Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.06 0 0 2446
nebaszki Creative Commons License 2006.07.06 0 0 2445

Szerintem ki kéne próbálnod!

 

Rádférne.

Előzmény: Törölt nick (2444)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.06 0 0 2444

Azért azt nem bizonygattam, hogy ki is szeretném próbálni :) Csak kíváncsi voltam, hogy erről mik a vélemények és próbálta-e már valaki... :)

De amit most vagy mostanában nem akarok kipróbálni lehet néhány hónap/év múlva ezért fogok rajongani... Ki tudja?

 

Buli lesz holnap délután, meg egész hétvégén is. :)

Előzmény: Bambuló (2441)


tomas69 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 2443

Még csak filmen láttam ilyet, de valóban érdekes lehet. De szerintem technikailag valóban nehéz lehet vele fenekelni.

A legjobb az szerintem is, ha bele ekll ülnöd egy csokor csalán közé. És utána jöhet mondjuk a vesszőzés.

Előzmény: Törölt nick (2440)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.06 0 0 2442

Most éppen ráérek. Van lovaglópálcám és búvóhelyem is. Ha valaki/kik  ( csak nők ) kiakarja/akárják próbálni, álpok rendelkezésére.

 

ursusm@citromail.hu

Bambuló Creative Commons License 2006.07.06 0 0 2441
Multkor találtam ilyen képeket, de nekem kicsit extrénm volt, ahogy a lányok a (z elöl, hátul) bugyijukba gyümüszkült csalánnal sétáltak. MInenesetre könnyebb végrehajtani mint a fenekelést, elég, ha csak egy csokor csalánt leteszel a székre, veszel egy mély lélegzeet, és hirtelen ráülsz.... De ha gondolod holnap délután szabad leszek,/most reggel 8.30kor úgy tűnik/ és meglátogathatlak csalánozás céljából :-))) ( vagy csak úgy :-))
Előzmény: Törölt nick (2440)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2440

Bocs, hogy így beleszólok a beszélgetésetekbe, de ma délután véletlenül beletenyertem a csalánba és iszonyúúúúú volt, és valamiért? :) egyből az jutott eszembe, hogy milyen az ha valakit csalánnal fenekelnek el...

 

Próbálta már valaki?

vervejó Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2439

Jó, azt elhiszem, hogy ha az ember szereti a verést, akkor az nem ösztönzés.

Viszont aki nem szereti, annak eszébe sem jut ilyesmi. Ennyi erővel minden ember verethetné magát valamiért, például, hogy tanuljon az egyetemi vizsgáira, hogy rendszeresen lenyírja a füvet, hogy ne késsen el, stb. Szerintem aki nem spankingkedvelő vagy mazohajlamú, annak a fejében ilyen meg sem fordul.

Előzmény: rendrevágyó (2438)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2438

"Semmiképpen nem nevezném brutálisnak azokat az edzőket, akik bottal hajtják a tanítványaikat.  Persze, hogy a sportoló egyre jobb akar lenni, de ehhez szüksége van erre a segítségre."

 

Nekem is szükségem van erre a segítségre a rendrakáshoz. Ha élvezném a fenekelést, nem tudna segíteni.

 

"Vannak határok, amiket nehezen lépsz át egyedül, de ha csattog rajtad a bot, akkor még rá tudsz tenni egy lapáttal."

 

Nekem a lustaság az, amin nehezen lépek át egyedül, de ha csattog rajtam a bot, akkor erőt kapok arra, hogy leküzdjem a lustaságot, és a rendrakás felé forduljak. Ha élvezném a fenekelést, akkor nem adna erőt.

Előzmény: vervejó (2434)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2437

"Én csak azt mondom, hogy a sport talán az egyetlen olyan dolog, ahol a testi fenyítésnek, mint teljesítményfokozónak helye van."

 

Szerintem nem.

 

"Ugyanakkor az élet más területein "normális" emberben fel sem merül a verés, mint ösztönzés."

 

Szerintem felmerülhet.

 

"Ne haragudj, hogy én magyarázom Neked, hogy mire vágysz, de szerintem így van."

 

Szerintem viszont nem.

Előzmény: vervejó (2432)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2436

Persze, ebben egyetértünk, a spanking nem a brutalitásról szól, hanem mindkét fél örömére kell történjen, így is volt eddigi spankingkalandjaimban.

Félreértesz. Nem gyerekek voltunk már. A szüleim persze kiakadtak a hurkák láttán, de engem nem zavart. Már nagy voltam, nekik már nem volt beleszólásuk, én meg szerettem. És nem voltak olyan brutális verések, az utóbbi időben főleg nem (régebben még mentek is el emiatt emberek), én titokban keveselltem is a dolgot. Nem kötelező edzésre járni, aki ott van, az elfogadja az edző módszereit. Én soha nem tartottam ezt megalázónak. És igenis beiratnám hozzá a saját gyerekemet is. Szeretem, tisztelem és csak jót lehet Tőle tanulni.

És nem csak azért ment ez az egész, hogy hozzuk az eredményt, én akkor is szívesen edzettem volna így, ha nincsenek versenyek. Nem ebből éltem, hobbiból csináltam. Persze ez már nem is hobbi, ez volt az életem.

Komolyan lesérültem, ez biztos, de miért lennék lelkileg megnyomorítva? Én csak kaptam a sporttól, önbizalmat, megbecsülést, nagyon komoly élményeket. Rengeteg örömet okozott a sport nap mint nap.

Ha a lelki megnyomorítás alatt azt érted, hát nem a sport miatt lettem verésigénylő, ez mindig izgatott, még a komoly sportolás előtt is.

Előzmény: désirée (2435)
désirée Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2435

már ne haragudj, de nem érzem társadalmilag elfogadottnak, hogy egy sportolót verjen az edző. Mint mondtam, ez büntetőjogi kategória, nem is értem, a szüleid miért nem léptek fel ellene. nem tudom, mit sportoltál, de számomra az is rettenetes, hogy annyira hajtanak embereket, hogy hányjon tőle, csak azért, hogy "hozza az eredményt".

 

lehet, hogy te élvezted, de lásd be, ez akkor sem normális, bár erre te is céloztál. 

 

egy felnőtt nem bánthat egy gyereket, mégha edzőnek is hívják...

 

nem hiszem, hogy egy valódi sportolóban ne lenne annyi becsvágy, hogy önmaga ne akarna egyre jobb lenni, ha ezt az eredményt kiverik belőle, az nem igazi.

 

az a baj, hogy erről szemérmesen hallgatnak a sportolók, és nem mernek fellépni a brutális edzők ellen, mivel félnek tőlük valami miatt. mindenki elszörnyülködik, ha kipattan egy ilyen ügy, és elmondják, hogy hát igen, látták ők a nyomokat, de nem mertek...

 

ne is haragudj, az ilyen edzőket mélységesen megvetem, ezek nem edzők, ezek valami önmagukból kifordult, elállatiasodott emberutánzatok. az edző edz, nem fájdalmat okoz, nem aláz meg testileg-lelkileg.  Neked mondjuk bejött, de tedd a szivedre a kezed, a gyerekedet engednéd?

 

téged a sport csak megnyomorított lelkileg és testileg, és még hálás is vagy annak az embernek, aki ezt tette veled?

 

A spanking nem az értelmetlen brutalitásról szól. nem céltalan fájdalomokozásról, nem egyoldalú örömszerzésről.

Előzmény: vervejó (2434)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2434

> "épp ezért nem hiszem, hogy a sport és a verés összetartozna, én minden ilyen brutális edzőt börtönbe zárnék.nem is értem, neked ez miért természetes... sokkal inkább motiváló egy jó szó, a stresszmentes versenyzés,  amikor saját magad akarsz egyre jobb lenni."

 

Semmiképpen nem nevezném brutálisnak azokat az edzőket, akik bottal hajtják a tanítványaikat.  Persze, hogy a sportoló egyre jobb akar lenni, de ehhez szüksége van erre a segítségre. Minden sport más, a miénkben nagyon fontos a fizikum, az állóképesség. Komolyabb edzéseken elájultak emberek, meg rendszeresen kimentek hányni. Vannak határok, amiket nehezen lépsz át egyedül, de ha csattog rajtad a bot, akkor még rá tudsz tenni egy lapáttal. Jó, nem mindenki ilyen fanatikus, mint én, de én ezt szerettem. Mindig szerettem a minél keményebb edzéseket, és kielégületlenséget éreztem, ha úgy mentem haza, hogy nem voltam rendesen kihajtva. A versenyfelkészüléseket sokkal jobban élveztem mindig, mint a lazább időszakokat és nagyon sajnáltam, hogy az utóbbi években már kicsit lazábbak voltak az edzések, mint mikor kezdtem, én annak örültem volna, ha minden edzés kíméletlenül hajtós lett volna és azt is sajnáltam, hogy az utóbbi időben kevesebbet volt munkában a bot, mint régen.

Én mindig mélységesen tiszteltem a mesteremet, és nem tudott volna annyit verni, hogy mondjuk amiatt eligazoljak tőle vagy ilyesmi. Mondjuk nagyon nem is vert, de ez elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az ilyesmi nem csak a fantáziámban izgató, de a valóságban is szeretem.

Az én szempontomból azért volt jó az egész, mert ezeket az edzésen történt dolgokat fel lehetett vállalni, azokat a hurkákat nem rejtegettem annyira, látták a kollégiumi szobatársaim, látta a masszőr és mindenkinek el lehetett mondani az igazat (igaz, nem értették meg). Talán az edzés közben "elszenvedett" verés az egyetlen társadalmilag valamennyire elfogadható formája a spankingnak. Jó, azon is mindenki felháborodott, aki látta. A mostani nyomokat jobban kell lepleznem, elrejtem a családtagok, barátok elől, akik az edzéses hurkákat látták. Bár már ebben is fejlődöm, most egy csomót járok vizsgálatokra a műtétem előtt és multkor a röntgenen is láthatta a nyomokat az orvos, mert szemből, oldalról és hátulról is készített felvételt, tegnap meg hasi ultrahangra mentem közvetlenül spanking után és már nem nagyon foglalkoztam vele, hogy mit gondol, ha meglátja.

Mindenesetre a sérülésemet és a kényszerű visszavonulást még most sem hevertem volna ki lelkileg, ha nem találom meg magamnak a spankinget. Mert veréssel vagy anélkül, de rengeteget ad az embernek a sport.

Előzmény: désirée (2433)
désirée Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2433

hát, engem aktív sportoló koromban soha nem vert az edőm, asszem ki is kapartam volna a szemét, meg feljelentem, egyáltalán nem lett volna jobb a teljesítményem, pedig lovagoltam, tehát kéznél lett volna az ostor is.

 

de még a lovakat se verte senki, nálunk az nem volt szokás. egyetlen egyszer vertek meg egy lovat, amikor levetett, és eltörtem a gerincemet. akkor és ott azt hiszem nem volt indokolt, mivel mire kiderült, hogy mi a bajom, és visszamentem (visszatoltak) az istállóba, már rég elfelejtette a szegény ló, nem is értette, mi történik, csak fájt neki, én meg sírtam, mert nagyon sajnáltam, és haragudtam az edzőmre. Érdekes, hogy aztán rám haragudott a ló, nem az edzőmre... sosem engedett többet a hátára, bizalmatlan volt, biztos a hisztim miatt... csak egyszer ültem fel, mert mondták, az jót tesz nekem lelkileg. nem tett jót, féltem rajta.

 

verés nélkül is hoztuk az eredményeket, csak azért, mert semmi stressz nem volt rajtunk, ha vesztettünk, akkor sem történt semmi, megbeszéltük, hogy miért nem sikerült, sosem volt mérges ránk. vannak jó- és rossz napok, mondta mindig.

 

épp ezért nem hiszem, hogy a sport és a verés összetartozna, én minden ilyen brutális edzőt börtönbe zárnék.nem is értem, neked ez miért természetes... sokkal inkább motiváló egy jó szó, a stresszmentes versenyzés,  amikor saját magad akarsz egyre jobb lenni.

 

én a mai napig tisztelettel gondolok a volt edzőmre, barátomra, legfőbb bizalmasomra.

 

mindamellett a lovaglóostort ma már én sem arra használom, amire eredetileg kitalálták.

Előzmény: vervejó (2432)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2432

> "Szerintem Te nem tudsz kilépni a játékból, illetve élvezetből való fenekelés gondolatköréből, hiszen csak ezt ismered, s ezért nem tudod elképzelni azt, hogy lehet olyan is, amit írtam."

 

Nem csak ezt ismerem. Sportolóként is volt részem verésben, ez sokszor velejárója volt a komoly versenyfelkészüléseknek, csak a társaimmal ellentétben engem az is felizgatott, pedig az edzők nem erotikus élménynek szánják az ilyesmit.

Én csak azt mondom, hogy a sport talán az egyetlen olyan dolog, ahol a testi fenyítésnek, mint teljesítményfokozónak helye van. Mégpedig azért, mert vannak pillanatok, amikor a sportoló, bárhogyan akarja, nem tudja fokozni az edzés intenzitását, mert halál fáradt, holtponton van, és ilyenkor nem elég, ha mögötte áll az edző és legfeljebb szóval bíztatja. És amikor a "gyerünk már" nem segít, akkor a bot még mindig nagyon sokat tud lendíteni a dolgon. Azt hiszem akkor is ugyanígy elfogadtam volna ezeket az edzői módszereket, ha nem izgatna szexuálisan, ugyanis a hatása vitathatatlan.

Ugyanakkor az élet más területein "normális" emberben fel sem merül a verés, mint ösztönzés. Normális emberen most azt értem, akit nem izgat szexuálisan a fenekelés, de nem állítom, hogy ő a normális és mi vagyunk a betegek, ezért tettem idézőjelbe.  

Ha mondjuk olyan edzésre járnál, ahol az edző rendszeresen keményen elverne, akkor a rendrakás érdekében már eszedbe sem jutna ilyesmi, egyszerűen elpakolnál akkor, ha már nagyon zavar a rendetlenség, mert akkor az ilyen irányú (esetleg saját magadnak sem bevallott) vágyaid már ki lennének elégítve. Én is akkor kezdtem el spankingpartnert keresni, mikor a sérülésem miatt (még mindig nem tudom, hogy csak átmenetileg vagy végleg) visszavonultam.

Ne haragudj, hogy én magyarázom Neked, hogy mire vágysz, de szerintem így van.

Előzmény: rendrevágyó (2431)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2431

"A versenysportban ugyanis nem ritka az edző részéről a testi fenyítés, egyes távolkeleti küzdősportokban és harcművészetekben például teljesen természetes, hogy a mester kezében mindig ott a bot, de a nyugati sportokban is jelen van ez az élsport szintjén, csak ezt nem szokás elmondani a médiában, de már nem egy magyar úszó vallott ilyesmiről."

 

Ez is csak alátámasztja azt, amit írtam, mert az edző azért veri a sportolót, mert szeretné, hogy mindent beleadva jobban teljesítsen.

 

"Szóval egy sportoló, aki keményen edz, esetleg még veri is az edzője, nem feltétlenül mazo, ebben egyetértünk, egyszerűen felvállalja ezt az eredményért. Na de azért, hogy rendet rakj?"

 

A lényeg ugyanaz, mint a sportolónál: én is eredményt akarok elérni.

 

"Ez a spankignek a domestic discipline ága. Azaz a verésre van szükséged, csak kell hozzá egy mondvacsinált ok.

Szerintem."

 

Szerintem pedig nem. Szerintem Te nem tudsz kilépni a játékból, illetve élvezetből való fenekelés gondolatköréből, hiszen csak ezt ismered, s ezért nem tudod elképzelni azt, hogy lehet olyan is, amit írtam.

Előzmény: vervejó (2429)
tomas69 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2430
Írtam, nézd meg a postafiókod!
Előzmény: kíváncsi csaj (2427)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2429

> "Gondold csak meg, hogy aki sportol, mennyi szenvedést magára vállal csak azért, hogy elérjen egy jó eredményt, és mégsem mazo emiatt. Mert a szenvedéseket az edzéseken azért vállalja, hogy ezek a kívánt eredményt el tudják érni nála. Ha ezeket nem vállalná, akkor az eredmény sem lenne meg."

 

 

Mégis csak mazo lehetsz, aki fájdalomra és megalázásra vágyik, és akinek ehhez valami ok kell, amiért büntetést kaphat, mert magadnak sem vallod be, hogy téged ez izgat, te ezt szeretnéd. Minden ember életében vannak dolgok, amiket meg szeretne csinálni, el szeretne érni, de nehezen megy neki vagy lusta hozzá és biztos vagyok benne hogy egy olyan embernek, akiben semmi mazo hajlam nincs, soha nem jutna eszébe effajta ösztönzés.

A sport az más. Én versenyszerűen sportoltam, mielőtt lesérültem, napi több edzésem volt, és elolvasni is fárasztó lenne, hogy miket edzettem nap mint nap, de élveztem. Nem a sportból éltem, azért csináltam, mert szerettem. Egy sportoló nem élheti meg szenvedésnek az edzéseket,  ha valaki mégis, és csak azért csinálja, mert abból él meg, azt sajnálom. Én az átedzett évek alatt jöttem rá, hogy nem csak bírom, de szeretem is a fájdalmat és mikor lerobbantam, észrevettem, hogy nem csak a mozgás hiányzik, de a fájdalom is. Ezért tudtam elkezdeni ilyen határozottan és magabiztosan spankingpartnert keresni, tudtam, hogy nekem ez kell. A versenysportban ugyanis nem ritka az edző részéről a testi fenyítés, egyes távolkeleti küzdősportokban és harcművészetekben például teljesen természetes, hogy a mester kezében mindig ott a bot, de a nyugati sportokban is jelen van ez az élsport szintjén, csak ezt nem szokás elmondani a médiában, de már nem egy magyar úszó vallott ilyesmiről. Szóval egy sportoló, aki keményen edz, esetleg még veri is az edzője, nem feltétlenül mazo, ebben egyetértünk, egyszerűen felvállalja ezt az eredményért. Na de azért, hogy rendet rakj? Ez a spankignek a domestic discipline ága. Azaz a verésre van szükséged, csak kell hozzá egy mondvacsinált ok.

Szerintem.

Előzmény: rendrevágyó (2421)
lucky77 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2428

Szia!

 

Engem is nagyon izgat és szivesen kipróbálnám veled :)

Előzmény: kíváncsi csaj (2427)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2427

Szia tomas69!

 

Irhatsz nyugodtan.

 

Előzmény: tomas69 (2403)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2426

Háát igen,párszor már belekezdtem:)),de csak

eddig jutottam:)) lassú vagyok nagyon mi??

viccet félretéve most lettem egyedül álló igy

talán majd begyorsulok.

Előzmény: Törölt nick (2402)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2425

> "Szerintem korbácsológépet használni csak valódi büntetésnél van értelme. Egyébként a személyes kapcsolat a lényeg, ami akkor is megvan ha pálcát vagy szíjat használok"

 

Szerintem meg ilyesmit eleve csak az akar használni, akinek egyáltalán nincs partnere.

Előzmény: Törölt nick (2423)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2424

> "Érdekes még vesszőzőgépet nem láttam, szerintem nagy üzlet lenne.Van valami ötlete valakinek? Vervejó Neked biztos nagy a fantáziád!"

 

Vesszőzőgép? Hm. Azonos elven nyilván nem működhetne a korbácsológéppel, mert nem tudna körbeforogni, hiszen a vessző merevebb, mint a korbácsszíj. Legfeljebb azt lehetne csinálni, hogy a vessző egyik vége rögzített, a másikat meg minden ütés előtt fel kell húzni. A vessző felhúzását viszont már végezhetné egy forgó alkatrész. Szerintem megvalósítható, talán nem is sokkal bonyolultabb, mint a korbácsológép. Szóval el tudom képzelni, van ötletem, de műszaki rajzot most nem mellékelnék.

Előzmény: asandor777 (2416)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2423

Szerintem korbácsológépet használni csak valódi büntetésnél van értelme. Egyébként a személyes kapcsolat a lényeg, ami akkor is megvan ha pálcát vagy szíjat használok

Előzmény: asandor777 (2405)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2422
Ha érdekel a téma szívesen segítek, előzőleg levelezhetünk. Cím: ursusm@citromail.hu
Előzmény: kíváncsi csaj (2401)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2421

"Ezt már tényleg nem értem. Azt mondod, hogy azt akarod, hogy rendszeresen elfenekeljenek, miközben nem szereted a fenekelést?? Valahol mégiscsak akarod, nem? Különben miért ezt a módszert választanád? Más embernek a rend fenntartása érdekében eszébe sem jutna a testi fenyítés. Ha valóban zavarna a rendetlenség, akkor ez épp elég motíváció lenne ahhoz, hogy rendet rakj."

Éppen az a problémám, hogy nem bizonyult számomra elég erős motivációnak hosszú idő alatt pusztán az, hogy zavar a rendetlenség. Mert egyik oldalról nagyon zavar, mert akadályoz a munkámban, másik oldalról viszont a lustaságom miatt inkább kerülgetem a rendetlenül letett dolgokat, mintsem, hogy nekifognék a rendrakásnak. Közben pedig halmozódik a rendetlenség. Szerintem Te azért nem érted ezt, mert nő vagy, akiben alapból benne van a rendrakás ösztöne, így Számodra bőven elég, ha zavar a rendetlenség.

Azért szeretném ezt a módszert, mert a fenekelés fájdalma és a megalázó helyzet, hogy felnőtt létemre nevelésként elfenekelnek (ha nálam fiatalabb az illető, akkor különösen is) erős motiváció számomra, hogy a lustaságomat legyőzzem, és megvalósítsam a rendet. A rendszeresség azért kell, hogy ne tudjak lazítani, hanem minden erőmmel, és minden szabad időmben a rendrakásra koncentráljak, s így a fenekelés valóban ki tudja fejteni a nevelő hatását rám. Magyarul rá legyek kényszerítve a rendrakásra. Ha szeretném a fenekelést, akkor semmi nevelő hatása nem lenne rám, mert akkor nem akarnám, hogy egyre kevesebb, és egyre kevésbé fájdalmas legyen. Ha csak egyszer fenekelnének el, akkor amint elmúlik a fenekelés fájdalma, ismét előjönne a lustaságom, és a rendrakás megtorpanna.

"Szerintem, aki vereti magát, az vagy mazo, vagy egyszerűen fenekelésélvező."

Szerintem ebben az esetben nem. Gondold csak meg, hogy aki sportol, mennyi szenvedést magára vállal csak azért, hogy elérjen egy jó eredményt, és mégsem mazo emiatt. Mert a szenvedéseket az edzéseken azért vállalja, hogy ezek a kívánt eredményt el tudják érni nála. Ha ezeket nem vállalná, akkor az eredmény sem lenne meg.

Előzmény: vervejó (2410)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2420

"Ezt már tényleg nem értem. Azt mondod, hogy azt akarod, hogy rendszeresen elfenekeljenek, miközben nem szereted a fenekelést?? Valahol mégiscsak akarod, nem? Különben miért ezt a módszert választanád? Más embernek a rend fenntartása érdekében eszébe sem jutna a testi fenyítés. Ha valóban zavarna a rendetlenség, akkor ez épp elég motíváció lenne ahhoz, hogy rendet rakj."

Szerintem ebben az esetben nem. Gondold csak meg, hogy aki sportol, mennyi szenvedést magára vállal csak azért, hogy elérjen egy jó eredményt, és mégsem mazo emiatt. Mert a szenvedéseket az edzéseken azért vállalja, hogy ezek a kívánt eredményt el tudják érni nála. Ha ezeket nem vállalná, akkor az eredmény sem lenne meg.

Rawo Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2419
Arra gondoltam konkrétan, hogy hiányzik belőle az ember: az ütések kiszámíthatatlan intenzitása, az ebből fakadó izgalom, estébé. De biztos jó dolog lehet, csak én nem próbálnám ki.
Előzmény: asandor777 (2409)
s/m Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2418

Szia!

Köszönöm a cimet!

Irtam neked is!

 

Előzmény: asandor777 (2415)
s/m Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2417

Szia

 

Ment mail!

Előzmény: d_andras (2414)
asandor777 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2416

A szerkeentyű 2 részből áll álló és forgórészből, a forgórészen kis fogasok vannak, melyeket zárni lehet, tehát biztonságosan használható, nem esik le a szíj róla.  ié hosszabítható tetszés szerint meghosszabítható, igy több is felfér rá.A sebesség állítható 4 fokozatban.

Érdekes még vesszőzőgépet nem láttam, szerintem nagy üzlet lenne.Van valami ötlete valakinek? Vervejó Neked biztos nagy a fantáziád!

asandor777 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2415

 s/m !

írj a címemre !

asandor777@hotmail.com

d_andras Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2414
Szia!

Küldtem Neked e-mailt. Ha érdekel az ajánlatom keress meg, és megbeszéljük a részleteket.
Előzmény: s/m (2412)
vervejó Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2413

Hú, ez a korbácsológép már nagyon bizarr. Persze értem én, könnyű nekem, nőnek partnert találni, a legnehezebb mindenképpen a mazo pasiknak.

És milyen elven működik? Forog körbe egy tengely és azon vannak a szíjak?

S/M eszközök kategóriában egyébként láttam pár dolgot a prágai Sex Machines Museum-ban.  Mondjuk korbácsoló gépük nekik sem volt. De voltak bakok, kalodák, mindenféle verő állványok és eszközök. Meg két nagyon vicces, ha jól emlékszem 1920-as ill. 1921-es spanyol normál szexfilm öreg pasival, kövér nővel. De a legfelső emeleten csak S/M van.

Jó szórakozást, de azért óvatosan korbácsológépezzétek magatokat! 

Előzmény: asandor777 (2405)
s/m Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2412

Szia!

 

Érdekelne  mood-pictures film engem is,mégpedig a stanford prison,ha esetleg tudnál benne segiteni!

Köszi!

Előzmény: Törölt nick (2411)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2411
Melyiket keresed?
Előzmény: nagynebu (2408)
vervejó Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2410

> "Szerintem annak is van értelme, hogy valaki valódi nevelésben részesüljön elfenekeléssel. Arra gondolok, hogy pl. rendetlenség van nála, és szeretne rendet rakni, és ehhez kéri erős motivációként a rendszeres, a rendetlenség mértéke szerinti igazságos elfenekelést éppen azért, mert nem szereti az elfenekelést. Én pl. ilyen vagyok."

Ezt már tényleg nem értem. Azt mondod, hogy azt akarod, hogy rendszeresen elfenekeljenek, miközben nem szereted a fenekelést?? Valahol mégiscsak akarod, nem? Különben miért ezt a módszert választanád? Más embernek a rend fenntartása érdekében eszébe sem jutna a testi fenyítés. Ha valóban zavarna a rendetlenség, akkor ez épp elég motíváció lenne ahhoz, hogy rendet rakj.

Szerintem, aki vereti magát, az vagy mazo, vagy egyszerűen fenekelésélvező. Szerintem ez két külön kategória és azt hiszem én a másodikba tartozom. Nem a szenvedést élvezem, hanem a kellemes fenekelést. A spankingkapcsolatom semmiképpen nem szado-mazo kapcsolat. A partnerem hihetetlenül figyelmes, türelmes, gyengéd. Odafigyel rám, paskol, izgat, kényeztet. Lehet, hogy a végén csúnyán néz ki a fenekem, de a fenekeléseket az első ütéstől az utolsóig élvezem. Én azon csodálkozom, hogy ebben neki mi a jó, úgy érzem ebben a kapcsolatban csak én kapok, ő végig csak velem foglalkozik. A végén egy tökéletes kielégültségérzést érzek, és el tudnék aludnia az ölében, a térdén, az ágyon vagy épp amilyen pózban befejeztük, nincs kedvem megmozdulni sem, annyira jó. Mikor elpálcáztattam magam mással, azt hittem, emiatt csapunk majd egy keményebb büntető jellegű fenekelést és majd legalábbis megjátsza, hogy egy kicsit haragszik rám, de az is ilyen kényeztető fenekelés volt. Ez így esik jól mindkettőnknek.

Előzmény: rendrevágyó (2400)
asandor777 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2409

megkérdezném: mi az élvezet pl. a mood filmekben,amikor egy lány fenekét véresre vesszőzik. Vagy amikor a Leda filmekben  krokodilkorbáccsal vernek valakit véresre ?

ha van benne élvezet-mert nyilvánvalóan valakinek van benne élvezet-akkor ebben is van élvezet.

nagynebu Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2408
szia keresek mood-picture filmet nagynebu@freemail.hu
Előzmény: asandor777 (2405)
Rawo Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2407
S ebben mi az élvezet?
Előzmény: asandor777 (2405)
désirée Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2406

tennél fel képet? az eredetiről és a sajátodról, mert tényleg érdekelne

 

 

a 2000/perc/szál az rengeteg, nincs ember, aki kibírja. úgyhogy én a lemerült elemeset javasolnám bárkinek...

Előzmény: asandor777 (2405)
asandor777 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2405

Sziasztok !

 

nemrég láttam egy amerikai spanking filmet,ahol  egy automata korbácsológépet hirdettek.Ott volt az ár is 1200$ .Na én megcsináltam ugyanazt a gépet 5000 Ft-ból. Nem olyan szép,mutatós, de magyar, s a hatásfok ugyanaz, ha még nem jobb.

Jellemzői: árammal müködik, tehát áram hajtja meg a gépet.Esetleg elemmel is müködhet a lightosabb változat.

Tetszés szerinti hosszúságú és erősségű szíjjak illeszthetők rá.

Asztali rögzitett és kézi használatra is alkalmas.

Ami előnyös benne:

kíméli a kezet /nem kapsz izomlázat/

precíz,pontos találatok a kívánt területre

hihetetlen gyors (akár 2000 ütés /perc- szálanként)

használat közben akár mással is foglalkozhatsz

Hátránya:

erős önkontroll szükségeltetik.

csak erős mazochistáknak javallott. az elemes változat enyhébb hatást vált ki,főleg lemerült elemekkel.

Helytelen korbács megválasztása esetén a bőr azonnal felszakad.

szükség esetén a kapcsoló azonnali elérése  lényeges.

Fontos !

A fenyítendő testrész és a gép közé nyúlni veszélyes.

kipróbáltam: a delikvens- aki egyébként  erősen mazó-12 msp után feladta.

üdv.

 

vervejó Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2404

Kedves Kíváncsi csaj!

Nekünk nőknek igazán könnyű dolgunk van, sok férfi közül válogathatunk.

Mikor elhatároztam, hogy spankingpartnert keresek magamnak, még annyira nem ismertem a dolgokat, valójában még fogalmam sem volt, hogy létezik a spanking, mint külön kategória, így az S/Mworld honlapján jelentkeztem szinte minden olyan hirdetésre (egyszerre), ahol a férfi csak fenekelést akart. Másnap tucatnyi választ kaptam, meg is lepődtem rajta, normál társkeresőn egy csomó idiótába botlik az ember, de az S/Mworld-ös pasiktól csupa értelmes levelet kaptam. Elkezdtem velük találkozgatni, mindenkinek biztosítottam a személyes találkozás lehetőségét (persze egyenként :-)), elsőre egy nyilvános helyen. Egyikük mesélte, hogy létezik ilyen fórum, sőt van egy csomó spankingoldal, spankingvideo, ez nekem mind új volt. Az egyik fiúval már második alkalommal elmentem a telkükre, ahol kellemesen elfenekelt. Azután volt egy kis "félrelépésem", egy újabb férfival pálcáztattam el magam. Szerencsére első partnerem ezt elnézte nekem, és következő alkalommal ismét egy nagyon kellemes fenekelésben részesített, most vesszővel is.

Szóval nekem rendkívül jó tapasztalataim vannak a spankingpartnert kereső férfiakat illetően. Neked is azt tanácsolom, hogy ne ragadj le az álmodozásnál, én is túl sok időt pazaroltam el így. Lépj csak a tettek mezejére, mert csak így fognak kielégülni a vágyaid. Ne félj!

Mitől féltem volna az első találkozáskor? Pontosan tudtam, hogy mit szeretnék és tudtam, hogy a partnerem is ezt akarja. Minden nagyon jó volt, jól éreztük magunkat együtt.  Tulajdonképpen egy jó spankingkapcsolatban úgyis pontosan az történik, amit szeretnél, azaz addig fenekel a partnered, amíg szeretnéd, amíg el nem éred azt a mértéket, ami már kielégít. Persze igazán akkor bízol meg egy férfiben, amikor már volt közös spanking és az jó volt. Az első spanking előtt kell egy alkalom, amikor csak beszélgettek és felméred, hogy elég intelligensnek tartod-e ahhoz, hogy első alkalommal rábízd magad. Ilyenkor feltétlenül meg kell beszéljétek, hogy várhatóan mi az amit szeretnél (akkor is, ha még sosem próbáltad, és neked is csak sejtéseid vannak róla, hogy mit bírsz), nehogy az legyen, hogy mondjuk a lehető legkeményebben szeretnéd elfenekeltetni magad, de a társad csak kézzel szeretne elpaskolni vagy fordítva. És amit még muszáj rögtön tisztáznotok egymással, hogy más partner mellett szeretnétek spankingpartnert, vagy független társat kerestek tartós kapcsolatra (mint én, mégis több jelöltről kiderült, hogy nem független, vagy egyenesen nős). Ha még mindig kíváncsi vagy, kérdezz bártan, egyébként meg szerintem máris több pasi fog jelentkezni nálad  a fórumról, most hogy kiderült, hogy most keresel partnert. Jó fenekeléseket!

Előzmény: kíváncsi csaj (2401)
tomas69 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2403

Szia!

