Keresés

Részletes keresés

elgenubi Creative Commons License 2005.01.06 0 0 829

 

"Éljen a halhagyomány!
Kedves Felebarátaim!
A mi népünk ezer éve főzi a halat. Árpád apánk nyereg alatt hozta be, hogy megérdemelt helyére, a Kárpát-medence vizébe telepítse. Ugyanis csak itt van értelme halnak lenni. Valamikor hét tenger mosta a medencét, ma már egy se, illetve van benne egy tenger, ami nem szem. A magyar tenger az, amiben magyar halak lubickolnak.
A sok hal miatt halászléfőző ország lettünk. De sajnos a történelmünk folyamán idegen hatások érték a főzőtudományunkat, így ma mindenki másként készíti el a legmagyarabb levet. Népünk önbecsülésének visszaállítása céljából népszavazást kezdeményezünk a következő kérdéssel:
"Akarja-e Ön, hogy törvénybe iktassuk, hogy ezentúl csak ősi magyar módszerrel szabadjon országunkban halászlét főzni?"
Persze, most azt kérdezitek, hogy mi is volt ezen módszernek a lényege. Nem tudjuk. De nem is ez a lényeges, hanem az , hogy valamikor valami sátorban fogadalmat tettünk, jelképes vérünket jelképes edénybe csurgattuk, miszerint megdöntjük az idegen nemtudjukmit, és hogy ezentúl mindent az ősi módon fogunk ismét csinálni, mert az úgy jó. Hogy mi is volt a hagyományos módszer, már nem emlékszünk, e célból kutatóintézetet fogunk létrehozni. Addig is legyetek türelemmel és őrizzétek hagyományainkat!"

 

Forrás:  Kvarc és pisztoma

Előzmény: elgenubi (826)
zvajda Creative Commons License 2005.01.06 0 0 828
Az öreg cigány, nagyon kiváncsi,hogy van-e a mennyországba teniszpálya.
-Hogy megtudja, elmegy a paphoz.
-Tisztelendő atyám! Van a mennyországba teniszpálya?
- Nem tudom cigány, de találkozok a jó Istennel, megkérdezem, gyere vissza holnap.
-Másnap a cigány visszamegy a válaszért.
- Na atyám, van a mennyországba teniszpálya?
-Ide figyelj cigány, van egy jó és egy rossz hirem. Melyikkel kezdjem?
-Hát a jóval!
-Van teniszpálya!
-És a rossz hír?
-Ma már meccsed van!!
mamicska Creative Commons License 2005.01.05 0 0 827
azt a ripityomát!:-))))))
de jó!!!
Előzmény: elgenubi (826)
elgenubi Creative Commons License 2005.01.05 0 0 826

 

"Éljen a halszabadság!
Kedves Felebarátaim!
A halnak is vannak szabadságjogai, melyeket elvitatni botorság. A hallé nem más, mint szabadságlé, ebben úszik a hal, kivenni vétek, ezért legfeljebb pikkelyétől szabadítsuk meg, mielőtt a kondérba rakjuk. Természetesen nem holmi kuktafazékba, amely a mélymagyar sekélyesség és slamposság Petri-csészéje, vele csak szőrmentén tudják egyesek hortobágyiságukat kinyilatkoztatni, úgyis mint posvány, mely ellep.
Habár mi népiesek nem vagyunk, népek attól még lehetünk, így szavazzunk, kedves szabadtársaink! Ez itt a kérdés or not to be:
"Akarja-e Ön, hogy jogszabályban tiltsunk be minden olyan receptet, amely bármiféle kényszert ír elő nekünk arra vonatkozólag, hogy mit tegyünk az elfogott és táplálékul kiszemelt hallal?"
Aki nem ugocsai, nem dől be meggyepesedett eszméknek, legyen az bármilyen régi áfium, vagy a harmadik utasság népnemzeti báját maga alá hugyozójózsiság napcserzett ideológiája: Ó jaj, tudjuk, hova vezet a sátor, benne vidéki magyar írókkal!
Szóval mindenki azt csinál a hallal, amit akar. Kinek ha jól esik, feldughatja, fülébe öntheti, nekünk édes mindegy,  nagy ívben és bárkire, és bárkivel, kedves barátom. Csakazértis megmutatjuk, hogy a döglött hal is szabad, meg a lenyelt hal is az, a szálkákat kéretik a csurkapista nemzetiszocreál malaclopójába bédobni!"

