Keresés

Részletes keresés

na no Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20341

Felkerült egy kis csemege a honlapomra: Kedvenc teljesítménytúráim :)

Bénó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20340
Elhiszem, bár azóta számomra még zavaróbb volt, hogy a Pilisvörösváron meg a Kevélyen is motorosokba akadtunk tavaly és idén is. Ami pedig a legjobban kiakasztott az a családi dzsippes kirándulás az erdőben a Mackó barlang után, bár ezt már említették előttem is. Igazából nem értem az emberek hogy lehetnek ennyire bunkók???? Hát akkor felkészülök a legrosszabbra a hétvégével kapcsolatban...
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (20339)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20339
Szerintem én írhattam tavaly a biciklisekről, nagyon zavaróak voltak.
Előzmény: Bénó (20338)
Bénó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20338
Igen, Lükepék véleményét olvastam, meg mások is meséltek róla, ki jót, ki rosszat. Igazából a kulturált tömeg sem zavar, mert abból volt a Gyermekvasúton is, de azt hallottam, hogy itt a fiatalok borosüveggel rohangálnak, és eldobálják, és hogy tavaly többen biciklivel indultak a tiltás ellenére. Azért ez a dolog a Bánya-hegyen különösen érdekes lehet!
Azért szeretném egyébként tényleg kipróbálni, mert egy lazább 50-esnek tűnik, legalábbis ami a szintet illeti. Az ellátás dolog különösebben nem zavar, mert csoki, cerbona, stb. szokott nálunk mindig lenni több tonnányi, nem bízzuk a véletlenre :-) Mindenképpen megyünk, a véleményemet meg majd utána elmondom.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (20337)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20337
Lükepék véleményét fejből elmondom neked: sok ember van és széttapossák szegény Gerecsét. Van benne valami.

A Gerecse a könnyebb ötvenesek közé tartozik, szerintem nem nehezebb a Vasas Maratonnál, ahol Pmarótról felküzdöttél Dkőre! A tömeg valóban adva van, ki hogyan bírja, korai indulással lehet segíteni a dolgon, pontok előtt nagyobb tömegeket érdemes lefutni, az ellátás gyakorlatilag nulla (a vértestolnai műútnál adnak egy szelet kenyeret), a zománcos jelvény szép. Én megyek. A füzetben részadatok nincsenek. :-( De addig lesznek még itt a topicban. Aki nagyon utálja a tömeget, annak ezúttal van rendes alternatíva, a Lemaradás 50 A/B. Az A-ban több a szint, a B-hez nem kell hajnalban kelni. :-)

Larzen!
Neked voltak részletes Gerecse 50 adataid, elérhetők valahol vagy turkálni kell?