 

Nagyon nehéz partnert találni,és ez mind a két oldalra igaz!

Nem nagyon tévedhetek, ah úgy gondolom, hogy Te is partnert keresel...:)

Nekem már van némi gyakorlatom, csak sajnos a partnerem elköltözött.

Írhatok a privát címedre?

Előzmény: kíváncsi csaj (2401)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2402
Olvastam a hozzászólásaidat itt. Azt hittem, hogy már rászántad magad és rég űzöd te is... :)) De úgy látszik nem így van...
Előzmény: kíváncsi csaj (2401)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2401

Sziasztok!!

 

Régen jártam felétek.

 

Kedves Vevejó!

 

Megkérdezhetem hol találtál magadnak spanking partnert?

Itt a fórumon talán?Nem féltél az első találkozáskor?

Mesélj nekem kicsit bővebben  lécci.

Én is már régóta tervezgetem,de még sajna nem léptem a tettek mezejére.

Leragadtam az álmodozásnál ((.

 

 

Előzmény: vervejó (2399)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2400

"Szerintem mint mindennek, a fenekelésnek is akkor van értelme, ha az is élvezi aki kapja, és az is aki adja!"

Szerintem annak is van értelme, hogy valaki valódi nevelésben részesüljön elfenekeléssel. Arra gondolok, hogy pl. rendetlenség van nála, és szeretne rendet rakni, és ehhez kéri erős motivációként a rendszeres, a rendetlenség mértéke szerinti igazságos elfenekelést éppen azért, mert nem szereti az elfenekelést. Én pl. ilyen vagyok.

Előzmény: tomas69 (2308)
vervejó Creative Commons License 2006.06.28 0 0 2399

Nem, lovaglópálcát még senki nem próbált rajtam. Persze az is érdekel, mint minden új dolog. Remélem egyszer arra is sor kerül.

Ma vesszővel kaptam, és az is új volt. Egy egész vékony frissen vágott és frissen lehántott vessző egy fogalmam sincs milyen bokorról. Ez is nagyon tetszett. 

Előzmény: Törölt nick (2398)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.28 0 0 2398
Lovaglópálcát kipróbáltáok már ? Bármelyik lovasboltban beszerezhető.
Előzmény: vervejó (2393)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.28 0 0 2397
Térj minél hamarabb magadhoz, és szószártyárkodj :-)))
Előzmény: Abby.Lockhart (2396)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.28 0 0 2396

Még kell egy kis idő, hogy összeszedjem magam. Életem párja olyan meglepetést tartogatott szombaton, ami után magamhoz kell térjek.

 

Előljáróban annyit: ketten voltak. A párom barátja, aki tetszik nekem, mert jól néz ki, eljött szombaton.

Kettőjüktől kaptam meg,sőt utána mindkettőjükkel szexeltem is.

Ezek után mégjobban szeretem a páromat. Teljesitette a titkos-titkos vágyamat is.

Boldog Abby vagyok!

 

'szószátyárka'

 

Előzmény: nemURiNŐ (2388)
BaaL666 Creative Commons License 2006.06.28 0 0 2395
BaaL666 Creative Commons License 2006.06.28 0 0 2394
vervejó Creative Commons License 2006.06.27 0 0 2393

Hát én egyik oldalt sem ismertem :-)

Viszont nekem volt igazam, egy hét alatt elmúltak a nyomok. Biztos, hogy nagyon jó a vérkeringésem, de már felszívódott minden lilaság, épp csak egy kicsit sebes még ott, ahol a pálca kicsit felsértette a bőrt, olyan mint egy kis horzsolás.

Holnap jöhet a következő. :-) Lesz egy jó kis vesszőzés erdőben nyesett friss vesszővel. Szóval pálcázzatok nyugodtan, nincs az 3 hét.

Előzmény: nemURiNŐ (2392)
nemURiNŐ Creative Commons License 2006.06.27 0 0 2392
Mármint ezt :)
nemURiNŐ Creative Commons License 2006.06.27 0 0 2391
Ez az oldalt ismeritek? :)
vervejó Creative Commons License 2006.06.26 0 0 2390

Irhatsz.

Ahogy már írtam, most van két olyan partnerem, akikben már megbízom és akiktől erotikusabb vagy keményebb spankingot is kaphatok. De nem sajnálom az időmet arra, hogy levelezzek, ismerkedjek, találkozzak emberekkel ebben a témában.

Ha viszont véglegessé válik nálam a partnerválasztás, akkor már nem akarok párhuzamosan több emberrel spankingkapcsolatot.

Előzmény: SpSm (2389)
SpSm Creative Commons License 2006.06.26 0 0 2389

Na, ez tök jó. Én szívesen vállalom a keményebb fenekelést! :)

És ha még tényleg nem lefutott a dolog, és hajlandó vagy másokkal is megismerkedni, akkor szívesen felvenném veled a kapcsolatot.

Szólj ha írhatok! :)

Előzmény: vervejó (2387)
nemURiNŐ Creative Commons License 2006.06.26 0 0 2388

Abby!

Mi történt veled szombaton?

Jó lenne, ha mesélnél, kíváncsi vagyok.:)

vervejó Creative Commons License 2006.06.26 0 0 2387

Köszönöm az összes kedves felajánlást, még nyitott vagyok az ismerkedésre, mindenkivel szívesen találkozom, de azért nem akarom egyszerre a fél várossal veretni magam, az végső cél 1 spankingpartner, aki egyben a partner (szexpartner). Több spankingpartner egyszerre már csak azért sem szerencsés, mert egy komolyabb spanking után mindenképpen egy hetet várni kell a következőig (melyik férfi akar elkezdeni fenekelni egy még mindig lila/sebes feneket?) és ha csak egy spankingelő van, annak is épp elég azt a hetet kivárni, hát még ha több van és ki kell várni a sorukat.

Egyszerre két spankingpartnernek esetleg úgy lehet létjogosultsága, hogyha azok a skála két végén vannak azaz az egyik lightosabb paskolást csinál az erotikus élmény kedvéért, a másik meg keményebb veréssel nyújt komolyabb fájdalomélményt, nagyjából ahogy nálam is zajlott a spanking az elmúlt hetekben két partnerrel.

Előzmény: Törölt nick (2386)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.23 0 0 2386

Ha valamelyik spankingolód nem ér rá, Én szívesen helyettesítem. ursusm@citromail.hu

Ui. Ez az ajánlat nem csak neked szól. Kezdőkkel szívesen levelezek is.

 

Előzmény: vervejó (2383)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.23 0 0 2385

Ha a bőr felszakad és vérzik az olyan mint egy seb és ha nem vigyázol nagyon sokáig megmarad a nyoma.

Előzmény: vervejó (2364)
SpSm Creative Commons License 2006.06.23 0 0 2384
Ha esetleg a "verőlegények" nem érnek rá, mert pl. elmentek nyaralni, és már nagyon nem bírsz magaddal, nyugodtan szólhatsz nekem is! :))) Szívesen segítek! :))
Előzmény: vervejó (2383)
vervejó Creative Commons License 2006.06.23 0 0 2383

Hogy mennyivel kezdtük? Most kezdtük. Egyszer találkoztunk nyilvános helyen, másodszor már felmentem a lakására, megmutatta a pálcáit, megnéztünk egy pálcázós filmet, megkérdezte, kipróbáljuk-e, mondtam hogy persze és aztán pár perc múlva ott hasaltam az ágyán. Ez volt a póz végig, egy nagy párnával a megfelelő részt megemeltük. Szóval a legkényelmesebb pozíciót választottuk. Huszonötöket ütött és mivel jól bírtam, egyszer csak az ötödik huszonötig jutottunk. Lekötözés nem volt, nem volt rá semmi szükség. Az eszközt csak annyira váltogattuk, hogy volt vastagabb és vékonyabb pálcája is, de mást nem használtunk.

Igen, én is így vagyok vele, nem bírok magammal, alig várom a következőt. A fenekelés utáni kielégültség mondjuk aznap és másnap még kitart, de harmadnap már a következőt szeretném, csak meg kell várni, amíg a lilaság elmúlik.

Ne foglalkozz vele, hogy ki hány ütést kap! Valaki megkérdezte, elmondtam, de ezeket a mennyiségeket felesleges összemérni! Annyit kell kapjál, ami jólesik és kielégít. Ha úgy érzed, a mostani adag már kevés, akkor emeljétek, de ne azért, mert más többet bír. Különben is mindenki más eszközt használ, más erővel üt, mi sem fullerővel kezdtük. Na, nem akarok itt én okoskodni, mikor még csak egy hete kezdtem az egészet, de más is írta már, hogy ez nem egy sportverseny, nem kell rekordokat dönteni. Egyébként meg előtte néhány nappal volt életem első spankingje mindenféle paskolós eszközzel és meg kell mondjam, hogy bár mindkettő nagyon jó élmény volt, az enyhébb és sokkal erotikusabb fenekelés nekem is jobban esett, mint a minden szexuális töltettől mentes és keményebb nádpálcázás (bár mindkettőt szívesen folytatnám).  

Jó spankinget holnap! És mesélj, nem fogjuk unni!

Előzmény: Abby.Lockhart (2382)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.23 0 0 2382

 

125 ütés? Ez rengeteg! Mennyivel kezdted? Fokozatosan emeltétek az adagot? Nem bírnám olyan sokáig, mi még mindig ötvennél tartunk, ezt is két részletben kapom meg. /kéthetente, szombatonként szoktam kapni/

 

Kemény csaj lehetsz!

 

Holnap megint verést kapok, már szétvet a feszültség. Veled is így van? Előtte már alig bírsz magaddal?

 

Mivel kapod a verést? Váltogatjátok az eszközöket, vagy pálcát használtok végig?

 

Mennyire tudsz nyugton maradni, vagy szükség van kikötözésre verés közben?

 

És még én voltam elégedett magammal, mert kibírok ötven botütést... 125... Igaza van a páromnak, aki szerint ideje emelni az adagot, mert van, aki többet is kibír.

 

Milyen pózban kapod a verést? Van jól bevált testhelyzet, vagy több pózt is váltogattok. 125 ütés az rengeteg! Lehajolva alig tucatnyi ütést bírok ki, ha te kemény csaj vagy, tán huszat is kibírsz. Azután lehasalsz?

 

Mindjárt itt a holnap, és 'szószátyárka' jól meg kapja a magáét. :))

 

Majd mesélek megint, ha még nem untok. :(

 

'szószátyárka'

 

Előzmény: vervejó (2364)
vervejó Creative Commons License 2006.06.23 0 0 2381
Jó, de ezt a vadvizi evezéses borulást nem lehet gyakran elsütni.
Előzmény: rainy day woman (2379)
rainy day woman Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2380

Lemaradt a másik fele, hogy ha már beszéltem erről, a nyomok miatt vagy egyébként, én csak elfogadással találkoztam. Irtó nagy szerencsém van, azt hiszem. Persze nem túl sok emberről van szó, de akkor is, jó érzés.

Előzmény: vervejó (2378)
rainy day woman Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2379
Igen, de csak aki ismerős volt, idegennel még nem próbáltam el egy ilyen párbeszédet... De javasolhatom neked azt a sztorit, hogy vadvízi evezésen borultál a csónakkal, és végigsodort a víz a köves medren. Az pont úgy néz ki :) Igaz, a legtöbb ember nem tudja, hogy az hogy néz ki, tehát szinte kár beléjük ez a pontosság :))
Előzmény: vervejó (2378)
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2378

Ezek szerint van ilyen tapasztalatod, vettek már észre rajtad ilyesmit? Volt, aki rákérdezett és megértette, elfogadta? Ha csak pár piros csík, akkor talán könnyebb. De láttak már meg rajtad durvább nyomokat?

Én eddig még mindenki elől elrejtettem, eddig még ment, dehát csak egy hete űzöm a dolgot.

Előzmény: rainy day woman (2377)
rainy day woman Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2377
Én annyit mondok: szex. Ha akarja, komolyan veszi, ha nem akarja, gondolhatja azt, hogy hülyéskedek. Aki még ezek után is kérdez, azzal már vagyunk is olyan jóban, hogy megtehesse :)
Előzmény: vervejó (2374)
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2376

Jól van, csak eddig soha nem szégyeltem a testemet, én is ehhez szoktam hozzá és a környezetem is.  Az is gyanús lesz ha most kezdek el szemérmeskedni.

És egész nyáron ne vegyek fürdőruhát? Vagy keressek egy mindent takaró fazont?

Állandóan nőiboxerben járjak és felejtsem el az öltözőben zuhanyozást, a szaunát, a napozást, a normál bikinit és a masszőrt?

Volt aki azt javasolta, hogy zuhanyozzak otthon (eleve elég gáz lenne totálizzadtan felöltözni és hazamenni),  és fogjam arra, hogy nem bírja az bőröm az ottani vizet, vagy ilyesmi, de 7 éve edzek ott, miért pont most lenne bajom? Találjak ki vmi hülye bőrproblémát?

Pedig ha legalább hetente szükségem van olyan spankingre, ami legalább egy hétig látszik, akkor nyom mindig lesz rajtam.

Előzmény: Richelieu, a macskapecér (2375)
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2375
Véleményem szerint az a gond ezzel, hogyha valaki ilyen nyomokat lát, automatikusan családon/kapcsolaton belüli erőszakra fog gondolni.
Ha pedig elmondod, hogy te ezt élvezed, és egyáltalán nem bánod, rád fognak furcsán, gyanakodva nézni.

A legtöbb ember mit sem tud a BDSM-ről, és he fel is világosítják őket, nem fogják megérteni, mert egyszerűen nem tudják beilleszteni a viágképükbe.
Én azt javasolnám, hogy inkább elrejteni próbáld, ne magyarázkodni; ha esetleg idegenek nézik, úgysincs jelentősége, de ismerősök előtt inkább ne kezdj el sumákolni.
Előzmény: vervejó (2374)
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2374
Visszatérve a nyomokhoz: Ti mit mondtok olyankor, ha valaki észreveszi rajtatok a spanking nyomait (persze attól kérdezem ezt, aki hozzám hasonlóan az  elfenekeltek csoportjába tartozik)? Ilyenkor valami nyilvánvaló valótlanságot mondtok (pl. elestem, leestem vhonnan), és ki tudja, a másik mire gondol, vagy (esetleg a másik személyétől függően) elmondjátok hogy ez erotikus játékok nyoma, amit a másik nyilván értetlenül fogad? Volt már ilyen valakinek? Elmondtátok már az igazat nem spankingesnek? Segítene, ha írnátok ilyesmiről (vagy akár trükkökről, hogy hogyan lehet a dolgot leplezni), mert én aligha kerülhetem el majd emiatt a kényes szituációkat, mert nap mint nap mások előtt öltözöm és zuhanyzom az öltözőben. Bár most sérülés miatt nem sportolok, előbb-utóbb remélem vissza tudok térni és még nem világos hogy ezt hogy oldom meg. Ilyen gond nyilván másoknál is van, strand, uszoda, stb.
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2373
Hát persze :-))
Előzmény: Bambuló (2372)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2372
Akkor, ha jól sejtem örülsz.. nem ? :-))))))))
Előzmény: vervejó (2371)
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2371
Nincsen fényképezőgépem, ezt a fotót az elpálcázóm küldte. Lehet, hogy valami kis nyoma még lesz, de hogy a következő alkalomra nem akarok 10 napnál többet várni, az biztos. Egyébként most mindkettejüknek van jó oka az elfenekelésemre az első baráti elfenekelés után. Aki elpálcázott, az (teljesen jogosan) azért helyezett kilátásba 100 nádpálca csapást (50 enyhébb után 50 kemény), mert a megkérdezése nélkül közöltem a fotót, a másikuk meg azért (és Neki is igaza van), mert úgy pálcáztattam el magam mással, hogy neki nem is szóltam, csak utólag. Biztosan mindkét fenekelés keményebb lesz az elsőnél, mert már tudják, hogy mit birok, meg mert most okuk is van a komolyabb verésre.
Előzmény: Bambuló (2370)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2370
:-)

tegyél be 2 naponta fotót, hogy láthassuk gyógyulásod menetét. s 10 nap múlva ünnepelhessünk, mint újabb fenekelésre kész hölgyet
Előzmény: vervejó (2369)
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2369

Mindenki ezzel a 3 héttel jön. Annyi idő alatt egy törés is összeforr. Szerintem max 10 nap.

Kedvenc sportom a véraláfutás :-)

Előzmény: Woody_Allen1 (2368)
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2367
Túlságosan is az vagyok. Barátnőim mondták, hogy vigyázzak az egyensúlyra, mert túl sok bennem a férfias keménység, éljem meg a nőiséget is magamban. A spankingben szerintem megélem a nőiséget. Tudom, hogy van fordított felállás is, de azért mégis azé a nőiesebb szerep, akit fenekelnek.
Előzmény: Richelieu, a macskapecér (2366)
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2366
Nagyon kemény nő lehetsz!
Imponál! :-)
Előzmény: vervejó (2364)
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2365
Ó!

Ezt egyszer megcsináltam szíven Hölgyével - nem volt ilyen profi merevbilincsem, de remekül megoldottam két pár hagyományossal- sajnos nem tetszett neki, úgyhogy hamar abbahagytam, de azóta is beleborzongok a gyönyörbe!

Ez a legszexibb póz, amit el tudok képzelni!

El is határoztam, ha egyszer lesz végre állandó BDSM partnerem, csinálok egy ilyen kis kalodát.
Előzmény: Bambuló (2358)
vervejó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2364

> "Ez simán látszani fog három hétig. Szeritnem tedd át a dokit más időpontra. Amúgy hány ütés volt?"

 

125 ütés volt, de gyengébben kezdtük és aztán erősödtek a 25-ös sorozatok. Az utolsó 25 már kemény volt. De gondolom, hogy ha az ember eleve majdnem teljes erejű ütésekkel kezdi, akkor talán 40-50 ütés is elég lehet hasonló eredményhez.

Egyébként meg a látszat csal. A nyomok csúnyák, de nem olyan súlyos a helyzet. Mikor Mood-pictures videon hasonlót láttam, még én is azt gondoltam, hogy ez még nekem sem hiányzik, tényleg úgy néz ki, mintha sebesre lenne verve az ember. Pedig valójában ez nem vérzik, a vér csak a bőr alatt gyűlik össze és pont ezekről a részekről szívódik fel leghamarabb. Másnapra ezek a részek kifehéredtek, és azok a részek lilultak be, ahol aznap nem látszott semmi. Gondolom, innentől kezdve meg már annyi idő alatt elmúlik, mint bármi más belilulás, ez nyilván egyéntől függ, vérkeringés kérdése. Persze egy ilyen pálcázást már nem sok választ el attól, hogy ezeken a részeken felszakadjon a bőr és vér folyjon, nem tudom ez mennyivel növeli meg a gyógyulás idejét és hagy-e maradandó nyomot, szerintem nem. Ha van valakinek ilyen tapasztalata, megoszthatná, mert könnyen megeshet velem, ha a pálcázós játék folytatódik.

Az orvost megoldottam. Mivel minden alsóneműmből kilátszottak a nyomok, ma vettem női boxert. Eddig ha fehérneműboltban jártam, legfeljebb elmosolyodtam ha eszembe jutott a Monthy Python-féle Bankrablás a fehérneműboltban c. jelenet. Ma viszont egészen izgató volt külön fehérneműt válogatni spankingalkalmakra ami sokat láttat és külön azt azt követű napokra ami sokat takar.

Ja, és a dolog nem olyan fájdalmas, mint gondolnátok. Persze, amikor ezekre a lila részekre kapod a végén az ütéseket, azt megérzed, de nekem pl. már közvetlenül utána sem volt gond leülni, másnap meg már legkevésbé sem volt érzékeny.

Szóval akinek van jó pálcája, az használja nyugodtan, ha a másik bírja, nem kell megijedni ezektől a nyomoktól.

 

Előzmény: SpSm (2357)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2363
Én nem nézem a focit mert nem érdekel, de fenekelnem sincs kit, mert a parnerem elhagyott. Ha valakit érdekel az erotikus vagy keményebb elfenekelés és utána kényeztetés vagy csak elfenekelés írjon az ursusm@citromail.hu -ra
Előzmény: vervejó (2351)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2362
Jelen esetben? MIkor nem? :-) / Jó biztos van olyan is, de azért írásaid alapján viszonylag ritkán:-) /
Előzmény: pIMPa (2360)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2361
Ez van. FAntáziálni szeretek, de a valós -akár csak idézőjeles - kegyetlenkedés - egyenlőre :-)) - távol áll tőlem.
Előzmény: psychologic (2359)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2360
Jelen esetben a kiabálós éned jobban tetszik :)
Előzmény: Bambuló (2354)
psychologic Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2359

Hejhejhej!

Pedig már MAJDNEM elhittem, hogy: DE NEEEEM!!!!!!!!! :))))))))))))

És akkor ez...?

(Bár a bennem lakozó Freud-inkarnáció nem annyira a verést, mint a megveretést vetette volna fel mint elfojtott impulzust...)

 

Előzmény: Bambuló (2358)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2358
SpSm Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2357
Ez simán látszani fog három hétig. Szeritnem tedd át a dokit más időpontra. Amúgy hány ütés volt?
Előzmény: vervejó (2346)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2356
Biztos voltam benne, Már azért is, mert korábban már leírtad. Csak egy kicsit meglódult a fantáziám :-)
Előzmény: vervejó (2355)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2355

Nem, ez aztán nem csábít, megalázottság érzésre semmi szükségem.

Azt viszont egy pillanatig sem tartom megalázónak, ha egy férfi elfenekel, mikor kettesben vagyunk, elvégre nem a saját akaratát kényszeríti rám, csak azt teszi velem, amit szeretnék.

Előzmény: Bambuló (2352)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2354
Én jó mélyre elrejtem ilyen szándékomat, s maradnék a valós életben a hagyományos örömszerzésnél, gyáva lennék megütni valakit

NA NEEE! NE IS HALLGASS ERRE A TÖPPEDT AGYÚRA! TUDOM ÉN MI KELL EZEKNEK A KIS RIBIKNEK! ATTÓL NEDVEDZIK A KIS PINÁJUK, HA JÓ, HAJLÉKO9NY VESSZŐVEL ELVEREM A SEGGÜKET, AZTÁN HA EZ MÉG NEM ELÉG NEKIK, AKKOR JÖNNEK A CSIPESZEK

Kérem doktorúr én nem vagyok ilyen, csak néha elábrándozom a szép női fenekek látványán

PERSZE, ÉS AZONNAL ARRA GONDOLOK, HOGY CSÍKOZOTT PACALLÁ KELL ŐKET VERNI, HOGY ÉREZZÉK, MIN IS ÜLNEK!

Nem, hogy így milyen szépek, hamvasak, s öröm megsimogatni, esetleg, ha a tulajdonosuk megengedi, megcsókolni

S AZTÁN BELEHARAPNI, HOGY MÁSNAP IS OTT LEGYEN A NYOMA, HOGY KISERKENJEN A VÉÉÉÉR4

De nem

DE IGEN

de nem

DE IGEN

de nem

DE IGEEEEEEEN


Valami ilyesmire gondolsz?
8-)))))))))))))
Előzmény: psychologic (2353)
psychologic Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2353

hümmm hümmm

micsoda élénk képzelőerő... nem akarsz esetleg te is elmesélni valamit nekünk...?

no, ne aggódj, nem fog fájni. :P

dőlj csak végig azon a díványon és szabadítsd fel a tudattalanod mélységeit...

:)))

 

Előzmény: Bambuló (2352)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2352
AZért ez már tényleg mazo. A sebesre vert popsiddal alig várod, hogy újból vesszőzzenek... HA még rádolgoznál kicsit a megalázottsági érzésre, akkor közvetlenül a sebészhez menetel előtt csapkodtatnád meg magadat :-))) HM, nem csábít?

Ahogy le kell vetkőznöd, próbálod lassan, minél későbbre hagyni, hogy az utolsó ruhadarab is lehulljon, de az orvos megkér, hogy kicsit siess. Nincs több kibúvó, le kell venned a - kivéterlesebn nem csipkés tangádat. Eddig, ha orvosnál voltál, s le kellett vetkőznöd, inkább a hátad mutattad, de most levetkőzve szemérmed, szinte könyörögsz magadban, hogy lehetőleg a puncidon akadjon meg a szeme. Nincs könyörület.
Ahogy hozzád ér, megfordít, s a hátad kezdi vizsgálni. MIvel közel áll az első pillanatokban még nem látja, s közben magyaráz valamit az aszisztensének, és neked.
Aztán hátrál, két lépést, hogy az egészet szemügyrevegye, s felszisszen.
- Kisasszony ki tette ezt magával!? Ha kívánja azonnal veszek fel látlelete, s most itt feljelenthetjük azt a gazembert, aki ezt művelte önnel!!
Ekkor Te lesütött aszemmel kínodban mosolyogva szólsz:
- Én kértem rá, és nagyon jó így nekem... Folytassa csak nyugodtan a vizsgálatot...
S megkönnyebbült lélekkel, szinte büszkén, hogy kimondtad megfordulsz, nem zavar mát az aszisztens sem...
Előzmény: vervejó (2351)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2351

Mi a helyzet? Senki nem fenekel mostanában? Ha már mindenki a foci VB-t nézi (én is, csak most szünet van), elmesélem életem legelső erotikus fenekelését. Volt bátorságom a második találkozásunk alkalmával elmenni a spankingpartneremmel a telkükre. Jó kis fenekelésben volt részem. Mindketten akkor csináltuk először. A térdére fektetett, és ahogy kell, alaposan bemelegített tenyérrel. Ez máris izgató volt, elsősorban a fizikai érintkezés miatt. Persze ezt akármeddig bírtam volna, be kellett vetni az összes eszközt, ami nálunk volt. A hajkefe, fakanál, szíj sokkal használhatóbb eszköz, mint gondoltam, de így is, meg sem kottyant a verés. Végül partnerem zseniális trükköt vetett be: mikor elárultam neki, hogy igazából nem fáj, csak nagyon kellemes meleget érzek, a mélyhűtőhöz ment és jeget hozott. Rárakta a fenekemre. A jég pillanat alatt vízzé lett a forró bőrömön, lehűtve és nedvessé téve azt. Ezután már határozottan csípősebben csattogott minden a fenekemen. Akkor hagyta abba, mikor kellőképpen vörösre-lilára verte a fenekemet, de így is elhanyagolható volt a fájdalom a csodálatos érzéki erotikus élményekhez képest.

Most vallottam be neki, hogy alighogy nagyjából elmúltak ezek a nyomok, máris elpálcáztattam magam mással, és alig várom, hogy ezért nagyon alaposan megvesszőzzön. Esetleges féltékeny haragját beleadhatja majd a kicsíkozásomba.

Remélem, így lesz.

Mindenkinek jó fenekelést!

vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2350
Nem, gerincsebészhez.
Előzmény: pIMPa (2349)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2349

Nem akarlak elkeseríteni, de a fotóról itélve, Te sokkal durvább verést kaptál, és ha az enyém még mindig látszik, akkor a Te fenekeden is látszani fog kb.három hétig, vagy még tovább. Hacsak nem gyógyulsz hamarabb, mint én, mert az is megeshet...,de kétlem.

 

Nőgyógyászhoz?

Előzmény: vervejó (2348)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2348
Ne ijesztgess, azért is hagytuk abba, mert egy hét múlva orvoshoz megyek és múltkor is levetkőzős volt a vizsgálat.
Előzmény: pIMPa (2347)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2347

Az én lightos fenekelésem nyomai még most is látszanak, pedig már eltelt 10nap is.

A Tied kb három hétig fog látszani:D

Előzmény: vervejó (2346)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2346

> "Én biztosan tudom magamról, hogy mazo nem vagyok, mert rosszul tűröm a fájdalmat, viszont azt sem értem, hogy utána miért vagyok annyira kielégült. (?)"

 

Akkor köztönk csak annyi a különbség, hogy nálam ugyanahhoz az eredményhez keményebb verés kell. De végsősoron Te is vágysz a fájdalomra, ha Te vetted rá a férjedet, hogy időnként fenekeljen el. Én is kielégültséget érzek utána, csak nekem annyival nehezebb a dolgom, hogy nehezebben rejtem el a nyomokat, mert ami nekem már elég kemény spanking, az egy hétig látszik. Vagyis még nem is tudom, meddig, mert ezt a pálcázást csak tegnap kaptam.

Előzmény: pIMPa (2343)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2345
Igen, ez így igaz. Csak közben ne fájna annyira...utána szuper, de közben...néhány jólirányzott botütés annyira tud fájni, hogy csillagokat látok..(de nem a megasztárosokat:)
Előzmény: Bambuló (2344)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2344
Ha jól emlékszem olvastam, hogy adrenalin szabadul fel, általa termelődik -hja jól emlékszem - endorfin is, és innen csak egy kis ugrás a kielégülés ...
orvos bizos jobban elmondja.
Előzmény: pIMPa (2343)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2343

Értem.

Én biztosan tudom magamról, hogy mazo nem vagyok, mert rosszul tűröm a fájdalmat, viszont azt sem értem, hogy utána miért vagyok annyira kielégült. (?)

Előzmény: vervejó (2342)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2342

> "Akkor Te mazo vagy?"

 

Ezen már sokat gondolkodtam. Szeretem a fájdalmat egy elég komoly szintig (persze csak a külső behatások, ütések, csapások okozta fájdalmat, a fej- fog- gyomor- vagy derékfájást én sem élvezem) és jól bírom is a fájdalmat. Viszont inkább csak fenekeléskedvelő vagyok, a BDSM-et lehet hogy nem nekem találták ki. Az alárendeltség még belefér, de megalázásra semmi szükségem, nagyon is büszke vagyok. Szóval magam sem tudom, mazo vagyok-e, ha annak számít, hogy ilyen szinten veretem magam, akkor igen. Aki elpálcázott is azt mondta, hogy mazo vagyok.

Előzmény: pIMPa (2341)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2341
Akkor Te mazo vagy?
Előzmény: vervejó (2340)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2340

> Nekem a tenyeres paskolás okoz szexuális izgalmat, a nádpálca, és bot inkább büntetés jellegű, de a látványért megéri elviselni mindent.:)

 

Ez nálam is hasonló, bár mielőtt kipróbáltam volna, nem így gondoltam. Eredetileg a pálcajellegű eszközök izgattak, az pálcázós videók tetszettek, tudtam, hogy az átlagosnál jóval magasabb a fájdalomküszöböm, azt hittem, hogy a nagyobb felületű tárgyak, fakanál, hajkefe stb. nem jók semmire. És most, hogy mindkettőt kipróbáltam, én is úgy érzem, hogy a nádpálca komolyabb eszköz, de erotikusabb volt a másik fenekelés. A pálcázáskor "csak"  a fájdalom élményét élhettem át, de a térdrefektetős, mindenfélével paskolás szexuálisan izgatóbb.

A pálcázás nem büntetés volt, de nem is a látványért csináltuk, az csak vele jár. Igazából a cél a kölcsönös örömszerzés volt, még ha ahhoz képest durvának is tünhet a nyoma.

Előzmény: pIMPa (2338)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2339

"A férjed más lánnyal is megtette régebben, amikor még nem ismert téged?"

 

Nem. Ez kizárólag az én perverzióm, és én vettem rá a páromat, hogy próbáljuk ki. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok évvel ezelőtt, amikor még fogalma sem volt a vágyaimról, egyszer fakanállal kaptam a hátsómra párat.

Előzmény: Abby.Lockhart (2309)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2338
Gratulálok! Ügyes vagy, de legfőképp nagyon bátor. Nekem ez már sok, mert én a botozást is nehezen viseltem, és minden egyes ütés után szószerint agonizáltam az ágyon, és a párnámba haraptam, de kibírtam, és utána nagyon jó volt. Nekem a tenyeres paskolás okoz szexuális izgalmat, a nádpálca, és bot inkább büntetés jellegű, de a látványért megéri elviselni mindent.:)
Előzmény: vervejó (2322)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2337
Ez így van. Hosszú ideje tartó levertségtől szabadultam meg és kb. két napig nagyon fel voltam dobva az első spanking után.
Előzmény: Rawo (2336)
Rawo Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2336
Verve lenni jó. Utána elképesztően felszabadultnak érzem magam.
Előzmény: Bambuló (2328)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2335

> Hú, ez elég fájdalmas lehet...

 

A pálca nem is olyan brutális. Mikor az ember Mood-pictures videót lát, azt gondolja, hogy milyen durvák ezek a véresre verős jelenetek.  Mi eljutottunk a képen látható nyomokig, és bírható volt. Jó hogy nem álltunk le 100 csapásnál, mert kisebb lett volna az élmény. Igaz, ennyi elég is volt, többet már én sem igényeltem volna.

Lehet, hogy ez már hard spanking kategória, de nekem belefért. 

Lehet, hogy spanking videózást is bevállalnék, ha lehetne úgy csinálni, hogy ne legyek felismerhető, mert arccal nem vállalnám.

Előzmény: Törölt nick (2324)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2334
negyed óra-20 perc, s válaszoltam is
Előzmény: Bambuló (2332)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2333

> Ha még szex sincs utána, akkor mi az igazán jó benne? (hogy fáj? hogy ,hogy fáj? a megalázottság érzése? gyerekkori élmény miatt a visszavágyódás? - mi vonzott benne kisgyermek korod óta?...)

Nem tartom megalázónak a dolgot. Ilyen gyerekkori élményeim pedig nincsenek! Soha nem vert meg gyerekként senki! A fájdalom a jó benne, a szexuális izgalom, amit okoz, és a kielégültségérzés utána. 

