Kettőnk cucca lesz benne, de nem lesz tele, csak nincs kisebb, illetve ami van az túl kicsi lenne, tehát marad ez :-)) + biztos ami biztos, ha Bénó kidől akkor összehajtogatva még ő is simán belefér ;-).
A köztes darab beszerzésén már rajta vagyok, csak némi anyagi gondok még gátolják a megvalósítást.
Ha fél hétkor indultok akkor biztos találkozunk :-)
A szemeteléssel és a topictagokkal kapcsolatban igazad lehet, egyébként meg mi sem fogunk 5-ös tempónál sokkal gyorsabban menni, így ha lesz 1 órás elönyöd, úgy nemigen fogunk utolérni, de (ahogy a vak ember is megmondta) majd meglátjuk.
Gyerekek ! Szombaton G50 ! Ezen mindenki ott lesz akinek csak icipici köze is van a ttúrázáshoz. Én a sötétlila jelvényért fogok küzdeni (7.), és ti ? Tévedés, icipici közöm nekem is van, de eszem ágában nincs se most, se akármikor Gerecse 50-re menni. Én szerény Lemaradás 50 kitűzőért küzdök.
Sziasztok !
Gerecse 50 10./szürke/ jelvény .
4.50 Déli pu, ki lesz ott ?
Saját ismertető,kék szinű Tibet 40-s zsák,álmos fázós tekintet,mozdony utáni 2. vagy 3. kocsi.
Aki a Lemaradásra megy sok / eső mentes / sikert!
Nem baj, ha nem mersz lejönni a létra tetejéről, csak állj félre, hogy a többiek elférjenek! Még jó, hogy nem jön Lükepék a kutyájával, így aztán lehet majd futni! :-)
Én két dolgot nem tudok: hogy mivel megyek, mikor és milyen tempóval. Ezt a kettőt. Ui. először a Keleti-Bakonyon túráztam ronggyá a patámat, aztán meg a mai 115 egységes kerékpározással. A lelkem mélyén arra készültem, hogy megint Lemaradjak utána, mint tavaly, de erre most kicsi az esély, nem jó az erőnlétem.
"Ezen mindenki ott lesz akinek csak icipici köze is van a ttúrázáshoz."
Már megint mintha egy kissé sarkosan fogalmaznál, nem?
Aki utálja a tömegtúrákat, aki a Lemaradáson fut 100 kilométert, aki a gyerekével van éppen vagy dolgozik vagy Németországban van, annak mind semmi köze az egészhez. Jól kinyilvánítottad.
Erről egyszer már megírtam az elméletemet. Szerintem azok a tanárok/szülők is tehetnek róla, akik folyton azt mondogatják, hogy "ne kiabálj, nem vagy az erdőben!" Semmi értelme, nem is gondolkoznak rajta, csak ők is hallották valahol valamikor a saját tanáraiktól/szüleiktől, és így szépen belesulykolják a fiatalba, hogy az erdő az a hely, ahol kiabálni kell. Na és akkor kiszabadulnak, húszan egyszerre...
Ja a G50 jelvény színsor így
kapásból (fejből), hátha valaki még nem ismeri:
1. kék
2. piros
3. zöld
4. fehér
5. nemzetiszínű
6. barna
7. sötétlila
8. világoskék
9. világosbarna
10. szürke
11. plakett
12. sárga
13. drapp
14. bordó
15. világoszöld
Megjegyzés: 16-22 között nem tudom, és egyszer egy rendezővel a jelvényekről elbeszélgetve kiderült hogy a plakett valamelyik évben megszűnt, és helyette is jelvény van (színét nem tudom)
Na akkor helyesbítek én is:)
Szal nem mindenki dszemetel hanem úgy értem, hogy bárki szemetelhet nem kell ehhez kisiskolásnak lenni..láttam én már skat járó turistát is rendszeresen szemetelni...() Szal mindegy én se szemetelek sose:))))
Nem is tenném:)
Sőőőt biztos vagyok benne hogy innét a topikból senki sem szemetel:)
Ugye igazam van?:)
Ja egyébként én meg ha megyek a Gerecsére akkor a 4:50 es vonattal megyek le hogy 6 ra rajtra lent legyek:) Így elől indulok és nem lesz sok ember:) De úgyis utolértek, mert én csak 5 tel ballagok szal hajrá:) ismerjük fel egymást:)
És úgy azonosítod majd magad, hogy "Én Egy Igazi Barom vagyok!"? :) Az illetö nem fogja tudni hogy helyeseljen-e, vagy csak szimplán szaladjon el!!! :)
Szia! Az azért érdekelne, hogy egy túrán hogyan kellene téged megszólítanom, hogy egy esetleges téves tipp esetén megússzam a 8 napon túl gyógyuló sérüléseket?
OK, rajtam egy fekete Adidas kapucnis felsö lesz (kedvezötlen idöjárás esetén egy kék-szürke Hi-Tec dzseki), egy standard Nike hátizsákkal (zöldesbarna).
Rajtam ott lesz a standard Kukucs-satyó (Columbia dzsungel típus) + egy ALTO Kailas kék/bordó 85 literes hátizsák. Asszem ekkora málhával kevesen lesznek rajtam kívül. :-)