 

Forrás: Kvarc és pisztoma

Előzmény: elgenubi (818)
Oxana Creative Commons License 2005.01.05 0 0 825

 

- Uram, egy különleges papagájt vennék!
- Látja, itt ez a zöld beszél németül, angolul, kívülről ismeri a telefonkönyvet. 100 dollár. A kék ismeri az összes játékautomata kódját. 150 dollár. A sárga 200 dollár. Rokonságban van az Interpol főnökének papagájával.
- Fantasztikus! És az a kopasz a sarokban mit tud?
- Azt én sem tudom, de 500 dollárnál nem adom alább, mert a többiek főnöknek szólítják.

mamicska Creative Commons License 2005.01.05 0 0 824
Editke!!

a rummal!!!:-))
Előzmény: szedit99 (823)
szedit99 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 823

 

amicska! Jancsival, vagy a 80 fokos rummal? Javaslatom: elQbb a rum, aztán Jancsi!

Előzmény: mamicska (798)
Oxana Creative Commons License 2005.01.05 0 0 822
oszibá Creative Commons License 2005.01.04 0 0 821

MeKvAn A mEkOlDáS:

 

- Mivel lepte meg Jimmy a vendégeket?

 

- Egy ravasz húzással.

 

-- Mirõl lehet felismerni a kezdõ tûzoltót?

 

- Elég könnyen!

 

oszibá Creative Commons License 2005.01.04 0 0 820
Na ez egy picit össszeugrott
Előzmény: oszibá (819)
oszibá Creative Commons License 2005.01.04 0 0 819

- Mi a baleseti sebész költõi neve?- Emberöltõ! - Hogyan veszíti el a királylány a szüzességét?- Apródonként. - Mi történik, ha két szõke nõ egymás felé roh an?- Eltörik a tükör. - Hogy hívják Stallone dublõrjét?- Pótszilveszter. - Mivel lepte meg Jimmy a vendégeket?- Egy ravasz húzással. - Mirõl lehet felismerni a kezdõ tûzoltót?- Elég könnyen! - Mit csinál két iraki a mérleghintán?- Bosszantják az orvlövészeket. - Hogy üdvõzlik az etiópok az új társukat?- Mi szél hozott? - Honnan lehet felismerni a falusi olaszt?- Töri a nápolyit. - Miért csukták le a narkós papot?- Szertartásért. - Egybetûs rokon, mi az?- Nagy-i. - Hogy hívják a szénsavas uborkát?- Traubi. - Hogy hívják Pinokkio csaját???- Fabula... - Miért olyan puffadt Monika Lewinsky arca?- Mert visszatartja a bizonyítékot. - Miért van a szõke nõ monitorján cipõnyom?- Mert megprobált belépni az internetre. - Mit mondott Hófehérke miután lefeküdt az összes törpével?- Na ez a hét is hamar elment - Hogy becézi a fiát a zsidó?- David csillagom..... - Kicsi zöld és bútordarab. Mi az?- Takonypóc!!! - Mirõl híresek a mogyoródi utcalányok?- Kilenc másodperc alatt 4 gumit cserélnek. - Mit söpörnek a hangárban?- Airport. - Mi lesz a sündisznóból, ha beveszi a Viagrát?- Buzogány... - Hogy fog kinézni Tarzan, ha nekimegy a fának?- Torzan. - Mi lesz Hófehérkébõl, ha hozzányúl a csupasz villanyvezetékhez?- Hamupipõke. - Mi lesz a kenyérbõl, ha a medve ráül?- Bundáskenyér. - Mi az orvos kedvenc étele?- Sebe-sült. - Mi az egerek filozófiája?- Cinizmus. - Mi az ellenállás mértékegysége?- Partizán/négyzetméter. - Ki terelgeti a babokat?- A babgulyás. - Mi az? Feldobod csavar, leesik tank?- Orosz népmese. - Mondj egy átlátszó fémet!- Drótkerítés! - Miért emelgeti nyuszika a WC-t??- Mert budibildingezik! - Mi van a fecske fején?- Fecskendõ  