Nem akarom egész életemben így, szex nélkül űzni a spankinget, csak a kapcsolat elején ezzel kezdtünk. Sokkal előbb elfenekeltetem magam egy férfivel, minthogy lefeküdjek vele. Mindkét eddigi spankingpartnerem a második találkozás alkalmával fenekelt el. Persze, hogy az a célom, hogy találjak egy olyan partnert, akivel majd komoly, hosszútávú kapcsolatom lesz, és a fenekelést nem önmagában, hanem előjátékként űzhetjük majd akár napi rendszerességgel. Azt hiszem, ez a kapcsolat kezd kialakulni az első partneremmel, akitől a lightosabb és erotikusabb fenekelést kaptam, de azt sem bántam meg, hogy kipróbáltam a pálcázást.

Előzmény: Bambuló (2325)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2332
kíváncsi vagyok mikorra ér ide. A freestart mostanában kimondottan lassú. Valószínű, hogy áttérek hamarosan a chellora
Előzmény: Törölt nick (2331)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2331

Bocsesz, nem figyeltem :(

Mindegyik tetszett igazából :) Talán A hentes nem annyira...

 

Válaszoltam a mailre.

Előzmény: Bambuló (2330)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2330
2327ben a könyvekről kérdeztelek, csak nem láttam, hogy mennyivel korábbi a Te írásod, és most fűztem hozzá kérdést :-))

De jó a hsz abból a szempontból, hogy legalább lehet olyan vállalkozószellemű egyénről hallani aki kipróbálja a pálca másik végét is, ha másért nem, hogy megtudja milyen... :-))
Előzmény: Törölt nick (2329)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2329

Nekem az jobban tetszett amikor engem vertek.

Már csak azért is, mert barátomnak nem jött be fordítva :)

Előzmény: Bambuló (2327)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2328
Téged is kérdezlek. A verő oldalát még valamennyire értem. MIndenkiből elő lehet hozni a szadistát. De a mazochistát?...

Egyébként mélt küldtem.
Előzmény: Törölt nick (2326)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2327
Máki!
Neked melyik tetszett a legjobban?
Előzmény: Törölt nick (2061)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2326

Ha engem kérdezel akkor a kíváncsiság vonzott benne. De nem kiskorom óta, csak amióta megtaláltam az indexen ezt a topicot.

Én azért kértem a barátomat hogy próbáljuk ki mert kíváncsi voltam hogy milyen érzés ha az ember fenekét jól elverik :)

Jó volt úgy szeretkezni, hogy közben sajog a popsim :)

Kipróbáltuk és tetszett...

De én nem szeretném ha annyira lennék elfenekelve mint a képen látható lány. Az már nekem sok lenne.

Előzmény: Bambuló (2325)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2325
Én itt kicsit off vagyok, csak az értelmét szeretném elsősorban megtalálni, -bár be kell vallanom, valószínűlg belém is szorult némi sanyargatási vágy, különben nem nézegetném az ilyen jellegű topikokat- ezért kérdezek:

Ha még szex sincs utána, akkor mi az igazán jó benne? (hogy fáj? hogy ,hogy fáj? a megalázottság érzése? gyerekkori élmény miatt a visszavágyódás? - mi vonzott benne kisgyermek korod óta?...)

Köszönöm
Előzmény: Törölt nick (2324)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2324
Hú, ez elég fájdalmas lehet...
Előzmény: vervejó (2322)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2323
A baráti alapon történő fenekelés úgy zajlik, hogy az egyiknek van pálcája de nincs kin használja, a másiknak meg nincs pálcája és szeretné ha elpálcáznák. Aztán addig megy a pálcázás, amíg az mindkettejüknek jól esik. A dolog teljesen szexmentes volt, csak a pálcázás élményéért csináltuk.
Előzmény: Rawo (2321)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2322
A pálcázás nyomaNa, végre rájöttem, hogy kell képet beletenni.
Előzmény: vervejó (2319)
Rawo Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2321
A baráti alapon történő fenekelés hogy' zajlik le? Megkéred, hogy ugyanmár?
Előzmény: vervejó (2316)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2320
Az előbb lemaradt a kép.
Előzmény: fan_fan (2317)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2319

Hát jó, megmutatom, azt hiszem ezzel nem sértem meg azt sem, aki csinálta. Mindenesetre most kérek tőle elnézést, hogy a megkérdezése nélkül közlöm a fotót, de végül is úgyis csak én látszom rajta.

Az első 75 ütés lightosabb volt, a negyedik 25-öt már megéreztem, az ötödik 25 már kimondottan keményebben ment.

Előzmény: fan_fan (2317)
fan_fan Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2318
Engem is érdekel a téma, csak nincs hozzá Dominám ... :-((
fan_fan Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2317

"...Le is fotóztuk, annyira jól nézett ki..."

 

Lássuk, lássuk !

Előzmény: vervejó (2316)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2316

Azt hiszem, semmit nem csináltam máshogy, eredetileg is ilyen vágyaim voltak. Esetleg annyi, hogy megnőtt a kiváncsiságom a rattan pálca iránt, amit tegnap volt is szerencsém kipróbálni. Tulajdonképpen még a partnerkeresés fázisában vagyok, de a szexmentes spankinget máris kipróbáltam, most egy héten belül kétszer is. Az első egy kefés, szíjas, fakanalas stb. fenekelés volt, tegnap egy komolyabb rattanpálcás, összesen 125 csapással, aminek már egész jó nyomai vannak, úgyhogy erre a hétre ez elég is volt. Le is fotóztuk, annyira jól nézett ki.

A keresést lassan le is zárom, a tegnapi pálcázás nagyon komoly élmény volt, de csak baráti alapon ment, szexuálisan nem gerjedtünk egymásra, csak kipróbáltuk együtt a keményebb spankinget, az első spankingpartneremmel viszont nagyon jól állnak a dolgok és komoly folytatás remélhető. 

A fórumon sok olyat olvastam, ami egyáltalán nem izgatott. Semmi szükségem pl. beöntésre, ilyesmit soha nem csinálnék, nem izgat a kikötözés vagy a lyukra mért ütés, stb.

Szóval a fórum nem is annyira ötleteket meríteni volt jó, mint arra, hogy bártan felvállaljam ezt a beállítottságomat és belevágjak a spankingbe.

Előzmény: Bambuló (2315)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2315
S mi az amit a legfontosabbnak tartottál, az itt leírtakból? Esetleg mi volt, amit az olvasottak hatására másként csináltál, s hogyan?
Előzmény: vervejó (2314)
vervejó Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2314
Sziasztok! Nemrég találtam ezt a fórumot, és örülök, hogy van ilyen, most én is beszállok, növelve a nők számát és arányát itt (hogy melyik oldalt szeretem, az a nickből következik). Bár kisgyerekkorom óta vonz a téma, csak most néztem szembe ezzel a dologgal, most élem annak a folyamatát, hogy legalább magamnak felvállaljam, hogy ilyen vagyok és elfogadjam magamat így. Szóval elérkezettnek láttam az időt, hogy olyan férfit keressek magamnak, aki szereti a spankingot. És képzeljétek, már ki is próbáltam! Szerencsére sok férfi szeret fenekelni, úgyhogy válogathattam. És örülök, hogy bele mertem vágni. Mindenesetre sokat segített például ez a fórum is (amit gyorsan át is futottam az elejétől), hogy lássam, hogy bár korántsem nevezhető átlagosnak a szexuális igényem ezzel a fenekelés iránti vággyal, azért nem vagyok ezzel egyedül.  
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.18 0 0 2313
Ézéki, játékos, vagy szigorúbb nevelő jellegű, de mindenképpen erotikus elfenekelést igénylő kedves, intelligens barátnőmet keresem lehetőleg tartós, komoly kapcsolat reményében:charliex1162@yahoo.com
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.18 0 0 2312
Megnéztem a címeket. Szép látvány.
Előzmény: Bambuló (2307)
tomas69 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2311

Valóban fiú vagyok, de értem, hogy mit mondasz!

Az igaz, hogy más elvi síkon beszélni a fenekelésről (és más bdsm-akciókról), mint a valóságban átélni. Mivel ez a közvélekedés szerint "nem normális" dolog, a legtöbb ember rögtön zsigerből elborzad, ha ilyet hall vagy lát. Nem kevesen vannak azonban olyanok, akiket izgat maga a gondolat vagy a látvány, de sosem vennék a bátorságot arra, hogy bármelyik oldalon kipróbálják.

Ha azonban úgy alakulnak a körülmények, hogy az ember "átbillen", akkor megérti, milyen fantasztikus élményt adhat pl. a fenekelés. Annak is aki kapja!! Csak szerintem minden szexuális játéknak az a célja, hogy élvezetet okozzon, így az úgymond "öncélú" verést tartom értelmetlennek. Az "öncélú" azért jó kifejezés, mert itt nem az erősségről, a fenekelés hosszáról, az ütések számáról van szó. Lehet valakinek a fenekét akár szinte véresre is verni, ha ez vezet a kéjhez, míg másnak ehhez bőven elég a paskolgatás is. Ezt mindkét félnek ki kell tapasztalnia, éreznie kell. Az is változó, hogy ki hogyan reagál rá, sőt azt mondom, akár orgazmus nélkül is lehet ez a gyönyörök forrása. Viszonylag ritka ia, hogy valaki csak ettől élvez el....

Ha viszont egy nő fenekelés közben nem nedvesedik, vagy egy férfinek nincs erekciója, akkor semmi értelme, akkor beszélhetünk "öncélú verésről".

Előzmény: azaiak (2310)
azaiak Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2310

Azért ez így túlzás. Az ember imádhat kapura lőni, és útálhat védeni. Valaki élvezheti, ha bekapják a vesszőjét, de ő nem dugná a nyelvét a másik puncijába.

Fúj!!! Undorító!

Eleinte bizony én is eléggé egyoldalú gyereknek indultam, valljuk be itt így négyszemközt, egy csomó dolgot kizárólag sznobizmusból kezdtem csinálni. Undorodva dugtam az orrom a nedves punciba! Néhány hónap kellett, mire megszerettem. És nem fokozatosan, hanem egyszer csak hirtelen olyan hullám öntött el! És mással is így volt. Kicsit szelídült az ellenérzésem, de az áttörés ilyen hullámszerű volt.

van aztán ez a fantázia dolog, van amit fantázia síkon élvezetesnek találok ( pl. a pisi szex), de a valóságban még nem próbáltam. Nem is erőltetem. De el tudom képzelni, milyen undor fogna el, ha tényleg megtörténne, és azt is, hogy néhány hónap után átbillennék. ( Mert, ha a kedvesem erre utazna, nyilván megpróbálnám bevállalni. ) A legnehezebb számomra a szerepjáték, szerelmi vallomáést tenni az előjáték közben. Iszonyú, hisz ... na, nem megyek el tovább a témától.

Szóval a fenekelést magában én olyasminrek érzem, mintha egy nagy svédasztalról csak egyetlen dolgot ennék, utána meg egy másikat. ( A "rendes" dugásra gondolok, amit a fenekelők is megélnek.) Ezt most itt nem részletezem, mert a bdsm topicicba való.

Igazából csak azt akarom mondani, hogy akinek nincs saját élménye, vagy még előtte van az átlendülésnek, az egyszerűen nem értheti meg a gyötretés okozta gyönyört.

A fenéken csattanó tenyér, bot okozta élvezetet. Jó, közben nyilván át lehet lépni a tűréshatárt, és ilynkor tényleg csak az utólagos gyönyörérzés jön, de erről itt korábban már szépen írtak.

Talán könnyebb megérteni a fojtogatás okozta örömérzést, hisz ez azzal kezdődik, hogy a melledbe fúrom az arcom, belőle lélegzek, az illat, a tapintás, és amikor már majd megőrülök a gyönyörtől, és te direkt odaszorítod a fejem, akkor majd szétrobban a világ a gyönyörtől...

Ja, most látom, hogy tomas nyilván fiú, akkor izé, szóval persze vedd úgy, hogy egy nőhöz beszéltem itt a végén.

 

Előzmény: tomas69 (2308)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2309

Biztos vagyok abban, hogy ő nem engedné meg nekem, hogy ráüssek. Vagy ha igen, akkor olyan picit ütnék rá, hogy nem is fájna neki.

 

Nem tudom, hány lánnyal csinálta előttem, de biztosan többel. Nem egyre szokott hivatkozni, legalább négyet emlegetett már.

 

A vibrin még gondolkodom, nem említettem még neki, ám lehet, hogy nem is kell: ő is jár ide olvasgatni alkalomadtán.

 

pIMPa, neked mik a tapasztalataid? A férjed más lánnyal is megtette régebben, amikor még nem ismert téged?

 

"szószátyárka"

 

 

Előzmény: Bambuló (2306)
tomas69 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2308
Teljesen igazat adok, nekem is ez a véleményem. Szerintem mint mindennek, a fenekelésnek is akkor van értelme, ha az is élvezi aki kapja, és az is aki adja!
Előzmény: Angelic (2305)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2307
http://www.herfirstpunishment.com/wm/mg/mg003/948427596534.html
http://863.sadoslaves.com/?r=prase
http://www.spanked-cutie.com/wm/mg/mg013/129711812853.html
http://www.spanked-cutie.com/wm/mg/mg033/351422674771.htmlű


Egy, két filmsnitt a címhez igazodva
Bambuló Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2306
Akkor a mégis a második alkalmával kellene Beléd vezetni egyet, hátha könnyebb lesz :-))

"Szerinte van olyan lány, aki szó nélkül engedi, hogy kapjon oda ütést, és utána sem cirkuszol, hogy mennyire fájt. " Sok más lánnyal próbálta?
Esetleg egyszer, merő próbálkozásból, cseréljetek helyet egyetlen egy posilyukütésre, vagy, ha ő annyira bátor kettőre! Az eredményről várnám az olyan beszámolót mint páldául: térdenállva könyörgött még 10ért, vagy azt mondta ez semmi, és szeretné, ha a heréit is megpaskolnád fakanállal.

Én is addig élvezem a látványotokat (Tiedet sajnos nem, de pl pIMPáét) /nagyon is! itt jegyzem meg talán nem először, hogy csíkozva, vagy csíkozatlan győnyörű alakja, szép csókolni - nem verni - való popsija van. Persze, ha Neki ez okoz örömet, nem kérdés, hogy bárki, bármiben szolgálatára állna :-))) /Amíg nem gondolok bele, hogy akkor most az én szebbik felemet verné valaki pirosra, és ahhoz mit szólnék?
Előzmény: Abby.Lockhart (2302)
Angelic Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2305

Nemtudomkával értek egyet, a provokációjával... mert ezekből a történetekből számomra is egyetlen momentum jön le... kibirni

 

és pontosan hol is az élvezet?

 

igy ez nekem öncélú verés

Előzmény: nemtudomka_ (2304)
nemtudomka_ Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2304

A kérdés ennél egyszerűbb, ha így csinálják, vajon miért? Persze mindenki úgy perverz, ahogy neki tetszik :)

 

Igazából provokációnak szántam, hátha megszólalnak mások is, akik másként.

Például közben nevetve, élvezve a játékot, netán elélvezve tőle...

 

Előzmény: azaiak (2298)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2303

 

Megintcsak elcsábultam, és Redmarks oldaláról idetettem két "rongyosra nézegetett" képet. :)

 

"szószátyárka"

 

pIMPa, fáj még a feneked?

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2302

Harmadik huszonöt??? Nem hiszem, hogy kibírnám, a másodiknál már nagyon feszelgek, alig tudja a párom rendesen rám mérni az ütéseket. Már az önfegyelmem végén járok, ahelyett hogy segítenék neki azzal, hogy úgy hasalok, hogy könnyedén elverjen.

 

Írtam már, hogy minden alkalommal nagy hisztit rendezek, és erről nem tudok leszokni, sajnos. Az első huszonöt után nehezen vesz rá egy újabb huszonötre, harmadikra meg végképp nem tudna rávenni.

 

Alacsony a fájdalomküszöböm, így sokkal nagyobb hisztit vált ki belőlem a popsilyukba mért ütéstől való félelem, mint kellene. Szerinte van olyan lány, aki szó nélkül engedi, hogy kapjon oda ütést, és utána sem cirkuszol, hogy mennyire fájt. Én ettől még rettenetesen távol állok.

/Ám abban igaza van a páromnak, hogy ha odaméri nekem a büntető ütést, akkor napokig nagyon jó érzésekkel ülök le. Ez az érzés hiányzott, amíg csak a fenekemet botozta meg./

 

"szószátyárka"

Előzmény: Bambuló (2300)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2301
Köszönöm, megkaptam. Válasz-mail ment. :)
Előzmény: Bambuló (2299)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2300
most olvasom mit írtam. nema második 25 re gondoltam, lévén az a büntid :-) ,hanem utána, ha jól viselted, s engedelmes kislány voltál, AKKOR jutalomképpen még 25, miközben puncidat bizsergeti belül... :-)
Előzmény: Bambuló (2296)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2299
Érdemes befizetni a www.torte-net.hu ra. Nagyon sok, jó történetük van. (nemcsak ebben a témában...)egyet elküldök emilben
Előzmény: Abby.Lockhart (2297)
azaiak Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2298

Kérdésed mögött a következő két kérdést érzem:

 

Ez a komolykodó, fontoskodó, aprólékos, részletező technicista szemlélet nem az erdendő ösztönalap legitimálást szolgáló álca?

 

Ez a ...... szemlélet egy minden vizeket meghajózott, mindenen túllévő pár megállapodása egy jól védett öbölben?

 

 

Előzmény: nemtudomka_ (2295)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2297

HOL olvastál ilyet? Ha a neten, akkor belinkelnéd nekem? Akár privátban a mailemre? 

Olyan ritkán találok izgalmas /spanking/ történeteket!

 

Érdekes, amit javasolsz, ám meg kell beszélnem a párommmal.

 

Egyébként ő is jár ide olvasni :)).

 

 

Előzmény: Bambuló (2296)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.12 0 0 2296
Elismerem, hogy történetben olvastam, de ott azt írták, hogy a végére a belsőben történő izgatás, a fenék elverésével kombinálva, hatalmas orgazmmust idézett elő a "szenvedő" félnél :-)))

MOndjuk, ajánld fel fenyítődnek, hogy beleegyezel a második lukra ütésbe, de előtte - izlés szerint a popsidba, vany puncidba - helyezzetek egy tojás vibrit fel, s mikor közeledik az élvezet, akkor csapjon meg - ez elsősorban a puncidban elhelyezett vibrivel történhet meg, mert vsz popsid nem tudod közben ellazatani, ha benne van valami.-Vagy a második 25 alatt zűmmögjön Benned egy...

Előzmény: Abby.Lockhart (2289)
nemtudomka_ Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2295
Talán olimpiai sportág a fenekelés? Pontos testhelyzetekkel, szorgalmas gyakorlással, a minél jobb teljesítmény elérése érdekében? Az eddző kíméletlenül felkészíti a spotolót, cél az aranyérem? Ezért csináljátok?
anonyim Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2294

Sziasztok!

 

nincsen olyan csajszi, aki vállal fenekelést??:(:(:(:(

szomorú....

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2293

Elfelejtettem ideírni, honnét származnak a képek, és nem szeretném, ha valaki megbántódna amiatt, amiért az oldaláról idecsentem őket.

 

REDMARKS-nak köszönöm, mert az ő oldaláról származik az alábbi 3 kép. :))

 

"szószátyárka"

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2292

 

Valahogy így. :) A kezeimet nem kötik le.

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2291

 

Így szoktam kapni  én is. :))

Csak én meztelenül, vastagabb pálcával.

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2290

 

Ehhez hasonló a terpesztő, amit kaptam. Hogy el tudjátok képzelni. :))

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2289
:))
Előzmény: Bambuló (2288)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2288
azt mär kiprobältätok, hogy esetleg egy kisebb vibrit dugjatok közben apuncidba, fäjdalomcsillapito gyanänt? :-))
Előzmény: Abby.Lockhart (2287)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2287

Sziasztok

 

Túl vagyok rajta. Annyira boldog vagyok, hogy alig tudok nyugton ülni. Ezért az érzésért megéri újra és újra megveretni a fenekemet.

 

Jól van pIMPa, hamarosan kevesellni fogod a 20-at, és lehet emelni az adagot! Vastagabb, erősebb bot kellene, hogy ne csak egyszer tudjátok használni. A mienk kb másfél cm átmérőjű, és közel egy méter hosszú (ez csak sacc, nem mértem meg).

 

Dehogyis szeretem, ha a popsilyukba kapok! El tudod képzelni, mennyire fáj az? Ugye, nem?

 

Meséljek? Jaj, alig tudok ülni, izgek mozgok a széken!

 

Tegnap négy után kezdtük el a szokásos szombati programot. Levetkőztem, majd megkaptam a két beöntést. Közben beszélgettünk, nagyon izgultam már, elhihetitek. A második beöntés végén kivette a csövet, és lejöttem az ágyról. Most nem is tiltakoztam, amikor felvette a botot, hogy kapjak ötöt. Megbeszéltük, mit kell elviselnem, közben és beszélgetés közben hajoltam le hol az asztalra, hol a fotelra támaszkodva, hogy kimérje a soron következő ütést. Utána mindig felkeltem, és szorítottam a fenekemet, nehogy kijöjjön belőlem. Még akkor se hagytuk abba az egyezkedést, amíg lehajoltam megkapni az ütést. Öt ütés után siettem a fürdőszobába, közel fél óra múlva jöttem vissza, mert le is zuhanyoztam.

 

Nem egyeztem bele, hogy tizenötöt kapjak az erősebb ütésből, mert elég nekem azt kibírni, amilyen erővel eddig a huszonötöt kimérte. Az ágyra hasaltam, két párna segítségével kidomborodott a fenekem. Széttártam a lábaimat, ő pedig meglepetéssel készült:a héten beszerzett egy terpesztőt, amit a bokáim közé tett, és ahhoz rögzítve kötötte ki bokáimat az ágy végeihez. Egy harmadik párnát átöleltem és erre tettem a fejem is. Közben próbálgattam a lábaimat emelgetni, de nem nagyon ment. A derekamnál is leszíjazott, de csak lazán, mert kell egy kis mozgásra lehetőség.

A kezeimmel megdörzsöltem a fenekemet, majd szétnyitottam, igyekeztem rendezni kapkodó légvételeimet. A popsilyukam is ellazult, készen álltam a verésre. Mielőtt elkezdte volna, egyeztettük a menekülőszót.

Aztán botozni kezdett. A fenekem jobb oldalát ütötte először, majd a bal oldalával folytatta. A párnába nyöszörögtem, nem sikerült felvennem a "nagy levegő, visszafojt, nyögéssel kifúj" ütemet. Rátért a fenekem felső részére, és úgy ütött, hogy átért a bot az egész fenekemen, így haladt lefelé.

Nem volt olyan pillanat, amikor ki akartam mondani a menekülőszót, minden ütést meg akartam kapni. A fenekem alsó harmadát sűrűbben érték az ütések, a párom elégedett volt az eredménnyel. A terpesztő jól bevált, a lábaim a verés közben végig szét voltak tárva.

 

Kioldozott, levette a terpesztőt is, és ideadta, hadd nézzem meg. Alkalmas-e arra, hogy a jövőben rendszeresen használjuk. Lassan felkeltem, és megnéztem a tükörben a fenekemet, közben pirulva megköszöntem neki a huszonötöt. Még mindig zavarban vagyok, pedig illik megköszönni.

 

Megint felvetette, hogy tíz popsilyukütést kéne kapnom. Tiltakoztam, mert nagyon félek ettől a speciális ütéstől. Hangosan hisztiztem, így fel kellett térdelnem az ágyon, előrehajolni, és így injekciózta meg a popsilyukam. Éreztem, azzal is büntet, hogy nem lassan tolja be tűt, hanem határozottan beadja. Közben is kérdezgetett, felelnem kellett neki, pedig a póz is olyan megalázó volt. A második injekciót hasalva fogadtam be, tartott még a dühéből, mert olyan határozottan nyomta be, hogy kis híján elmozdultam. Így csak a párnát püföltem, hogy elég lesz, már nem hisztizek.

 

Egy ideig megint csak beszélgettünk utána, mert nagyon rá akart venni a popsilyuk-ütésekre, ám nagyon tiltakoztam. A következő huszonötre dinári pózban került sor. Felváltva verte a jobb és bal oldalát a fenekemnek, és nem kerülhettem el, hogy a kitárt fenekembe is üssön. Az a véleménye, hogy ilyen pózban nem tudja eltalálni a popsilyukat, csak közéüt, ami nem popsilyukütés, csak egy középre mért szimpla ütés. Nehezen viseltem ezt is, ötöt vagy hatot mért oda a második huszonöt végén. Már alig volt hangom, a hangszálaimat megviselte a nyöszörgés, jajgatás, ám megint nem akartam menekülőszóval megfutamodni. Egyenként mérte az ütéseket belém, és minden ütés előtt nekem kellett szétfeszítenem a fenekem, hogy közécsaphasson. Széjjelhúztam, aztán megkapaszkodtam a lábában, és gyorsan, szinte célzás nélkül ütött.

Elégedett volt az eredménnyel, azt azonban megjegyezte, hogy ezek rendes ütésnek számítanak, ha a vágatba mentek is, nem kell ennyire kimutatnom, hogy fáj. Szégyenkezve hallgattam, belátva igazát. Segítség nélkül álltam talpra, megint a tükörnél jutott eszembe megköszönni. Annyira szégyelltem magam.

Remegő hangon kérdeztem, kell-e ezek után a popsilyukba kapnom a bottal, ahogy a két huszonöt után.

Látta rajtam mennyire megviselt a dolog, beszélgettünk még pár percig, míg jobban éreztem magam, és kiegyeztünk egy ütésben. Átölelt hogy felbátorodjak valamennyire, majd megnézte a fenekemet, széthúzta hogy lássa, mennyire látszanak a nyomok a popsilyukamnál, majd hasalni küldött.

Három párnát tettem a hasam alá, és így vettem fel a pózt. Megbeszéltük, hogy egyetlenegy ütésről lesz szó, ezért nem kell kikötni engem. Ellazítottam a fenekemet, ő pedig felnyomta gumikesztyűs ujját a popsilyukba, és beigazított néhány nyomással. Megfelelő pózba került a popsim, utolsó pillanatban kértem a bőrkesztyűt a számba. Sajgott rendesen az előző ütésektől, amikor a popsilyukhoz nyomta a botot, megremegtem. Most nem készült hosszabb ideig, a következő pillanatban kimérte a botütést.

Sikoltásom elnyelte a bőrkesztyű, amit gondos előrelátással a számba tömött. Leírhatatlanul fájt, és csak a jajgató fájdalomra tudtam gondolni. Minden más gondolatot kiűzött a fejemből. 

Arra tértem magamhoz /néhány percig feküdtem mozdulatlanul, lihegve és nyöszörögve, erre nem emlékeszem tisztán, ő mesélte/, hogy ringat engem, bekeni a kenőccsel popsimat, majd hogy elterelje a figyelmemet, büszkélkedett pontos célzásával. Nem is vártad még hogy megkapod? Többszöri célzásra szoktam kimérni, most meg akartalak lepni azzal hogy gyorsan kimérem.

Suttogva, mert nincs hangom már a sok erőlködő nyöszörgéstől hálálkodom neki, hogy milyen ügyes volt, úgy kimérte az ütést, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

 

És most olyan jóóóóóó, annyira jó ülni a fenekemen. A popsilyukam se fáj jobban, mint máskor, ez biztató, a páromnak lesz igaza: egy ütésnél többet kell kapjak, mert ki lehet állni.

Utána már könnyű azt mondani hogy nem is fájt annyira, de mintha jobban fogadnám a popsilyukütést, mint első néhány alkalommal. Talán kezdek belenyugodni, mert nem kerülhetem el, így hamarabb ráhangolódok.

Amikor tegnap a párom kézbe vette a botot, nem is kellett mondania, csak intett a bottal és szó nélkül mentem az ágyhoz felvenni a pózt.

 

 

"szószátyárka" , aki most nagggyon boldog!

 

 

 

Előzmény: Bambuló (2285)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2286
Nagyon feltekeny lenne tisztelt ferj ur, ha a legközelebbi fenyites utän tangätlan kepet tenne fel dräga, gyönyörü alaku csikozott fenekü felesege?
Előzmény: pIMPa (2283)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2285

Mivel szereted, ha botozzäk popsilyukad, biztos vagyok benne, hogy bele fogsz menni. :-)

 MOst nem neztem vissza, de koräbban mintha nem 2:1 aränyban vältotta ki lukad a normäl üteseket. szerintem kezdetben ragaszkodj ugyanahhoz az aränyhoz, (kb 30norm helyett 4, vagy 5? spec) kesöbb, ha mär nem lesz eleg lehet emelni

Előzmény: Abby.Lockhart (2279)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2284

Gratulälok Mindkettötöknek :-))

 

Es - bär mint mär koräbban kifejtettem nem vagyok a nök veresenek hive,- nagyon szep, igy csikosan is popsid!

 

Ezt mär ferjed keszitette, tudva, hogy idekerül? Nagyon ki fogsz erte kapni holnap... :-))

 

 

Előzmény: pIMPa (2283)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2283

Ha az én popsim nem is olyan vörös, mint az előző képsorokon a lánynak, de sikerült sírás nélkül kibírnom 20 botütést. Sajnos a bot darabokra tört a popsimon.

roumark Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2282
Előzmény: roumark (2281)
roumark Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2281

Mostani kedvenc filmes cégem:

 

 

pIMPa Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2280

Ma este el leszek ismét fenekelve, de most készülök rá, és igérem mindenkinek, hogy a legerősebb fakanalas ütéseket is állni fogom, és utána remélem, hogy le is lesz fényképezve frissen elvert popsim.:) Nem tudom, hogy miért, de már nagyon várom.. 

 

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2279

Megnéztem a képet /kinagyítva is/, és eszembe jutatott néhány dolgot.

 

Ehhez a pózhoz kell a kikötés, de hasznos, ha még külön lefogják a bokáját a lánynak egy segítő.

A szíj megtartja a lány derekát, mert különben emelgetné a csípőjét is. Hosszabb távon nem kényelmes ez a póz (negyedóránál tovább nem tarthat a pálcázás), de annak, aki az ütéseket kiméri, kényelmes, mert nagy pontossággal mérheti az ütéseket egymás fölé, egészen a combtőig. Ez nagyon esztétikus, mert külön látszanak a csíkok, nem keresztezi egyik a másikat. Külön veri el a lány jobb és bal fenekét, mindkettőre azonos számú pálcát kell kapnia a lánynak.

 

A pálca elég rövid, mi hosszabbat (és vastagabbat, jobban megmarkolhatóbbat) haszálunk ennél. Nem kell ilyen közel állnia a páromnak, főleg ha még a fenekem jobb vagy bal felénél tart, némivel messzebbről méri ki. Ki szokta mérni a megfelelő távolságot, odaillesztve a botot a fenekemnek ahhoz a feléhez, ahová kiméri az ütést.  

Ebben a pózban is kaptam már, lekötözés helyett átkaroltam a lábaimat, és minden ütésnél magamhoz húztam, és igen, ficánkoltam is rendesen. Az erre a célra használt bőrkesztyűt a számba tette, hogy elfojtsa a hangomat. Nehezen tűrtem a botozást, elég hangos lettem volna a kesztyű nélkül.  

Jobbról és balról 15-15 ütés ért, de mivel ebben a pózban feszes a fenekem, így utána hasra fordultam, kivette a kesztyűt a számból, beszélgettünk pár percet, majd amikor úgy éreztem, hogy képes vagyok felvenni a maradék huszat /ötven botütésben egyeztünk meg/ kényelmes, hasalós pózban kaptam meg. Mivel a két oldalra külön már megbotozott, így húszat kaptam az egész fenekemre.

Közben az az ötlete támadt, hogy a büntetőütést az előző /a képen látható/ pózban méri a popsilyukba. Beletelt egy kis időbe, amíg felvettem a pózt, ő segített azzal, hogy gumikesztyűs ujjával felnyúlt a popsilyukba, és határozott nyomásokkal beigazított a megfelelő pózba. 

Szorítottam a lábaimat, és húztam az arcom felé, amíg felvettem a megfelelő pózt. Akkor szétfeszítette fenekem, és ellenőrizte ujjával, hogy ellazítom-e a záróizmokat. Hihetetlenül izgultam, féltem, így amikor megéreztem, hogy a bottal megnyomja a popsilyukam, megmozdultam, pedig még csak becélozta az ütés helyét. Rámszólt, hogy ne kezdjek megint hisztizni, majd mégegyszer megnyomott, majd ügyesen kimérte a botütést.

A fájdalom óriási volt, nagyobb, mint vártam, és lassan csitult el hangom, kellett egy kis idő, míg magamhoz tértem annyira, hogy meghalljam párom nyugtatgató hangját, hogy látod, nem is volt olyan rossz, legközelebb más pózt is kipróbálunk ehhez a speciális ütéshez, ám beláthatod, szükséges. 

Ekkor már hasaltam /ő fordított meg/, és két kézzel óvtam a fenekemet. Könnyes arccal figyeltem a szavait, és a fájdalmon túl éreztem azt a jó érzést, amit az szokott kiváltani, hogy kiálltam egy különösen rettegett dolgot.