Előzmény: Bénó (20336)
Bénó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20336
Mi szombatra a Gerecsét tervezzük, bár nekem vannak fenntartásaim a túrával kapcsolatban. Igazából nekem eddig a leghosszabb túrám a Vasas maraton volt, és nem tudom, hogy végig tudom-e csinálni az 50km-t. A másik, hogy azt hallottam iszonyatos tömegek szoktak rajta lenni, amit nagyon nem szeretek, abból elég hétközben. Mindegy kipróbáljuk, aztán majd meglátjuk megyünk-e még... Mi a véleményetek a Gerecse túráról?
Tibet Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20335
Trilla helyett Trila
emgergo Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20334
OFF:
Nem tudom, olvasta-e valaki John Hillaby "Gyalogszerrel Nagy-Britanniában" c. könyvét. A szerző D-É-i irányban végiggyalogolt Land's End-től John O'Groats-ig (napi 40 km-t tett meg eközben...)
Az előszóban érdeklődik tőle (még útja első felében) egy öregember, hogy honnan jött:
"Cornwallból? - kérdezte - Csak nem akarja azt mondani, hogy onnan idágig gyalogolt?
Bólintottam. Szomorúan ingatva fejét, megjegyezte:
- No, akkor mást nem mondhatok: igen nagy kár, hogy nem tölti valami hasznosabbal az idejét."
Nem rossz: :-)))
ON
akibacsi Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20333
Tavaly azért nem a szokásos helyen volt a cél (Zrínyi ált. isk.), merthogy ott szavazókör működött a parlamenti választások miatt. Remélem, hogy idén ismét ott lesz, de egy telefont azért megér a rendezők felé biztos ami biztos.
Előzmény: pulp (20329)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20331
Tavaly nem a szokott helyen volt, mert valami rendezvény miatt nem lehetett odatenni.
Előzmény: pulp (20329)
pulp Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20329
Kérdésem lenne. A Lemaradás célja biztos, hogy a Rákoskerti Zrínyi iskola a Kucorgó tér mellett? Mert mintha tavaly máshol lett volna. 50B-re készülök és előtte szeretném a járgányt a célnál letenni.
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20327
Akkor te már ismersz. :-) Az adatok pontosak, viszont az arcmemóriám a bányászbéka feneke alatt van...
Előzmény: Bénó (20326)
Bénó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20326
Szerintem már "nagyjából" ismerjük egymást, legalábbis emlékeim nem csalnak te fényképeztél idén a Pilisvörösvár túrán a Vörös-hegyen. Ha jól tudom tavaly az Egri várnál voltál pontőr?!? Segítek egy kicsit, Kukuccsal szoktam a túrákon felbukkanni, de ha így sem emlékszel, akkor biztosan összefutunk még, mert szoktunk járni túrázgatni.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (20325)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20325
:-)
Szia! Reméelm, hamarosan élőben is megismerkedünk!
Előzmény: Bénó (20323)
Bénó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20323
Sziasztok! Valószínűleg nem tudjátok ki vagyok, mert többnyire csak olvasgatni szoktam, de már több topicost személyesen ismerek a túrák révén.
Szóval csak annyi, hogy csatlakoznék SK-hoz, szerintem is így jó ez a fórum, ahogy van, tetszik, hogy a túrákon összefutva vagy itt is mindenki segítőkész és barátságos. Azt én is észrevettem, hogy túrák után minha megcsappantak volna a beszámolók, és a hozzászólók száma is lecsökkent. Lehet, hogy ez sarkallt végre arra, hogy írjak, na meg a Pilisvörösváron jövőre kilátásba helyezett palacsinta is!!! ;-)))
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20321
No igen, Vadmalacnak igaza van: toöbbnyire azok engednek meg maguknak egy kis cseverészést, aki a hasznos anyagokat is felteszik. Ez egy ilyen társaság, sokan ismerik egymást élőben, s ez ezzel jár. Nem hiszem, hogy a több beírástól lenne kevesebb. :-)
Előzmény: Jókai út 27 (20317)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20320
:-))
Előzmény: VadMalac (20319)
VadMalac Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20319
Te hány beszámolót írtál??????
lükepék Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20318
esetleg visszaböngészhetsz a tavalyi Gerecse utáni beszámolók irányában (ápr. utolsó előtti hétvégéje asszem), és akkor kellőképp friss és élvezetes info-tömeget kapsz.

szvsz sz@r túra, a hangulatot, a tömeget, és a látványt tekintve. jobban jársz, ha bármikor előtte, vagy 3-4 héttel utána mész maszekban.. persze akkor nincs jelvény dehát..

lp@anti-tömeg-turista.hu

Jókai út 27 Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20317
Ti nem vettétek észre hogy mostanában egy kicsit megcsappant a beírások-beszámolók száma az elmúlt időkhöz képest?

