Itt vagyok én is, és döbbenten olvastam:
"Kinomban vettem egy birkenstock szerűséget, amin csak egy csatt volt, ezért kicsit 1 exercise-ra emlékeztetett, de aztán később annyira rondának találtam, hogy kidobtam."...ezt nem kellett volna...talán mégsem volt olyan ronda. Meg kellett volna kérdezned más véleményét is....
Ami engem illet, én gyakran járkálok exercise-ban, még a dolgozóban is hordom időnként.
A legnagyobb bajom, hogy sajnos a kopóréteg nagyon hamar tönkrement. Megcsinálták ugyan, de hogy??!!!!....azóta nem kopog olyan szépen, nehezebb is, és kicsit fáj emiatt a szívem.
Biandora, nem vettem kéket, a fentiek miatt.
A barna Batz-klumpát megnézem a Váci-úti üzletben. Majd tudósítok:-))))
hello mindenkinek
itt a szezon, ne csináljátok már! megnéztem az auchanban az akciós drbatz-okat-elég gáz. A drapp még kinéz valahogy, de a fehér meg kék is kifejezetten ronda és vacaknak is látszik, egyáltalán nem hasonlit a cipőboltokban kapható Batz okra. Apropó, abból a sötétbarna Batz féléből látott valaki nagyot is? Kinomban vettem egy birkenstock szerűséget, amin csak egy csatt volt, ezért kicsit 1 exercise-ra emlékeztetett, de aztán később annyira rondának találtam, hogy kidobtam. a krokodilban felpróbáltam egy számmal kisebb schweden clog ot, abban a hiszemben, hogy a múltkor túl nagyot vettem. Az meg nyilvánvalóan kicsi volt. Szerintem az egy elég elcseszett széria, de nem adom fel, hogy minőségi árút találjak.
Bővítetted a klumpa-állományodat? Vettél a krokodilosból? vagy csak megnézted?
Nagyon kíváncsi vagyok:-)
Berkemannosból ugyan nem a peggyt próbáltam, de az is szép volt. egyáltalán nem "nagymamás". csak drága.
A Deichmannban viszont láttam halványkék színű exercise-t. Fontolgatom a vásárlást.
tapasztalatból mondom, hogy ebből a krokodilosból elég egy számmal kisebb
a berkemannt sehol nem láttam, de a szép honlap ellenére a klumpákat leszámitva elég ortopéd a kollekció, főleg az utcaiak nagymamásak. nekem berkemannból a Peggy tetszik még
ilyen a peggy:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Hiába nyár, hiába papucsmánia, klumpaügyben nincs sok jó hírem. Nagyon szeretnék egy barna klumpát magamnak, még ezen a nyáron, de hiába minden igyekezetem, nincs sehol a méretemben.
Klumpapa, láttam viszont a Berkemann féle papucsokat, amiket említettél előző hozzászólásodban. Tényleg nagyon szépek, volt egy fehér, nagyon tetszett. Már-már vásárolni akartam, de szerencsére időben megkérdeztem az árát - 13 ezer fölött - ez aztán lehűtött.
Inkább irány a deichmann, ott 3-at kapok ennyi pénzért, és nem rossz minőségben.
Szia cloggersl és a többiek!
Zárt klumpát, vagy klumpacipőt, tekintve, hogy magyar neve nem is nagyon van, elsősorban Hollandiában vehetsz!
Én az első párat '89 körül vettem, egy illatszerboltban kallódott már egy ideje, (szerintem a vásárlók azt hitték, hogy kiállítási tárgy) aztán én lecsaptam rá. Ilyesmit magyar üzletben azóta sem láttam. (a modell a kb 52 vagy 54. levélben látható két lila ruhás flamand szépség lábacskáin - persze farmerrel kicsit fiúsabb benyomást kelt).
A másikat egy holland kisváros cipődiszkontjában találtam. A cipőboltok ott is a divatcuccokból élnek, ott sem lehet egyébként klumpát kapni.
Amit mindenkinek ajánlok: fel kell keresni egy holland fapapucskészítőt (népi iparművészt - klompenmaker-t), ott van mindenféle, és direkt a túristákra szakosodtak. A totálfa mellett van minden színben, méretben fazonban - lélegzetelállító zarándokhelyek ezek a facipőkészítő műhelynek álcázott klumpa szakboltok!
Ott aztán be lehet vásárolni!
Üdv:
klumpapa
Kedves klumpában klaffogó, fapapucsban csattogó ismeretlen ismerősök!
Örülök, hogy Rátok találtam, már aggódtam, hogy csak nekem van ilyen lökött mániám, mint a klumpagyűjtés!
Magamról néhány szót:
Pesten lakok a családommal (asszony, gyerek), 30x éves vagyok.
