Keresés

Részletes keresés

haha1212 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 306
KIss G Eszter:

Sopronban nem zartak be semmilyen korhazat te egy kisse felre vagy informalva.Sajna nincs szerencsed mert jartam mar abban a korhazban, esetleg egyszer meg kellene nezned ezt a korhazat, mert ha ide hoznanak teged betegkent, halat adnal az "ISTENNEK", hogy a szocik tevednek az egeszsegugyet illetően!!!ja es nem csak a korhaz fala van szepen lefetve, az alkalmazottak is legalabb olyan szinvonaluak.

Előzmény: Kiss G. Eszter (292)
PGuszti Creative Commons License 2002.02.11 0 0 305
Bizony, Göncz tata akár naponta rendezhet lakomákat a Gundelben közpénzekből, nyolc éven keresztül. Erre egyetlen újság sem fogja felhívni a figyelmet. Ezt komolyan gondolod?

Előzmény: Droopy (296)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.02.11 0 0 304
Jaj hat az nem szamit, hisz az Pguszti topiknyitoja
, oda meg tok veletlenul nem jar Polka, mint mondotta volt.

Mellesleg a epp a lenyeget, a jobboldal altal itt tkozott demagogiat hagytad ki Pgusztitol :

"Ebből a négy millió forintból hány hajléktalant lehet jóllakatni?"

Stilszeruen szolva amit foztek maguknak egyek is meg!
Ja, hogy nem tetszik nekik...

Előzmény: lanyisanyi (291)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 303
Államközi meghívásokat /Mega békétleneket/ az adózók fizetik a jó somszédi kapcsolatokért, mint irány New Zeealand!
De!
Más a meghívás és másabb a rá akararolás!
wizes.
Előzmény: lanyisanyi (291)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 302
Ha a csatornában élsz, akkor jó a megszólítás. ha nem akkor megengedőbb az Árpi bá'
Előzmény: asszír (298)
Droopy Creative Commons License 2002.02.11 0 0 301
Hat, ha feletek ez a nalad magasabb szintu egyen kotelezo megszolitasa akkor csakis te igy szolithatod, de akkor hogy szolitod viktort? bacinak?

Droopy

Előzmény: asszír (298)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 300
Mellesleg pártállástól függetlenül meg is érdemli és egy minoritás próbálja csak kikezdeni.
Előzmény: Droopy (296)
asszír Creative Commons License 2002.02.11 0 0 298
De ugye csak nektek kötelező elnök úrnak szólítani. Mi maradhatunk a patkánynál?
Előzmény: Droopy (296)
Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 297
Vajk!

Azt hiszem, elég messze lakunk egymástól, ne fárszd magad. Kispesten átjárni szoktam, azt is csak néha. Tény hogy jobban ismerem mint mondjuk Pesthidegkútot.

Egyébként pill. olyan messze vagyunk egymástól, hogy ha dollárban megkapnád minden kilométerét a távnak, akkor egy ideig nem kellene dolgoznod.

A legnagyobb baj, hogy talán Te is elhiszed, hogy ez az utazás piszkos pénzkidobás meg egyebek, meg lélegeztetőfép meg inkubátor.

Én nem izgulok a választások miatt. A tippemet is szívesen leírom neked is: 4,98 százalék szdsz szavazat 6szori átszámolás és kétszeri elutasított (amerikai mintára csinált) bírósági kereset után.

Polka

Előzmény: Vajk (242)
Droopy Creative Commons License 2002.02.11 0 0 296
Csokoltatlak, lehet visszamenni a PGuszti topicba, ott lehet kopkodni Goncz Arpad Elnok urat, aki a hatalyos torvenyek (hozta a fidesz mpp) meg 8 evig jogosult a meghatarozott juttatasok igenybevetelere, elete vegeig pedig az elnok ur megszolitasra

Droopy

Előzmény: lanyisanyi (291)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 295
Kedves Bummm!
Valszin 1formák vagyunk nem azonos tornácon!
Nyesegetni szoktam, vagy kissebbségemet kiemelni.
" .. a klasszikus érveken alapuló építő jellegű vitákat részesítem előnyben."
Igen.
wizes.

