Azért azt nem hinném, de most volt egy kicsit több időm munka közben. Ja, meg holnap szabin vagyok, és igyekeztem a holnapi mondanivalómat is elmondani :-)
Akkor jó túrázást mindenkinek, aki jön a gerecsére, azokkal meg majd csak összefutunk...
Ha ilyen tempóbna folytatod a hozzászólásokat, még utoléred SK.t! :)))
Én is készülök két-három offtopic sporttárssal Gerecsére. De úgy néz ki a topicosok közül mi vágunk neki utoljára a távnak, csak olyan fél 8 körül. Azért csak talizok topicossal, bár nagy tempót nem készülünk menni, kb 9-10 óra közti menetidővel. Talán a célban? már ha a tömegben észrevesszük egymást:))
mellesleg én is két bottal fogok talán nem szerencsétlenkedni:))
Köszönöm, mostmár sokkal jobb... A vándortúrán tényleg voltunk, a vasas is megvolt, sőt a Corvin40 is egy méhecske csípéssel a jobb bokámnál... Az eső sajnos kinéz idén is, de a Börzsönyben is volt dagonyázás rendesen, ha jól emlékszem.
A www.met.hu szerint zápor lehetséges! Egyébként tavaly is elkapott egy ilyen kellemes, másfél órás intenzív zápor a G50-en, de ennek is megvan a hangulata, pláne amikor a víztöl csúszós fa létrákon kellett fickándozni! :)
Bénónak tartunk, nem bénának, ne parázz. mindent túl lehet élni. Ha nem szakad az eső, akkor teljesen tuti befutó leszel. te csináltad Kukuccsal a Börzsönyi vándortúrát ősszel, igaz?? na, az nehezebb volt.
Azért ezzel félrevezettelek, mert én még nem vagyok meggyőződve arról, hogy bottal szeretnék menni, ugyanis a Margitán minden próbálkozásom ellenére egyáltalán nem ment a dolog. A bottal túrázókat nézve biztosan nagyon sokat segít, kevésbé fárasztó, majd meglátjuk. Lehet, hogy kipróbálom, de nem szeretném ezzel elbénázni az időt. Úgyhogy inkább azt mondom, hogy ha látsz egy Kukucsnak látszó embert, amint próbál meggyőzni valakit, hogy a bottal könnyebb lenne, akkor az leszek én. Igazán nem szeretném ezzel szórakoztatni a többi túrázót... De ha látsz valakit, aki a létrázás közben bénázik, és nem akar lejönni a létra tetejéről, minden könyörgés ellenére, akkor már biztos lehetsz a dolgodban :-))) Vagy esetleg a Bánya-hegy előtt tipródik, hogy nem akar felmenni, na szóval nem folytatom...
Mi kocsival megyünk, de sajnos már nem tudok helyet felajánlani, mert még két ismerős is jön velünk. Ha jól láttam Csanyáék is kocsival jönnek, de ők összetoborozták már a négy embert. Biztosan beértek minket, mert én a vége felé biztosan megpusztulok :-) A célban lehet, hogy majd összefutunk páran, ki tudja...
Nekünk sajnos nem megy korábban, lévén én Gödöllöröl jövök, Anikovacs meg Bp.-en csatlakozik. A vonat meg 3/4 7 körül ér oda. Ha valaki menne kocsival amibe beférünk felölem OK, de ilyet nem láttam.
Mi Kukuccsal kb. 6-1/4 7 körül szeretnénk elindulni, velünk lesz két topicon kívüli ismerős is. Ha jól emlékszem SK is azt írta, hogy 6 körül indul, bár lehet, hogy keverem valamivel. Emlékeim szerint jön Csanya, Fat, h-alga, Snipper együtt. Topic csapat biztosan nem lesz, én nem is vállalnám a Csanya tempóját, őt többnyire csak elsuhanva szoktam látni :-), az nem nekem való. De biztosan összefutunk páran...
Teljesen megértem miről beszélsz, a Gyermekvasút túra jut eszembe róla. Ott volt az, meg azt hiszem a Margitán, hogy 4-5 fős kisiskorlás csoportok kiabáltak, rohangáltak, bottal hadonásztak... Engem sem zavarnak, kiránduljanak nyugodtan, csak néha baleset veszélyesek is, volt olyan mikor az egyik értelmes gyermek rohant lefelé a leejtőn bottal a kezében, és beleakadt, utána meg jót nevetet rajta, hogy milyen jó poén volt. Szóval ha egy kicsit ésszel csinálnák, akkor nem lenne velük semmi baj, vagy a felügyelő felnőttek kicsit odafigyelnének rájuk. Bár egy-két értelmes szülőt megnézve nem is csodálkozom a gyereken, de ez egy másik téma. Mindegy, mi megyünk korán, hátha még hatkor nem lesznek túl sokan.
"a tömeg kultúrálatlan, tele koca kisiskolásokkal, ami nem baj, csak hangosak neveletlenek, és útban vannak. valamint emiatt a tisztességes ttúrázók is roppant idegesek..
na arra gondoltam csak, hogy:)
na. én is félre tudok állni, hogy elengedjek egy gyorsabb egyént:)
nem megyek 3-4-ével elzárva a teljes útvonalat:)
nem üvöltözöm tele tüdővel 8 fős csapatban hogy bal-bal-bal-jobb-bal:)
nem vagyok nagynagy túrázó és nem is járok tömegtúrákra (4 év alatt egyszer voltam G50-en, egyszer K25-ön, egyszer Hanákon. elég is volt:):)
engem idegesít:)
remélem nem okoztam neked tegnap epegörcsöt, szívrohamot, és szélütést:)
lp
Tegnap este Bobek megkérdezte tölem: B. Csanya ebben az évben minden hétvégén voltál túrázni?
Cs. Igen.
B. És mikor nem méssz majd?
Cs. Amikor nyaralunk.De hétközben kéne menni hogy csak egy szombat maradjon ki.
B. Menjünk szerdán aztán pénteken visszajövünk szombaton túra vasárnap megint utazunk.Ha valaki kérdezi mondhatjuk hogy egy hét alatt kétszer mentünk nyaralni....