Előzmény: elgenubi (818)
elgenubi Creative Commons License 2005.01.04 0 0 818

"Éljen a főtt tészta!
Kedves Felebarátaim!
Meddig tűrjük még, hogy egy iszapból kiemelkedett, az ősi dunai halászathoz semmit sem értő törpe minoritás gúnyt űzzön a bajai halászlé - úgyis mint szentelt víz - mindenhatóságából, mellyel identitásunkat mintegy megkoronázzuk? Nekünk nem szükséges selejt halakkal pepecselnünk ahhoz, hogy felséges hallét együnk, mi egyszerű ősi módszerekkel és alapanyagokkal dolgozunk. Nekünk nem kell az idegen gyökerű passzírozás! A kérdésünk tehát a következő:
"Akarja-e Ön, hogy a jogszabályban tiltsuk be az alaplével készülő halászlét, illetve hogy azokat, akik főtt tészta nélkül fogyasztják el a hallevest, nyilvánítsuk idegenpikkelyű, hazaáruló bitangoknak?"
Mivel e kérdés fontos halászléfőző nemzetünk fennmaradása érdekében, ezért népszavazást kezdeményezünk az ügyben. Aki rendes magyar ember, annak kötelessége elítélni a sok féle halból készült kozmopolita alaplét, ami népünktől idegen kotyvalék, a halászlé legalja. Legjobb lenne a kanálisba ereszteni, megszabadítva népünket a szennytől. Mi magyarok vagyunk, tehát egyféle halból, egyféle hagymából és hungaricum paprikából főzünk, valamint napérlelte magyar búzamezőkről származó lisztből készült tésztát eszünk hozzá.
Éljen és virágozzék a magyar búza, a magyar hagyma és a magyar harcsabajusz!"

 

Forrás: Kvarc és pisztoma

Oxana Creative Commons License 2005.01.04 0 0 817

Új kiskakas kerül a baromfiudvarba.
Első nap minden tyúkot meg***. Másnap az összes egyéb állatot ami még ott található (pulykát, libát, kacsát, stb.).
Este odamegy hozzá a régi nagykakas és aszongya:
- Te kiskokas nem fogod ezt bírni. Tönkreteszed magad.
Harmadnap amikor a nagykakas kijön a tyúkólból, látja, hogy a kiskakas a szemétdombon fekszik és egy keselyű köröz felette.
Odamegy a nagykakas:
- Látod, mondtam én, hogy nem fogod bírni!
- (Felnéz) Pszt! Menny má' innen, mer még elriasztod!

zvajda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 816
Bemegy egy részeg ember a kocsmába és azt mondja a csaposnak:
-Én vagyok az atyaúristen, adj egy felest!
A csapos elzavarja a részeget:
-Eredj innen részeg vagy nem kapsz semmit.
A részeg csak erősködik:
-Én vagyok az atyaúristen, adj egy felest!
Így megy egy darabig, míg a csapos megunja és azt mondja:
-Jó, ha megmondod miért vagy Te az atyaúristen, kapsz egy felest!
A részeg kigombolja a sliccét, és előveszi a répát. A csapos összecsapja a kezét és felkiált:
-Atyaúristen!
mamicska Creative Commons License 2005.01.04 0 0 815
pussz,Fürtö(c)ske!

ezért is éredemes volt ide bekukkolnom,itt olyan jókat röhögök:-))
Előzmény: Fürtöske (813)
mamicska Creative Commons License 2005.01.04 0 0 814
Tibbe,de jók ezek:-))))

A memóriám már nem a régi....:-)))
Előzmény: Tibbe (811)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.04 0 0 813

*napot!, és egy boldogabb új évet mindenkinek!

