a Szent Lelket szokás ábrázolni! :D
Elmondhatod, hogy hozzád még a Szent Lélek is bejár enni. :)))

(No, ebből tuti kirobban egy vallási vita! :D)
Előzmény: yasha (543)
yasha Creative Commons License 2006.07.23 0 0 543

Igen, azota is idejar :)

Aggodtam hogy a ropke balatoni nyaralasunk alatt elpartol tolunk (igaz anyam kozben volt itt penteken es adott neki kajat), de mikor ma du. hazajottunk ugyanugy itt ucsorgott a teraszon :)

Crazy: nem fogom be :P Jol el van igy is. Bar kicsit aggodok, mostansag koltozik a szomszed lakasba (friss lakopark) egy csajszi kutyastul. Topszi joszag, de attol meg zavarja a galambot, mivel egy 180 centis elvalasztokorlattol eltekintve kozos a terasz. Hat meglatjuk.

Előzmény: *Orsa* (541)
Crazyworld Creative Commons License 2006.07.20 0 0 542
De édi! :)

Szívesen befogadnám, ha el tudnád kapni, és nem lennék allergiás a madártollra... :) Bár gondolom, jobban érzi magát szabadon. :S
Előzmény: yasha (538)
*Orsa* Creative Commons License 2006.07.20 0 0 541
jaj..hát ő alami tünemény! Nálatok van még?
Előzmény: yasha (538)
zzombie Creative Commons License 2006.07.15 0 0 540
Szép kisz gajamb, jó gajamb...sanyiiiiiiiiiii!
Előzmény: yasha (539)
yasha Creative Commons License 2006.07.15 0 0 539
Nah szep, mindenki el van foglalva a pati-talis kepekkel, az en huje tubumra meg senki nem reagal :P
yasha Creative Commons License 2006.07.14 0 0 538

Hat ezt muszaj felrakni :))) Bocs a sok kepert :) 

Totya galamb kedveli ha fotozzak, ez a luke madar szinte nekem pozolt :D

zzombie Creative Commons License 2006.07.14 0 0 537
Lehet, hogy férjgalamb és összemelegedett egy kislánygalambbal, ezért a feleséggalamb kidobta a fészekből és most ott csövezik ahol tud.
Előzmény: Crazyworld (535)
Crazyworld Creative Commons License 2006.07.14 0 0 536
És ha kiteszel egy nagyobb tálka magot? :S Esélytelen, hogy elég lesz neki?
Előzmény: yasha (533)
Crazyworld Creative Commons License 2006.07.14 0 0 535
Lehet, hogy eltévedt hazafelé a versenyről! Megesik... :S Ritka hülye galambnak kell hozzá lennie, de megesik. :) Viszont egy feltűnt...nincs rajta gyűrű...szal igen érdekes rejtély a kiléte. :S
zzombie Creative Commons License 2006.07.13 0 0 534
Nem hinném, hogy továbbáll. A szüleim télen kitettek egy madáretetőt és egész télen egy madárhatározóval a kezükben kukkolták az ablak mögül őket. Annyira odaszoktak a madarak, hogy azóta kész ornitológiai intézet az udvarunk. Ha lent vagyok náluk, hajnalban felébredek a madárcsicsergésre, pedig itt a kukásautó se ébreszt fel.
yasha Creative Commons License 2006.07.12 0 0 533

Sziasztok!

Irtam nemreg egy galambol, aki megfordult az erkelyen, meg is tudtam egyszer fogni. Na azota napi vendeg, szepen kitakaritja a keramiatalat, amiben a magok oda vannak keszitve... ellenben azota tavolsagtarto, hogy egyszer meg mereszeltem fogni. Max. 1 meter. Kozelebb nem mehetek.

Galambokhoz nemileg konyito munkatarsam szerint egy postagalamb (?!?!?)

Mokas joszag :) Ot nem tudom kire bizni, ha jovo heten Balcsira megyek. Vajon tovabball?

Yasha

*Orsa* Creative Commons License 2006.07.07 0 0 532
:) Látom mindenki szépen küzd a maga kis állatseregletéért. Nálunk a szülök "erőltették" az állatos dolgot. Kishörcsög...fehér, fekete, félszemű... mindnféle volt. Egyszer mentem haz aés ott volt egy kis gombolyag. Ő volt Lord, a spániel... Szóval nekem hazapakolták az állatokat. Méd Dzungáliai törpehör is volt... Aztn mikor hazaértem a patkánnyommal, Mazsolával... Pff... anyu majdnem szívszélütést kapott. Akkor apu jött azzal, hog yő hűde nagyon szeretni, nála lehet költözzek oda én is (mert elváltak..) Aztán a végén én költöztem, és sajnos Mazsola egy barátom állatimádatát élvezte tovább. Aztán most április óta újra büszke patitulajdonos vagyok :)
Előzmény: HangyaDani (531)
HangyaDani Creative Commons License 2006.07.07 0 0 531
Nekem sokminent könnyen megengedtek,a kutyáért nagyon sokat sírtunk,meg a kígyóknál volt egy kis fennakadás,de amúgy szépen dinamikusan nőtt a számuk.Aztán 20 fölött már sok volt a veszekedés,40-50nél megálltam,mert nem volt több hely,akkor stagnált,mígnem sikrült végre elköltöznöm.Ez jó 1 éve volt,most kb 70-80 állattal lakom,meg a halak,és itt van Orsi (...) 2 csincsillája meg akárhány (8?) patkánya.Vidám kis élet. :) Ma lesz még 3 denevérem,mert az társas lény. :) Meg hó végén még pár csincsilla jön Németországból. :)
Előzmény: Curapid (530)
Curapid Creative Commons License 2006.07.06 0 0 530