Előzmény: bummm (284)
asszír Creative Commons License 2002.02.11 0 0 294
Piroska Piroska! Tudod a lelkész csemeték ha a papa mama komolyan gondolta nem szoktak ezzel előhozakodni, főleg nem egy Szadeszra leadott szavazattal. Nagyon kilógtok ti családostól a nyájból. Nem kérne az egyház ilyen reformátusokból.Nem szektás vagy esetleg amway ügynök?
Előzmény: Törölt nick (288)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 293
Krenz hat és félévet kapott, nem ötöt. Kösz, hogy megerősítetted amit írtam, Igen elítélték azokat akik a határon tűzparancsot adtak. Ő mint a POL.Biz. állambiztonsági kérdésekkel foglalkozó korifeusa kapott büntetést.
Amit én írtam az dr. Gregor Gysi a NDK Szocialista Egységpárt volt főtitkára, ma a PDS egyik vezetője, lehet hogy Berlin polgármestere lesz hamarosan. Csókoltatlak.
Előzmény: Törölt nick (279)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.02.11 0 0 292
Nem megy ez neked Polka, nem volt eleg a torkos borzbol egy mar egyszer a mai nap. No akkor itt a kovetkezo:

"Te elfelejtetted hogy abban az időben (HornKuncze) a túl sok kórház volt a divatos szlogen és zárták be őket a vidéki emberek nagy-nagy örömére? Azt hiszed ezt elfelejtették azok, akik most Pestre kell hogy bejárjanak mert a közelükben lévő kórházat HornKunczeBokrosKökény megsemmisítette????"

Akkor erre itt a valasz:

"Újabb három városban zártak be kórházi osztályokat szakemberek hiánya miatt, s várhatóan egyre több intézmény kényszerül hasonló intézkedésre. A tendenciáért többen elsôsorban a jelenlegi - rezidensi rendszerű - képzést okolják. A kórházszövetség szerint ugyan az új rendszer igazodik az európai uniós gyakorlathoz, a magyar egészségügy azonban még nem alkalmas erre.

Kun J. Viktória NÉPSZAVA 2002 februar 9.

Csak ebben a hónapban már a harmadik városban kellett kórházi osztályt bezárni orvoshiány miatt. Elsôként a karcagi kórház fertôzô osztályán nem tudtak már betegeket fogadni, legutóbb pedig Szombathely és Ajka kórházainak neurológiai osztályain kellett felfüggeszteni a munkát. Korábban pedig Gyöngyösön a gyermekrészlegen nem tudták megoldani a betegellátást. A jelzések szerint már Csornán és Sopronban (kis ott a polgarmester?! - KGE) is komoly gondokat okoz a szakemberhiány.

Jelenleg elsôsorban az idegorvosok hiánya bénítja a működést. Hozzájárul ehhez, hogy az országos adatok szerint a pályázható állások mintegy 30 százalékára van csupán jelentkezô.

A Magyar Kórházszövetség szerint ráadásul már egyáltalán nemcsak a hiányszakmákként kezelt munkaterületekre, azaz például a sebészetre, patológiára, aneszteziológiára nem találnak szakembereket, hanem az egészségügy szinte valamennyi szakterületére. Dr. Rácz Jenô, a szövetség elnökségi tagja szerint a városi kórházak szinte mindegyike folyamatosan legalább 6-8-10 állást hirdet, s számukra szinte reménytelen szakembereket találni.

- A jelenlegi feltételekkel, s a rezidensi rendszerben szinte megoldhatatlan feladat fiatal orvosokat vidéki intézményekbe csábítani. Amikor három évvel ezelôtt bevezettették a rezidensképzési módszert, már akkor jeleztük, hogy néhány éven belül ez súlyos orvoshiányhoz fog vezetni. A rendszer ugyanis tulajdonképpen eltereli a betegellátás alacsonyabb szintjén álló intézményektôl a pályakezdôket, jóllehet: a most rezidenssé válók voltak azok, akik egyrészt már tanulóidejükben is komoly segítséget jelentettek, késôbb többnyire ott is folytatták munkájukat - nyilatkozta dr. Rácz Jenô...."

Előzmény: Polka (285)
lanyisanyi Creative Commons License 2002.02.11 0 0 291
Hölgyek, urak és elvtársak(kiket Puncze Gábor - 2002. február 10-én mondta - és társai elkergettek!)