Ahogy hallgatom a párom halk hangját, lassan megnyugszom, míg meg nem hallom, mit talált ki /ezt azóta többször felvetette, ám sose egyeztem bele/. Kíváncsi arra, mennyire lehet elviselni, ha több ütést mér a popsilyukra. Ezért hajlandó lenne az ötven fenékre mért botütést lecsökkenteni harmincra, és a maradék húsz rendes botütés helyett tíz botütést mérne a popsilyukra. Gondoljam meg, tízzel kevesebbet kapnék, a harminc botot két részletben mérné rám, de növelné az ütések erejét, így tizenöt botütés felérne a huszonöttel.  Ideje szoktatnom magam a gondolathoz, hogy a popsilyukam nincs rendesen megbotozva, egyetlen botütés nem elég a kívánt hatáshoz, hiszen látja, hogy pár perccel később már egészen jól vagyok. Ám ha tízet mérhetne a popsilyukra, akkor a botozás után tovább tartana az a jó érzés is, ami egy botütés után gyorsan elmúlik.

 

Félek, ma este megint felveti /mindig javasolja/, és ha beleegyezem, akkor szükség lesz a bőrkesztyűre, és beletelik majd félórába, míg összeszedem a bátorságom, hogy mindhez felvéve a kívánt pózt, ellazuljak, és megkapjam a tíz rettegett ütést.

 

Ám ha túl leszek rajta /elöbb utóbb sor kerül rá/, majd elmesélem. Mert utána már olyan jó, és mesélni róla is jó.

 

"szószátyárka"

 

 

A kép tetszik, és most újra megnézve eszembe juttat mást is: ebben a pózban szoktam beöntésnél befogadni a gumicsövet, de amint felhelyezte, letehetem a talpaimat az ágyra. :) 

 

Mi a véleményetek?

 

Előzmény: Bambuló (2278)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2278
hiszticsillapítás
Előzmény: Abby.Lockhart (2260)
nemtudomka_ Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2277

"Onnan folytatódik az emlék, hogy varázslóm kezében a vessző már nem fájdalmat ad, kényeztet, újra, s megint… Hálás puszik, egyelőre a cipőjére, máshoz talán fel kéne tudni állni…"

 

Valami ilyesmit jelet nekem. Nem is értem miről beszéltek...


roumark Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2276

Ficánkolóknak szánt pózok:

 

 

 

 

Előzmény: pIMPa (2275)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2275
Szörnyű lehet egy ilyen kalodában végigszenvedni az ütéseket. Én szerintem még a kalodát is mozgásra bírnám, hacsak az nincs odarögzítve a talajhoz. Lehet, hogy el is ájulnák, ha fakanállal kalapálnák csontos popsim.
Előzmény: Bambuló (2270)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2274

Nem hiszem, hogy annyira felbátorodnák, hogy fel mernék tenni képeket.  Csak home videót készítettünk párszor, és azokat nézzük vissza. Furcsa magamat látni, és kissé eltorzítva visszahallani a hangomat. :)

 

 

Előzmény: Bambuló (2263)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2273

Túl kényelmetlen egy ilyen kaloda, nem próbálnám ki.

 

A lány valószínűleg a homlokán és a két térdén támaszkodik, és látszik, hogy a kalodázás előtt is kapott pár bemelegítő ütést a fenekére.

 

Arra valóban kiváló ez a kaloda, ha célzott ütéseket kell a popsilyukra mérni, mert kevés mozgási lehetőség. Egyenként kell belemérni kellő gondossággal, a célra alkalmasabb pálcával, és mindig megkérdezni a lányt, hogy felkészült e a fogadására.

Ha így verik meg, akkor nemcsak elszenvedi, ami jár, hanem közösen dönthetnek arról, hogy mennyit kapjon, és így a lány segít, ahelyett, hogy gátolná a feladat teljesítésében azt, aki a popsilyukát pálcázza. Közös munka jutalma lesz a gondosan megpálcázott popsilyuk.

Akinek ki kell mérnie az ütéseket, tudnia kell, hogy egy ilyen ütéstől a lány feneke vonaglik, talán össze is tudja szorítani a záróizmokat, így a következő ütéssel várni kell, míg ismét látja, hová kell ütnie.

 

Ráadásul, akit ebben részesítenek popsilyuk-pálcázásban, legközelebb félelmében önként elhelyezkedik az ágyon, vagy a szőnyegen kaloda-pózban, csak ne rögzítsék megint kalodába.

 

 

 

 

Előzmény: Bambuló (2270)
azaiak Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2272

ö-öö-ő-ö. ö-ö

 

Kb ennyi hangzik a menekülőszóból betömött száj esetén. Szóval egy jellegzetes ritmus nyöszörgése.

Ez egy ismert szünetjel, vagy mi a fene. nem is tudom. Pam-para-para  pam-pam.

Előzmény: pIMPa (2266)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2271

OK, visszaolvastam, mit írtál, és rájöttem, hogyan értetted. Tényleg sietősen futottam át rajta. Kösz, hogy visszatértél rá, és tisztáztad, hogyan érted.

 

 

Előzmény: azaiak (2265)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2270
mért nem szereztek be egy ilyet? garantáltan nem kapod oda a kezed, s popsid is szép tágra van nyita :-)
Előzmény: Abby.Lockhart (2260)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2269
Tehát olvasod. Akkor mért nem esik le, hogy törékeny asszonykád imádja hogy foglalkozol vele, csak kontrolálnod kéne magad.
Elolvashattad Abby.Lockhart eseteit. Úgy tűnhet ő még többet visel el. Csakhogy ő tudja mit fog kapni! Szerintem próbáljatok meg valamilyen közös nevezőre jutni, pl pIMPa írta valahol korábban, hogy szereti, hogy miután elnáspámgoltad fenekét, szeretkeztek hátulrúl, s a vörös, -akkor még nem csíkozott - feneke a hasadhoz ütődik. Verd el ahogy itt ajánlotta AL s utána erőteljesen dugd meg a fenekét. Ezzel mindkettőtök fölös energiája felszabadulhat. MIndenesetre legközelebb az épp elvert fenékről is készíthetnél fotót, s utána asszonykád felrakja, s újból megbüntetheted :-)
Előzmény: pIMPa (2268)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2268

Ezt meg sem lehet jobban fogalmazni, mint ahogy Te megfogalmaztad.

Előzmény: Bambuló (2267)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2267
Akkor megismételném: Azonkívül, hogy elgyepál, mert Fórumoztál, mi az idoka? Esetleg elolvassa ha hszeinket, és féltékeny, vagy sértve érzi magát, mert "kioktatjuk", hogy verjen el téged, s ne csak az erejét, hanem az agyát is használja?
Előzmény: pIMPa (2266)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2266

Ezt a nyelvtörő menekülőszót még olvasva sem tudom baki nélkül kiejtenem:)

 

Tényleg szükségünk lenne egy szóra, hogy biztonságban érezhessem magam. Ha megfontoltan, és nem olyan agresszíven kezdenénk hozzá a fenekeléshez, és nem fakanalat használna hanem a kezét, sokkal kellemesebb,és izgatóbb lehetne mindkettőnknek. Közben egy-két simi, újjazás, gyúrás stb. és máris nem hangozna úgy mint egy családon belüli erőszak. Sokszor nem is tudom, hogy dühből üti e a fenekemet, vagy élvezetből. Sex közben is rászokott csapni, de akkor biztosan tudom, hogy az izgalom fokozása miatt popsiz el. A büntetésnek is meglenne az erotikus hatása, ha előtte megbeszélnénk a részleteket mint Abbyék, hogy mivel fogom kapni, mennyit kapok, ha elmozdulok, akkor plusz egy jár érte stb. A fejemet nem kellene betakarni, mert én is máshogy állnék hozzá, nem kiabálnék, ha nem észnélkül csinálná. Melyik nő bírja ki ordítás nélkül, ha eszeveszetten elkezdik gyepálni a hátsóját kemény fakanállal.. Ha nagyobb empátia lenne benne, akkor átérezné, hogy amit csinál az jó, csak ahogyan csinálja az nem az igazi még. Csiszolni, finomítani kellene a technikát. Talán még a nagyobb ütéseket is kibírnám halk nyöszörgéssel, ha előtte rákészülhetnék agyilag, és testileg is. Az biztos, hogy nem én leszek a spanking világbajnoknő, de a tűréshatárok egyre jobban szélesednének biztos vagyok benne. Olyan ez, mint amikor gyökérkezelésre jártam az egyik fogammal, háromszor kellett visszamenni, az első alkalommal három injekciót kaptam, de még így is ki akartam ugrani a székből, a fejemet fogni kellett annyira ficánkoltam. A másodiknál már kevésbé féltem, és a harmadiknál már nem is kellett, hogy lefogjanak ketten.

Szóval, gyakorlás kérdése az egész. Gondolom, hogy akiket gyakran fenekelnek, azok egy idő után hozzászoknak a fájdalomhoz, és nem érzik olyan intenzíven, mint egy kezdő "kicsitmazó" hölgy:)

Előzmény: csidda (2257)
azaiak Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2265

Hát, Abby, most fecsegve olvastál. Én nem azt írtam, hogy undorító, hogy verést kapsz, és ezt élvezitek mindketten, hanem azt, hogy egy férfi ne a munkahelyi feszültségeiből merítsen motivációkat a szexhez.

Többször feljött itt a menekülőszó. Ez igazából nem egy szó, hanem egy jel. Mondjuk a pamparararampampam. Amit akkor is el tudsz dünnyögni, ha be van tömve a szád.

Előzmény: Abby.Lockhart (2245)
csidda Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2264
:-((( megértettem
Előzmény: Bambuló (2262)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2263
Te nem raksz fel büszkén képeket mint pIMPa? pl a holnapiról?
Előzmény: Abby.Lockhart (2260)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2262
Utt is néhány sorral alább, s magán mélben is leírtam ezt a véleményemet pIMPának. A válasza megerősíett :-(((
Előzmény: csidda (2261)
csidda Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2261
ha ha, ez igy már nem is annyira nevetséges, igaz?
Előzmény: Bambuló (2259)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2260

Így már más, akkor a te férjed nem figyel rád, csak a dühét vezeti le rajtad. Nem figyel oda rád. Pedig sokkal hatásosabb lenne, ha mindent meg tudnátok beszélni.

 

Nem tűröm jobban a fájdalmakat, de ha tudom, hogy ütemesen, egymás után azonos időkülönbséggel kapom, fel tudok készülni a következőre, gyakran eltévesztem a számolást magamban, és csak a levegővételre figyelek, meg arra, hogy visszaigzodjak az ütések előtt. Van időm nagy levegőt venni, és visszafojtani az ütés pillanatában. A verés végére így is kifulladok, és jólesik a pihenés. Mivel egyenletesen botozza a jobb és bal oldalt, majd a fenekem mindkét felét is erős ütésekkel, így a sok külön fájdalom végül összeolvad, és nem fáj külön a fentebb kapott és a lejjebb kapott ütés. Nem is tudom a végére megkülönböztetni. Percekig lihegünk utána, mert ő is kifárad. Nem kis munka pontosan oda ütni, és pont akkora erővel, ahogyan kell. Ha el is tévesztem a számolást, mert a levegővételre és a helyes pozícióra figyelek, körülbelül sejtem, hol tart, hiszen fentről lefelé halad, és igyekszik minden üres helyre mérni ütést. (Persze mégis keresztezik egymát a csíkok, mert ficánkolni szoktam közben, és van, hogy nem igazodok vissza időben.) Utána elégedetten nézi a munkáját, tetszik a látvány neki, és én is elégedett vagyok, mert rendesen meg lettem botozva.

Óvatosan megtapogatom a fenekemet, és megdicsérem a páromat, hogy ilyen alaposan elverte.

Nem sok idővel később, amikor kipihente magát, megint megsuhogtatja a botot, és int, hogy ideje felvennem a második adagot.

Jön a szokásos hisztim, hogy hadd pihenjek még, az előzőt se hevertem ki, de csak rávesz, hogy megint lehasaljak. Megnyomkodja hűvös kezével a fenekemen az előző verés nyomait, és közli, hogy épp időszerű repetáznom. Nyöszörgök, és kérlelem, hogy ne üssön nagyokat. Csak akkorákat, amekkorákat kell, feleli. Szétnyitja lábaimat, és kiköti a bokáimnál. Szereti, ha szét van nyílva a fenekem, miközben botozza. Ha összetapad, mert összeszorítom, akkor úgy nyit szét, hogy leteszi a botot, két hüvelykujjával a popsilyukamhoz nyúl, és a hüvelyjeivel nyitja szét. Ilyenkor megvárja, míg nemcsak a fenekemet, de a záróizmaimat is ellazítom, ha nehezen megy /főleg a botozás vége felé ösztönösen szorítom/, akkor a jól bevált módszerrel felnyúl gumikesztyűs ujjával, és nyom rajtam néhányat.

A videófelvételen emlékszem, ez rajta van, felemelem a fejem, és hátra figyelek, hogy mit csinál velem, kipirult arcomon csodálkozással. Amikor végre ellazít, kihúzza az ujját, megint botot ragad, és lenyomja a hátamat tenyerével, aztán nekiáll, hogy a maradék néhány ütést is kimérje. Ilyenkor már nehezebb a dolga, mert az egész botozásra használt felület hurkás, és muszáj oda is ütnie, ahová korábban már kaptam. A fenekem alsó részén, közel a combjaimhoz szokott ilyen lenni, itt sűrűbben megbotoz, mert ezen a részen fogok ülni.

 

A videófelvételen látni, hogy gyakran kinyílik és bezárul a popsilyukam, amikor botoztatom a fenekemet. Mindig összeszorítom és lazítom a záróizmokat. A párom ezt külön megmutatta a felvételen, amikor néztük. Innen vette az ötletet is, hogy megnézzük, hogy a bot pont befér a fenékvágatomba, kíváncsi hogyan nyílik és csukódik a popsilyukam, ha egy kiadós botütéssel megkínálja. Ezután megnézette velem, hogyan szokott a popsilyukba ütni a botal. Mutatta, hogy milyen, amikor várakozón kitárom a fenekemet, és nem mertem odanézni a filmre, amikor kimérte bele az ütést. Visszatekerte, hogy nézzen meg: akkor is be tud csukódni, amikor nem is érzem, mert csak a jajgató fájdalom van benne, közvetlenül az ütés után is! Tehát teljesen ösztönösen csinálja a testem!

 

A popsilyukamba mért ütésnél ad időt felkészülni, és ha elhelyezkedtem, akkor többször is becélozza, odailleszti a botot, ahová ütni fog. Figyel rám, megkérdezi, hogy készen állok-e, és addig nem üt meg, amíg igazodok. Többször is széthúzatja velem a fenekemet, és ellenőrzi az ujjával is, hogy nem szorítom össze a popsilyukam. Gumikesztyűt húz, és benyúl a fenekembe. Az ujja nyomásával igazítja a fenekemet megfelelő magasságba, így általában sikerül beigazodnom. Ha sok a párna, az se jó, mert a testem közésüllyed, és nehezebben terpesztek.

 

Amikor már úgy fekszem, hogy megfelelő a póz, akkor még egy utolsó igazítás, hátranyúlva széthúzom magamnak, a térdeimet úgy tárom, hogy kinyíljon annyira a fenekem, hogy jól lássa a popsilyukamat. Ha szükség van rá, újra benyúl a fenekembe, és igazít rajtam, ha úgy találja, hogy rendben van, akkor megint becélozza. Többször is megnyomja a popsilyukamat, és lendít. Helyzetet vált, távolabb, vagy közelebb áll az ágyhoz. Általában negyedórába is beletelik, míg kiméri a büntetőütést. Ha megérzem, hogy közel a pillanat, nagy levegőt veszek, és visszafojtom. Ő figyel rám, és pont ekkor méri ki az ütést.

A fájdalom leírhatatlan, mintha villám csapna a féltett popsilyukba, nagyot nyögve fújom ki a levegőt (néha nemcsak a számon...), még jajdulok néhányat, de igyekszem visszafojtott hangon. Az ütés ereje elárad az ütés helyének környéikén, és ekkor alig érzem, hogy sajog a fenekemre kapott kétszer huszonöt. Csak a popsilyukam izzik, gyakran a könnyem is elered. Nem bírom jól a fájdalmakat én sem. Megköszönöm a páromnak, hogy megint pontosan eltalálta, ő pedig dajkál engem. Bekeni a krémmel, aztán már nem bánt. Becézget, és elmondja, hogy látod, nem is fájt annyira. De, nagyon fájt, súgom, ő letörölgeti könnyeimet. Mégis kibírtad, ez egy közepes erejű ütés volt. Lehet ennél nagyobb? nyöszörgök. Majd megtudod, ha egyszer tovább hisztizel, feleli. Egyetlenegy botütésnek ilyen cirkuszt csapni. Na, ugye, már nem is fáj annyira?

 

Általában így zajlik le a dolog. Mindig abban reménykedek, hogy egyszer kevésbé fog fájni. És abban, hogy sose tudom meg, milyen, ha nem közepes erősségűt, hanem hagyobbat kapok.

 

Nincs nagyobb fájdalomküszöböm, mint másnak. Holnap estére már túlleszek a dolgon, de addig marad a félelmes/édes várakozás.

 

A rendszeres botozás előnyeiről még eszembe jutott egy: amióta alkalmazza nálam a párom, nem voltam beteg, még náthás sem. Szerinte azért, mert egy-egy alkalommal annyira megizzadok, hogy kiizzadom a bacikat. Tényleg, miután elver, sokkal könnyebben lélegzem, mintha a légutaim is kitisztulnának a megerőltetésben. :))

 

"szószátyárka"

Előzmény: pIMPa (2250)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2259
Amíg kimondja is kaphat még néhányat!! EHEHE, S ha közben elrontja akkor nem érvényes, és még egy,kettő, a végén meg már a zokogástől nem fog tudni artikulálni, s akkoer jön el a kánaán! A férjének!
Előzmény: csidda (2257)
Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2258
dehogynem :-) a legjobb :-)
Előzmény: csidda (2257)
csidda Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2257
pl. a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért nem a legjobb menekülő szó :-)))
Előzmény: pIMPa (2255)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2256
CSak azért kapsz, mert fórumozol, vagy el is olvassa esetleg? HA elolvasná, talán rájönne, hogy mi hiányzik Neked, s miben kéne megváltoznia, hogy boldog családi körbenélheesetek :-))
Előzmény: pIMPa (2250)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2255

szerintem is kellene egy menekülőszó, de talán azért nincs, mert nagyon hamar használnám.

 

 

Előzmény: Bambuló (2252)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2254
fojni=folyni (bocsi)
Előzmény: pIMPa (2250)
csidda Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2253
oks, bocsika valahogy nekem ez jött be.
Előzmény: pIMPa (2251)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2252
Mint korábban már írtam -szerintem- férjed nem dom, hanem egyszerűen szadista. Az, hogy még menekülőszavatok sincs, az is erre utal, hogy még véletlenül se tudd leállítani :-(((
Az fórumozást mért bönteti? féltékeny, mert mi is meglátjuk cseppnyi csupasz csapnivaló popsid? vagy mint kényúr nem tűri az ellenvetást, és mindent ami nem az ő akarata szerint van az megtorol?
Előzmény: pIMPa (2232)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2251

Nem.

Ő határozottan örömszerzésből csinálja velem. Azelőtt sohasem csinált ilyeneket. Egy pofont is alig bírtam kihisztizni belőle. Igaz, féltékenységből egyszer fölpofozott, fakanállal is verte már el a fenekem, és akkoriban nem is tudta, hogy élvezem a játékot.

Ha ezt Te így látod, akkor ue. Abby párkapcsolatára is lehetne mondani. Nincs igazam?

Előzmény: csidda (2249)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2250

A takaró a hangok elfojtásához kellett. Sajnos mikor ütnek, nem bírom visszatartani a hangomat. Te hogy bírod halk nyöszörgéssel kibírni, főleg mikor a seglyukadra méri az ütést? Lehet, hogy Te jobban bírod a fájdalmakat?

 Én ordítok, és kapkodok a fenekemhez, és izgek mozgok. Lehet, hogy a félelem miatt, mert az én férjem eléggé heves természetű, és nem játékosan csinálja az egészet, hanem olyan hirtelen, és teljes erőből. Félek, hogy ha nem ellenkeznék, és kiabálnék, még erősebben ütne, mert azt hinné, hogy élvezem az ütések erősségét. Mi nem úgy állunk hozzá, mint Ti, hogy előre felkészülve, megbeszélve, hanem hirtelen az eszébe jut valami, és már ragasztja is össze a kezemet, és vadul elkezd ütni. Nem vár két ütés között, és csak ritkán maszírozza meg a popómat . /Verés után azért meg szokott puszilgatni, és odabújik hozzám:)/ 

Előre tudom, hogy többet fogok kapni 25-nél, és két erősebb ütés között megsorozza a popsimat több kicsi ütéssel amiket nem is vesz számításba, pedig azok is fájnak ám. A lélegzetvételre nem is tudok odafigyelni, mert olyankor légszomjam lesz, alig kapok levegőt, és szaporábban veszem. Az orrom is elszokott dugulni, vagy ha sírok, elkezd fojni, és szürcsögök, a számon kapkodok levegő után, miközben ordítok a fájdalomtól.

Most nagyon fáj a fenekem, de lehet, hogy ma vagy holnap ismét ki fogok kapni azért, mert írogatok a fórumba. :(

Előzmény: Abby.Lockhart (2248)
csidda Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2249
piMPa,
szerintem ez valahogy csak elverem az asszonyt kapcsolat,
a hétvégén gyógyulj meg, vigyázz magadra!
Előzmény: pIMPa (2232)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2248

Szia pIMPa,

 

Miért terített a fejedre takarót a férjed? Talán attól tartott, hogy hangos leszel? Ráadásul rád is ült, hogy ne mocorogj? Ez felháborító! Meg is fulladhattál volna!

Az külön, hogy nem beszéltétek meg előre, hogy hogyan fog zajlani az egész, mert akkor tiltakozhattál volna, javasolhattál volna dolgokat. A megbeszélés percei arra is jók, hogy felkészülj a verésre, és ráhangolódj. Le kellett vetkőznöd hozzá? Mert az is sokat számít, meztelenül sokkal hatásosabb a verés, mert fokozottabb a kiszolgáltatottság érzése, de ésszerűbb is levenni mindent előtte, mert beleizzadsz a ruhákba.

 

Kérd meg a férjedet, adjon időt felkészülni testileg és lelkileg is. Testileg beöntéssel, mert rendkívül bosszantó lehet, ha azért kell abbahagyni, mert nem bírod tartani a székleted, ezen kívül meg is masszirozhatod magadnak a fenekedet, mielőtt verést kapsz.

Lelkileg meg akkor próbáld ráhangolni magad, amikor levetkőzöl, kikészíted az eszközt (eszközöket), és elhelyezkedsz. Jó hatású néhány nyugtató szó a párod részéről, miközben kiköti a kezed és a lábad, majd mielőtt megkezdené, egyeztessétek, hogy mi a menekülőszó, azt is, hogy egyenként, ötösével, vagy egyszerre kapod meg a verést, hogy mennyi ütést fogsz kapni, mennyit kapsz jobbról, balról, és mi lesz a büntetés, ha elrántod, elficánkolsz.

 

Ha elkezdődik a verés, figyelj a légvételeidre (ezért durva a takaróval való leborítás), mert ha kapkodod a levegőt, hamar kifulladsz. Nagyokat lélegezz, és igyekezz nem sikoltozni. Fáj, mert fájnia kell, de ha követed a módszert, akkor elkerülheted a sikoltást: nagy levegő, és amikor megkapod az ütést, visszafojtod a levegőt, majd nyöszörögve kifúj, megint nagy levegő, és így tovább. Sose akkor nyögj, amikor kapod, hanem utána. A sikoltozással csak megijeszted a férjedet, míg ha csak nyögdécselsz, akkor ő megállás nélkül tovább tud verni, így hamar leszámolja rád a huszonötöt (ugye, ennyit szeretnél kapni?).

Ha megkaptad, úgy fogod érezni, hogy egyet se bírnál ki többet, de ha pihensz egy kicsit, akkor kis idővel később még repetázhatsz, de először csak néhányat, 5-10 ütést kapj ráadásnak, jó?

 

Ha figyeltek ezekre, akkor jól fogod érezni magad a verés után napokig.

Még egy fontos: verés után beszéljétek meg, hogy mi vált be, mit kell legközelebb másképp csinálni, stb.

 

Legyen jó estéd! :)

Előzmény: pIMPa (2232)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2247

Szia pIMPa,

 

Pontosan megfogalmaztad, amire gondoltam: az eufórikus érzésekért meg kell szenvedni előtte, mert megéri, utána fantasztikusan jó érzés. Ezért éri meg az egész.

Én se tartom magam mazónak, inkább olyan vagyok mint egy narkós, ha értitek a hasonlatot: hogy utána napokig fantasztikusan jól érezzem magam, szinte szálldossak, teli legyek energiával, engedem, hogy elverjenek. Ezért győzöm le mindig a félelmemet.

 

Még egy előnye van, ha már arról beszélünk, miért kell újra és újra. Nagyon sok feszültségtől megszabadít egy verés, és a páromnak is jót tesz. Az összes munkahelyi, otthoni stressz miatti idegessége elmúlik, nem kell elfojtania, mert miközben ver engem, oldódik a feszültsége.

A másik, hogy őt is stimulálja a verés, a látvány, amit ő idéz elő a botozással, és a nyögéseim, még a vonakodásom, hisztim is.

 

Hozzátartozik a veréshez, hogy meg kell tervezni, meg kell előre beszélni mindent. Én tudom magamról, hogy tíznél ütésnél többet nem tudok csöndben kibírni, de azt is, hogy ha csak tízet kapnék, akkor nem követné az a boldog érzés, amiért engedem a verést. Többet kell kapnom, és fokozatosan emeltük az adagot. Először ötösével kaptam, majd egyben húszat. Egy hónap múlva már kibírtam a huszonötöt. Elég nehezen ment, mert kellett a számba a bőrkesztyű, hogy elnyomja a sikolyaimat.  Mostmár nem sikoltozom, hanem nyögdécselek, ahogyan illik, és igyekszem segíteni a páromnak, hogy jól végezze a dolgát.

 

Ne fakanállal és kézzel üssön a párod, vannak még más eszközök. Mindenkinél más válik be, szerintem. Kézzel sokkal fárasztóbb ütni, mint eszközzel. Próbáljatok ki több eszközt, és közösen döntsétek el, hogy melyik a legoptimálisabb. :)

Egyenként kell kipróbálni az eszközöket, készítsetek elő néhányat, és mindhez hajolj le, aztán beszéljétek meg, melyik milyen érzés. Van, amit már első körben ki tudsz zárni, de van, amit megint meg kell tapasztalnod, mert elsőre nem lehet eldönteni, hogy milyen. Közösen döntsétek el, hogy melyik felel meg mindkettőtöknek, és lehet többet is választani. Így lehet verés közben majd cserélgetni az eszközöket. 

 

A póz is nagyon sokat számít, mert ha lehajolva kell kibírnod, sokkal nehezebb, mintha kényelmesen lehasalhatsz, alkalmi deresnek kiváló az ágy, vagy asztal, amire hasmánt rádőlhetsz, vagy teljesen ráhasalhatsz.

 

A kezeiddel meg kapaszkodj fenn az arcodnál valamiben, ágy, vagy asztal szélében, de ha így is odakapsz a fenekedhez, akkor az alkalmi deres fej felőli végéhez köttesd ki a csuklódnál. Ne szorosan, csak annyira, hogy ne tudd hátravinni. Ne áldozd be a körmeidet!

Kezdetben nekem is kikötötte a kezemet a párom, de inkább szorosabban fogom az ágyat, akkor se kapok oda. Nagy önfegyelmet kíván, ám reményeim szerint hamarosan már a lábaimnál se kell kikötni.

 

Legyen jó estéd, és aludj jól utána! :))

 

 

Előzmény: pIMPa (2242)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2246

Azt hiszem, hogy mi Abbyval nagyon hasonlítunk egymásra. Hasonlóak az érzéseim, gondolataim....én is félek a veréstől, mégis hiányzik amikor sokáig nem kapom meg, és olyankor hisztizek, és pimpa nagyon tud szívből hisztizni, tombolni...szájalni...stb.

 

Tegnap, miután elfenekelt, fekütdtem az oldalamon összekuporodva, égett a fenekem, és ő mögémfeküdt, átölelt,és odanyomta jéghideg ölét az én lángoló popsimhoz..jó lett volna, ha szeretkezünk, de az sajnos elmaradt. Viszont reggel bepótoltuk:) Utána beleültem egy kád forróvízbe ellazulni, és felidézni a tegnap esti történteket....

 

Ha van olyan, hogy "kicsitmazó" akkor én ebbe a kategóriába sorolnám jómagam. 

Előzmény: Abby.Lockhart (2245)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2245

Nem hiszem, hogy eltávolodnánk egymástól a párommal, inkább összeköt a közös titkunk. :))

Azért is bízom a kapcsolat jövőjében, mert tudom, hogy szeret engem, és ez kölcsönös.

 

Te nem tudod elképzelni, mennyire fantasztikus érzés, amikor verés után összebújunk, sokáig (míg ő megpihen, mert nagy munka ám a verés) csak becézzük, simogatjuk egymást, végül szerelmezünk. Ilyenkor nem nézzük az idő múlását sem, annyira boldogok vagyunk mindketten.

 

Mondd, mi ebben a taszító?

 

Azt hiszem, értem, amire gondolsz (de mondd meg, ha nem), hogy sok pár évtizedekig él unalmas házasságban, mint két idegen, egymás mellett, de nincs semmi örömük egymásban.

 

Nos, a mi kapcsolatunk távolról sem ilyen: rendkívül izgalmas, felfelé ível (a verés előtti napok várakozásával, amikor már tudom, hogy megkapta a szabadnapot a mi szombatunkra), eléri a csúcspontját (ez a verés), majd továbblendül (a verés utáni eufórikus érzésekkel és a szerelmezéssel), aztán fokozatosan csökken, egészen letargikus leszek, átmenet nélküli hisztirohamokkal, míg újra eljön a második szombat.

 

Így már el tudod képzelni, miért élek ebben a kapcsolatban? És miért vagyok boldog a párommal? Ő minden téren különleges, meg tud nevettetni, és ezerféleképpen tudja kifejezni, hogy szeret. :))

Előzmény: azaiak (2231)
fan_fan Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2244

Írígyellek !

Előzmény: pIMPa (2232)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2243
egyszer mondani is akartam hogy szvsz te nem vagy mazo, hanem vlmi más a 'csavar' : > persze hszekből nem lehet igazán leszűrni, szal naon csak szvsz. vagy nem lehet hogy kissé félreérted magadat? : >
Előzmény: pIMPa (2242)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2242

is-is

előtte nagyon rossz, mert félek attól, ami következni fog, de utána boldog vagyok, hogy vége,és kibírtam.

nem vagyok mazó, ezért rosszul viselem a fájdalmakat, de a kis fájdalmak felizgatnak, és amikor utána napokig fáj a fenekem egy picit, az nagyon jó érzés, csak ezért az érzésért meg kell szenvednem előtte....érted már???

ha tenyérrel kapom, az még verés közben is izgatólag hat rám, bár így is nagy csapásokat tud mérni rám, akkorákat, hogy a tenyere is megfájdul, ezért használ néha fakanalat, amitől írtózom. 

Előzmény: Törölt nick (2241)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2241
mos komolyan, mi a végső verdikt: ez mos rossz vagy jóó?
Előzmény: pIMPa (2232)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2240
az nem is pirosodás, hanem kék-zöld folt, ami a fotón nem jön át sajnos..
Előzmény: KÍ (2237)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2239

Pedig nagyon fájt:(

Tegnap este láttad volna, akkor még hatalmas hurkák is voltak.

Ezek már csak véraláfutások, de eléggé sokáig fognak még látszani.

Előzmény: KÍ (2237)
Rawo Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2238
Így már értem. Illetve nem értem, csak egy kicsit. (Engem mind a verés, mind az utána következő fájások boldogságérzettel töltenek el.)
Előzmény: pIMPa (2235)
Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2237
nem is piros igazán ... :-)
Előzmény: pIMPa (2232)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2236

eléggé rosszalvó vagyok, de verés után édesdeden csicsikáltam..

ajánlom mindenkinek alvászavarokra!:)

Előzmény: Rawo (2234)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2235

Én sem vagyok korán kelő, de azért már nincs annyira "kora reggeli időpont":)

 

Egyszerű a válaszom: Amennyire nem élveztem a verést, annyira élvezek most ülni a fájó fenekemen, és a látvány sem elhanyagolható:)

 

(csak jobb lenne, ha legközelebb(amitől már most rettegek,és rettegni is izgató!) elöl kötné össze a csuklóm, mert akarvaakaratlanul is odakapom a kezem,ha fáj.