 

Egy szöszi naplója...


Szeptember 1.

Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdezgetem már reggel óta az emberektől, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mond! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színű kör nemrég ment le, és felment az ezüst színű. (Beesteledett - a szerk.) Bár hétfő van, jól telt a napom. Egész reggel egy jó viccen röhögtem, aminek végre leesett a poénja. A Béla mesélte pénteken. Kicsit fáradt voltam, mert tegnap videót néztünk. Már eleve későn kezdtünk bele, mert tök sokáig tartott összeszedni 19 embert, meg alig fértünk el a lakásban. De muszáj volt ez, mert a filmre rá volt írva, hogy 18 alatt nem ajánlott.

Szeptember 4.

Ma vezetni tanultam. Amikor beültem az autóba, nagyon felháborodtam, mert ott 3 pedál volt, nekem meg 2 lábam van. Ma kiderült, hogy terhes vagyok. Ikreket várok. Ezt onnan tudom, hogy két terhességi tesztet vettem és mind a kettő pozitív lett. Nem is volt olyan gáz a terhességi teszt, azt hittem, hogy nehezek lesznek a kérdések.

Szeptember 11.

Ma a férjem otthon hagyta a mobilját. Felhívtam őt, de csak a hangposta jelentkezett. Hagytam neki üzenetet, hogy jöjjön haza a mobilért. A mai nap csupa bosszúság ért. Egyrészt 3 órát álltam a mozgólépcsőn, mert áramszünet volt a plázában. Aztán amikor a főnök hivatott, nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra, hogy "HÚZNI". Én mondtam is, hogy "húúú", de az ajtó nem nyílt ki.

Szeptember 16.

Borzasztó! A barátnőmet, aki szintén világos hajszínű, megcsalta a pasija. Szegény, amikor le akarta lőni a fickót, annyira elérzékenyült, hogy a fegyvert saját magára fogta. A fazon mondta neki,hogy ne lőjön, mire azt válaszolta: nyugi, te leszel a következő. De aztán mégse halt meg, inkább beiratkozott egy reinkarnációs tanfolyamra. - Egy vagyonba került, de hát egyszer élünk! - mondta.

Szeptember 25.

Ma kaptam ajándékba két vasgolyót, de az egyik elveszett,a másikat meg elrontottam. Sajnos a kifestőimet már mind kiszíneztem, ezért a férjem adott egy lapot, aminek mind a két oldalára rá volt írva: "Fordíts!" Ezzel elment a délután.

Szeptember 30.

Ma akartam venni egy miniszoknyát, de az eladó közölte, hogy
az egy öv. Megkérdezte az egyik ismerősöm, hogy: - Mennyi az évi fizetése? - Sajnos,nem ismerek semmiféle Évit. Ma egyébként akartam névjegykártyát csináltatni. A pasas a boltban mutatott egy csomó mintát, de nem jó, mert nekem olyan kéne, amin az én nevem van.

Október 1.

Már egy hónapja írom a naplómat. Gyötör a kíváncsiság, hogy vajon érdekli-e az embereket egy szöszi naplója? Amíg ez kiderül, addig elkezdem kiszínezni a vadiúj kifestőmet.

Mindenkit puszikál: Szöszi

oszibá Creative Commons License 2005.01.04 0 0 812
Előzmény: Tibbe (811)
Tibbe Creative Commons License 2005.01.03 0 0 811
- Megöregedtél, ha a szombat esti láz helyett már csak szombat esti
hőhullámok jönnek.

- A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.

- Még csak 23 vagyok. Plusz áfa.

- Dudálj nyugodtan, éppen tárat cserélek...

- Hogy titokzatoskodó lennék? Talán igen, talán nem.

- Egy szép napon az én hajóm is befut! Amilyen szerencsés vagyok épp a
reptéren leszek!

- Andersen meghalt Nincs mese.

- Mikor hagyják már abba a költői kérdéseket?