Klumpáim száma: 7 pár (ebből 2 pár klumpacipő -back closed clog).
Engedjétek meg, hogy a dolgok közepébe vágva a lényegre térjek:
web ajánlatom:
www.berkemann.hu
Itt aztán van minden, (kivéve a back closed)
A Berkemann nagy és kisker: 1096 Bp. Haller u. 2.
Gerontex Gyógyászati Segédeszköz Keresk. Kft. tel: 476 1010 Üzlet u.ott tel:476 10 04.
Még nem volt időm elmenni, de egy szórólap ezt a helyet jelöli meg budapesti központnak. Próbáljátok meg!
A mai Auchan reklámújság Dr. Batz klumpákat hírdet 36-46, többféle színben, sima és lyukacsost egyaránt. Akció!2490 Ft/pár jún 19-ig.
Gondolom sokakat érdekel!
(éppen ma délután láttam bevásárlás közben egy nőn teljesen újszerű állapotban egy szép fehér példányt!) - Ez a mai 2 élmény adta meg a kezdőlökést a fórumhoz való csatlakozáshoz!
Apropó!
valamdelyik korábbi leveletekben említitek a Humanicban kapható klumpákat. - Amelyikben én voltam, ott egy darab klumpa sem volt!
Egyébként a korábban a Humanicban forgalmazott klumpák szerintem svédek, legalább is azok a feketék amiket én vettem. Persze a fehér lyukacsos fazonok vöröskeresztel a sarokcimkén már valóban nem svédek.
Mivel elég késő van, most legyen elég ennyi!
Ebben a hőségben mindenkinek jó fatalpon járást kívánok!
Üdv:klumpapa
Mostanában sajnos csak ilyen ritkásan tudok jönni.
Kedves Kicsiszonja!
Leginkább akkor hordok klumpát amikor egyedül vagyok. A páromnak nem tetszik férfilábon, bár mostanában azt mondta, hogy elviselné. Utcán és munkahelyen nem szoktam hordani.
Sajnos tényleg elég lepusztultan tudnak kinézni néha az emberek, hiába van rajtuk klumpa. :-)
Szerintem főleg azért, mert 96-körül egyre nagyobb divat volt, elárasztotta a piacokat és egyre olcsóbb lett. Akiknek pénze volt azok a legújabb divat után mentek (vastagtalp, mostanában hegyesorr, stb.) 1500-3000 Ft-ért már inkább a "csóróbbak" vették és mivel nagyon időtállóak a fatalpú vastag bőrös szandálok, papucsok, 6-7 év elteltével még mindíg látni egyet-egyet.
Szerintem, ha akár a régi modelleket kitennék a plázákban 10-15 ezerért tuti elterjednének újra.
Nagyon sok fiatal lány csak az ár után, meg a divat után megy.
Vastag zoknival tényleg elég "gáz". Én mezitláb szoktam hordani. Imádom a fa és a bőr érintését.
Lehetnek kérdéseim?
Hol viselsz klumpát? Otthon, munkahelyen, utcán?Mit szól hozzá a környezeted, párod. Ő is szereti?
...és a szomszédok???:-)
Tegnap láttam egy pasit klumpában, fehér Scholl, lelógott róla a lába. Zokni is volt rajta, műszálas, fehér, vastag téli, (de minek?) tele szürke bolyhokkal. Illuzióromboló volt.:-(
Ugye Ti így nem?:-)
Köszi a gyors választ!
Ma délután merült fel bennem ez a kérdés, ugyanis exercise-ban akartam elindulni, de mivel nagyon viharszagot éreztem nem mertem mégsem. Nem szeretném, ha idő előtt tönkremenne a féltett papucskám:-)
Természetesen nem tárolom vízben:-)de kíváncsi voltam van e tapasztalata valakinek a "vízállóságáról".
Nos, kedves Kicsiszonja a fapapucs, mint minden más rendes fa elkorhad, ha megázik. Főképpen, mivel általában kezeletlen fából vannak és nincsenek lelakkozva. A pácolt fatalpúak ilyen szempontból valószínűleg jobban bírják a gyűrődést. Azért szerintem nem kell aggódj egy-két eső még nem teszi tönkre, de ne egy vödör vízben tárold mikor nem használod! :-))
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Ezek a fotók szépek. de amit előzőleg beraktál, pontosabban ez pl.
http://kep.tar.hu/biandora/images/pic1753699.jpg
egyáltalán nem tetszett. Ráadásul fekete harisnya!!!
Én tegnap is fapapucsban:-))))asszem ma is.
1kis exercise parádé az új ex tulajdonos tiszteletére. de ki az a Sarah Jessica Parker?
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]