Előzmény: Rawo (2234)
Rawo Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2234
De ha ennyire nem élvezted, akkor mégis miért? Nem két ember kölcsönös örömszerzéséről kellene szólnia ennek az egésznek? Vagy ez most nagyon hülye kérdés volt tőlem, ami betudható a kora reggeli időpontnak?
Előzmény: pIMPa (2232)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2233
és most ezért, ma vagy holnap megint el leszek verve:( már előre félek:(
Előzmény: pIMPa (2232)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2232

Tegnap este alaposan el lettem kalapálva fakanállal, és tenyérrel a forumozásom miatt.:( A fakanalas részt egyáltalán nem élveztem, kibírhatatlan volt, és ha lett volna menekülőszavam, azt biztosan használtam volna az első nagyobb ütésnél. Az volt a legrosszabb az egészben, hogy felkészületlenül ért az egész, nem voltam ráhangolódva, és így sokkal jobban fájt a fenekelés. Kezemet hátul összekötötte, ami nem volt szerencsés számomra, mert így elértem a popómat, és gyakran odakapdostam, aminek az lett a következménye, hogy lehet hogy le fog esni a hüvelykujjam körme. A csuklócsontom is majdnem eltört. Könyörögtem, hogy ne fakanállal kapjam a nagyobb részét, de férjemet nem hatotta meg sírásom. Az ágyon történt a fenekelés, a fejemre takarót terített, és ráült a fejemre, amitől majdnem megfulladtam. Először fakanállal kezdett ütni, és mikor már nem bírtam tovább, annyira ficánkoltam, tenyérrel folytatta, amit számolnom kellett. 2x25-öt kaptam kézzel, és a többit fakanállal. Az eufórikus érzés nálam is jelentkezett utána, és most másnap reggel. Verés után nagyon hurkás volt a fenekem, de sajnos azt nem fényképeztük le. Most készítettem egy fotót, de nem túl jó a fotó alig látszik rajta valami. Pedig nekem elhihetitek, hogy nagyon keményen el lettem fenekelve. Én nem is tudom, hogy egyesek hogyan bírnak ki ennél is nagyobbat, amikor már véres hurkák látszanak. Lehet, hogy azok a fotók  felvannak javítva, vagy csak nekem ennyire kicsi a fájdalomküszöböm:(((

Az ujjamat is lefotóztam, bár nem lett éles a kép. Iszonyatosan fáj az is:( 

azaiak Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2231

Nem tudom, ki mit szól ehhez: Mármint, hogy a munkahelyi feszültségek okozta frusztráció kiélhető az erotikus agresszióban. Én erre a tételre mindig úgy bámulok, mint borjú az új kapura. El nem tudom képzelni, hogy jöhet ez össze. Nekem ahhoz, hogy erotikus vágyaim legyenek egyáltalán nem kellenek munkahelyi feszültségek. Ha vágyom arra, hogy elfenekeljek valakit, ezt legmélyebb ösztönkésztetéseim teszik. Én azt hiszem, ezek a munkaheléyi feszültségek csak ürügyek, magyarázatok, ily módon kifejezetten undorodom tőlük. Gerinctelenség, félelem, nyálkás, csupasz csigatest. Fúj!

Csak nem akarja valaki elhitetni velem, hogy ha ideális munkahelyre kerülne, akkor abbahagyná barátnője elfenekelését?

A másik oldal már érthetőbb. Direkt rosszalkodok, hogy kikaphassak. Persze. nem műmosolyra, illetve műfenekelésre vágyik a drága, hanem igaziora, ami téynleg jár, ami mögött tényleges düh feszül. valszleg ugyanaz a különbség, mint egy csiklót ingerlő makk, és egy hüvelybe totál feltotl farok között. Volt ilyen barátnőm, ezt elhiszem. csak azt nem tudom, hosszú távon mi a vége ennek? Nem csap-e át egyszer valódi emberi eltávolodásba?

Még egyszer mondom, állításaim inkább kérdések, mert én ugye csak egy szelíd love-bon. vagy.

Előzmény: Abby.Lockhart (2230)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2230

Szia Bambuló!

 

Hát... nehezeket kérdezel, mert ezek még inkább súrolják az intimitás határát.

 

1. A párom szerint önfegyelemre kényszerít, hogy nem mozdulhatok, bármennyire is ficánkolós vagyok egyébként. Mert ha megmozdulok, rossz helyre megy a tű, és megszúr ott benn. Ettől pedig félek.

Csak távolról emlékeztet az anális közösüléssel, mert pl. a tű hideg (hűtőben tartjuk), vékony, és hideg, bizsergető a folyadék is (általában szódavíz), amit kapok vele. Az anális közösülésnél pedig pont az ellenkezője. Kellemes, csiklandozó meleg folyadékot érzek, ráadásul mozoghatok is, ami injekciónál tilos. :))

 

2. Kettősség? Egészséges félelem van bennem, ami fokozatosan hisztiben nyilvánul meg már napokkal a verés előtt. Ez akkor csúcsosodik ki, amikor sor kerül rá. Sírok, könyörgök, hogy ne, de amikor túl vagyok rajta, és enyhül a kín, akkor óriási megkönnyebbülés, hogy kibírtam. Tényleg ki lehet bírni egyet, és utána a hűvös krémezés sokat segít. Két-három nap alatt rendbejön, és egyáltalán nem fáj. Akkor kezdődik megint a félelem, hogy megint fogok kapni, jön a hiszti, és... ez egy körforgás.

 

3. Hisztis vagyok, ha a párom nem figyel rám. Gyakran nem engedem meccset nézni, eldugom a távirányítót, vagy akkor kezdek porszívózni. Ilyenkor bedühödik, és ha több ilyen is összejön, akkor csak annyit mond, hogy majd szombaton megkapod a magadét. Ezzel le tud állítani, mert ha eszembe jut, hogy mennyire fáj a botozás, akkor nem folytatom a vitát. Kinn a konyhában török össze pár edényt, végül elsírom magam.

 

4. Azért feszítem meg, hogy valamennyire védjem, mert annyira kiszolgáltatott. A párom szerint rossz, ha én ellene megfeszülök, hiszen mindkettőnknek az a célja, hogy alaposan meg legyek botozva. Ha feszítek, akkor elmozdulok, és ez őt nagyon zavarja. Sokkal odaadóbbnak kéne lennem, lazán szétnyitott fenékkel feküdni, miközben ver. De ez sose tudom megtenni, a fájdalomtól mindig ficánkolok, és megfeszítem a fenekemet. Akár megfeszülök, akár lazán várom az ütést, az mindig fáj. Nem érzek különbséget a fájdalom között.

 

5. Az első a mostani párommal? Mert már volt egy barátom évekkel ezelőtt, aki gyakran elvert. Ő kézzel, és számolatlanul fenekelt, akkor nem éreztem magam közel hozzá, mert nem voltam szerelmes. A mostani párommal érzem az összetartozást. Ezért lehet, hogy megbízom benne, és segítek, hogy megtegye velem.

A kérdésed arra vonatkozott, hogy a mostani szerelmemmel először hogyan éltem meg a verést?

 

6. Főként csak elviselem, szó sincs arról, hogy kedvelném. A verés részét nem. De utána olyan jó érzések vannak bennem, megkönnyebbülés, boldogság, felszabadultan lélegzek, alig merem elhinni, hogy túl vagyok rajta. Szinte eufórikus vagyok napokig utána. De ehhez az eufórikus érzéshez kell a verés, mert az váltja ki.

A párom tudja ezt, mert tőle hallottam először. Mielőtt sor került az első verésre, lelkileg felkészített valamennyire. Minden  alkalommal megbeszéljük, mit és mennyit kapok. Így be tudom osztani az erőmet, hogy ne legyen szükség a menekülőszóra.  Ő ragaszkodik hozzá, hogy kéthetente egyszer meglegyen a botozás. Neki is jó, mert sok /munkahelyi és otthoni/ stresszt levezet azzal, hogy kiadja magából a dühét, miközben megbotoz.

 

7. Egy régi filmélmény, amit véletlenül láttam, utána éveken át dédelgettem a gondolatot, hogy milyen lenne kipróbálni. S/M film volt, alig 12 évesen néztem meg titokban.

 

8. Persze. :)) 

 

9. Nem, azt nem.

 

 

"szószátyárka"

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Bambuló (2228)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2229
Bambuló Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2228

Bocsánat, hogy mint "nőknek fájdalmat nem szívesen okozó" közbekérdezek. Olyan lelkesen írsz szenvedésedről, mintha a világ legjobb dolga volna, általa mennyei kéjhez jutnál. Ezért aztán, -s mert annyira kól írsz- bár ezért a kedvtelésért ezeddig nem lelkesedtem, határozottan felajzott leírásod képe :-))

Tehát: 1; Ha jól értem végülis a szurit NEM bőr alá, NEM a végbél falába, hanem  "csak" a posid "űrjébe" kapod, mintha egy nagyon vékony farok belédélvezne.
2; furcsa ez a kettősség. Egyfelöl -minden hszedből az derül ki, hogy - rettegsz a popsilukadra mért ütéstől, szinte mindent megteszel, hogy oda ne kapj, de ha nem kapsz oda, hiányérzeted lesz egész hétre, aztán "hisztitel"
3; miben jelentkezik hisztid?
4; Ha ellazítod a feneked akkor fáj jobban, vagy ha feszíted?
5; Mi volt az első megcsapatásodnak a története?
6; MI volt benne az az élmény aminek hatására ennyire megkedvelted? (VAgy nem is Te kedvelkted meg, hanem párodnak tetszik igazán ez a"játék", s ő ragaszkodik hozzá, hogy alaposan el kellTéged fenekelni,+ az "utolsó ütés"?
7; Mi volt neked az az élmény, ami miatt hiányzik a megalázottság érzése, a tehetetlenség a rád váró fájdalom elkerülése miatt?
8; Miután kiéltétek ezen hajlamotokat, azért ugye rendesen is szexeltek egyet, hogy felgyülemlett feszültségteket levezessétek?

9; CSak a popsidat veszik célba az ütések, vagy márgondolkodtok, hogy puncidat is bevonjátok?

 

Hirtelen ennyi :-))

 

Szia!

Előzmény: Abby.Lockhart (2223)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2227
Most ( 4-k éve ) magányos vagyok mert a subom 5 év után elhagyott, átment vaníliába. Azóta volt egy csetelő partnerem, de Tőle csak fényképet kaptam, aztán a csetelést is befejezte.
Előzmény: Abby.Lockhart (2225)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2226

nem is tudok szóhozjutni....:O

nem szólhatok egy rossz szót sem a férjemre

Ő, ha rosszalkodom simán pofonvág(picit!), de ez még mindig jobb, mint ha a popsilyukamat ütné egy bottal:(

Előzmény: Abby.Lockhart (2223)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2225

Igen, ritka szerencsés egy ilyen pasit kifogni, aki ráadásul jóképű, kedves, figyelmes, és ki tudja miért, még mindig szeretem.  :))

 

Hasonló szerencsét kívánok a magányos topiklátogatóknak. Zsák a foltját előbb utóbb mindenki megtalálja, ahogy a közmondásban vagyon.

 

"szószátyárka"

Előzmény: Törölt nick (2221)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2224

jav:

 

kizárt = kitárt

 

a fenébe, már gépelni se tudok ??! :)

Előzmény: Abby.Lockhart (2223)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2223

Félreértettél valamit, mert injekciót vagy teljesen külön kapok (amikor semmi mást), vagy pedig beöntés után, az első huszonöt után, ha nehezebben tudok felkelni, vagy még mindig nyugtalan vagyok. Akkor már nem mossa ki a víz, mert már tiszta vagyok. Beöntés előtt, vagy két beöntés közben soha nem kapok injekciót.

 

Mivel mostanában a második huszonöt után a popsilyukamba kapok egyet, és ettől mindig hisztis leszek, ezért a párom ilyenkor is injekciót ad, mert tudja, hogy jó hatással van rám, utána már nem ficánkolok annyira, és könnyebben boldogul velem.

 

Ezért nem mossa ki semmi az injekciót, de nem szokott kifolyni, vagy pedig csak pár csepp jön vissza, ami alig észrevehető. A botozásnál annyira benedvesedek, hogy néhány csepp víz fel se tűnik, ha visszafolyik. Ezért szoktam összefogni a fenekemet, miután megkaptam az injekciót. Vigyázok, hogy benntartsam, amit kaptam.

 

Uborkát?? Ez se hangzik jól, nem hiszem, hogy mi bevesszük a játékaink közé.

 

 

Szombatra már most készülök, egyelőre lelkileg. Holnap ráérek az eszközöket előkészíteni, hogy szombaton már minden készen legyen. Két hete lesz már, hogy nem vertek el, így már nagyon időszerű lesz. Az előző nyoma már alig látszik, és a végbélnyílásom se sajog, ennek is tudok örülni. Amikor először kaptam oda a bottal, kellett egy bő hét, hogy rendbejöjjön, de időnként utána is belesajdult. Immár néhány nap is elég, hogy teljesen rendbejöjjön. Ilyen kis dolgoknak is lehet örülni! Annak is örülök,  hogy a botozás után is rövidebb idő kell ahhoz, hogy eltűnjenek a nyomok, és az utósajgás. A párom szerint azért van így, mert a fenekemre kapott kétszer huszonöt bot fájdalmát jelentősen csökkenti a széthúzott fenekem közé  mért ütés, mert az sokkal intenzívebben fáj, és amíg arra figyelek, elkerüli a figyelmem a fenekem sajgása. Ezért gyorsabban is gyógyulnak a nyomok.

 

Szeretném elkerülni, hogy a fenekembe üssön. Már most fűzögetem, hogy hagyjuk ki, hogy a széthúzott, és kizárt fenekembe kapjak botütést, és a párom hajlik is rá, abban az esetben, ha a kétszer huszonöt botot mozdulatlanul kiállom. Ez felér számomra a lehetetlennel, mert az ütésektől gyakran bemozdulok, ráadásul megfeszítem a fenekem, ahelyett, hogy ellazítanám.

Mindent meg lehet tanulni, így a párom, mert emlékezhetnék arra, hogy először milyen nehezen viseltem a botozást, hogy muszáj volt kesztyűt rakni a számba, mert még sikoltoztam is. Már már nincs szükség bőrkesztyűre, megtanultam, hogyan kell az ütések után nyögni, majd nagy levegő és várni a következő ütést.

 

Ha lenne több önfegyelmem, és nem hisztiznék annyit, akkor mozdulatlanul tudnék hasalni, és így nem lenne szükség a végén a rettegett büntetőütésre sem. A párom már többször mondta, hogy amennyiben addig eljutnánk, akkor gördülékenyebben mennének a dolgok. Az a baj, hogy én olyan hisztis vagyok, hogy már az elején húzom az időt, és többször kell szólnia, hogy helyezkedjek el a beöntéshez. Amikor végre felveszem a pózt, akkor is hisztizek, húzom az időt. Ezért találta ki, hogy a második beöntésnél már használja a botot is, ettől kicsit felgyorsít engem. Mert ha gyorsabban túl vagyunk a beöntésen, akkor már kezdődhet az igazi műsor.

 

Már most félek attól a pillanattól, amikor kijövök a fürdőszobából, ahol valamennyire felkészültem arról, ami vár rám. Figyelmeztetnie kell, hogy ne a botot nézzem, hanem rá nézzek, ekkor állapodunk meg abban, hogy mi vár rám. Hogy kell-e számolnom, vagy nem. Megbeszéljük azt is, hogy hányat kapjak egyik és másik oldalról, hányat úgy, hogy fenekem mindkét felét érje. Ezután jön el a perc, amikor lehasalok, és a párnákat a testem alá igazítom. Kettőt, hármat, de úgyis szétcsúsznak, amikor ficánkolok. Szétválasztja a bokáimat, és az ágy végeihez szíjazza őket, de csak lazán, hogy valamennyire fel tudom emelni, tán egy arasznyi magasra. Aztán jön a derekam, itt annyira kell leszíjazni, hogy ne tudjak előremászni, vagy elfordulni.

 

Itt már egyre jobban félek, és nyirkos a kezemben az ágy fejénél lévő kapaszkodó, amit szorítok botozás alatt. Még megkérdezi, hogy minden rendben van-e, mert ha igen, akkor essünk túl rajta.

 

Néha már eljutottam addig, hogy az első tíznél nem mozdulok el, de gyakran már a negyediknél, ötödiknél feszelgek. A fenekem jobb oldalánál tart, kiméri az oda szánt ütéseket, majd átmegy a másik oldalra, és a fenekem bal felénél folytatja. Érzem az ütéseken túl, hogy a hűvös levegő széttárt fenekemet éri. Nagyokat nyögve fogadom a bal felőli ütéseket, és már kezdi is a harmadik részletet, ezekből van a legtöbb. Minden ütést gondosan becéloz, mindig lejjebb kapom, mint az előzőt. Ott kezdi, ahol a fenekem szétnyílik, és egészen a combjaim tövéig halad. Keserves, mire odaér, és a leglejjebbi ütésnél már mindig befeszítek. Végre kiméri azt is, és kimerülten engedem el a szorítást, ő kioldoz, hogy felkelhessek. Ez nem megy azonnal, mert össze kell szednem magam.

 

Előre tudom, hogy csak arra lesz erőm, hogy megköszönjem, majd óvatosan a fenekemhez nyúlok, megérintgetem, és érzem, hogy mennyire elvertek. A párom ilyenkor ad egy kis időt, közben elmondja, hogy hány ütésnél feszítettem meg a fenekem. Ebben sosem téved, mert képes ezt is számolni az ütéseken túl.

 

Amikor felkelek, megbeszéljük, hogyan kéne máskébb viselkednem, itt főleg az önfegyelmemről van szó. Túl izgága vagyok, és megígérem, hogy a jövőben próbálok nyugton maradni, hiszen huszonöt botütést ki lehet bírni. Ő ismert olyan lányt, aki fegyelmezettebb volt, és utána rögtön fel tudott kelni, és olyan pasit is látott videón, aki egy székre hajolva ötvenet is kibírt.

 

Pillanatoknak érzem, amikor szól, hogy letelt a félóra pihenő, és helyezkedjek el a második adaghoz. Megigazítom a párnákat, csigalassúsággal, megigazítom az összegyűrődött plédet, amit ilyenkor szoktunk felteríteni az ágyra, majd remegve elhelyezkedem. A párom szerint, hogy tudom mi vár rám, és mégis megint, magamtól lehasalok, segít az önfegyelem edzésében. Megegyezünk, hogy most hová fogom kapni, és mennyit, közben rögzíti a lábaimat, derekamat a jól bevált módon. Másodszor már ritkán szokott jobbról és balról ütni, csak ha úgy látja, hogy még vannak olyan területek, ahová még nem kaptam. Két-három ütés után már rátér arra, hogy az egész fenekemet üsse, ilyenkor azokra a helyekre céloz, ahová először nem tért ki, így halad lefelé. Ritkán kapok kétszer ugyanoda, de ha megint ugyanoda mér ütést, akkor azért van, mert elmozdítom a fenekemet, és nem oda kapom, ahová szánta. A párnák kicsúsznak alólam, mire mindet kiméri, már csak egy szokott alattam lenni.

 

Végre megkaptam, minkétszer leszámolta rám a huszonötöt. Mégsem vagyok nyugodt, mert hátravan a büntetés, amit vagy egyenként kapok meg, vagy, mint az utóbbi időben, egy kiadós botütéssel a popsilyukra. Ettől már előre rettegek, jobban mint a két adagra elosztott huszonöt bottól.

Ha hisztizek, akkor megalázó módon, térd-könyök pózban kell felvennem két injekciót, igyekszem annyira uralkodni magamon, hogy a másodikat már hasonfekve kapjam meg.

 

Utána már nincs több időhúzás, injekció, mert minél jobban várakoztatom, annál erősebbet kapok. A párom mindig mondja, hogy hol kisebb, hol nagyobb erővel méri ki, mert három erősséggel szokott verni engem, de én még nem éreztem fokozatokat, mindig kegyetlenül fájt. Ha gyorsabban helyezkedem el, és nem hisztizek, hanem felveszem a pózt, akkor kisebb ütést mér oda.

Azzal ijesztget, hogy közepesnél erősebbet még egyszer sem adott, de ha sokat hisztizek, akkor előbb-utóbb fogok.

Ezzel mindig rá tud venni, hogy felvegyem a pózt. Elbagatellizálja azzal, nagy levegő, számoljak háromig, és már túl is vagyok rajta, mégis minden alkalommal sokat hisztizek, mielőtt sor kerül az ütésre.

Többször is odanyomja a botot, mielőtt lecsap, és ezzel is növeli a rettegésem, mert gyakran csak az ötödik nagy levegő után méri be oda az ütést, és nem vigasztal az sem, hogy eddig pontosan eltalált minden alkalommal.

Jó volt a hasonlat, mintha villám csapna a fenekembe, lángol az egész popsilyukam, és percekig csak nyöszörgök, miközben ő azzal vigasztal, hogy látod, nem is volt olyan rossz, de erre szükséged van.

 

Ma alig dolgoztam valamit, csak itt lógtam. Négykor meg lejár a munkaidő.

hess, szószátyárka :)

sziasztok

Előzmény: pIMPa (2219)
tomas69 Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2222
A jéghideg uborkás módszer valóban nagyon izgalmas lehet!
Előzmény: pIMPa (2219)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2221
Szerencséd van, hogy így egymásra találtatok.
Előzmény: Abby.Lockhart (2218)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2220
Ez a Te popsid, vayg gyüjtötted ?
Előzmény: Eveslave (2200)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2219

Rendben, most már értem a dolgot. Tudod, azon kezdtem el filózni, hogy hogy a fenébe hat az a nyugtató, amit a beöntéssel majdnem egyidőben kapsz. Hiszen az kifolyik onnan...és kimossa a nyugtatót is. A felszívódás meg (még ha fel is szívódik a belekben)nem azonnal történik meg.

A hidegről meg hirtelen a multkori eset jutott az eszembe, mikor a férjem egy hatalmas mélyhűtőből kivett uborkát dugott fel a puncimba. Annyira fájt, és izgatott is egyszere, a hideg érzés úgy hatott, mint egy fájdalomcsillapító....

 

Kellemes szombati spankingolást kívánok már előre is!

Előzmény: Abby.Lockhart (2218)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2218

Ritkán van szükség valódi gyógyszerre, gyakran a placebo is ugyanazt a hatást éri el. Nálunk a hideg (hűtőben tartott) szénsavas ásványvíz vált be. Ártani nem árt, és mivel hideg és szénsavas, kellemesen bizserget odabenn. Teljesen mindegy, hogy felszívódik-e vagy nem mert ártani nem árthat.

 

A felszívódásról: ha gyógyszer kapsz oda, akkor (tanulhattad biológiából) a bélbolyhok, meg a járat falában lévő sejtek felszívják, és továbbítják az anyagot a megfelelő helyre. Én erre konkrétan emlékszem, na meg a párom is egészségügyis, így tőle is ez az információ jött le.

 

A párom tényleg nagyon ügyes, és ami a legfontosabb, türelmes. Rém hisztis tudok lenni, és ő mindig segít rajtam. Aztán egész héten nincs velem semmi baj, a melóhelyen is maximálisan teljesítek, otthon is ragyog minden, még a hipót is kihipózom, annyira fel vagyok pörögve.

 

De ehhez az kell, hogy kéthetente megkapjam, ami jár. Már most is izgalomban vagyok, mert holnapután megint ilyen szombat lesz. Összevissza kavarognak az érzések bennem, a félelem, a várakozás, és lassan meg kell tennem az előkészületeket. (a szükséges eszközöket mindig tisztogatni kell, még a botot is, amivel kapom)

 

Jajj, ne kérdezd, hogy érzem magam...

 

 

 

Előzmény: pIMPa (2217)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2217
Lehet, hogy nagyon buta vagyok, de még mindig nem értem, hogy hogyan szívódik föl a nyugtató, ha az nem bőr alá megy..(?)
Előzmény: Abby.Lockhart (2216)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2216

Recés kést?? Nem, ezt biztos nem engedném.

 

Maradok a jól kitalált injekciónál, ha abból kettőt kapok, arra a napra már rendben vagyok. Előnye, hogy le se kell vetkőzni hozzá, a házimunkát is félbe lehet hagyni. Hétközben csak behív a párom a szobába, int, hogy hasaljak le, és mire elhelyezkedek, már hozza is a tűt. Akkora már meztelen a fenekem, és mielőtt megkapom, ellenőrzi, hogy rendesen ellazítottam-e a záróizmokat. Hasalva kell kitolni a feneket, széjjelnyitni, és így lazítom el többször egymás után. Ő fölém hajol, ekkor elengedem a fenekemet, hogy átöleljem a párnát, ami a fejem alatt van. Kitolom és engedem, hogy széthúzza a végbélnyílást, aztán ügyesen betolja a tűt. Ha úgy ítéli meg, hogy szükségem van rá, akkor kivár egy-két percet az injekciózás után, addig összenyomom a fenekemet két kézzel.

Ha felszívta a fecskendő tartályába a folyadékot, megint széjjelhúzom a fenekem, és a párnába kapaszkodom. Ismét beszúrja a fenekembe, és amíg beadja, addig megkérdezi, hogy ugye, máris jobban érzem magam. Valóban így van, mert valami feszültség enged bennem, és utána sokkal jobb. Összenyomva tartom a fenekemet egy fél percig, aztán mehetek vissza mosogatni, vagy bármi más házimunkára. (Érdekes, hogy miután beöntést kapok, vagy injekciót, és kiveszi belőlem a csövet vagy a tűt, még vagy negyedóráig érzem, hogy bennem van. Ez mitől lehet? Más is tapasztalta már?)

 

A veréssel is úgy vagyok, hogy félek tőle, mert eléggé meggyötör, de utána olyan jól érzem magam! Ha ideges vagyok, nyugtalan, akkor elmúlik tőle, és nem vagyok olyan hisztis utána néhány napig.

 

De recés kést?? soha nem engednék sehová... veszélyesen hangzik.

 

na, "szószátyárka", még mindig itt időzöl :)

Előzmény: pIMPa (2215)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2215

Ehhez a művelethez tényleg nem szabad megmozdulni:)

Ügyes kezű lehet a párod, ha úgy betudja vezetni a tűt a végbélnyílásodba, hogy közben nem szúr meg.

Férjem, recés élű kést szokott a hüvelyembe feltolni, és az is nagyon izgató tud lenni, ahogy a hideg acél végigsiklik a puncimban.....

Előzmény: Abby.Lockhart (2214)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2214

Szia, még itt vagyok, most olvastam el, mit írtál.

 

Nem, azt én se bírom, ha a bőrömet szurkálják, de nem a fenekembe, hanem a végbélnyílásba kapom az injekciót, eközben semmilyen bőrt nem kell átszúrni, lévén a lyuk az lyuk, ergo átjárható. Ha a párod ujja /eze-aza/ befér oda, és nem szúrja át a bőröd, akkor az injekció is megtalálja az az utat, és nem szúr át semmit.

 

Amit érzel eközben az az, hogy széjjelfeszíti a bejáratot az ujjaival, hogy hirtelen beleszúrja a járatba a fecskendőt, majd elereszti a bejáratot, mert fogást vált, ekkor jön az, hogy kinyomja a fecskendő tartályából a folyadékot, közben benned tartja a tűt, mert annak a végén jön ki a folyadék. A végén nyom egyet még, ezt érzed a végbélnyíláson, de benn is, hogy a hűvös (a testednél mindig hűvösebbnek érzed) folyadék teljesen belédjutott, majd elereszti a fenekedet, és utolsónak azt érzed, hogy kihúzza a fecskendőt, ami végigsiklik (izgatóan) az összecsukódott végbélnyílás szélén. Az egész nem szokott tovább tartani egy percnél, legtovább az tart benne, hogy a pumpával beléd préseli a folyadékot, de az sem fáj, csak feszülést érzel, és hogy nyomják a popsilyukadat (én ilyenkor szoktam össze-összeszorítani, hogy érezzem, hogy benn van). 

Ami a legfontosabb: tartsd kitolva a fenekedet, és ne mozdulj el, amíg benned van a tű, mert mivel vékony, és hosszú, ténylegleg benned van, és hirtelen mozdulatra tényleg megszúrhat ott benn a hegye, ami nagyon rossz lehet. De alapjáraton nem szúr meg semmit, akadálytalanul be lehet vezetni a végbélnyílásba, persze ha hagyod, és nem ficánkolsz.

 

"szószátyárka"

Előzmény: pIMPa (2211)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2213
Kérdéseimre megjött a válasz.:-)
Előzmény: Abby.Lockhart (2210)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2212

Ja, a kérdés kimaradt: Nálatok milyen eszköz és póz vált be?

 

"szószátyárka

pIMPa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2211

Hát nem semmi, amiket írsz. Ti ezt a fenekelést tényleg komolyan művelitek, már-már művészi szinten. Én is szeretem ha fenekelnek, és felizgat, viszont sajnos nem bírom sokáig. Az álló helyzet azért nem előnyös számomra, mert olyankor nagyon kifeszül a popsim, és sokszor a csontomat éri az ütés, ami nagyon fáj. Lehet, hogy én csak egy szájhős vagyok, mert ezek után, amiket olvastam, nem is tudom, hogy hová tegyem magamat a vágyaimmal, amiktől félek.

 

Lehet, hogy nem olvastam elég figyelmesen, de az injekciós részt nem igazán értettem. Párod beleszúr a popsid bőrébe egy tűt, és te ezt élvezed is? Be is fecskendez valamit a bőröd alá?? Talán nyugtatót, hogy utána kibírd a többit?  Ezek szerint Te élvezed azt is, ha tűvel szurkálnak? Ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezek, de sokminden nem világos számomra.

 

Természetesen én is szoktam kapni a fenekemre, legtöbbször tenyérrel, és sex közben. Ha nagyon rosszalkodom büntetésből álló helyzetben meg kell fognom a bokámat, és úgy kapom a büntit, de számolni(sajnos) nem szoktuk, pedig azt izgatónak találnám, ha tudnám, hogy mondjuk 25-nél nem kapok többet, és azt nekem kell leszámolnom. Addig szokott ütni, amíg el nem kezdek kiabálni, hogy már nagyon fáj. Korbácsot, fakanalat, és egyéb eszközöket ritkán, de használunk. Szerszám használatát azért nem díjjazom, mert gyakran odakapok a popsimhoz, és volt, hogy majdnem eltört a csuklóm, mert akkorát csapott rá egy fakanállal.

 

Verés után én is jól érzem magam,  ha utána napokig fáj a fenekem, és látom a véraláfutásokat, az maga a csúcs..

Előzmény: Abby.Lockhart (2202)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2210

Most vettem észre, hogy van egy kis ellentmondás a két hosszabb hozzászólásomnál.

 

Mindig megegyezés kérdése, hogy számolnom kell-e  az ütéseket, vagy nem. Mint tudjátok, az sokkal rosszabb, ha hangosan kell számolni, mert akkor arra is kell figyelni. Ezt többször is megbeszéltük a párommal, és most ott tartunk, hogy vagy hangosan számolom a fenekemre mért ütéseket, és akkor a büntiütéseket akkor kapom meg közvetlenül, ha bemozdultam, vagy feszelegtem, és nem sikerült oda mérnie, ahová kinézte a helyet, ezért fordult elő, hogy egymást után a számolásban volt két harmadik botütés, négy hetedik botütés, és így tovább. Mert nem tudtam mozdulatlan maradni, elmozdultam, amikor már ütött.

 

A másik verzió, ami nekem sokkal jobban bejön, hogy csak arra kell figyelnem, hogy szépen hasaljak, kitolt, ellazított fenékkel, és az ütemesen kapott botütések után nyögdécselhetek, ám a számolásra nem kell figyelnem. Így sokkal gyorsabban megkapom a huszonötöt, mert figyelek, hogy szépen tartsam, és nem ismétli meg az ütéseket, hanem a végére hagyja a büntetést. Erre próbálom rávenni a páromat, hogy ne kelljen számolnom, de ennek nagy ára van: engednem kell, hogy a botozás végén a büntető ütéseket, amiket ismét meg kellene kapnom, egy ütéssel a széthúzott fenekembe kapjam. Ettől pedig rettenetesen félek. Bár az utóbbi időben inkább ezt választottam, és megkaptam a rettegett botütést a popsilyukba, mert ha számolásos verésnél meg előfordult, hogy huszonöt helyett 35-40 botütést is kaptam, ami nekem egyszerre sok, nem tudom, ti hogy vagytok vele. (és akkor nem is számoltam azt az ötöt, amit lehajolva, bokafogással kellett fogadnom, miközben a második beöntés feszített).

 

Így lehet, hogy hamarosan átállunk a második verzióra, és nem kell számolnom hangosan, a párom számolja magában a kimért ütéseket. Így megkapom a huszonötöt, és félóra pihenővel, egy-két nyugtató injekcióval bátrabban hasalok fel a következő huszonöt botütésre, és igyekszem rendesen ellazítani a fenekemet. De mivel ehhez kevés az önfegyelmem, hiszen a párom kemény ütéseket mér rám, ezért hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy kéthetente kapok a popsilyukba is egy kiadós botütést. Pedig jó lenne kihagyni.

 

Valamit valamiért, így érvel a párom, vagy hangosan számolok, és a feszelgésem miatti büntetőütéseket azonnal kiméri nekem, vagy nem kell számolnom, megkapom a huszonötöt, ami jár, aztán kapok félórát, ami után önként kell elhelyezkednem, és nagy levegő... Bármelyiket választom, egy biztos: alaposan megkapom a magamét.

 

Még egy kérdés: mi azért álltunk át a vastagabb pálcára (kb másfél cm. átmérőjű), mert a vékonyabbakat nem bírtam (csíptek nagyon), azon kívül gyorsan eltörtek, és célozni se lehetett velük olyan pontosan, mint a mostani, kb. 1 méter hosszú bottal. Ráadásul a botot sokkal tovább lehet használni, mert elég tartós, és nem törik vagy reped meg botozás közben. (Persze simára kell csiszolópapírral dörzsölni.)

 

Vesszővel, vékony pálcával alig tucatnyi ütés után menekülőszóval kértem, hogy ne üssön tovább, azt hittem, nem lesz olyan eszköz, amivel alaposan el tud verni. Amikor először hajoltam le, hogy kipróbálja a botot, akkor eléggé féltem, mert olyan erős, kemény eszköz volt, amilyenekkel férfiakat vernek a középkori, dereses filmekben. Párom kimért egy ütést, és kérdezte, hogy mit szólok hozzá? Hát alig tudtam szóhoz jutni. Hihetetlenül kemény ütés volt, és éreztem, hogy ez igen, most kaptam valamit. Akkor még nem volt simára csiszolva a bot (amit különben lakberendezési boltokban árulnak függönytartó karnisként), és fel is sebzett. Mivel más kifogásom nem volt ellene, párom hozott csiszolópapírt, és simára csiszoltuk az új eszközt. Aztán felavattuk. Még nejlont is terítettem az ágyra, mielőtt lehasaltam, és akkor még nem kellettek párnák sem, hogy kitolva tartsák a fenekemet.