MTI hír:
" Nyolcvanéves az exállamfő
Göncz Árpád volt köztársasági elnököt köszöntötték 80. születésnapja alkalmából a Magyarországra akkreditált nagykövetek tegnap. A budapesti Gundel étteremben tartott fogadáson azok a diplomáciai vezetők vettek részt, akikkel Göncz Árpád hivatali ideje alatt, illetve azóta kapcsolatban állt." (MTI)

"Kérdés: vajon meddig kell még Göncz ünnepelését közpénzekből fedezni? Göncz már nem államelnök. Vagy talán saját zsebből fizette a Gundel-beli díszvacsorát? Ne adj Isten a nagykövetek ki-ki alapon fizették a cehhet? "

Ugye, milyen illetlen ez a kérdés, legalább annyira mint a miniszterelnök úr repülőútja!


Droopy Creative Commons License 2002.02.11 0 0 290
Sot akkor meg a magyar nemzet es a demokrata is balos ujsag volt,...
Vagy esetleg nem volt olyan, hogy a sajat papirjaert 32 millas gepet berel kozpenzen a miniszterelnok.

Egyebkent arra lennek kivancsi, ha 46 millaert malev gepet berel, abbol mennyi jott volna vissza az allamkasszaba afa szja munkaltatoi jarulek tb nyugdij miegymas alapon

Droopy

Előzmény: Polka (285)
Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 289
Ismét jelzem, olvassál már egy kicsit más hozzászólásából is, ne csak vörös fejedet hűtsed le egyetlen ide nem tartozó cikk kapcsán.

Régen túlvagyunk minden mostani ellenzéki minden mostani és korábbi útján, szadeszmobilján, telefonlistáján, szlovák útján és egyebeken. Bármilyen hihetetlen, ebben a tekintetben meggyőzött az ellenoldal, én már vagy 30 hozzászólással előbb leszálltam a témáról. Nem kéne neked is fölébredni?

MEGÁLLAPODTUNK abban, hogy ez nem ide esik, mert nem lehet összevetni nektek utálatos Vityka útjával. TÚLLÉPTÜNK ezen. Ennek belátásához józan ész és hideg fej kéne, nem pedig gerinc.

Szeretnék összevetni almát almával, Mostani kormányfői utat HornKunze kormányfői úttal. Szeretnék 1994-98 közti inkubátor egyenértéket fölállítani 1998-2002 közti inkubátor egyenértékkel, stb.

Polka

Előzmény: Kiss G. Eszter (286)
hajek Creative Commons License 2002.02.11 0 0 287
valoban van ezekben a hasonlitgatasokban demagogia, akar hgy-hoz, akar inkubatorhoz stb.
ez a maszek tripp ugy gyilkos ahogy van. a bostoni fojtogato.
Előzmény: Polka (275)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.02.11 0 0 286
Termeszetesen gondoltam, hogy az uriemberi gerinc az nem erosseged, es tovabbra is kotozkodsz mikor mar szenne egtel a lebogestol, ahelyett, hogy beismerned demagogiad vereseget, de ime:

Archivumban (mert tenyleg hulyen megy az MN online)

Becsületrendet kap Medgyessy Péter

"Sikere nem politikai karrier – vallja az expénzügyminiszter"

2000. szeptember 6. (12. oldal)
Csákó Attila cikke

Előzmény: Polka (275)
Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 285
Szittya!

Ugye Te is tudod, hogy én biztos lóra tettem, mert nincs, nem is volt ilyen cikk. Soha nem vonták kétségbe onnan balról nagy népi vezéreink cselekedeteinek jogosságát!

Ha megértetted volna, nem szónokolnál, mert -- mondom ismét -- nem adatokra van szükség, hanem a mostani paláverhez akárcsak kicsiben is hasonlító dologra. Hogy egyetlen egy -- akár aprócska -- hírben is valaki akkor meg mert volna szólalni, hogy netán ennek vagy annak a pénznek jobb helye lett volna máshol.

De ilyenc sak most van. Már elfelejtetted hogy ugyan ez ment a tüzijáték után is??? A milleniumi ünnepségek kapcsán is? A zászlóátadások kapcsán is? Minden kapcsán, ami pénz nem a szadeszhez meg a szocikhoz és klientúrájukhoz vándorolt, hanem az ország felemelkedéséhez, vagy csak egy kis jó népi hangulatra???

Te elfelejtetted hogy abban az időben (HornKuncze) a túl sok kórház volt a divatos szlogen és zárták be őket a vidéki emberek nagy-nagy örömére? Azt hiszed ezt elfelejtették azok, akik most Pestre kell hogy bejárjanak mert a közelükben lévő kórházat HornKunczeBokrosKökény megsemmisítette????