Szvsz az is szerepet játszik hogy igen elszaporodtak az utóbbi időben a nem igazán idevaló, azaz off hozzászólások, s emiatt ezen topik elveszítette informatív jellegét. Én pl. a tavalyi Gerecse 50-ről akartam némi infót, beszámolókat olvasni a múlt héten, s ez eltarott egy negyed óráig, míg a sok jópofi, a túrázáshoz egyáltalán nem, vagy csak érintőlegesen kapcsolódó hozzászóláson átjutottam. (az Index Kávéházba kellene egy ilyen jellegú teljesítménytúra csetelőst nyitni.)

Előzmény: PrInCe (20309)
Ryan Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20316
Nem, valóban így van. Sajnos egyéb elfoglaltságok nagyobb prioritást élveznek mostanság.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (20315)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20315
Mintha kevesebbet is túráznál... Vagy csak nekem tűnik úgy?
Előzmény: Ryan (20314)
Ryan Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20314
Én is kevesebbet írok mostanság - csak akkor teszem, ha szükségét érzem :-D

De ha már így hiányoljátok, mindjárt összehozok valamit a KKK-ről.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (20311)
e b o l a Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20313
Szombaton a Lemaradáson a Naszályon leszek pontőr.
Ott alszom a rajtnál és ötkor indulok el, utána pedig 50-ig megyek.
Ha valaki velem jönne örülnék neki.

A Fel a Tepkére érdekelne autó két embernek.

Értekezés levélben és telefonon.

Carlitó Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20312
Remélem tudok ezzel segíteni.

www.sielok.hu/utvonalterv.htm

Ezekből válogathatsz.

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20311
De, nagyon is. :-((
Utoljára akkor volt nagy visszaesés, amikor straubelek -- a devla vonszolná a gyehennába -- közölte, hogy szerinte a normális emberek keveset neteznek és azt is éjfél után, és ezért nekilátott minél több embert normálissá tenni. De az elmúlt hetekben ahhoz képest is nagy a romlás. :-(
Előzmény: PrInCe (20309)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20310
Én egy wandor nevű programot használok. A letöltési helyre már nem emlékszem, talán H-alga tudja, de ha benyomod egy keresőbe, vszleg megtalálod így.
Előzmény: PrInCe (20308)
PrInCe Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20309
Ti nem vettétek észre hogy mostanában egy kicsit megcsappant a beírások-beszámolók száma az elmúlt időkhöz képest?
tavaszi fáradtság?:)))
PrInCe Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20308
SK!
Te biztos tudsz ajánlani nekem egy útvonalszerkesztő oldalt a neten. Konkrétan arra gondoltam hogy autóval el akarok jutni itthon valahova, beírom a két helységet és kiadja az útvonalat.
tudsz segíteni? előre is köszi

Mástól is várok javaslatot:)

Mirage Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20307
Kedves itm
Üdvözlégy közöttünk. Az Index fórumai többé-kevésbé zárt, stabil társaságok egy-egy témáról való eszmecseréje. Különösen igaz ez a Törzsasztal topic-jaira. Mint pl. ez is itt.

Kevésbé tudományosan nem Chat! Hanem a az adott téma mentén(!) szerveződő ismeretségekkel, esetenként barátságokkal spékelt társaság. Tehát nem ismerkedésre való. Kinn a természetben persze már más a helyzet...:))

5 évvel ezelőtt én sem tudtam mi a TT, csak azt tudtam, hogy valami jelvényt gyüjtő, rendszerint komoly sportteljesítményt nyújtó túrázók. De időközben rájöttem, hogy nem csak erről szól ez a dolog.

Akkor elmentem egy TT-re, csak úgy... és azóta alig várom a szombatokat... csak hát a szabadidő korlátozott...

Tehát pl. most szombaton - ha gondolod - elmész a Lemaradás 25-re, ahogyan ajánlották többen. Aztán majd meglátod...

A többiektől bocsi... most volt időm gépelni... no meg kikivánkozott:))

off
Hja igen... a ritka nevedet kiolvasták gondolom az email címedből... beírták pl. a google keresőbe... és már meg is találtak. De azért csak nem keresnek meg az egyetemem... :))
on

Előzmény: itm (20299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!