 

Kész vagy? kérdezte a párom, és én megkapaszkodtam az ágy szélében, és intettem, hogy kezdheti. Mivel tudtam, hogy eléggé fog fájni, szíjakkal kötötte ki a lábaimat, és a számba egy kettőbe hajtott bőrkesztyűt tett, hiszen előre nem tudhattuk, mennyire fogok jajgatni. Aztán ellazítottam a fenekemet, és elkezdődött a verés. Figyeltem, hogy mekkora ütéseket kapok, és hogy miként érzem feljebb és lejjebb, igyekeztem nem feszelegni,  de persze nem bírtam mozdulatlanul. A kesztyűt szorítottam a fogaimmal, és nyöszörögtem. A kesztyű arra is jó volt, hogy ne tudjam kimondani a menekülőszót, így megkapjam az előre megbeszélt huszonötöt.

A tizedik után már nem volt önuralmam a lazításhoz, annyira fájt a botozás, ezért minden ütésnél megfeszítettem a fenekemet. Ez zavarta őt (mindig zavarja, pedig nemigen tudok mit tenni ellene, ösztönösen feszítem meg), de folytatta a verést, és olyan huszonötöt kaptam, hogy a végére már a könnyeim az orromba és számba folytak, azt hiszem, nagyon hangos lettem volna, ha nincs a bőrkesztyű a számban.

 

Mégis erőt vettem magamon, és amikor fel tudtam kelni, akkor mondam, hogy nekem megfelel, maradjunk ennél, majd a másikat is lecsiszolom símára, hogy legyen két bot. Akkor nem kellett többet kapnom, de miután lezuhanyoztam, és kijöttem a fürdőszobából, megint kérte, hogy hasaljak le, és életem legkellemetlenebb injekcióját szúrta a popsilyukamba. A veréstől még mindig annyira fájt a fenekem, hogy ösztönösen szorítottam össze a záróizmokat, amint hozzáért, hogy szétnyisson. Nem volt türelme most megnyugtatni, hanem amikor szétfeszített, máris bedöfte a tűt, amit én azonnal megszorítottam a záróizmaimmal. Mégis folytatta, és hiába nyögdécseltem, teljesen belém nyomta a tartály tartalmát. Akkor, és még utána néhányszor nem esett jól az injekció, kellett néhány alkalom, hogy megint élveztem, ahogy megszúr. Végül az segített, hogy négykézlábra álltam az ágyon, és letettem a fejem egy párnára. Így nem sikerült szorítanom, és könnyedén megszúrta tiltakozó végbélnyílásom. Ha nagyon nyugtalan vagyok, a mai napig így kell fogadnom az injekciót, ami nagyon megalázó, hiszen már hasalva is kaptam elégszer, ami a normál póz a kórházban is, ezt a páromtól tudom. (Ott nem nagyon van idő nyugtatgatásra, hasrafordulni, hálóing fel, szétfeszít, bedöf, beprésel, kihúz, hálóing lehajt, és kész). Nem is tudom, mi lesz, ha egyszer sor kerül arra, hogy kórházban kapjak injekciót a fenekembe, szerintem a páromat fogom hívni, és csak neki engedem.

 

Hogy mikre gondoltam közben? Érzések? Hát... nehéz erről beszélni, mert... ez annyira intim. Már napokkal előtte elkezdődik bennem valami, amikor a párom szól, hogy készüljek a szombatra. Ez a mondata máris bizsergő, kellemes várakozást indít el bennem, nem tudom másként megfogalmazni. Mindig riadtan bólintok, hogy hogyne, de közben titkon vágyom is arra, hogy megtörténjen. Előző nap már egész nap arra gondolok, hogy milyen lesz majd. Mennyire könnyen veszem be a gumicsövet a beöntésnél, és a páromnak rám kell-e szólnia, hogy ne hisztizzek, ez még csak a beöntés.

Sokszor eszembe jutnak a korábbi verések, és nem a verés részét szégyellem olyankor, hanem hogy milyen nehezen vett rá a párom, és mostanában már egy szóra engedelmesen lehasalok, és a bőrkesztyű sem kell, mert nem adok ki hangos fájdalomkiáltásokat, csak nyögdécselek, ahogy kérte, és nem az ütés előtt, mint régebben (már mielőtt lecsapott, sírós hangon feljajdultam), hanem utána, amikor már megkaptam. Megtanított arra, hogy először lazítsam a fenekem, nagy levegő, ő kiméri nekem a botütést, és utána nyöghetek egyet. Majd előlről, míg meg nem kapom mind a huszonötöt. Mielőtt elkezd ütni, figyelmeztet, hogy semmi hiszti, csak azt kapom, amiben megállapodtunk, és viselkedjek úgy, ahogyan fogadnom illik a verést: egyet nyöghetek mindegyiktől. Megígérem, hogy mindent megteszek, de az önfegyelmem sajnos véges. Még egyszer sem sikerült úgy megcsapatnom a fenekemet, hogy ne feszítsem meg, ezért minden alkalommal rászolgáltam a büntetésre is.

(azért is büntetés jár, ha valamit elfelejtek előkészíteni, pl. gumikesztyűt nem rakok ki, de azért is kaptam már, mert csak egy botot készítettem ki, és ő szereti, ha mindkettő a rendelkezésére áll, és választhat).

Tehát van még bőven tanulnivalóm.

 

Megyek is, "szószátyárka" mára elbúcsúzik.

 

Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2209

Sziasztok!

 

Eveslave, akkor neked már van összehasonlítási alapod, bár én nem szíjjal kaptam.

 

Az ilyen ütés másképpen fáj, és ezért ha sor kerül rá, utoljára kapom, és gondos előkészületekkel, amiket már meséltem. Végülis ki lehet bírni, és utána a páromhűvös kenőcsöt ken rá, ezt csak előtte veszi ki a hűtőből, hogy jó hideg legyen.  

 

Azért kapok előtte kétszer is beöntést, hogy ne történhessen baj. Mielőtt elhelyezkedem, még pisilni is kimegyek, mert én se tudnám visszatartani.

 

Szerencsés vagyok, mert a párom elég sok mindent hazamentett a munkahelyéről, amiket (kellő tisztítás, kifőzés után) tudunk használni az S/M játékainknál. Pl. beöntéshez többféle  szerelék, fecskendők, gumikesztyűk. Ráadásul tudja is használni őket szakszerűen, és szereti is velem kipróbálni.

Az első végbélbe kapott injekció előtt félórát cirkuszoltam, hogy én azt meg nem engedem, de amikor végre rávett, hogy hasaljak le, és lazítsam a záróizmokat, a félelmem lassan alábbhagyott. Olyan érzékien feszített szét két ujjával, hogy kíváncsivá tett. Aztán figyelmeztetett, hogy most ne mozduljak meg, mert pont jó a póz, és a következő pillanetban megéreztem, hogy felnyomja a tűt, és már nem feszíti szét ujjaival a popsimat. Hideg szódavíz volt a fecskendő tartályában, ezt bizsergetően hűvösnek éreztem, sőt izgalmasnak. Pár másodperc múlva kiürült a fecskendő, akkor nyomott még egyet rajta, majd kihúzta. Alig tértem magamhoz, annyira jó érzések keringtek bennem, és, mit tagadjam, teljesen benedvesedtem.

 

Két-három naponta szokta megismételni, és mostanra egészen belejöttünk mindketten: én tudom, hogy miként kell fogadni, és nem szorítom össze a záróizmaim, nyugodtan hasalok, és figyelem, mi történik, ő meg a figyelő tekintetem előtt tölti meg a fecskendő tartályát, majd ügyesen beadja nekem, feszültségoldásként beszéltet is közben, hogy milyen érzés? Nem fájdalmas, inkább izgató, feszül és nyom, és hűvösen bizserget ott benn. Mielőtt kihúzná belőlem, még nyom rajta egyet, és hihetetlenül izgató, ahogy a tű kifelé siklik, és a popsilyukamon érzem, hogy milyen vékony. Ha megkaptam, nem kelek fel azonnal, hanem összenyomom két kézzel a fenekemet, és élvezem a bizsergetést, sóhajtva megköszönöm a páromnak.

Már alig hiszem, hogy én voltam az, aki óriási hisztit rendezett az első injekció előtt, és már szükségem van az efféle izgalomra.

 

Ha nagyon hisztis vagyok, akkor már tudom, hogy hamarosan szükségem lesz arra, hogy a párom ellássa a bajom.

Ilyenkor szól, hogy szombat délutánra ne csináljak más programot, és készítsem elő a szükséges holmikat. Már az is izgalmas, ahogyan várom, hogy szombat legyen, és amikor eljön az idő, akkor kikészítem a beöntéshez szükséges holmit, a fecskendőket, a pálcákat, leterítem az ágyat, megfürdöm, majd elkezdjük. Mindig beöntéssel kezdünk, nehogy verés közben legyen baj. De eddig még nem volt, pedig eléggé meggyötör a kemény botozás.

Megkérdezhetem, hogy ti milyen hangot adtok közben? Én nyögdécselve csapatom a fenekemet, és a tizedik után már nagyokat nyögök. A párom háromféle ütést szokott mérni rám: van hogy egyik, van hogy másik oldalra kapom, de olyan is, ami mindkét oldalra, keresztben. Nem tart közben pihenőt, csak ha átmegy egyik oldalról a másikra, általában az első tíz után. Ütemesen botoz, és fentről kezdi, a fenekem felső részéről halad lefelé. Ha nagyon hánykolódok, akkor köti ki a bokáimat, és a derekamat, de ha van önuralmam, akkor magamtól hasalok terpeszben a párnákon, és igyekszem segíteni azzal, hogy nem hajlítom be a térdem egy-egy alapos ütés után.

Magamban számolom, és amikor a huszonötödiket is kimérte, elengedem az ágy szélét, amit addig szorítok. Ilyenkor megtapogathatom a fenekemet, és valami jó érzés, hogy megint kibírtam.

 

Ha két hétig nem kerül kapok a fenekemre, már hiányérzetem van, és még a hangulatom is elromlik. Ez általában olyankor fordul elő, amikor a páromat beosztják dolgozni szombatra.  Hacsak lehet, vasárnapra kéri a szombati műszakot, de nem mindig tudja elintézni. Így havonta kb. kétszer kerül sor szombat délutáni programunkra.

 

Igen, készült home video is arról, hogy beöntést kapok, hogy injekcióznak, és hogy nyögdécselve hasalok,  miközben botoznak. Az egyik ilyenen az arcom is látni... nem akkor rándul össze az arcom, amikor lecsap rám a bot, hanem előtte, amikor tudom, hogy most kapom az ütést. Aztán lehunyt szemmel, piros arccal, összeszorított fogakkal nyögök egy nagyot az ütéstől.

A kamera időnként helyet vált, a polcról átkerül az asztalra, és akkor a fenekemet is lehet látni, a megfeszített lábujjaimat, a fenekemet, ahogy egyre több piros csík sorakozik rajta, és  a vége felé már elszíneződik az egész popsim, még a csíkok között is.

Csak néhány alkalommal vettük fel, de elég izgalmas mozi. Az injekciós jelenetre jól emlékszem, akkor már túl voltam pár popsilyukba adott injekción. Amikor felvettük, egymás után kettőt kaptam: az egyiken az arcom felől látszom, a másikon meg olyan kameraállást találtunk, hogy csak a fenekem látszik, ahogy az végbélbe injekcióznak. Az arcomon látni, hogy félénken felnézek a hasaló pózból, és látom, hogy felszívja a fecskendőbe a folyadékot, aztán előre fordítom a fejem, és várom a pillanatot amikor megérzem a tűt a fenekemben, és a feszült figyelem is látszik, míg injekciózás alatt nem mozdíthatom a fenekemet. Halkan nyögök, és behunyom a szemem, amikor a tűt kihúzza egy búcsúzó nyomás után a végbélből. Ekkor teszem le a fejem, és két kézzel összenyomom a fenekemet, majd lehunyt szemmel, mosolyogva élvezem a kellemes bizsergést, majd megköszönöm a páromnak.

 

Ezt sosem felejtem el, még akkor sem, amikor a rettegett ütést a kitárt fenekembe méri, hálás vagyok mert mindig pontosan eltalálja a becélzott popsilyukam. Ő megdicsér, hogy végre sikerült kitolva tartanom, és nem hisztiztem, amikor felkészült az ütésre, hanem akkor is szépen tartottam, amikor gondosan kimérte nekem a büntető ütést.

 

Mi a véleményetek? Miért kell a verés, az S/M?

Én azt tudom, hogy utána jól érzem magam napokig, mert a sajgás eltart néhány napig. Bármikor leülök, átjár a jó érzés, hogy kibírtam, és akármennyire is fáj, megint le fogok hasalni, összeszedem minden önuralmam, hogy a párom kimérje rám a huszonötöt. Jobb egyhuzamban megkapni, mert régebben, amikor még nem szoktunk össze, minden öt ütés után megkérdezte, hogy folytathatja-e, hogy jól vagyok-e? Kis pihenés után ötösével kaptam meg a huszonötöt, és így mindig fel kellett készülnöm rá.

Most tudom, hogy egy hasalásra megkapom, és amikor eljön a pillanat, hogy felhasalok, és deresre húznak, már megpróbálok felkészülni arra, hogy egyszerre kapom meg.

A verés előtt mindig megbeszéljük, hogy van menekülőszó, ha már nem bírom, de nem kiabálhatok hangosan. Az első párat még némán kibírom, az ötödik után kezdek feszelegni, és akkortól már tényleg büntetés. Összeszorítom a fogam, és mindig ütés után felnyögök, de várom a következőt. Amikor már jobbra és balra megkaptam a megbeszélt számú ütést, akkor keresztben, minkét felére méri a párom a maradékot, ezeknél már nagyon nehezen megy lazán tartott fenekembe fogadni az ütést, párom pedig mindig észreveszi a csattanásnál, hogy megfeszítettem-e, és a végén megmondja, hogy hányszor feszítettem meg.

Egy ilyen alkalomnál, ahol ezeket az ütéseket kellett újra megkapnom, vetődött fel, hogy az ezekért járó büntetőütéseket (amiknél nem kitolt, ellazított fenékbe vártam, hanem vagy elmozdultam, vagy feszítettem a fenekemet), egy ütéssel kiválthatom, de azt a végbélnyílásra méri közvetlenül.

 

Azt hittem, nem jól hallok. Sírni, hisztizni kezdtem, hogy nem, pont elég a beöntés, a rendszeres injekciózás, hallani se akarok botütésről oda. Ő csak erősködött, hogy már hallott ilyet, és ha pontosan engedem eltalálni, akkor eléri a célját, mert felér öt fenékre adott botütéssel egy ilyen, és hogy neki is fárasztó kétszer huszonöt bot után még tizenöt-húsz büntetőütést is kimérni. Ilyenből csak egyet kapok, és ha szépen tartom, nem kell újra megpróbálnia. Mert ha előszörre sikerül, akkor nem kell többször is megpróbálnia.

 

Eszembe juttatta, hogy amikor a második beöntés még bennem van (másfél liternyi víz), akkor milyen nehezen vett rá, hogy bokafogással, terpeszben öt ütést fogadjak a fenekemre. Minden ütés után felemelkedtem, és újra le kellett hajolnom, mert nemcsak az ütés gyötört meg, hanem a víz is feszített. Mégis rávett, hogy újra és újra lehajoljak, és vigyázzak, ki nem jöjjön a víz, ha kiméri az ütést. Öt után mehettem a fürdőszobába, és ott a frissen elvert fenekemet letenni az ülőkére. 

 

Ki fogom ezt is bírni. Sokat hisztisztem, sírtam, félórába telt, mire elhelyezkedtem, akkor is többször összeszorítottam a fenekemet,  és kértem, hogy ne üssön közé. Mindig határozottan szétfeszített újra, és velem is széthúzatta, egészen addig, amíg úgy nem látta, hogy pont jól látja. Ekkor utasított, hogy kapaszkodjak, vegyek nagy levegőt, és felemelte a pálcát. Hátranéztem, és megint összeszorítottam a fenekem, könyörögtem, hogy ne tegye velem. Megint beigazított, széthúzta, majd megpróbálta az ütést kimérni, de elrántottam. Csak harmadszorra sikerült nyugton maradnom, és akkor kaptam életem első botütését a popsilyukra. Annyira fájt, hogy két kézzel kaptam oda, és felsikoltottam.

Ő megdicsért, hogy végre közévághatott, és nem rántottam el. Aztán, amikor megint szét tudtam nyitni, bekent a hűvös kenőccsel, miközben én úgy éreztem, hogy lassan enyhül  kín. Másnap már nem volt semmi bajom, bár napokig éreztem az ütés utósajgását.

Egy hét múlva már könnyebben vett rá, hogy a büntetőütéseket egyben kapjam, és úgy gondolta, hogy dinári pózban jobb lesz. (Láttunk valami jugó filmet pár éve, ami a Dinári hegységben játszódott, és ott vertek egy lányt úgy, hogy letérdelt, megfogta a vele szemben álló férfi bokáit, és annak bokái közé tette a fejét, hogy átlógott a túloldalra. A feneke szépen felfelé állt, és mivel terpesztett, szét is nyílt. Ekkor a férfi botot ragdott, és úgy verte el a lány fenekét. Hát ez lett nekünk a dinári póz.) Letérdeltem, megfogtam a párom bokáit, és áttettem a fejem. Ő szorosan fogta a nyakamnál bokáival, és utasított, hogy lejjebb a fejemet, feljebb a fenekemet. Látta, hol nyílik a fenekem széjjel, de többszöri próbálkozásra se tudott rendesen közévágni, mert egyrészt a bot vastagabb volt, mint a filmbéli pálca, másrészt nem látta fentről a popsilyukat, és így nem tudta becélozni. Mindenesetre többször is lecsapott, és végül megállapítottuk, hogy föntről lefelé irányzott ütésekkel nem lehet olyan jól becélozni, de arra jó, hogy a vízszintes csíkokra szerezzek pár függőlegest is. Nem sokat kaptam, mert végül a jobb és bal oldalt verte így, öt-öt ütést mért ki, majd búcsúzóul szólt, hogy most húzzam szét megint, és toljam ki magasabbra. Megtettem, majd megint megkapaszkodtam. Így csapott le közéje, de ez távolról sem volt olyan intenzív érzés, mint amikor hasalva, kitolt, széttárt fenékkel fogadtam a botütést a popsilyukra. De arra jó, ha kevesebb időnk van, akkor ebben a pózban is elveri a fenekem, és ad egyet a végén középre is.

Nem szeretem túlságosan ezt a pózt, de ezt is felvettük a pózok közé. Jó, de a popsilyukra mérendő ütéshez nem használható. És nekem se megy mindig rendesen tartani térdelő pózban a fenekemet, mert egy-egy kiadós ütés után kinyújtom a lábam, és mivel a kezeim is közelebb vannak, odakapok a fenekemhez önkéntelenül.

 

Ti milyen pózokat használtok? Nálam a hasalós jön be, és kevés ütésnél le is hajolok bokafogással. Időnként hanyatt, fel a lábakat pózban is kapok pár botütést, itt is az a baj, hogy elmozdulok, és amíg visszaigazodok, addig ő várakozik. Ha az asztal széléhez állok, és lekönyökölök, akkor is csak pár ütésig bírom, és ilyenkor is gyakran a fenekemhez nyúlok, vagy felemelkedek. Így maradt a hasalós, deresre húzással kiegészítve. A szíjak nem szorosak, inkább csak jelképesek, és engednek valamennyi mozgást.  Azért is jó ez a póz, mert ez botozásra, popsilyukba ütésre és injekciózásra egyaránt alkalmas.

Amiben még van mint tanulnom, az az önfegyelem. Ha nagyon nyugtalan vagyok, vagy hisztis, akkor még deresre húzva is mozgolódok, miközben csapatom a fenekemet, vagy injekciót kell befogadnom. Ilyenkor szinte semmi nem segít, nem tudom lazítani a fenekemet, és szorított záróizmoknál az injekciózás sem megy símán. Gyakran kell újra és újra ellazítani, a párom ilyenkor azt kéri, hogy úgy hasaljak, hogy közben percekig tartsam széthúzva a fenekemet, közben igyekezzek minél többször ellazítani a záróizmokat. Néha odanyúl gumikesztyűs ujjával, és ellenőrzi, hogy könnyen fel tud-e nyúlni, ha igen, akkor kapok egy injekciót, amitől megnyugszom. Irtó ügyesen tudja beadni, és ha szükségét érzi, akkor megismétli. Másodszorra már könnyebben befogadom a tűt a popsilyukba.

 

Az önfegyelmem akkor is elvész, ha tudom, hogy popsilyukütés következik. Olyankor mindig, minden áldott alkalommal elővesz a hiszti, és nem akarom, hogy bottal kapjak oda. Szinte mindig egy-két injekcióba, nyugtató szavakba, félórába telik, hogy végre megnyugodjak annyira (??), hogy kiálljam, ahogy kell. Mert akárhányszor kaptam, mindig annyira fájt, hogy nem tudom megszokni, bármennyiszer is sor kerül még rá. Hiába mondja a párom, hogy nagy levegő, záróizmok ellazítva, hasaljak mozdulatlanul, és mire hármat számolok, már kimérte, és készen vagyunk, mindig hisztizek előtte. Márpedig mostanában szinte minden alkalommal kapnom kellett, ragaszkodik hozzá, hogy így fejezzük be a botozást.

Az a véleménye, hogy utána sokkal jobban érzem magam, két hétig se lesz rossz a hangulatom, nem leszek hisztis, ezért jót tesz nekem. Mivel belátom az igazát, ezért újra meg újra rá tud venni.

 

 

Mennem kell, de nagyon várom a véleményeket! Olyan jó végre beszélni róla, és hogy ti megértitek, hogy miért is jó ez. :)

Lehet, hogy rosszul választottam nicket (kedvenc sorozatom a Vészhelyzet), és inkább a "szószátyárka" illene hozzám? :))

Előzmény: Eveslave (2204)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2208
Nem baj, mindenki elmondhatja az élményeit, ötleteit, hátha mások tanulnak belőle
Előzmény: Abby.Lockhart (2202)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2207
Eggyetértek, ez klasszikus un. iskolás póz, mert régen az iskolában bokafoásban kapták a büntetést, persze nem a csupasz popsira. Hátránya, hogy 10 -15 ütés után pláne ha pálcával vagy nadrágszíjjal kapod, nem tudsz megmaradni benne, legalábbis a legtöbben nem tudnak. Neked hogy megy ?
Előzmény: Eveslave (2200)
azaiak Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2206

Már hogy lenne baj, hogy ilyen pontosan, érzékletesen írod le ami veled történik. Én persze kíváncsiu lennék az érzéseidre is, az "előjáték - hegymenet - csúcspont, zuhanás - folyamatra. Persze  ezek talán túl intim dolgok, hogy így elsőre beszélj róluk. Mert a technika, az Ok. arról nyugodtan beszélünk. De magunkról?

Előzmény: Abby.Lockhart (2202)
fan_fan Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2205

" ...Felidézi a kiskori emlékeimet"

 

Gyerekkorodban szüleid gyakran elfenekeltek ? A rossz kicsi pIMPa ... :-)

Előzmény: pIMPa (2195)
Eveslave Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2204

Én egyszer kaptam ütést pontosan a fenekem vágatába, iszonyú volt. Le kellett térdelnem, előredőlve a két kezemmel széthúztam a fenekemet és minden célozgatás, meg tapogatás nélkül rácsaptak a széttárt popsilukamra és vékony szíjjal. Olyan volt mint a villámcsapás, összerogytam, elfeketedett előttem a világ, percekig tartott mire magamhoz tértem és csak akkor tudatosult, hogy összepisiltem magam. Soha többé nem csináltunk ilyet, mind a ketten nagyon megijedtünk.

Előzmény: Abby.Lockhart (2202)
Bambuló Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2203
Fényképeket nem csinál rólad közben?
Előzmény: Abby.Lockhart (2202)
Abby.Lockhart Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2202

Sziasztok!

 

Most olvastam végig az utolsó fél év hozzászólásait, megnéztem a képeket. Örülök, hogy van ilyen topik, ahol lehet ilyesmiről beszélni.

 

 

Ez az utolsó kép elég izgalmas,

 

Elmesélem, hogyan szoktam megkapni a magamét, aztán várom a véleményeket, hogy ti hogyan szoktátok, esetleg mit kellene másképp.

 

Ilyen pózban én 5 ütést szoktam kapni egy vastagabb pálcával. A második beöntés után kell terpeszben lehajolnom, megfogni a bokáimat, és az öt kemény ütés után mehetek vissza a fürdőszobába. Így benn kell tartanom a beöntés második részét, ami elég nehéz lehajolva, terpeszben, kitárt popsival.

 

Mivel általában több ütést kapok, inkább hasrafekszem, és párnákkal magasítom a popsimat. Szerencsére életem párja gyakran részesít büntetésben, így nem nélkülözöm az élvezetnek ezt a formáját (sem). Két beöntés után már el tudom lazítani a popsit, mert csak akkor méri rám az ütést, ha nem feszítem.

Mik a tapasztalataitok? Beöntés nélkül is kaptatok már verést?

 

Ti mennyit bírtok ki egyszerre? Nekem általában huszonöt pálca az adagom egyszerre. Hangosan kell számolnom, és ha elrántom, mert annyira fáj, akkor ismételten megkapom az ütést.

Ha megkaptam, akkor felkelhetek, és pihenhetek a következő adagig. A következő huszonötöt félórával később mérik ki.  

 

Általában szombat a verés napja, mert akkor hétfőig helyrejövök annyira, hogy a munkahelyen ne vegyék észre, hogy óvatosabban ülök le.

 

Ti milyen eszközt szerettek legjobban használni? Mi több tárgyat (hajkefe, fakanál, szíj) kipróbáltunk, de mindkettőnknek a vastagabb pálca jött be legjobban. Jól meg lehet markolni, és kiadós ütést lehet mérni a popsira. Nem töredezik, mint a virgács, és nem hajlik el, mint a szíj. Pont oda lehet ütni vele, ahová szánják, csak nem kell elmozdulni, aki hasal.

Kezdetben, amikor még nem volt ennyi önuralmam, gyakran elmozdultam, mikor kaptam az ütést, ilyen helyzetekre találtuk ki, hogy a derekamnál és a két lábamnál ki vagyok kötve, a bokáimnál vagyok terpeszben rögzítva. Így csak kicsit tudok mozogni, és botozás ez jó, mert a végén nem kell kimérni újra azokat az ütéseket, amiket nem oda kaptam, ahová kimérték.

 

Ha nagyon fegyelmezetlen vagyok, akkor a széthúzott fenekembe kapok egyet, ezt a popsilyukamra mérik. Mivel terpeszben hasalok, ehhez az ütéshez több párnát kell magam alá raknom, sőt úgy el kell lazítanom, hogy szétnyitás után is tárva maradjon, mert csak akkor tudja kimérni az ütést oda, ha látja a popsilyukam.

Minél többször kerít rá sort, annál jobban félek ettől az ütéstől, mert másképp fáj, sokkal intenzívebben, mint amit a popsimra mér. Amikor megérzem a pálcát a lyukamnál, már alig birom lazán, tárva tartani, pedig gyakran többször is odailleszti, hogy pontosan el tudja találni. Ezek a leghosszabb pillanatok. Leteszi a pálcát, megint széthúzza a fenekemet, utasít, hogy nagyobb terpeszben toljam ki a fenekem, lazítsam el. Ha nagyon hisztis vagyok, kapok még öt percet, hogy felkészüljek, aztán megint el kell helyezkednem. Ha még még mindig félek, bead egy injekciót is, szerencsére az egészségügyben dolgozik, ahol ebben gyakorlatot szerzett. Pár pillanat az egész, széjjelhúzza a fenekem, és beadja a végbelembe. Ettől valamennyire megnyugszom, és amikor kihúzza belőlem a fecskendőt, már készen állok arra, hogy megkapjam a rettegett ütést a fenekembe. Az injekciót máskor is megkapom, hetente két-három alkalommal kell lehasalnom hozzá, de olyankor csak a nagy levegőt veszek, és már érzem is, hogy benyomja a tűt. Amíg belém fecskendezi, kérdezget, hogy ugye jobb már, és halkan nyögdécselve felelem, hogy szuper, ez finom.

Ezután nyom még egyet, hogy kiürüljön a fecskendő, és lassan kihúzza. Ekkor összenyomhatom a popsimat, és így lélegzek párszor mélyeket.

Ezután már felveszem a pózt, széthúzom magamnak a fenekem, és figyelem a páromat, ahogy megnyomja a popsilyukam a bottal, hogy becélozza. Jól megkapaszkodom az alkalmi deres szélében, és amikor többször is megnyomja és meglendíti a pálcát, végre lecsap.

Olyan intenzív a fájdalom, hogy nem bírom ki hang nélkül. Két kézzel összenyomom a popsimat, és érzem, hogy a lyukam lángol a kíntól. Csak nyöszörgök, és amikor feltápászkodom, megköszönöm a verést.

 

Remélem, nem gond, hogy elsőre ilyen szószátyárka voltam, de olyan jó mesélni is róla. Esküszöm, mintha megint megtörtént volna. :))

 

Hamarosan szombat, és akkor... ki tudja, lehet, hogy megint ez lesz a forgatókönyv. :))

 

Abby, aki tudja amit tud :))

Előzmény: pIMPa (2201)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2201
Én ilyen pózban sohasem tudok egy helyben maradni, végül mindig a padlón kötök ki...
Előzmény: Eveslave (2200)
Eveslave Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2200

Nekem ez a póz jobban tetszik

 

pIMPa Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2199
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2198
Eggyetértek. Férfiszemmel is izgató, már maga a vetkőztetés is, és utáni látni hogyan lesz egyre pirossabb a popó, és hallani az ütések csattanását. Ha mind a ketten felizgultak jöhet a kényeztetés.
Előzmény: pIMPa (2195)
vince18hu Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2197
Tényleg ez a legjobb:)
Előzmény: pIMPa (2195)
Creative Commons License 2006.06.06 0 0 2196
szerintem ez éppen így normális .... a fenekelés általában nem helyettesíti a jó szexet :-)
Előzmény: Törölt nick (2009)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.06 0 0 2195
Ez a póz a legizgibb!!! Felidézi a kiskori emlékeimet...... 
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2194
Piros bugyihoz piros popsi. A másik valyon mit követett el hogy ilyen csikosra verték ? Lehet hogy egy fenekelő verseny résztvevője ?
Előzmény: BaaL666 (2191)
BaaL666 Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2192
BaaL666 Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2191
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2189
Csak azt tudom mondani amit az előbb. Te is szép képeket gyüjtöttél.
Előzmény: pIMPa (2186)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2188
Dehogyis. Szép égővörös lenne. Akkor még izgissebb és kivánatosabb, tehát szebb.
Előzmény: pIMPa (2184)
roumark Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2187
Szerintem inkább izgalmasabbá tenné, tehát megszépítené! :)
Előzmény: pIMPa (2184)
pIMPa Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2186
pIMPa Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2185
pIMPa Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2184
Elcsúfítanád?
Előzmény: Törölt nick (2183)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.27 0 0 2183
Neked is vannak olyan jó képeid mint evaslave-nak. A TE popsidról látunk majd képeket ? Ha végre egy ilyen szép popsi kerülne a tenyerem alá !
Előzmény: pIMPa (2182)
pIMPa Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2182
Eveslave Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2181
vince18hu Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2180
Fenekelés és romantika. Egy kis olvasnivaló:

http://spanking.blogdreams.com
tomas69 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2179
Csodálod, hogy kierősödött?
Előzmény: pIMPa (2178)
pIMPa Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2178
Milyen férfias karja van a fenekelő csajnak
Előzmény: Eveslave (2177)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2177
Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2176

az alsó az

JAJ!

 

nagyon szörnyű lehet egy ilyen súly

Előzmény: pIMPa (2175)
pIMPa Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2175
asandor777 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2174

 

Sziasztok !

Kb 50 kiadó teljes bdsm filmjeivel rendelkezem. kb. 800 giga Szivesen cserélnék. Rövid reklámok nem érdekelnek.Tovább  200 bdsm  fotóregényhez keresek cserepartnert.

Eveslave Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2173

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2172
Szeretnék Én is így kipirosítani egy hasonlóna szép popsit
Előzmény: Eveslave (2162)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2171

Eggyik képed szebb mint a másik

 

Előzmény: Eveslave (2165)
vince18hu Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2170
Sajnos nem.
Előzmény: azaiak (2169)
azaiak Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2169

Azt nem tudod véletlenül, ki írt valami ilyesmit?

 

"Senkinek semmit nem ígértem, magamtól azért nagyon féltem.

Fekete kő a jobbik énem, krétafehér a másik részem.

Melyiket választanád, hogyha értem valamit tenni volna érdem?

De nem kell semmit tenni értem, senkinek semmit nem igértem?"

Előzmény: vince18hu (2168)
vince18hu Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2168
Anna Ahmatova
Előzmény: KÍ (2167)
Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2167

találós kérdés ki a költőnő?

 

(“Rézcsatos szíjával a férjem...”)

(“Muzs hlesztal menyja uzorcsatüm...”, 34.)

