A rumot meghagyom a sielőket mentő bernáthegyiknek :) Én kissé szétcsúsznék tőle és még azt is elfelejteném, hogy tényleg találkoztunk :))) Hmmm... Vagy erre megy ki a játék? ;P
Na, a régi koncertek miatt téged is irigyellek... Őszintén megmondom, nem túl rég ismertem meg az első 3 albumot, de azóta úgy érzem, hogy bár láthattam volna a fiúkat mondjuk 89-90-ben... Nagyon tetszik, amit akkor csináltak!!!
Azt írod, szereted a gépzenét. Pontosabban kiket/miket?
A dalszövegekről már volt szó korábban, nekem is a zene az, ami fontos, a szövegeket pedig egy idő után megszereti az ember, mert a zenéhez tartoznak... Nem tudom, érthető-e, amit nyökögök :) De perpill a No Accoustic Music-tól vagyok behalva, akkoriban nem volt még jellemző az Escalator zenéjében a szöveg... Ismered ezt a korszakot? Nagyon ajánlom!
Hogy egészséges-e a gépimádat? Minden relatív... Jó dolognak tartom, ha valaki tud lelkesedni valamiért (persze morális keretek között), ha innét nézem, mindenképp egészséges. Sőt! :) De persze lehet máshonnan is nézni...
Chizmannak megírtam, hogy valaki írt róluk is ebben a topicban, gondolom, ezek után jött ide.
"Érdekelne, hogy TE mikor/hogyan/mennyire ismerted meg őket, mit gondoltál akkor és mit gondolsz ma, voltál-e koncerten stbstb. "
36órásban bizt láttam. megmaradt a "no acoustic music" dolog. az ing-nyakkendő. aztán emléxm a helikopterre és a vírus cikkre. emléxem a feró koncerttre is,és arra a néhány punkra,akik bejöttek 36órásba. csodáltam is őket érte,mert akkor a kopaszok elég balhés gyerekek voltak.
másra nem emléxem, de nemrég egy régi haver fölhívott, hogy a klubb,amit csinál, szervez egy koncertet. ez lesz szombaton. megígértük neki:megyünk.
verőcéről csak valami "valami bizarr bugyog" dal maradt meg,de gőzöm nincs, ki játszotta(nem drBeat :)
Szal érdekes módon kerültem az ESCALATOR lapjára! :-) Szeretem a gépzenét, és érdekelt, Magyarországon milyen csapatok vannak. Egyik ismerősöm ajánlotta a 6 CORE-t, mondván, van ipari zenéjük is. Felmentem a lapjukra, majd egy linken keresztül a GOLDMINE 9 oldalra. Itt volt egy halott link az ESCALATOR-höz. Keresőbe beírtam. Kiadott egy pár címet. Egyik cím linkjében volt az ESC címe! Így jutottam ide!
Nagyon nem ismerem őket, de az ESCALATOR és a GOLDMINE 9 szövegei nekem kicsit durvák! Egészséges ez a gépimádat? A zene nagyon bejön! :-)
Szasz! :) Köszi az infót! Látod, Chizman-t is idecsaltad ;) Szal kicsit sem volt OFF!!
Kérdeztél az I.R.A.M.-ról. Hadd idézzek Tano-735-től: "Az Escalator tagjai ekkor elkezdik gyűjteni a szimpatizánsokat, akiket megfogott az Antropologia hidegsége, a vakmerő szövegek és az ideológiában olyat fedeztek fel, amit már korábban is gondoltak, de nem tudták vagy nem merték megfogalmazni. A szimpatizánsokból tevődik össze a világ első gépi érdekvédelmi szervezete, az I.R.A.M.: Intelligens Robot és Android Mozgalom."
Egyéb kérdés? :)) Te mennyire ismered a zenekart amúgy?
Az első címen egy régi csapat honlapja van pár letölthető számmal! Úgy vettem ki, hogy ESCALATOR fanok voltak. Ja, mi az az I.R.A.M.??? A dalszövegek is erre utalnak. A zenék elmennek, nem igazán kidolgozottak! :-(
A második címen a GM9 frontemberének az új együttese(i) vannak. A 6 CORE-ban is találtam letölthető számokat, melyek érdekesek. Van 1-2 jó ipari zene köztük. Ajánlom a 20. századot, Utcákat, Suck me!-t. A 6 Core Fuckin' Crackers viszont valami hip-hop. :-(