Keresés

Részletes keresés

bobbor Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1429
Üdvözlök minden kutyakiállítót! Rettenetesen sajnáltam, hogy nem tudtam elmenni, főleg a találkozók miatt, de úgy látom többen elmentetek itt egymás mellett, így nem maradtam le végleg.
wandy5 Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1428
Szia Geszti!
Én láttam ott egy lilás-kockás plédet két agárral és egy középkorú férfit szemüvegben, aki ült egy széken!
Te voltál az ?
Geszti01 Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1427
Kozmetika, kozmetika....hol is van ez a kozmetika....lenne neked munka....

Előzmény: Törölt nick (1410)
Geszti01 Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1426
Ja és a fő ismertető jel...egy ember akit a lengőajtó soha nem csap hason....mert az óriás orr felfogja az ütést.... :o))

Előzmény: Slica (1411)
Geszti01 Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1425

Ott voltam az agár körnél és könnyen fel lehetett ismerni...egy emberke aki rohangászik a totyogó Manó után...vagy alszik a pléden az agarával...vagy ül és bambul némán a világba, mert kifejezetten unja és utálja a kiállításon várakozással elfecsérelt időt, miután a feleség kérésére, minthogy "időre kell menni, mert az orosz a második" 190km/h-val tép és 30perc alatt odaér Bicskéről...., hogy aztán, mikor a kedvenc fajtája sorra kerül délután 1-kor(magyar agár), akkor egy szar bírálat után, dühösen, nem értve a bírót hazamenjen....este fél hétre.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........

Szóval engem könnyű megismerni...az ember aki vérig kivan a kiállításoktól, de a feleség, az mégiscsak feleség....

Nekem a pálya, a versenyzés való, ott van mit nézni, van miért, kiért szurkolni....és mindig történik valami érdekes....

Ja és ott objektív eredmények születnek, ott az nyer aki elsőként lépi át a célvonalat......!

Előzmény: wandy5 (1420)
lhakhang Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1424
Elnézést, de mi is a probléma? Nem hiszem, h. olyat írtam volna, ami bárki számárs sértő, bántó lenne, ez szvsz kiírható a topicra.
Ezúton is gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez és kívánom, h. a következő megmérettetésen is ilyen sikeresen szerepeljenek!
Előzmény: Slica (1422)
Slica Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1423
Tibbe kép-tár Európa 25-30 ig Spillo remekül felismerhető
Előzmény: Slica (1422)
Slica Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1422
Mind a 2 kicsi nagyon igéretes,de az indexre nem szoktunk ilyeneket kiirni,ez a honlapra való
Előzmény: lhakhang (1412)
Slica Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1421
Spillo: Európa, Kecskemét,Győri fésülés Európán fekete bársony kosztüm,rendkivül elegáns volt. Tibbe Kép-tár ban sok kép van,és felismerhető. Az Europa Pozsony. Manuela is ott van ha jól tévedek,az első 10-15 kép Vica és Spillo, bocs a sorrendért,de ma kutyásan gondolkodom
Előzmény: lhakhang (1417)
wandy5 Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1420
Te, hol voltrál a kutyáddal??? Annyi agár volt, hogy nem tudtam melyik az a fajta , amit te tartasz!!!Volt egy gyönyörű hófehér a körben amikor ott jártam!!!
Előzmény: Geszti01 (1401)
lhakhang Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1417
A Debrecen CACIB-nál lévő képeken nem Te vagy egész véletlenül? Azok alapján már csak-csak felismerlek. Nem tudom feltenni ide, túl nagy a képméret.
Előzmény: Törölt nick (1416)
lhakhang Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1415
Láttam fotókat az Európáról, de a felvezető, vagyis Te nem látszol a képen. de lehet, h. csak én nem néztem jól körbe. Szoktál kijárni kiállításokra is?
Előzmény: Törölt nick (1414)
lhakhang Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1413
Szép történet, igazán megható. Bár nekem az orosz agár nem tetszik, de biztos nagyon lehet szeretni.
Avril végülis győzedelmeskedett ma? Kik voltak még? Baby kan, szuka?
Előzmény: Slica (1411)
lhakhang Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1412
Képet lehet Rólad láni valahol? (mondjuk Slica honlapján?) Hátha legközelebb összefutunk vmelyik kiállításon. Csak jó lenne, ha megismerném a két gyönyörű kutyus kozmetikusát!:)
Előzmény: Törölt nick (1410)
Slica Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1411