- Ritka, mint a fehér Zorro.

- Az öregkor legbiztosabb jele az, ha a gyertyák többe kerülnek, mint a
születésnapi torta.

- A véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és az
övével jössz ki.

- Egyenként a lavina hópelyhei is ártatlanok...

- Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés.

- A WORD elszáll, az írás megmarad.

- Mindig elfelejtem névelőt.

- Azt nevezzük pajtásnak, akinek pajtája van?

- Nem vagyok hajlandó szellemi párbajra egy fegyvertelen emberrel!

- Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak
vannak barátai.

- Hogy van ez? Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar
meghalni!?

- Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: "béna vadász".

- A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is
aludtál.

- Olvastam a minap egy könyvet a levitációról. Alig tudtam letenni.

- Imádom az iratmegsemmisítőmet. Azt az érzést kelti bennem, hogy még a
szemetem is fontos dolog.

- A sláger az a zene, ami a füleden megy be és a könyöködön jön ki.

- Ki korán kel, ne nézd a fogát.

- Egy emberből kettő skizofrén.

- A nők két problémával küzdenek: nincs mit felvenniük és nincs elegendő
helyük, ahol ezt a semmit tárolhatják.

- A tévé sosem helyettesítheti a jó öreg kulcslyukat.

- A kivégzéseken a méreg-injekciót miért steril tűvel adják be?

- Az agysejtek folyamatosan elhalnak. Bezzeg a zsírsejtek...

- Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát.
Oxana Creative Commons License 2005.01.03 0 0 810
Tavaly még nagyképű voltam, most már tökéletes vagyok!!-))))
Előzmény: L4U58U8 (809)
L4U58U8 Creative Commons License 2005.01.03 0 0 809

"- Miért is teremtette Isten először a férfit?
- ?
- Mert minden tökéletes mű előtt kell 1 piszkozat is."

 

Minden tökéletes műről megpróbálnak gyenge másolatot csinálni!

Előzmény: Oxana (803)
lemi Creative Commons License 2005.01.03 0 0 808
Az öreg matróz elmegy az urulógushoz, letolja a gatyáját s az orvos látja, hogy a szerszámára rá van tetoválva: RÓZA.

-Ez volt a kedvese?

-Nem kérem, valamikor az volt ráírva, hogy "Vitéz nagybányai Horthy Miklós legderekabb matróza".

oszibá Creative Commons License 2005.01.02 0 0 807
duda is jÓ?
Előzmény: zvajda (806)
zvajda Creative Commons License 2005.01.02 0 0 806
Kérem a hosszú sípszó előtt haggyon üzenetet.:)))))))
Előzmény: oszibá (804)
oszibá Creative Commons License 2005.01.02 0 0 805
oszibá Creative Commons License 2005.01.02 0 0 804

Na itt a betörő gondban lehet?

Olyan bambán nézhet, mint gyujtogató a vizes szalmára.

Előzmény: Oxana (790)
Oxana Creative Commons License 2005.01.02 0 0 803

- Miért is teremtette Isten először a férfit?
- ?
- Mert minden tökéletes mű előtt kell 1 piszkozat is.
mamicska Creative Commons License 2005.01.02 0 0 802
jaaaj,ez fááááj!!
Előzmény: elgenubi (800)
lemi Creative Commons License 2005.01.02 0 0 801
Két rendőr találkozik az utcán:
- Józsi, csokis a szád, töröld le!
- Le van szarva!
- Ja, azt hittem, csokis.

 

Hat székely ül egy asztalnál. Előttük egy üveg butykos. A legöregebb a szájához veszi, nagyot húz belőle, majd tovább adja. Végigmegy a butykos, az utolsó visszateszi az asztalra. Majd az első megszólal:
- Petróleum.
Mire az utolsó:
- Az.

elgenubi Creative Commons License 2005.01.02 0 0 800

 

Egy másik bajai vicc (?) :

 

- Mi a különbség egy veréb között?

 

- ???

 

- Van két szárnya, és két lába, de főleg a bal ...

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!