Rézcsatos szíjával a férjem
Alaposan eltángált,
Várlak éjszaka lámpafénnyel
Két szárnyra tárt ablaknál.

Hajnalodik. Kis füstgomolyag
Száll a kovácsműhelynél.
Jaj nekem, siralmas fogolynak,
Hozzám megint nem jöttél.

Csak bánatot adhatok neked,
Keserű sorsot, talányt,
Az aranyszőkét szereted?
Vagy a vöröshajú lányt?

Jaj, nyögdelésem, hevületem,
Vágyam fülledt búja nyom.
És gyengéd fények terülnek el
Felbontatlan ágyamon.

1911.

Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2166
:-) hmmmm :-)
Előzmény: Eveslave (2164)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2165
Eveslave Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2164
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2163
Én szerdán voltam utoljára elfenekelve, de az én popsim azért nem volt ennyire piros ... :)
Előzmény: Eveslave (2162)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2162
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.15 0 0 2161

Tudom hogy ez nem egy párkereső, de a régi subom elhgyott, átment vaníliába, pedig Ő vezetett be az elfenekelés művészetébe. Mindent kitalát, csak kapjon büntit.

Ha van lány aki szereti a szigorú nevelést írjon. Teljes diszkréció biztosított.

Magamról : nagydarab szőrös mackó vagyok.

ursusm6@freemail.hu

BaaL666 Creative Commons License 2006.05.14 0 0 2160
anonyim Creative Commons License 2006.05.13 0 0 2159

Szia mindenki!

 

Tudtok olyan lányt aki esetleg vállal elfenekelést..max 40 éves kor...

Kurvára nem gondolok, mert ahhoz már rég lehetett volna menni, de ahhoz nekem nincs kedvem, h fizessek....

Ha vki tudd ilyet és megosztaná velem annak nagyon örülnék :)

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.13 0 0 2158
Nagyon szép.
Előzmény: BaaL666 (2156)
BaaL666 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 2157
...köszi! ..:)
Előzmény: Törölt nick (2149)
BaaL666 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 2156
...nincs,mit....


Előzmény: Eveslave (2147)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.13 0 0 2155

Szia Pimpa!

 

Ebben nem az a lényeg, hogy mekkorát tud valaki ütni, hanem az hogy akkorát üssön amekkorára szükség van. Ehhez kell őszinteség, alázat, nyíltság és később összeszokottság.

 

 

Előzmény: pIMPa (2152)
anonyim Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2154
Én eltudnám viselni, ha egy nő csapkodná a fenekemet :)
azaiak Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2153

Persze hogy nő! Figyelj, itt mindenki vele álmodik, de mi, férfiak hiába! Van ízlése.

Előzmény: Törölt nick (2150)
pIMPa Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2152

Talán hagynám, hogy egy nő fenekeljen, akkor, ha a páromnak ezzel örömet okozhatok.

Biztos nem ütne akkorát, mint a párom. :-)

Előzmény: Eveslave (2144)
pIMPa Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2151

"És te rá tudnál verni egy másik nőre?"

 

Rá tudnák, de nem annyira izgat a dolog. Nem vagyok egy domina tipus, a másik oldal vonz.

Előzmény: Eveslave (2144)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2149

Ez igen ! Komolyan rávert arra a szép feszülő popsira. Szinte hallom a csattanást Te hány ilyen ütést bírnál ki ? nagydarab férfi vagyok , de ennél nagyobbat tán Én sem tudnék ütni

Ui. Nagyon szép képeid vannak, gratulálok a forrásaidhoz.

Ursus, a nagytenyerű medve

Előzmény: BaaL666 (2146)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2148
Szívesen rávernék néhány csattanós tenyerest, hogy közben Ő számolja az ütéseket
Előzmény: Eveslave (2145)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2147
Köszi
Előzmény: BaaL666 (2146)
BaaL666 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2146
Eveslave Creative Commons License 2006.05.11 0 0 2145

Mondjuk erre a popsira?

 

Előzmény: Eveslave (2144)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.11 0 0 2144
És te rá tudnál verni egy másik nőre?
pIMPa Creative Commons License 2006.05.11 0 0 2143
Hát én biztosan nem engedném, hogy egy csaj csapkodja a fenekemet.:-(
Előzmény: Eveslave (2142)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.11 0 0 2142
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 2141

Honna szerzel ilyen izgató képeket ? Nagyon szép, vörös és szinte hallani lehet a szíjj csattogását. Egy ilyen szép posi Én is bevállanék.

Ursus

Előzmény: Eveslave (2139)
Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2140
milyen szépen vörös ... és
Előzmény: Eveslave (2139)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2139
Eveslave Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2138
vince18hu Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2137
Egy aranyos "születésnapi fenekelés" látható a következő linken:

http://video.google.com/videoplay?docid=-923428242019903074&q=spanking&pr=goog-sl
Szunnyadó Vulkán Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2136
Úgy látom, nem csak élvezetesen írsz, hanem nagyon csinos is vagy.
Előzmény: Eveslave (2132)
SpSm Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2135

Huh, szép popsid van nagyon!

Irígylem azt, aki játszhat eme formás ütős hangszeren! :)

Előzmény: Eveslave (2132)
Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2134
imádnám ha a kezem csattoghatna rajta ... :-)
Előzmény: Eveslave (2132)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2133

A tied is gyönyörű, látszik hogy szép feszes, és van olyan szép mint az előzőleg látott képeken. Élmény lehet lehet ilyen popóval rendelkezőt nevelni.

Előzmény: Eveslave (2132)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2132

Boccs a kép lemaradt

Előzmény: Törölt nick (2130)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2131

Csak neked! :-)

Előzmény: Törölt nick (2130)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2130
Remélem a Tied is ilyen szép gömbölyű. Az előző képen mikor bokafogásban láttam bünti után, szépen kifeszült. Te hogy kapod a büntit ? A Te popsidat mikor látjuk ?
Előzmény: Eveslave (2129)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2129
Nem nem ez nem az én popsim, de időnként az is megkapja a magáét.
Előzmény: Törölt nick (2128)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2128

Nagyon szép gömbölyü a popód. Gyakran fenekelnek ? Tetszik ahogy az ágyon fekszel, és a büntit várod.

Ursus

Előzmény: Eveslave (2126)
Creative Commons License 2006.05.04 0 0 2127
elhagyott a múzsa csókja?
Előzmény: Eveslave (2126)
Eveslave Creative Commons License 2006.05.04 0 0 2126

 

Eveslave Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2125

 

roumark Creative Commons License 2006.04.30 0 0 2124

Ugyanarról a Janet Orlando-ról van szó. A történetnek ez a problémás része, hogy csak később nehezményezte.

 

Előzmény: Rocker44 (2123)
Rocker44 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 2123

Sziasztok!

A történetet én egy kicsit másként olvastam, (lehet, hogy másik hír volt?) de a lényeg ugyanaz. Egy továbbképzésen, a gyengébben teljesítő csoport tagjait büntette többek között fenekeléssel a győztes csoport. A kissé korosodó hölgy ezt nehezményezte később. (Mindenesetre jövedelmező volt a számára...)

A történet kicsit szokatlan, de egyáltalán nem egyedi. Hasonlók előfordulnak nálunk is, de ritkán írja meg az újság.

Előzmény: vince18hu (2121)
roumark Creative Commons License 2006.04.29 0 0 2122

Former Alarm One supervisor Nina Correia testified that she trained Orlando and that Orlando never complained about being spanked -- also saying that Orlando had fun at the meetings and participated in yelling foul language when people got spanked, the paper reported. "She was willing, ready and excited about being there," Correia testified.

 

Vagyis élvezte is a fenekelést, vagy inkább a helyzetet, és fel is markolt aztán félmilát.

Amerika az idiótákat kihasználni tudók számára valóban a korlátlan lehetőségek országa!

Előzmény: vince18hu (2121)
vince18hu Creative Commons License 2006.04.29 0 0 2121
Egy újabb érdekes hír:)

Félmillió dolláráros kartérítés munkahelyi fenyítésért

2006 április 29. 11:26

Félmillió dolláros kártérítést ítélt meg egy kaliforniai bíróság pénteken egy nőnek, akit munkahelyi késései miatt, rendszeresen elfenekeltek a többiek előtt.

A bizarr fenyítési módszerek 2003-ban történtek, és azonnal leállították azután, hogy a cég felső vezetése tudomására jutott.

A tárgyaláson kiderült, hogy Janet Orlando-t többször megalázták, szellemileg meggyötörték munkahelyén. A riasztórendszerekkel foglalkozó cégnél középkori fenyítési rendszert vezettek be.

Azokat, akik késtek, így az 53 éves Janet-et is, főnöke büntetésképpen - a cég többnyire fiatal férfi alkalmazottai előtt - falhoz állította és elfenekelte.
roumark Creative Commons License 2006.04.27 0 0 2120

Egyre érdekesebb  hírek vannak! :)

http://index.hu/politika/bulvar/spank3869/

azaiak Creative Commons License 2006.04.27 0 0 2119
Mondjuk én nem vagyok itt jelen, csak utánad szoktam olvasgatni, úgy kerültem ide.
Előzmény: Eveslave (2117)
azaiak Creative Commons License 2006.04.27 0 0 2118

Megijesztettél. Tudom, hogy nem gondolod komolyan. vagy mégis? Egy szerepjáték kedvéért hajlandó lennél rá?

Előzmény: Eveslave (2117)
Eveslave Creative Commons License 2006.04.24 0 0 2117

Itt már olyan régen történt valami, megérdemelnénk a büntit.

 

 

spanker Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2116
Pár hónap hallgatás után újból jelentkezem, látom, senkit nem érdekelt egy filmes oldal létrehozása segítői szinten sem :-(( feltöltőnek 1 ember jelentkezett, 128kbit-es feltöltési lehetőséggel... Szóval akit esetleg érdekelnek a filmjeim, írjon a mail címemre, négyszemközt megbeszéljük!
roumark Creative Commons License 2006.04.22 0 0 2115
varrógép Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2114

Innen tölthető le: http://mood-pictures.com/index.php

Szívesen néznék innen még filmeket a traillereken kívül is. Jó kis filmek vannak ott.

 

Más Spanking rajzfilmet láttatok már? Érdekes, hogy mennyire nincs ilyen, pedig lenne benne lehetőség...

Előzmény: nagynebu (2113)
nagynebu Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2113

Szia

Hol van az a kisfilm?

Előzmény: SpSm (2112)
SpSm Creative Commons License 2006.04.18 0 0 2112

Hi,

 

Gondolom senkinek nem árulok el újdonságot azzal, hogy a Mood-Picturs filmekben magyar lányok vannak. Tehát ezek a filmek hazai készítésűek, bár itthon nem lehet őket kapni, sőt megrendelni sem lehet őket a netről. Nem tudja valaki, hogy melyik cég forgatja itthon a filmeket, hogy találnak a forgatáshoz lányokat, vagy hogy kik ezek a lányok?

A trailereken kívűl, most egy kb. kétperces kis mini interjú is letölthető a legújabban forgatott filmmel kapcsolatosan.

Gummiboy Creative Commons License 2006.04.13 0 0 2111
Igen, Budapesti... (nem holmi megyei....)
Előzmény: fan_fan (2109)
megyebiro Creative Commons License 2006.04.13 0 0 2110
Mesefalván lakik.
Előzmény: fan_fan (2109)
fan_fan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 2109
Budapesti ?
Előzmény: Gummiboy (2107)
southampton Creative Commons License 2006.04.11 0 0 2108
DDDD Köszi a megerősítést!))))
Előzmény: Gummiboy (2107)
Gummiboy Creative Commons License 2006.04.11 0 0 2107
Sziasztok !

Ritkán írok, de Lady NL személyes ismerősőm. Vagyis Létezik ! :)

1
Előzmény: fan_fan (2106)
fan_fan Creative Commons License 2006.04.11 0 0 2106
Lady NL talán nem is létezik. :-)) Én viszont igen.
Előzmény: Törölt nick (2088)
southampton Creative Commons License 2006.04.09 0 0 2105
Hát majd talán Ők is.))))
Előzmény: fjodor. (2104)
fjodor. Creative Commons License 2006.04.09 0 0 2104
kár hogy ezt az "ajánlatot" te tetted és nem valamelyik hölgy... :)
Előzmény: southampton (2098)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.08 0 0 2103
én teljes mértékben hitetlenkedő vagyok. :) 
Előzmény: csend_harmat (2092)
rebel1 Creative Commons License 2006.04.08 0 0 2102
Hmmm.Pár napig nem vagyok,és lám-hihetetlenül megélénkül a topic:-).Ez jó!
southampton Creative Commons License 2006.04.08 0 0 2101
Szia.)) Ez nem a bemutatkozása volt,írt már régebben is sokat.)) Igazad van,de ez is a poén része. Mert aki ismeri,az tudja,hogy mennyire nem áll jól Neki a "domina" duma és pl. én szétröhögtem magamat.)))) De megértelek és köszi, hogy nem haragszol ránk!)) Amúgy sok sikert a fenekeléshez.)) Vagyis,hogy találjál hozzá megbízható, értelmes és Neked tetsző partnert!!!
Előzmény: kíváncsi csaj (2099)
csend_harmat Creative Commons License 2006.04.08 0 0 2100

Ezt próbálgattam éppen:)

Betüket a billentyűzeten lehet verni, fenekelni csak IRL...

Jah persze, csak ha szépen kéri valaki ;-)))

Előzmény: Snakeins (2096)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.08 0 0 2099

Jó poén az oké,de szerintem sokaknak a véres hús meg ilyen durva kifejezések nem jöttek be.Számomra is elég rossz volt m,ég olvasni is.

Elhiszem én hogy egy aranyos ,kedves csaj,mert látom a másik topikokban is nagyon szeretik,csak itt volt kissé "durva" a bemutatkozása.

Lehet,hogy csak Én vok ilyen kis "finom lelkü" nemtom.

Ettől függetlenül néha tényleg jót mosolyogtam:))

Mindenki azt irogat amit szeretne,tehát felőlem nyugodtan(igy ,hogy már ismerjük is általad) :))

Előzmény: southampton (2097)
southampton Creative Commons License 2006.04.08 0 0 2098
Kedves fjodor! Hát igyekszem,igyekszem.)))) A tévedésed csak annyi, hogy érdekli a fenekelés és sok más is. A tenyerét is ajánlom mindenkinek,profi!)))) A vesszőit viszont már csak inyencek próbálják ki!))
Előzmény: fjodor. (2087)
southampton Creative Commons License 2006.04.08 0 0 2097
Tévedsz,a többiek látják jól a dolgokat!)))) Igyekszem adni alá a derest,izé,a lovat.)))) De annyit még hozzáfűzök,hogy LNL egy nagyon aranyos,fiatal,csinos lány tele humorral és érdekli a fenekelés....is.)) Megbántani senkit nem akarunk,csak egy jó poénért mindent!)) Akit zavar,ne olvassa,de ha már egy ember mosolyog rajtunk kívül,akkor megérte!
Előzmény: Törölt nick (2088)
Snakeins Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2096
Az ám.
De hogyan, ha ezek csak nick mögül motyognak, szemben LNL-el, aki meri magát IRL is felvállalni?
Előzmény: csend_harmat (2092)
Carlos927 Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2095
Szia mindenki holnap KTZZK
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2094

Szia

 

Azóta is várom a történeteidet.Mikor mesélsz már?

 

Előzmény: elfenekelnélek (2065)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2093

Szia.

Hogy itt mennyi győri van:))

Amióta megmondtam, hogy az vagyok hirtelen mindenkiről kiderük, hogy Ő is győri:))

Irhatsz emilre,kiváncsian várom.

Előzmény: spnk (2091)
csend_harmat Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2092

Kedves LNL!

Fenekestül felforgattad a topicot! A hitetlenkedőket épp ideje elfenekelni. Ha nem győzöd, esetleg segíthetek.

kA

spnk Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2091

Szia!

 

Én is győri vagyok, ráadásul már nem is túl fiatal, bár azért öreg se. :-). Maillal egyből nem akartalak zaklatni, de szívesen beszélgetnék Veled így vagy esetleg msnen, hogy megismerjük egymást.

Előzmény: kíváncsi csaj (2090)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2090

Ebben szinte teljesen biztos vagyok Én is.

 

Előzmény: fjodor. (2087)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2089
Nem vszínű mert a másik topicban olvasgattam és ott úgy tűnt,hogy teljesen különálló személyek.LNL volt a téma ott is.
Előzmény: Törölt nick (2088)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2088
Én még azt is megkockáztatom, hogy Southampton és Lady NL ugyanaz a személy:).
Előzmény: fjodor. (2087)
fjodor. Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2087
csak tájékoztatásul mondom neked és a többieknek is hogy Lady NL ne nagyon vegyétek komolyan. évek óta figyelem, de tulajdonképpen ő csak viccelődik. élvezi hogy a fenekelésre vágyóknak húzza az agyát a domina szövegével. szerintem  pedig életében nem fenekelt még, nem is érdekli a dolog különösebben, de nagyon jót szórakozik rajtunk, southampon topictárs pedig adja az ívet neki és még jól rá is játszik...
Előzmény: azaiak (2086)
azaiak Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2086

Kedves Lady!

 

Tőlem ne várj sokat.

1. Civillben szelíd, kedves, laza love-bondager switch vagyok, boldog házasságban, monogám hajlamokkal, meg van annyi munkám, hogy majd beleszakadok, igaz, fizetnek is érte, meg akkor is csinálnám, ha kevesebbet fizetnének érte, de ezt csak így négyszemközt szoktam bevallani.

2. Itt, a fórumon szavakat, mondatokat gyűjtök és csinálok, szóval olyan íróember-féle vagyok, bármennyire is igyekszem titkolni. Szóval itt ráadásul még egyenruhában is vagyok meg bele neki izé.

Engem tehát csak a történetek érdekelnek, a szavak, amik hordozzák őket, és ezekre persze tőled is kíváncsi lennék, mert nyilván tudod, milyen ennek a bizarr világnak a megítélése a köztudatban, és nekem meggyőződésem, hogy egy könyv, amiben feltárulna a dolgok háttere, belső tere, kicsendülne teljes felhagrendszere, sokat tudna oldani a kollektív görcsökön. Örülnék neki, ha emilemre te is küldenél valamit, ami előbbre hozná a küszöbön álló megváltást.

Előzmény: Lady NL (2081)
southampton Creative Commons License 2006.04.07 0 0 2085
DDDDDDDD Hát persze,hogy tuDom értelmezni!)))) LNL,a vérszomjas Vadállat,huuuuuuuuuhhhhhhhh...ezen most 5 perce röhögök!))))
Előzmény: Lady NL (2079)
Snakeins Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2084
Jaja - megrángatni a copfodat.
Milyen egy vérszomas domina lettél, hallod.
Előzmény: Lady NL (2083)
Lady NL Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2083
Te is jelentkezel?
:)
Előzmény: Snakeins (2082)
Snakeins Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2082
Nocsak.
Miből lesz a cserebogár. :-)
Előzmény: Lady NL (2081)
Lady NL Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2081
Esetleg te is szolgalni szeretnel? Varom bemutatkozasodat!
Előzmény: azaiak (2073)
Lady NL Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2080
Tetszik a mocskos fantaziad, DE: En ennel joval higienikusabb vagyok!
LNL
Előzmény: Eveslave (2072)
Lady NL Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2079
Pedig kessel-villaval kifalatoznam belöled a veres husikat..... mondjuk egy fenekelöpadon, nalad? versenyezhetnenk is.... ki birja tovabb.. te, vagy En.... alanyokat en szallitmanyoznam.... a balesetiröl.... (tudod, hogy kell ertelmezni!)
LNL
Előzmény: southampton (2071)
Eveslave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2078
Nem csinálok én ilyen vad dolgokat, csak a fantáziám vadult meg egy ideje. Nagyon felizgatnak ezek a dolgok, néha egyedül is eljátszok magammal, a fájdalom nagyon könnyen átmegy élvezetbe. És az olyan jóóóóóó
Előzmény: kíváncsi csaj (2077)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2077

nehogy már ne ird ki magadból:))

Bár tényleg némelyik kicsit durva,de mindenképp jók és teljesen

lekötik az embert.Tényleg nagyon jól írsz,bár nekem kissé durva némelyik fantáziálásod.De ez csak az én véleményem.:))

Ettől függetlenül tetszenek és irj csak minél többet :))ahogy láttam szívesen olvassák többen is.

Előzmény: kíváncsi csaj (2075)
Eveslave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2076
Lehet, hogy betegesnek tűnik, nem tudom. A kapott vélemények megoszlanak bár azt hiszem a nagyrésze férfiaktól származik. A tartalom teljesen kitalált, de sokszor beleképzelem magam ilyen helyzetekbe. Van VALAKIM akitől megkapom azt amire szükségem van, de csak ritkán és ettől jóval "lájtosabban". Például ha írok egy-egy történetet akkor meg-meg büntet miatta stb. De csak előjáték gyanánt. Ha egyedül vagyok gyakran fantáziálok ilyeneket és azt hiszem jólesik kiírni magamból. Ha zavar benneteket megtartom magamnak nem sértődnék meg a dolgon.
Előzmény: kíváncsi csaj (2075)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2075

nagyon-nagyon jól írsz.

egy kérdés(mivel kíváncsi vagyok)ezek igazak vagy csak kitalálod őket?

 

Előzmény: Eveslave (2072)
anonyim Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2074

...huu olvastam a történetedet..szóval sztem ez durva, és már beteges...

Ha szabad kérdezni merrel llaksz..vagyis csak sejétsem van...(talán Bp??)

 

Előzmény: Eveslave (2072)
azaiak Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2073
Kíváncsian várom, mire juttok egymással?
Előzmény: Lady NL (2069)
Eveslave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2072
Előzmény: Lady NL (2069)
southampton Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2071
DDDD Tudod a vén kecske is megnyalja a nőstény kecskét,izé,a sót!)))) Milyen kamrád is van?? Éléskamra vagy szerszámoskamra??)))) Felőlem odateríthetsz ahová akarsz , de összekeversz valami "terülj,terülj asztalkámmal!)))) Na jó vadászatot!))))
Előzmény: Lady NL (2068)
anonym2 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2070

Kedves Kiv. Csaj!!

 

Ennek örülök, h legalább ebbe belementél...szted milyen modón lehetne megoldani a beszélgetést..??Van ötleted??ha igen írjad meg légyszi!!!

Lady NL Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2069
Farkuknal fogva szeretem rangatni a ferfiakat. De felkeltetted a kivancsisagomat. Mifele nöröl van szo? Mit kell rola tudni?
Előzmény: Eveslave (2066)
Lady NL Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2068
Szolga!
Otthon szeretnem elfogyasztani az altalam keszitett vadetelt (termeszetesen egy szolgan megteritve, aki veres). Nem erdekel semmilyen pince. Jobban tenned, ha csak a kinzokamrammal foglalkoznal. Eleg megterhelö neked manapsag mar az is...... tudod a kor halad....
LNL
Előzmény: southampton (2064)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2067

Kedves Anonym2

 

Engem mindig is zavart a kor.Ez egy elég hülye mániám.

Persze igazad van beszélgetésben azért nem zavaró,mivel most ebben az esetben

éppen hasonló az érdeklődési körünk:-))

Előzmény: anonym2 (2063)
Eveslave Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2066
Hölgyeket is vállal?
Előzmény: Lady NL (2053)
elfenekelnélek Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2065

Szia Kiváncsi!

 

Természetesen értem a vivódásod. Azt mondják, ami a számunkra jó és vágyjuk úgy hogy vele nem sértünk meg másokat azt tehetjüK. Old nyitottabbá, elfogadóbbá tesz mások felé.

Természetesen történnek velem dolgok, szívesen mesélek, ha szeretnéd!

Nem akartam írni addig a freemailedre, míg nem kérdezem meg!

 

Szeretnék veled sokat beszélgetni, ha lehet.

 

Nem csak a "nevelés"-ről.

 

Talán így könnyebb döntened!

 

Szia köszönöm az olvasást!

 

 

southampton Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2064
Miiiiii vaaaannnn????)))))))))))))))))))))) Ajánlom a Gundel éttermet vagy esetleg a Mátyáspincét.)))) Nagyon jó vadételeik vannak.))))
Előzmény: Lady NL (2062)
anonym2 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2063

Kedves Kiv. Csaj!!

 

Sztem az élekor nem olyan fontos..a beszélgetéshez semmi képen sem!!

Téged zavarna mondjuk az x év különbség??

Lady NL Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2062
Szia hü szolgam!
Igen, ujra itt, mivel megeheztem. Vadhusra vagyom. Jo veresen!
LNL
Előzmény: southampton (2055)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2061

Ez nagyon jó oldal, ismerem a könyveiket, olvastam párat... :)

 

Tetszettek... :)

Előzmény: ppeter66 (2056)
V.A.Z.E. Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2060
Kedves Kíváncsi Csaj! Mailezhetnénk egyet?
Előzmény: kíváncsi csaj (2054)
azaiak Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2059
Nagyon rákattantatok erre az életkorra! A neten nem sokat számít. Élőben is csak ha problémáid vannak vele.
Előzmény: anonym2 (2057)
ppeter66 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2058
Hopp a szöveg lemaradt. Szóvlal Kiváncsinak,meg persze másoknak is.
anonym2 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2057

Szia!!!

 

Én dupla xx vagyok :), haat nemtom mennyivel lehetsz idősebb nálam...passz!!!

Beszélgetni gondoltam, az nem jelent semmi rosszat sztem!!

Téged ennyíre zavarna, h ilyen fiatal vok???

Őszintén az ilyen fórumokon nem sztek ennyíre "mélyen" beszélgetni, szóval nem lenne kedved váltani!!!!?????

ppeter66 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2056
southampton Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2055
Szia LNL!)) Újra itt??))
Előzmény: Lady NL (2053)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2054

Kedves Anonym2!!

 

Ügyi vagy,bár igy valóban nem volt nehéz.

Az a baj,hogy mivel Te még tanulsz,gondolom iszonyatosan fiatal lehetsz(hozzám)

Én se vagyok öreg,de hozzád biztosan.egy 10-el  tuti.

 

 

 

 

Előzmény: anonym2 (2052)
Lady NL Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2053
Szia!
Fajdalmas elmenyben lenne reszed dragasagom..... ;P
22 ev gondolom nem sok, talan esetleg keves? Minel inkabb öregszem annal inkabb felbosszantanak bizonyos dolgok, tehat mar eljutottam (jo ideje) arra a szintre, hogy ok nelkül verek...... teged is?
Előzmény: Törölt nick (2034)
anonym2 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2052

Szia!!!

 

Pest mellett tanulok ,de mivel győri vok..igy nem volt nehéz kitalálni, h Te is győri vagy!!!

Nem lenne kedved esetleg mail-en v. msn-nen dumálni!!!???

Rawo Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2051
Maradjunk annyiban, hogy a határ felé.
Előzmény: kíváncsi csaj (2050)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2050

Igy már értem:-)

Határ felé?Sopron?

 

Előzmény: Rawo (2049)
Rawo Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2049

Hogy kíváncsi csajok laknak Győrben :)

 

(Én egyébként egy kicsit nyugatabbra lakom...)

Előzmény: kíváncsi csaj (2047)
vince18hu Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2048
Én se pesti vagyok. Sőt, éppen az ország ellenkező szegletében élek, a lehető legtávolabb a fővárostól:) De van egy győri ismerősöm, aki kedveli a fenekelést.:)
Előzmény: kíváncsi csaj (2044)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2047
?????? mi van igy?
Előzmény: Rawo (2045)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2046

Kedves Csittcsattjujj!

 

Erőt gyűjtök folyamatosan ,de hogy mikorra gyűlik össze azt nemtom:-))

magamat ismerve,háát .... na jó nem veszem el a kedved azért nem vénülök meg

addigra ne aggódj.

 

Te is Győri vagy netán??Fogadjunk Bp.Itt szinte mindenki Bp-i.

Előzmény: csittcsattjujj (2042)
Rawo Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2045
Ez így van.
Előzmény: kíváncsi csaj (2043)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2044

Kedves Vince18

 

Én nem mondtam egy szóval se , hogy városban lakom:-))

ügyik voltatok,persze ha nem akartam volna ugyse találjátok ki.

 

ui:mondjuk megjegyzem akár hazudhatok is.(nem vagyok olyan)

 

A fantáziámat meg csak hagyjátok meg nekem ,ezt nem tárom nyilvánosság elé:-))

És még én vagyok a kíváncsi

Előzmény: vince18hu (2040)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2043

Háát!! Talán vannak itt Győriek?

Te is az lennél?Na mindegy akkor bevallom , hogy igen:-))

szerencsére elég nagy város:-))Sokan élünk itt kiváncsi csajok:-))

 

És te kedves anonym2 merről írogatsz?

 

 

Előzmény: anonym2 (2041)
csittcsattjujj Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2042

Szia te kis kíváncsi!

 

Szívesen elbeszélgetnék veled mailben, tekintve hogy számomra pontosan megfelelő az érdeklődésed. Úgy gondolom tudnánk egymásnak írni érdekes dolgokat, de ez csak egy úton derülhet ki...

 

 

Gyűjts egy kis bátorságot és írj egy levelet a címemre!

 

Üdvözlettel: 9023

Előzmény: kíváncsi csaj (1971)
anonym2 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2041
Ha azt mondom, h Győr..akkor eltaláltam, ha itt nem akarod megírni, írjad meg mailba!!!
Előzmény: kíváncsi csaj (2038)
vince18hu Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2040
Arra én is:)

Amúgy nem sok város van 120 km-re észak-nyugatra....:)
Előzmény: azaiak (2039)
azaiak Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2039
Pedig én is kíváncsi lennék a fenekelős fantáziáidra.
Előzmény: kíváncsi csaj (2038)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2038

Szia

 

Kíváncsi csak Én lehetek.

Annyit segítek,hogy É-NY-ra

Előzmény: anonym2 (2037)
anonym2 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 2037
Ha szabad kérdezni, kiváncsi csaj :) hol laksz???
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.04.02 0 0 2036

Szia Hun Casanova!!!

 

Sajna Pestől 120 km-re lakom:-(( vagy talán szerencsére?

Ahogy látom igen beindultál minden létező csajra itt a fórumon.

Most fedezted fel eme vágyaidat?Mesélj !

 

Előzmény: Törölt nick (2033)
pszichoapu Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2031

megvennek töled filmeket milyen formátumban vannak F/F erdekel.

b29@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (1618)
pszichoapu Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2030

ilyen filmeket keresek dvdn vagy cdn f/f-t elsosorban

b29@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2029
Erotikus elfenekelésre titkon vágyó kedves, intelligens barátnőmet keresem egyébként hagyományos értékeken alapuló kapcsolat reményében. Írj:charlie@easymail.hu
vince18hu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2028
Szia!

Szerintem minden teljesen normális a szex terén, ami két felnőtt ember között történik, ha mind a ketten akarják és élvezik. Nem hiszem, hogy betegség lenne pl. a homoszexualitás, vagy éppen a fenekelés szeretete. El kell fogadnod, hogy ezzel áldott (vagy vert) meg a sors. Elnyomhatod magadban, vagy kereshetsz hasonló érdeklődésű partnert (persze megnehezíti egy "kicsit" a párkeresést), de nem tudod megszüntetni.

Szerintem ez nem kialakul az emberben, hanem eleve benne van. Én szeretek lányokat fenekelni. Soha nem volt olyan élményem (elsősorban persze gyerekként), ami ezt kialakította volna. A szüleim nem vertek, nem láttam elfenekelést a környezetemben, ennek ellenére, amikor 11-12 évesen először lányhoz értem, az a feneke volt és azonnal rácsaptam:)

Mindig azt mondom, hogy ez a szex része. Ha csak "sima" szexről beszélünk, akkor sem csinálhatod olyannal, aki nem akarja, ha mégis, akkor megerőszakolod. Ha olyan lányt fenekelsz el, aki nem akarja, akkor ugyanígy "megerőszakolod". De ha ő is akarja, élvezi az elfenekelést, akkor miért lenne baj, "beteges"???

Vince.
Előzmény: kamupali (2024)
Nádpálca Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2027

ha van az is lezboszi, mint a csejtei várurnő, azt hiszem valami Bátori Anna

 

Báthori Erzsébet volt az a bizonyos várúrnő. Nem utal semmi sem arra, hogy leszbikus lett volna. Valamint az egész történettel kapcsolatban erős kétségek merülnek fel. De ez itt OFF!

Előzmény: cromaII (1982)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2026
Kár idöt és energiát áldozni az effajta hajlamok megszüntetésére. Inkább arra törekedj, hogy tudj velük együttélni. Ha ügyesen csinálod, és megfelelö partnert is találsz magadnak hozzá, még élvezni is fogod.
Előzmény: kamupali (2024)
Lazzy McDouglas Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2025
Ez alapján nem látszol betegebbnek, mint sokunk ezen a topikon és a többi hasonlón.
Szerintem nem a hajlam ellen kéne tenni, hanem az ellen, hogy zavarjon.
Előzmény: kamupali (2024)
kamupali Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2024

Hello!

 

Azt hiszem jó topicban járok.

Szóval lenne egy problémám. Vannak ilyen téren szado hajlamaim... Engem nagyon felizgatnak az ilyen fenekelés dolgok, már betegesen. Az a szituáció, amikor a lány van megalázva... mindegy ki által... Egyszerűen baromira felizgulok, úgy mint soha... A fordított meg nagyon zavar, már már paranoiásan egy normális kapcsolatban lévő jelzésszerű kis full normális dolog meg megőrjít.

 

Lelkileg és szexuális életben is nagyon zavar ez a problémám, kikészít, nem tudom kezelni, és nagyon szégyellem mások előtt meg mindenki előtt, és iszonyatosan utálom ezeket a beteges hajlamaim...

