egy francokat, Harvey Porternél a pont
(bár szerintem elég a város körül megnézni, hozzátenném, volt már egy éve is, mikor utoljára játszottam vele)
a pilóta helye változik, esetleg még annyi a könnyebbség kedvéért, hogy mindig swamp területen van
egyébként itt a legjobb guide a játékhoz, a Patusco félét keressétek, szerintem még annak is érdemes elolvasni, aki jól ismeri a játékot
Hello!
Van a játékhoz egy angol nyelvü STRATEGY GUIDE
leírásom melyben minden benne van részletesen,
a honlap melyről leszedtem már nem él, de ha valakinek kell dodjon meg egy mailel s elküldőm neki.
Valahol az "eszköztárban" állíthatod be, milyen szintre lőjön az embered - "földszintre" vagy "tetőre". Ha elolvasod a kézikönyvet, többet is megtudhatsz, de azért kérdezhetsz.:)
Nem, 1.06-os. Szerintem az experienced pont jó, néhol könnyű. A leirást azért irtam, ha valakinek kéne. A tippek részt érdemes átolvasni, miután szétkapták a bandát párszor:).
Hoppsz, fordítva kell: "megfogyva bár, de törve nem". Mindegy.:)
Milyen megoldásra gondolsz? Tudsz olyan javításról, amivel a GuruCD-s verzió 1.05-ös lesz?
Óriási ez a game, nemtom hogy maradt ki nekem '99-ben. Egy nagyon jó link: http://www.strategyplanet.com/jaggedalliance/
Van itt egy nagyon fullos guide (Patusco's, 98 oldal), de vigyázat, tele spoilerrel.
JA3-ról:
-JA3 is in very early development, and not officially announced yet.
-It will be revolutionary - Dramaticly different from the previous titles.
-The game is being designed with multi-player in mind.
-It will be in 3D, but no details available at the moment.
-There'll be much more RPG elements and less "war game" elements.
-More story content, and more variation in setting.
-Chris Camfield (Gumpy :) is heading the design
-New combat model, that tries to combine the good parts of turn-based and realtime combat.
-Sir-Tech has planned creating AI that is able to work in teams
A GURU-ban írták, hogy azóta jobb tömörítési eljárások lettek, így ráfért egy CD-re.
A GURU-s CD-ket én mindig óvatosan kezeltem, mert mindig gondok voltak vele az eredetivel meg nem (pölö Fallout1 és 2)
Van egy nem nagy problémám: az eredeti JA2 2 CD-s volt, ez a mostani csak egy. A legutóbbi patch(1.05r) nem ismeri fel(mármint a módosított exe), hogy a CD igazi! Azaz ez a verzió kvázi "warez" CD-nek számít.
Nem néztem még pontosan, de lehet, hogy mégis javított ez az 1 CD-s változat, de nem hiszem.
De... lehet, hogy az UB sem működik vele? Az nagy baj lenne!
Hi! Azzal kell kezdenem, hogy hatalmas JA2 fan vagyok. A legjobb stratégia amit valaha láttam. Miért nem csinálnak hasonlót? Szerintem most, hogy a guruhoz adták ingyen megint népszerű lesz ez a topic. Láttam hogy megjelent a Jagged Alliance 2 Gold. Ez mivel több, vagy jobb mint az eredeti "nem gold"? Érdemes letölteni?
Lenne egy olyan olyan kérdésem, amiről nem találtam itt semmit, bár ilyen mélységekben tenném fel, hogy:
- mindjárt az első pályán hogyan megyünk tovább? Lejöttek a népek a helikopterrel, négyen vagyunk, két enemit lelőttek azon módon, de onnantól? Minden házat átkutattunk, sehol semmi, van egy barátságtalan nő a gyerekével, azok ott lófrálnak, de aztán? A terület szélén ott a jel, hogy onnantól nincs továbbmenés, szóval itt mit kell csinálni?
Nemrég adták a Guruhoz a teljes JA2-t. Vajon mindenkinek(cca. 20000 vevő) tetszik-e? Kapható még hozzá az "Unfinished Business" kiegészítő? A verziószám 1.03-as, a Guru állításával szemben kellene hozzá patch, nem?
Most jarok az UB vegen de ugy nez ki szegyenszemre elakadtam. Eljutottam a J15-os mapre a foldalatti alagutakon keresztul, jelenleg a sublevel2-n vagyok. Ez aza palya ahol sok kis kacskaringos folyoso van kis szobakkal.Kinyirtam mindenkit, de a tovabbjutashoz nem talaltam ajtot.Azt sem irta ki hogy vege van, ugyhogy nem tudom hogy most akkor mi van. Valaki segitsen legyszi ha tud. Koszi