Én láttam azt a hópihe orosz agarat,ma nem mozogtam,2 tibeti elég volt,ezt is meg kell szokni,de hozzám eljöttek többen is,illetve arra jártak.    Orosz agárért /2 db/ anno  kiállitásról elrohantunk lóversenyre nyerni, a szlovák tulajdonossal abban maradtunk a határon vár 1 órát ránk.

Másnap  mentek a barátaim a  2 kutyáért, a lóverseny nem jött be,pedig tuti tippünk volt

Aki megvette lovasember volt,naponta több órát lovagolt Somogyban a kutyákkal,lóháton halt meg,a 2 orosz őrizte....

Előzmény: Geszti01 (1401)
lhakhang Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1409
Az miért van, h. Te tudod ki vagyok, én meg nem ismerlek. Legalábbis így nicknévről nem... Igen, valóban eltérő típusú a két kutyus, de fő a változatosság!:) A lamleh vonalú kutyák általában magasabbak, könnyebb felépítésűek, és gyorsabban nőnek, felfelé!:) Szerintem- tanácsokkal felvértezve- megpróbálom megerősíteni, még többet mozogni vele, aztán csak-csak lesz belőle valami.
Előzmény: Törölt nick (1408)
lhakhang Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1407
Mi is tegnap voltunk a kiállításon, képekről ne kérdezz, nagyon gyengék lettek, köszönhetően a fényviszonyoknak (automata vaku, nappali, éjszakai mód mit se számít...), úgyhogy nem tok képpel szolgálni, de baby kan tibetim, Zebu ígéretes lett, Mikyvel volt egy osztályban. Én örülök ennek is, bár nyilván mindenkinek megvan egy vélemény a fejében a bírálatról, ahogy nekem is, és nem teljesen értek egyet a dologgal (nem azzal, h. Miky nyert, félre ne értsetek!!!), de az persze csak a személyes véleményem...
Előzmény: Törölt nick (1389)
wandy5 Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1405
Én is ott voltam az agaraknál, de fogalmam nem volt, hogy kit keressek!!!!!!
Egy emberkét meg is kérdeztwem, de az olyan bambán nézett rám, hogy elhúztam a csíkot. Legközelebb, olyan képet tegyetek fel, amin ti is látszotok!!! Tibbe-t is megtaláltam, még Slicát, de benneteket nem. Sajnálom!!
Előzmény: Törölt nick (1404)
Geszti01 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1403
....és oda sem jöttél hozzám.... gyönyörű sütemény, szép kis piskóta.....

Előzmény: Törölt nick (1397)
Geszti01 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1402

Az orosz agár füredtéses folytatásos regényünket most nem írom le teljes egészében, de nálunk az asztal ment arrébb, ahogy bekapcsoltam a szárítót, mert Vova megindult mint a hasmenés és a széntabletta sem fogta meg....

Kb két óra alatt végeztünk és lett egy hucul, keménykötésű orosz maffiózóból, egy habos-babos hópehely, aki libbent ide és oda mint egy tollpihe a szélben....

Fura így látni, teljesen más lett mint ezelőtt....de mégis tetszik, és pont ez a fura benne....

Előzmény: Haribo (1387)
Geszti01 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1401

És Hugi-Bugit.....?

Sokan állták körbe?...   :o)

Na jó, csak vicc volt....