 

Azt szeretném kérdezni tőletek hogy ért valaki ennek a dolognak a tudat alatti hátteréhez? Hogy tudom ezeket megszüntetni? Mit tehetek ellene? Mitől alakulhatott ki? Meg akarok ettől szabadulni...

 

Plzzzz help me! (Ha tudtok akármit vagy tanácsot vagy ilyesmit) :)

Gummiboy Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2023
Szia !

Itt nézz körül:

http://www.mood-pictures.com/

A szereplők és készítők is magyarok :)
Előzmény: pszichoapu (2022)
pszichoapu Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2022

hello

ilyen filmeket ill lány partnert keresek veszprém megyebol

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2021
Micsoda sunyi mosoly ez kérem?!
Előzmény: Bojlertestű nő (2015)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2020
alguien Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2019
Hoppaaa, megleptel... ;)
Előzmény: Törölt nick (2012)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2018

Remélem, hogy igen. :-)

Előzmény: roumark (2017)
roumark Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2017

Ez amolyan összekacsintó mosoly? :)

 

Előzmény: Bojlertestű nő (2015)
Rawo Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2016
Én annak idején az első fenekelés után hihetetlenül eufórikus hangulatban voltam egy napig, aztán utána bevonultam a mélydepresszióba, majd aztán szépen-lassan helyreraktam magamban a dolgot. De a mélydepis napokon is voltak olyan pillanatok, amikor például le akartam ülni, hogy elégedettséget éreztem.
Előzmény: Törölt nick (2014)
Bojlertestű nő Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2015
:)
Előzmény: Törölt nick (2014)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2014
Jómagam sem. Még most sem tértem napirendre fölötte, hogy történhetett ez meg velem. Állva gépelek, annyira fáj a seggem, de jó volt. Lehet, hogy mazochista hajlamaim a felszínre törtek? :-)
Előzmény: Törölt nick (2013)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2013
Ki gondolta volna? :P ;) :)
Előzmény: Törölt nick (2012)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2012
Ma el lettem fenekelve ...élveztem ...elélveztem. :-) 
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2011
Hm... Asszem legközelebb vigyázok Veled! ;)
Előzmény: Törölt nick (2010)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2010
De egyértelmü voltál, csal szeretem tekerni a mákdarálót. :-)
Előzmény: Törölt nick (2009)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2009
A fenekelés nálunk csak előjáték volt. A vége egy hatalmas nagy szex lett. Csak nem voltam túl egyértelmű :(( Bocsesz!
Előzmény: Törölt nick (2008)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2008

"A többit gondolom el tudjátok képzelni... :P"

 

Milyen többit?

Előzmény: Törölt nick (2007)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2007

Csend hm...

 

Akkor mesélek! :)

Múltkor beleolvastam ebbe a topikba és érdekesnek tűnt a téma.

Barátom pont hazajött külföldről, szóval kaptam az alkalmon hogy kipróbáljuk milyen is a fenekelés :)

Nekem tetszett, szépen felfektetett a térdére és elkezdett fenekelni. Csípős volt nagyon, de mellette izgató is :)) A többit gondolom el tudjátok képzelni... :P

Rebel1 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2006
Hát itt újra csend lett.Kár.

rebel1
rebel1 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 2005
Hol vannak a nők ebből a fórumból?!!!

Szegény Kíváncsi Csaj tartja a frontot egyedül?Érdekes,hogy az itt járó lányoknak nincs mit mondaniuk.Hmmm.Na majd beugrasztom ide a lányimat,hogy kezdjék a sort.Addig is :Hajrá Csajok!

rebel1
megyebiro Creative Commons License 2006.03.13 0 0 2004
Az elfenekelés bejön a nézőknek, avagy a legjobb erotikus jelenetek
Európa legnagyobb internetes DVD-kölcsönzőjén, a lovefilm.com-om megszavazták minden idők legszexisebb jeleneteit. A 120.000 regisztrált kölcsönző szerint a legizgatóbb jelenet  A titkárnő című enyhén szado-mazo filmben volt. Bármily meglepő lehet első hallásra, de a rangsorban ezt a produkciót Ang Lee meleg cowboyokról szóló Oscar-díjas filmje, a Túl a barátságon - Közel s távol követi, melyben a két főszereplő (Jake Gyllenhaal, Heath Ledger) forró csókot vált egymással. A dobogó legalsó fokán azért ismét kiegyelítődtek a nemek: a harmadik helyre szavazták be a Mint a kámfor csomagtartós jelenetét - itt George Clooney és Jennifer Lopez intim pózban csevegnek egy keveset.

A Top 10-es lista:

1.
A titkárnő - elfenekelős jelenet

2. Túl a barátságon - Közel s távol - Gyllenhaal és Ledger csókja
3. 
Mint a kámfor - Clooney and Lopez románca
4. 
Betty Blue - Rendezői változat - az 1986-os film nyitójelenete
5. 
Kegyetlen játékok - Selma Blair és Sarah Michelle Gellar meghitt csókja
6. 
Vad vágyak - Denise Richards és Neve Campbell autómosós jelenete
7. 
Hátsó ablak - Grace Kelly felkelti álmából James Stewartot
8.
Azok a csodálatos Baker fiúk - Michelle Pfeiffer előadja a Makin' Whoopee című számot
9. 
Mulholland Drive - A sötétség útja - Naomi Watts megosztja ágyát Laura Harringgel
10. Az éhség - Catherine Deneuve vámpíros jelenete Susan Sarandonnal

(Iván István)
 

spnk Creative Commons License 2006.03.13 0 0 2003

Köszi szépen.

Emailon keresztül feltehetek néhány kérdést a megrendelés módjáról?

Előzmény: rebel1 (1997)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.03.12 0 0 2002

Szia Gyuri2

 

Az emil elment :-))

Amugy köszi az ajánlásokat.Sajna nem Pesti vagyok igy majd itt próbálom megkeresni.:-))Biztos minden városban kaphatóak.

 

Szia

Előzmény: gyuri 2 (2001)
gyuri 2 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 2001

 

 

   Kedves Kíváncsi!

 

     Folytathatnánk ezt a beszélgetést a megadott e-mail címen is.

     Addig is egy-két kötetcím amely még elérhető, kapható. Lehet, hogy ismered, akkor sorry.

     Tehát:

     Pauline Reage: O története (ez alapmű, sokan ismerik, de egy kezdőnek új lehet)

     Sadie Blackeyes: A gépírókisasszony

     (szerző nélkül): Buja Zélandia

     Kaphatóak a Múzeum körúti átjáróház belső udvarán lévő leértékelt könyvek boltjában (db/400) vagy drágábban a Károlyi Mihály utcában a Katona József Színház Kamrája melletti benyílóban.

     Írj, ha nem sikerül megszerezni, esetleg kölcsönadom.

     Szia, G.

Előzmény: kíváncsi csaj (1999)
NFenekelés Creative Commons License 2006.03.12 0 0 2000
Magamat ajánlom :-))
Előzmény: kíváncsi csaj (1999)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.03.12 0 0 1999

Szia Gyuri 2

 

Szívesen venném az ajánlásodat.

 

Köszi

 

Előzmény: gyuri 2 (1998)
gyuri 2 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 1998

 

 

Szia, Kíváncsi!

 

   Ajánlhatok esetleg "szakirodalmat"?

   G.

Előzmény: kíváncsi csaj (1995)
rebel1 Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1997
Én,ha külföldi oldalt használok,akkor igyekszem SMS-en keresztül fizetni.Azt rögtön ellenőrizhetem.De nem hiszem,hogy lehúzás lenne.Főleg,ha olyan oldalról van szó,aminek láthatóan magas a költségvetése.Nekik nem érdekük,hogy lehúzzanak bárkit.Sokkal inkább,hogy az ember visszajárjon hozzájuk.
Előzmény: spnk (1996)
spnk Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1996

Sziasztok!

 

Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire megbizhatóak a külföldi fizetős oldalak?

Főleg arra gondolok nem csapolják e meg jobban az ember bankszámláját?

Van ebben valakinek pozitív esetleg negatív tapasztalata?

Előre is köszönöm

kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1995

:-))) Ne izgulj ez lassú menet lesz,mert Én még erőt és bátorságot gyűjtök.

És csendben olvasgatok.:-)) és fantáziálok:-))

Előzmény: Rebel1 (1994)
Rebel1 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1994
Na ebből még lesz valami.:-)))Aztán csak okosan!Sok sikert a frigyhez:-))


rebel1
gyuri 2 Creative Commons License 2006.03.04 0 0 1993

 

 

  Kedves Kíváncsi!

 

Köszi a választ. Bizalommal várom leveled. Gyuri

Előzmény: kíváncsi csaj (1988)
Rebel1 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1992
Nem Leia!

A "RebelBase" teljesen máshol van:-)))))De itt sem járnál jobban.Sőt!!!:-)))

rebel1
Előzmény: Mushishi (1991)
Mushishi Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1991
Előzmény: Mushishi (1990)
Mushishi Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1990
Most kipróbálom hogy lehet képet feltölteni (ha valami hiba van bocs)
Remélem nektek is tetszik ez a rajzocska, én jót kuncogtam rajta :)
Előzmény: Mushishi (1989)
Mushishi Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1989
Sziasztok !

Kedves Kíváncsi csaj - azért még korai lenne a topikot temetni :)

elfenekelnélek - én is szívesen olvasnék tőled beszámolót (szeretem az izgi történeteket)

cromaII - nem tudom más tájakon mi a "divat" de kicsiny hazánkban sajnos nem sok switch van (legalább is úgy látom) azt sem tudom hogy vajon mennyi a szadista férfiak aránya, de úgy gondolom hogy a férfiak nem 5 de legalább 50%-át rá lehet venni egy kis játékos fenekelés kiosztására (vagy te is ezt akartad írni?) Persze keményebb játékokra nem mindenkit lehet rávenni (én sem vállalnék be mindent pedig eléggé érdekel a téma)

Egyébként múltkor nem jutott időm egy rendes bemutatkozásra.

Zolinak hívnak, de itt persze a nick-el könnyebb magunkat azonosítani.
Ha utánagondolok kb. 6-7 éve érdekel a fenekelés, de csak pár hónapja döntöttem úgy hogy keresek valakit akivel kipróbálhatom (eddig még nem jártam sikerrel, de persze ilyen rövid idő után még korai lenne feladni)
Legszívesebben egy olyan hölggyel próbálnám ki aki szintén új a témában és még nem alakult ki a véleménye véglegesen, szívesen kipróbálná mindkét "oldalt". (álmok, álmok...)
Szóval attól sem zárkózom el hogy engem fektessen valaki a térdére, de nem vágyom arra hogy rojtosra verjék a fenekem.

Ezen kívül jelenleg egyetemista vagyok, tanulással és mindenféle hobby-szerű tevékenységekkel ütöm agyon az időt.

Egyébként nem életem párját keresem a spanking fórumokon (bár jó lenne megtalálni) nekem a fenekelés nem olyan fontos hogy ne tudnék élni nélküle (eddig is megvoltam) vagy hogy döntő lenne egy párkapcsolat szempontjából. Egyszerűen elhatároztam hogy ki szeretném próbálni. Érdekelne ti hogy vagytok ezzel ? Ki mennyire "hardcore" ? :)

elérni a mushishi@freemail.hu-n keresztül lehet, de erre a fórumra is gyakran benézek.

Minden jót !

Előzmény: kíváncsi csaj (1988)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1988

Sziasztok

 

Már teljesen azt gondoltam , hogy meghalt a topik.

Napokig senki nem látogatta.Végre!!!

 

Kedves Gyuri

 

Ajánlatod fontolóra veszem,de mint már írtam (vagy csak akartam?)

kissé bizalmatlan  és félős vagyok még.Pár nap gondolkodás után lhet

, hogy írok az emiledre és ismerkedünk.:-))

 

Üdv  mindenkinek.

Rawo Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1987
Pontosan.
Előzmény: Rebel1 (1986)
Rebel1 Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1986
Renato!

Kicsit világosabban!Most Te olyan nőt keresel,Aki elfenekelne Téged?


rebel1
Előzmény: Rawo (1985)
Rawo Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1985
S fordított felállásban nem akar senki sem segíteni? :)
gyuri 2 Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1984

 

 

Szia, kíváncsi csaj!

Lehet, hogy tudok segíteni neked. Írj választ: loveman@freemail.hu

Hahó!!!

Előzmény: kíváncsi csaj (1981)
cromaII Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1983

Mister V,

 

Ne képzeld, hogy a nyugati nettek tele vannak szadi hölgyekkel... sokkal inkább mazókkal, azok sokan vannak és buzgó levelezők.... Jó ha száz irományból 1-et, ha találsz, hiába próbálkozól egyszerüen nincsenek!

 

A novellákat is férfi mazók irogatják  társaiaknak.  Legjobb példa rá a British Spanking.....  ugy 3 hónapja olvastam az utolsó f/m novellát... már ki sem irják, egyértelmüen nincs! Próbálkozhatsz a "spanking internet" (sin)-nel ott néha néha még előfordul....

Előzmény: Mister y (1957)
cromaII Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1982

Hallo kiváncsi kis csaj,

 

 semmi probléma a férfiaknak és a nőknek mintegy 30 %-a enyhén, erősebben mazo... ez tulajdonképpe csak a férfiaknál jelent szégyent, meg hátrányt, mert mig a férfi szadisták száma (szintén az enyhétől a keményig talán 5 % % körül mozog) a nőknél ilyesmi alig van, ha van az is lezboszi, mint a csejtei várurnő, azt hiszem valami Bátori Anna?).

A férfi szinte reménytelen helyzetben van, ellentétben veletek. Nekik a kiut csak a domikákon keresztül vezet, akik drágák és rendszerint rossz szinészek.... de egy nő könnyen tud szadi érzelmű férfira "ingyen" is ráakadni.

 

Persze a fantázia és a valóság az kettő.  A nők szeretnek "felnézni" szerelmükre, szóval semmi probléma, sok jelentkező lesz...de  azért nem árt vigyázni, némelyik férfi veszélyes is lehet... messzebb mehet mint a fantáziád!!!  Mert az az endorfin dolog hülyeség, a mazóknak is épp ugy fáj a verés, mint a "normálisoknak"... a képzelet csak egy ideig tudja a kint kipufferolni!!!!

 

Ismétlem óvatosan!... nyugaton inkább a "switcher" a divat (kölcsönösen verik egymást), ilyen játékra talán egy mazót is meg tudsz szerezni  (azzal jobb üzletet tudsz kötni...)- tele van velük Európa! -  az biztonságosabb lenne....

 

Ja még a jog!  A magyart nem tudom,  a német 8 napon belül gyógyuló testisértést belegyeezés esetén nem bünteti, csak ha  8 nap után is fennáll a sérülés ezt viszont már nem befolyásolja a belegyezés... az osztrák mindent büntet, ha van belegyezés ha nincsn. a magyar? fogalmam nincs (Következetes egy tudomány a jog)

 

 sok sikert és óvatosságot kivánva üdvözöl:

 

cromaII

Előzmény: kíváncsi csaj (1981)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1981

Sziasztok

 

Köszi a bíztató szavakat.Akkor tehát próbálkozhatok nyugodtan

a neten.?Abban egyetértek,hogy  egy discós ismerkedésnél

talán még a net is jobb :-))Már ami a mostani szórakozóhelyeket illeti.

Szerintem fogok még írni hozzátok mert tényleg érdekel a téma régóta

és ismerkedni,levelezni is szeretek,bár ezidáig még egy fórum se kötötte le az érdeklődésemet.Persze ez az egy kivétel:-))

Én szeretném hallani a történeteidet  kedves "elfenekelnélek"

mert már ezeket olvasni is izgató.

Kezdésnek nem rossz mi? Egyszer csak eljutok a kipróbálásig is:-))

 

csá

 

 

elfenekelnélek Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1980

Köszöntök mindenkit itt a fórumon!

 

Egy középkorú tanár vagyok és szeretem a térdemen nevelni a nebulókat...

 

Idősebb hölgyek popsiját kényeztetném...szerepjátékkal...

Van nebulóm, de havonta egyszer érkezik hozzám...ha érdekel benneteket mesélek róla...hogyan történnek ezek a fenyítések

 

Szívesen olvaslak benneteket...és várom a beszélgetéseiteket...

 

Ez a játék jóóóóóó

tomas69 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1979

Dehogy gondoltam komolyan!

Csak azt jeleztem, hogy én is várom a jelentkezőket!!!

Előzmény: Rebel1 (1978)
Rebel1 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1978
Tomas:-)

Nem gondolod komolyan,hogy ez így működik?:-)Én becserkészem a lányokat,aztán elküldöm Őket valahová:-))Mégha éppen Hozzád kellene is...Nem az irígység beszél belőlem,nadehát....:-))))
rebel1
tomas69 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1977

Szívesen átvállalok néhány hölgyet!

És ez nem vicc lenne, ha tényleg rá mernétek szánni magatokat lányok!

 

Előzmény: Rebel1 (1976)
Rebel1 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1976
Mint mondtam,szinte minden eddigi partneremet a neten találtam.Pontosítok.Ők találtak engem,egy-két kivétellel.Ám,mielőtt találkoztunk volna,minden esetben levélváltások,Chat-elések,hosszas telefonbeszélgetések bonyolódtak le.Illetve,amit úgy tapasztalok,hogy a lányok szeretnek,hogy nálam minden első találkozás ún. szimpátiarandi.Semmi konkrét dolog nem történik,csupán egy személyes kontaktus jön létre.Innen bárki nyugodtan visszaléphet harag,ellenérzés nélkül.Aki viszont nem lép vissza,az marad:-).Általában hosszabbtávra.Kalandra fel hát emberek!Annyi lány van még.Nem bírhatok mindegyikkel.Bár tehetném!:-)Na MInden Jót!

rebel1
tomas69 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1975

Csak megerősítetted, amit én írtam. Annyira nem tudja magát megjátszani senki, hogy pl egy kávézás alatt, ne bújna ki belőle, hogy ő egy brutális állat, aki nem az erotika oldaláról közelíti meg a spankingot.  Vagy a másik típus, aki azt sem tudja valójában miről is van szó. Ez is kiderül...

De szinte ugyanez érvényes a netes chatre, vagy levelezésre.

Végülis az sem lehetelen, hogy már az első alkalommal akcióra kerül sor.

Az egyik lánnyal vagy két órát ültünk egy presszóban, mindenről beszélgettünk. Én nem akartam azonnal a lényegre térni, de szerintem ő számított rá, mert mikor menni készült, közölte velem, hogy azért megy most el és nem hozzám, mert meg akarja adni a módját, és olyan fehérneműt szeretne viselni, ami szerinte izgató lesz számomra...

A másik alkalommal már beszélgetés közben nyilvánvalóvá tette, hogy ő már akkor akarja. Meg is történt!

Előzmény: Mushishi (1974)
Mushishi Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1974
Hello

Eddig csak nézelődtem, de most kíváncsi lennék a véleményetekre. Miért gondoljátok hogy neten ismerkedni "rizikósabb" mint pl. egy szórakozóhelyen ? Én úgy gondolom még biztonságosabb is, hiszen egyfajta előszűrésként szolgálhat egy kis levelezés a tényleges találkozás előtt. Vagy arra gondoltatok hogy már az első találkán jól elfenekelitek az illetőt? Szerintem ez egy kicsit sietős. Bár lehet hogy én nem látom tisztán a dolgokat.
Másfelől rengeteg kellemetlenséget megspórolhat.

Most ennyit, sajna mennem kell,
de várom a válaszokat.

Sziasztok
Előzmény: kíváncsi csaj (1971)
tomas69 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1973

Szia!

 

Teljesen egyetértek az előttem szólóval.

Nagyon nehéz a mindennapi életben találni olyan partnert, aki partner az ilyesmiben.

Erre tényleg legjobb "eszköz" az internet, például az ilyen fórum.

Bevallom én sem sok reménnyel voltam, hogy találok valakit, de az élet rámcáfolt.

Két lánnyal is ilyen úton ismerkedtem meg. És csak jó tapasztalatom volt, mondom ezt annak ellenére, hogy már egyikükkel sincs kapcsolatom. Ennek oka teljesen köznapi volt, bármilyen kapcsolatban előfordulhat (betegség, költözés).

Nem azért maradt abba, mert sokallták a fenekelést... :)

A bizalom tényleg nagyon fontos, de ezzel az első beszélgetés után semmi gond sem volt. Persze nem vitatom, hogy vannak komolytalan emberek, de ezt azonnal ki lehet szűrni.

Szóval most megint reménykedem, hogy rátalálok valakire...

Előzmény: kíváncsi csaj (1971)
rebel1 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1972
Szia Kíváncsi Kiscsaj!

Tapasztalatból mondhatom,hogy tényleg nem vagy egyedül az álmaiddal.Az óvatosságod,ami az internetes társkereséssel kapcsolatos,szintén érthető.Bár én,szinte minden eddigi partneremet a neten találtam,mégis minden lányt az óvatosságra intenék.Nem mondom,hogy nem lehet alkalmas partnert találni,de válogatni kell,hosszasan ismerkedni és nagyon biztosra menni,amikor esetleg eljut valaki a tényleges dolgokig.Egyébként Isten hozott ebben a világban.Remélem az álmaidat egyszer valóra mered váltani.Addig is minden jót Neked,meg minden Hozzád hasonlónak!És remélem,hogy tényleg nem utóljára írsz ide:-))


Maradok :rebel1
Előzmény: kíváncsi csaj (1971)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1971

Sziasztok

 

Én egy kíváncsi lány vagyok,akit nagyon izgat a fenekelés téma.

Igazándiból még nem szántam rá magam,hogy partnert keressek

mivel elég rizikós az internetről ,de állandóan erről fantáziálok.

Ahogy látom nem vagyok egyedül.tehát normális vagyok :-))

Kezdésnek ennyi,majd még hozzátok szólok.

 

üdv

 

 

rebel1 Creative Commons License 2006.02.21 0 0 1970
Spanker!


A szám,amit adtál nem él.Pedig érdemes lenne beszélnünk.Ha gondolod.
Addig is Minden Jót Mindenkinek.

Viva La Revolución!


rebel1
Előzmény: spanker (1968)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.19 0 0 1969
Szia,

egyelőre nem találom és valószinű, egy darabig nem kerül elő. Van ugyan mentés a teljes oldalból, de onnan is hiányzik, vagyis már jó régen elveszett, csak senki sem vette észre.

Nem teljesen reménytelen azért a helyzet, mert a fórum valamelyik tagjától kaptam annak idején. Ha még jár erre és újra elküldi, visszarakom. Az is lehet, valaki annak idején letöltötte.

Üdv...
Előzmény: örök kezdő (1967)
spanker Creative Commons License 2006.02.19 0 0 1968
Sajnos az én oldalam sem él, törölték a filmeket :-( Viszont időm nincsen ezeket visszarakni, szóval ha valaki bevállalja:-) azaz feltöltőket keresek megadott tárhelyre. Csak az jelentkezzen, akinek van megfelelő sávszélessége, 1024/128 kb nem kell! Ha komolyan gondolod, írj a mail címemre, a többit megbeszéljük!
örök kezdő Creative Commons License 2006.02.18 0 0 1967
Szia !

Nagyon tetszenek a weblapjaid :)
A történetekkel meg nem is tudok betelni :))))))

Sajnos az egyik történetet nem tudom elolvasni :(((((
ez a címe :
"Első igazi fenekelésem"

Segíthetnél, mielőtt a kíváncsiság lyukat fúr az oldalamba :))))

előre is köszönöm
Előzmény: Törölt nick (1966)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.18 0 0 1966
Szia,

kiindulásnak javaslom:

http://www.spankingblog.com/
http://www.spank.tv/tgp.html
http://angelbrat454.blogspot.com/

Ezeken a helyeken találsz további linkeket is.

Ezen kívül:

http://redmarks.fw.hu/

vagy

http://redmarks.uw.hu/

Üdv...
Előzmény: Bobbakker (1963)
brbrb Creative Commons License 2006.02.18 0 0 1965

Egy kicsit haldoklik a topic ,ha filmcsere érdekel valakit írjon,

Engem elsősorban Mainstream,Nuwest,Paingate jellegü filmek érdekelnénék.

roumark Creative Commons License 2006.02.12 0 0 1964

http://www.hublist.org/

Itt a hub searcnál beirod bdsm, és kiadja a hubokat.

Sadlomaslo, inkv. torture, és eurobdsm, ezek a legjobbak szerintem.

 

http://images.search.yahoo.com/search/images/advanced

Itt olyan böngészővel, ahol javascript, és popup ki van kapcsolva érdemes kutakodni, adult filter off-ba, aztán jönnek a képek, amiken lehet további oldalakat lelni.

Előzmény: Bobbakker (1963)
Bobbakker Creative Commons License 2006.02.12 0 0 1963

Szervusztok!

 

Nemrég kezdett el csak foglalkoztatni ez az egész spanking téma, úgyhogy itt is ez lesz az első hozzászólásom :)

 

Szóval kiindulásképpen azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok e javasolni valami jó kis free oldalt, ahonnan ilyen jellegű képek, videók tölthetők le.

Vagy esetleg spanking/bdsm témájú DC hubot?

 

Előre is köszi!

alguien Creative Commons License 2006.02.11 0 0 1962
en meg a regi szex.org SM szobajaban talaltam part magamnak, masfel eve boldogok vagyunk együt, ugyh lehetseges! :)
Előzmény: Rebel1 (1960)
roumark Creative Commons License 2006.02.11 0 0 1961
Ez teljesen igy van, a közösben nem érdemes partnert keresni, vagy akár az sm-ről beszélgetést kezdeményezni, viszont a privikben jóval több az esély!
Előzmény: Rebel1 (1960)
Rebel1 Creative Commons License 2006.02.11 0 0 1960
A SeM-en valóban lehet néha magukat spankinget kedvelőnek mondó lányokkal beszélgetni.Ezzel nincs is baj.De jaj annak,Aki a közösben nem csak köszönni és ökörködni akar.Tehát,ha valaki arra szánja magát,hogy ott próbálkozik,kösse fel a....!Hihetetlen szintű butaságnak lehetünk ott tanúi,de néha azért tényleg lehet tűt találni a szénakazalban.Beszélgetésre legalábbis.Van,Aki állítja,hogy partnert is talált már ott.......Hát....... szerencsés ember.Mindenkinek Sok Sikert Hozzá!rebel1

(mit fogok ezért kapni!)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.05 0 0 1959
Érzéki-erotikus, vagy szigorúbb elfenekelést igénylő és kedvelő kedves, intelligens, odaadó lányt, vagy hölgyet keresek elsősörban kölcsönös bizalomra és szeretetre épülő komoly kapcsolat és spanking játékok reményében. charlie@easymail.hu
Azakiazaki Creative Commons License 2006.02.02 0 0 1958

xxx.gyaloglo.hu

 

chat

 

SeM

szoba.

Előzmény: Mister y (1957)
Mister y Creative Commons License 2006.01.30 0 0 1957

Sziasztok!

Hol lehet fenekelést kedvelő  magyar hölgyekkel csetelni?

Illetve, ha nincs ilyen, miért nem használunk jól bevált külföldi szobákat? Egyrészt itt kedvesek és tele van lányokkal, másrészt privát beszélgetést gondolom magyarul is lehet folytatni. Ismerek egy amerikai oldalt, ahol az időeltérés miatt nem is nagyon zavarnánk.

Szóval rá kéne venni a "mi" hölgyeinket, hogy használják ezt a lehetőséget.

Rebel1 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 1956
Najó!Bár még mindíg nem fogom konkrétan kimondani az oldal nevét,megpróbálok rávezetni.A cím kb.így épül fel:Először is 3db duplavé.Majd smvilág...angolul.aztán a pont után egy hu-nak írt valami.Ez nem reklám,hanem feladvány:-)Így talán nem veszik fejemet.Ámde figyelem.Az ott valamikor hírdető lányok egy része a rendszeres,vagy kevésbé rendszeres partnerem.Ne csodálkozzon,vagy sértődjön meg senki,ha azt a választ kapja,hogy :Bocsi,de már van partnerem.Azért nem kell csüggedni,biztosan van még ott lány,Akinek esetleg nem pont az én bemutatkozó levelem nyerte el a tetszését.És itt mondanám minden ,még nem hírdető lánynak,ha ezek után hírdetni akar,azt ott,vagy itt tegye meg!:-)Biztosan nem marad fenekelés nélkül:-)A keresgéléshez mindenkinek sok sikert kívánok,de srácok,nem elfelejteni!A lányok nem pusztán verőlegényt keresnek.Aki ezt nem érti meg,nem sok esélye van,hogy szóba álljanak vele.Egyelőre ennyi.Maradok tisztelettel:a lázadó.
k_petya Creative Commons License 2006.01.24 0 0 1955
Adhatnál egy kis irány mutatást.
Rebel1 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 1954
Valóban nem lenne rossz,csak kicsit csendes manapság.Nem tudom lehet-e reklámozni itt más társkeresésre szolgáló oldalakat,ezért addig nem is teszem,míg az illetékesek meg nem engedik.Annyt viszont mondhatok,hogy van olyan magyar,bdsm tartalmú honlap,melynek társkereső rovata igen népszerű a fenekelésre vágyó,partnert kereső lányok körében.Én legalábbis találtam ilyet.Mindenkinek sok sikert a kereséshez!Maradok:a lázadó
Balazs Xantus Creative Commons License 2006.01.22 0 0 1953

Hát hol?

Én úgy tudtam ez a legjobb web-lap.

Előzmény: Rebel1 (1952)
Rebel1 Creative Commons License 2006.01.20 0 0 1952
Hát én ismerek fenekelésre váró lányokat,de Ők nem itt teszik közzé:-)
Balazs Xantus Creative Commons License 2006.01.19 0 0 1951

Hát valóban, lehetne talán több is.

Elvégre ez a fenekelős fórum, úgy tudom.

Előzmény: alguien (1950)
alguien Creative Commons License 2006.01.17 0 0 1950
"Különösen az elfenekelésre váró lányok beszólásai tetszenek."

hol latsz te ilyeneket??;)
Előzmény: Balazs Xantus (1949)
Balazs Xantus Creative Commons License 2006.01.16 0 0 1949

Helló!

 

Én még új vagyok erre, ismerkedem a környezettel.

Nagyon jók a beszólások, nagyon szellemesek.

Különösen az elfenekelésre váró lányok beszólásai tetszenek.

 

Üdvözlettel:

Xantus

kgb11 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 1948

Szia!

 

Dobj meg egy e-mail-el (kgblola@yahoo.com), és segítek neked!

 

KGB s.k.

Előzmény: Rebel1 (1946)
Rebel1 Creative Commons License 2006.01.13 0 0 1946
Szeretnék beindítani egy Spanking témájú honlapot,viszont hülye vagyok a web-lap készítéshez.Ha van valaki,aki segítene,azt szívesen venném.
Rawo Creative Commons License 2006.01.13 0 0 1945
Jó ez az oldal.
Előzmény: Törölt nick (1940)
spankme Creative Commons License 2006.01.12 0 0 1944
Elfenekelést kedvelő srác lány partner hiányában olyan hetero, fiú partnert keres, akivel kizárólag egy szexmentes baráti kapcsolatban alaposan, de nem túl durván rendszeresen elfenekelnénk egymást nádpálcával vagy vesszővel. Ha neked is hiányzik az elfenekelés, de nem találsz lány partnert hozzá, írj és megbeszéljük a részleteket. Egyéb bdsm nem vonz, csak a natúr spanking, e-mail címem publikus.
Rebel1 Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1943
Üdv. Nektek!

Kicsit,mintha megállt volna az élet errefelé.Ha valaki jár még erre,kérem írjon azzal kapcsolatban,hogy szerinte van-e reális esély Magyarországon egy Spanking Club
létrehozására!Ha esetleg van már ilyen,akkor,mit tud róla,vannak-e tapasztalatai,jók,esetleg rosszak?

várom a hozzászólásokat.
Addig is maradok:A LÁZADÓ...
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.18 0 0 1942
A regisztrációs szabályzatban ez áll:

A szerveren minden állomány típusra file méret limit van, ami az egyes feltölthető állományok egyedi méretét limitálja (tördelt állomány egynek tekintendő) és nem az összes feltöltött adat mennyiségét. Ezek tételesen:

* Film: 20 Mbyte
* Zene: 4 Mbyte
* Program: 2 Mbyte
* Tömörített: 4Mbyte
* Kép: 4 Mbyte
* Flash: 2 Mbyte
* Html: 2 Mbyte
* Egyéb 2Mbyte
Előzmény: roumark (1941)
roumark Creative Commons License 2005.12.18 0 0 1941
Mekkora fileokat lehet feltölteni az fw-re?
Előzmény: Törölt nick (1940)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.18 0 0 1940
Sziasztok,

bizonyára többen észrevettétek, hogy egy ideje nem frissültek a képtárak a honlapomon, redmarks.uw.hu mert az UltraWeb változtatásai miatt a rendszer működésképtelenné vált.

A napokban sikerült átköltözni a redmarks.fw.hu címre, ahol ismét lehet frissíteni, megjegyzéseket hozzáfűzni, stb. A költözés egyúttal lehetővé tette a képtárak összevonását.

Az írások a régi helyen továbbra is olvashatóak.

Jó böngészést!
MagusA Creative Commons License 2005.12.09 0 0 1938
NA VÉGRE!Kb. hónapok óta próbálok regisztrálni és most sikerült.Sziasztok....
BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1937
Nos,önkritikát gyakoroltam...elnézést kérek.

Előzmény: BÁTHORY BÖBI (1935)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!