Különben ha jól tudom, a T1-2 jövőbeli John(aki visszaküldte Kyle-t, és Uncle Bob-ot) apja nem Kyle, hanem az a srác, akivel a T1-ben Sarah randizott volna. Tehát ott még John nem tudja, hogy Kyle-t azzal, hogy visszaküldi, saját apjává teszi. Ezt már csak az a John tudja, aki ebből a románcból megszületett, azaz a T2 fiatal John Connora.
Ez nem ellentmondás. A történelem nem változott meg, eleve így történt. Connor is azért Reese-t küldte, mert már tudta, hogy ő lesz az apja. Az első két mozifilmben nem volt semmi logikai bukta. A 3.-at nem tekintem semminek, szót sem érdemlő Vajna-fos. A sorozat mindamellett, hogy elég kellemes csalódás, viszont hemzseg a baromságoktól.
Summeren és Vörin kívül mind az volt szerintem. :D Talán csak a másik terminátor csaj nem ( a doki rendelőjében), meg aki a Vörit adta a jövőben a tengeralattjárósoknak.
nagyon sokat filüztam a dolgon és a vélenményem az, hogy a sorozat folytatódik de alapjaiban másképp. Szerintem Lena Headey kiesik. A jövőben fog folytatódni. Ez volt eleve a cél és a SCC csak bemelegítő volt ehhez. Leagalábbis andy vajna így nyilatkozott régebb. Nem véletlenül megy a nagy hallgatás és amit Brian Austeen Green mondot az is összegcseng ezzel. Lényegében egy új sorozat lesz ennek az alapjain.Ezt gondolom én. Meg reménykedem is, bár az SCC úgy ahogy volt nekem bejött.Asse bánom hogy ha a jövő háborúját még elodázzák. Egy biztos, Josh Friedman megmondta, hogy inkább nem folytatja minthogy lebutítsa a sorozatot.
Volt egy rész, amiben egy Ellison kópia termit küldtek vissza, amit George Lazlo/Cromartie semlegesített Ellsion házában Ellison szeme láttára. Akkor mondta, hogy a Skynet nem hisz önben, de én igen...
Hűha! Kösz a pontosítást. Azt hittem, a fémvázas típus, mint Arnold, és Cameroon, ők a t100-asok. Bocsi.
A kérdés csak annyi volt, hogy nem emlékeztek-e úgy, hogy egyszer még régen volt arra utaló jel, hogy Ellison ügynök nem ember. Az a baj, hogy nekem már nincs meg az első évad, így visszakeresni sem tudom, hogy egyszer mintha világított volna a szeme. Ráadásul a nagy vérengzéskor a másik terminátor is pont csak őt hagyta életben.