Polka

Előzmény: Szittya (271)
bummm Creative Commons License 2002.02.11 0 0 284
Kedves Wizes én a klasszikus érveken alapuló építő jellegű vitákat részesítem előnyben.Ez néha elég nehéz,főleg akor amikor valaki a másik vitatkozó fél lefikázásával próbálja nagyságát villogtatni,de nem vagyunk egyformák és ezt tudomásúl veszem.
Előzmény: wizes (258)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 283
Pardon.
völgyekbelieket, (277)
w.
Előzmény: wizes (277)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 282
Ha pedig nem ismered a vallást akkor ne idézz belöle.
Bár, egy szdsz szimpinek milyen hite lehet. Hit Gyülekezete.
"Add a casht és fuss/kuss." Németh Sándor után szabadon.
Előzmény: Törölt nick (278)
touareg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 281
Torres, újra ld. 261. hozzászólásomat.
Előzmény: Törölt nick (273)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.02.11 0 0 280
OFF
Jahogy Opera, akkor sorry (a 4.5höz ha jól emléxem van magyarítás, ami megoldja az ékezetproblémát)
Előzmény: wizes (266)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.11 0 0 279
Egon Kerenzet bekurták a börtönbe. Jobban ismerem mint gondolnád. Krenz öt évet kapott.
És tudod ki volt Krenz, öcsi?
MSZEP vezetöje.
Előzmény: touareg (270)
wizes Creative Commons License 2002.02.11 0 0 277
+szilicium völgyeket, kik megengedik betenni a farkokat!
w.
Off.
Vityka mikor adózik?
Uff.
Előzmény: Victorinox (274)
asszír Creative Commons License 2002.02.11 0 0 276
Soha ilyen normális véleményt nem olvastam még itt.A népszabi sokakat megbolondított, de aki otthonról komoly útravalót kapott azt már nem lehet megvezetni.
Előzmény: Törölt nick (273)
Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 275
Kedves Eszter!

Az MNO-nál valamiért nem működnek a linkek (ezt már többször tapasztaltam, azóta se javítottak). Még úgyse tudtam elolvasni, hogy begépeltem a 10916&stb.stb. sort. Akkor is csak az MNO aktuális száma jött elő.

Úgyhogy ha lehet, kérném a címet, időpontot és úgy kikeresem.

Ellenben azt hiszem lemaradtál egy brosúrával, hiszen a dolog lényege nem az hogy beszerezhetők-e utazási költségekről adatok, hanem az, mikor lett ebből vezércikk a mostanihoz hasonló módon a sajtóban, azaz hogy hány lélegeztetőgép és inkubátor tellett volna ki a HornKunczéék útjaiból.

Ha lentebb is olvasnád, kéttucatszor a fejemhez vágták hogy a szadeszmeggyesiéstársaikellenzékben a "saját" pénzüket költik, míg Orbánka a közét. Erre írtam, hogy akkor nosza, kérek az előző kormány idejéből a mostanihoz hasonló adatokat, illetve információt arról, hogy az akkor szociálisan érzékeny népet ugyan zaklatta-e bárki avval, mi minden másra mehetett volna el a pénz.

Tudod ez egy vicces de egyben szaros dolog. Ha holnap nekiállsz arról papolni, hogy egy darab vadászgép árából 3 kórházat lehetne kitatarozni, akkor is igazad lenne de akkor is csak olyan erkölcstelen vagy demagóg lennél mint most. Te is, pajtásaid is.

Mert ahogy mondtam, MINDIG, MINDENT EL LEHET KÖLTENI MÁSRA IS.
Pont erre van a büdzsé, és az állambácsi is, meg a vállalatok is, meg a privát emberek is ez alapján gazdálkodnak. És bizony ilyenkor az ember azt mondja, erre van pénz, de az a zsebem üres.

Ahogy a nyugdíjas néni karácsonyra lehet hogy pulykát eszik és nem gyógyszert vesz, mint lentebb írta egy olvtárs, máskor meg azt mondja, ezt a kis pénzecskét meg a temetésemre tettem félre és inkább csak 5 deka parizert vesz.

Ha képes vagy, ha képesek vagytok ezen az utazáson ilyen demagóg módon vitatkozni, valóban a béka segge alatt lévő erkölcsű ...keverők vagytok.

Polka

Előzmény: Kiss G. Eszter (263)
Victorinox Creative Commons License 2002.02.11 0 0 274
Nem értem miért vitatkoztok ilyen piti dolgokon!

Bostont vagy legalább az egyetemet kellet volna idehozatni ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!