Hát,anyám azt mondta mostmár nem lehet több állatom,sőt miután meghaltak a mostaniak azután se..:S

Hát mondjuk nem tudom,mi lesz belőle,mert amikor elvitték a teknősöket,akkor volt egy macskám,meg két hörcsögöm( no comment nem normális idegsokkos leértékelt hörcsögök,szal csak kaját adtam nekik,takaritottam meg nagy néha kivettem Őket )
Ekkor anyum azt mondta,hogy ez így nagyon jó,nem lesz több állatunk.Aztán nővérem kikönyörögte a tengerimalacot,majd nyáron jött a patkány Őrület.Nem engedte anyum a patkányokat,szal bevetettem egy igen "szemét",de hatásos módszert,mert olyakat mondtam,hogy a nővéremet jobban szeretik,mert neki van saját kisállata :D. Igazából azért akartam kisállatot,mert gondoskodni akartam valakiről,meg akartam mutatni,hogy már nem egy kis szaros vagyok aki még egy állatott se tud ellátni..Aztán megkaptam Háti Úr patkányomat(Boldiért,a másik patkányomért meg könyörgni kellett).Szóval most a "család" egy macskából,tengericociból és két patkányból áll.Ja és időközbe volt 2 napig egy karmosbékám,de meghalt a 2. napon :-S.

Előzmény: HangyaDani (529)
HangyaDani Creative Commons License 2006.07.06 0 0 529

A csincsillával is ugyanannyit kell foglalkozni,mint bármely rágcsálóval.Ugyanúgy minél többet van kézben,meg nasiztatod(csak módjával!),annál szelídebb.Hófehér nem szereti a kézbevételt,de ha egyszer megfogtam,tök nyugis.Kb hetente veszem ki,hogy lemérjem,szépen hízik,remélem vemhes.Ugyanúgy kell előtte lenni kajának,és ugyanúgy naponta kell neki friss víz.Az egyetlen dolog,amire kényesebbek,az a meleg.24-25 fok fölött meg kell oldani a hűtésüket,mert hamar hőgutát kapnak.Igazából kb 16-18 fokot szeretnek...(De a tengerimalac sem bírja sokkal jobban,csak pár fokkal följebb van a küszöb.)

Szóval csincsillatartásra fel! :)

(És legalább nem visít meg füttyög folyton. :) )

Előzmény: Curapid (528)
Curapid Creative Commons License 2006.07.06 0 0 528
Hát,állitolag a csincsillával többet kell foglalkozni,mint egy malaccal!Neki pedig még erre a malacra sincs sok ideje,sokszor én adok neki enni is :-)
Előzmény: *Orsa* (527)
*Orsa* Creative Commons License 2006.07.06 0 0 527
És hogy hogy nem ment bele? Szerintem sokkal szebb a malackáknál (elnézést, akik nem így gondolja). Az egyik barátnőmbek volt csinije. De nem sokat foglalkozott vele, csak akkor volt int, mikor én átmentem, és kivettem. Olyan olyan tündérmacik!!!!!
Előzmény: Curapid (526)
Curapid Creative Commons License 2006.07.05 0 0 526
Szerintem is nagyon szépek, még annak idején próbáltam rávenni a nővérem,hogy tengerimalac helyett csincsillát vegyen,de nem sikerült.
Előzmény: *Orsa* (525)
*Orsa* Creative Commons License 2006.07.05 0 0 525
jajjajajajajaj csincsilla!!!!!!!! Imádom! Tündéri! Olyan finom, puha a bundájuk!
Előzmény: HangyaDani (523)
Curapid Creative Commons License 2006.07.05 0 0 524

A teknőcök szerintem is aranyos állatok.Nekem is volt,még anno olyan 4-5 évesen kaptam Őket,sajnos tavaly el kellett ajándékoznunk,mert nem birtunk elég nagy helyet biztosítani nekik.Szerencsére jó helyre kerültek,egy kerti tóba.

HangyaDani Creative Commons License 2006.07.05 0 0 523

Persze,kölyöknek minden állat aranyos... :)

De vannak aranyos szőrös állatkáim is.Csak pl a kutyámról nem találtam jó képet...

De itt van pár csincsilla:

Joda szemből

Joda az ágyamon :)

Hófehér Orsi ölében

Jumbo lendületben
Előzmény: *Orsa* (522)
*Orsa* Creative Commons License 2006.07.05 0 0 522
Hát igen...mindenkinek más a szép. Kígyót, békát, és egyéb számomra ismeretlen csúszó-mászót nem tartanék, de hát izlések és pofonok. Szerencse hogy ilyenek vagyunk, így mindenki talál gazdit magának.

Nem tudom, de nekem nagyon tetszenek!
Előzmény: HangyaDani (521)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!