Én is mondtam majdnem valamit, amit most neveltetésemnél fogva nem írok le....vártam, hogy valaki majd egyszercseak megjelenik az agaraknál és dumálunk(mert én Manócskát pesztonkáztam...)...........DE    S E N K I I I I ...... S E H O L...............

Én, meg ugye nem ismerek senkit személyesen.....

Láttam egy fiatal TT-t egy kislányos jóemberrel....talán coboly volt(de nem tuti).

Én orosszal voltam kinn, még néhányan le is fotóztak minket a BIS ringnél, ahogyan a pléden alukáltunk édes-kettesben....

Mi egy HPJ-t kapartunk össze....

Holnap csak a feleség lesz kinn(kutya nélkül), mert nekem megzakkant a derekam az egésznapos gyerekcipeléstől....úgyhogy rothadt nád szindróma FELBORULOK.....

Az itthoni gyerekfelügyelet mégiscsak jobb a papának és babának egyaránt....főleg a papának....

Előzmény: Törölt nick (1392)
wandy5 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1400
Megtaláltam, köszi! Most majd talán megtalállak !!!!!
Jó pihit! Sok sikert a holnaphoz!
Előzmény: Slica (1399)
Slica Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1399
Győr kiállitás,ha a jobboldali képre rákattintasz e Vica mancsot kefélő Nevető Spillo-t láthatsz. Sikerült? http://tibetskarma try.hu kiállitások,de megnézheted a képeket is,ott is van
Előzmény: wandy5 (1395)
Slica Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1398
Ha Tibbét ismered,engem megtalálsz,de ha megnézed a Tibet-skar Ma honlapját Spillo többször vezette fel Vicát,pl a kiállitások cimnél az Európa kiállitáson,én is felismerhető vagyok. Holnap 2 db Tibetivel vagyok kinnt,mindig Tibbe melett vagyok
Előzmény: wandy5 (1395)
wandy5 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1395
de, ha lenne kép rólatok könnyebben mergismernélek.Így még csak bolyongtam, hátha ráismerek valakire.
Előzmény: Törölt nick (1392)
wandy5 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1391
Én arra jártam a kis Leonbergivel és senkit nem találtam, csak a Tibbét!
Hol volt a tali?????????????? Agaras kört többször végigjártam!!!
Szerettem volna megismerni benneteket, de nem tudtam hol és kit keressek!!!
Holnap valakivel tudnék kint találkozni? Geszti, te kint leszel? Ha igen , akkor hol?

Előzmény: Törölt nick (1389)
bobbor Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1388
Sok sikert mindenkinek, én javarészt farsangon leszek...sajnos.
Haribo Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1387
Mi meg fene tudja merre leszünk, de messziről látszik majd két lüke nő, aki küzd két neveletlen kölyökkel:))))
Ma megfürdettük Larát. Odáig még rendben is volt. De a szárítás....!!!
Levadászott 3 fésűt, a törölközőket, a pórázt, de legjobban a hajszárítóból jövő levegőt! :)))) És közben balhézott a többiekkel, akik szintén fel akartak mászni az asztalra hozzá.
Előzmény: Törölt nick (1386)
Slica Creative Commons License 2005.02.02 0 0 1385

Én valamikor szombaton de. is kimegyek,mert az egyik babám nevezve van,de nem én vezetem fel,csak drukkolni megyek,kiviszem a másik baby-t is,higy szokja a "légkört",Ő elsőbálos vasárnap lesz!!

Szegény Spillo,5 db tibetiterrier akar megszépülni,kiállitásra alkalmas külsöt ölteni pénteken a keze és tehetsége által

Majd nézelődöm felétek,ha tudok, tábor a IX fajtacsoport környéke,illetve tibetkéknél

Előzmény: Geszti01 (1382)
Arisa Creative Commons License 2005.02.02 0 0 1384
Ugye dél körül még kint lesztek?
Előzmény: Geszti01 (1382)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!