szerintem még nyitva vannak az üzletek, egy hentes lehet hogy bevállalná...határzott suhintás egy bárddal. A buktatója a dolognak egyedül az ÁNTSZ lehet, de nem hinném, hogy ők most is melóznak
hála az infomációs szupersztrádának kiderült, hogy nem a vakbelemmel lehet a probléma, hiszen az a másik oldalon van, aztán alapos observatio után sikerült a kórismét felállítani: az övem megtekeredett, és nyomta az alhasi tájamat. bárcsak minden betegség ilyen könnyen hobbiorvosolható lenne!
azon gondolkodom, hogy megkockáztassak-e az autoappendektómiát, ugyanis kicsit fáj a hasam a bal oldalon (rendezői jobb), az alsó tájékon, az övem felett
én is kíváncsi lennék, hogy van az hogy mindenütt ot vannak...szerintem bizonyos kifejezések fenn vannak valami listán, és ha azt beírják, akkor pirosat jelez egy lámpa +megszólal egy sziréna, és akkor jujj....
nem is igaz, figyeld csak: szadira/maszopra/fideszra/mödöfőre
valójában úgy akartam viccesen, hogy sok szóköznyi helyet hagyok, mintha kimoderálták volna a párt nevét, de nem tudtam, hogy a fórum ennyire intelligens, hogy kiszedi a felesleges space-eket
a hatás fokozottabb ha az energiát felhasználva, látványkonyhaként használod a bőrfelületet. a '90 -es évek elején a 9 és fél hét komédiájában -az eredeti épp most megy- példát statuáltak arra, hogy a felajzott női testen milyn kitűnő tükörtojást lehet sütni.
Nézd kedves kollga, ez egy költséghatékony megoldás is lehet-a műtéttel együtt megvan a beteg reggelije is .
én egy felcsavart öngyújtó lángjával szoktam a fertőzéseket megelőzni. van egy látványosabb módszerem is, arra az esetre, ha esetleg a Beteg nincs altatásban, illetve ha hobbimedikusok előtt műtünk: a gyújtóból nagyobb mennyiségű gázt eresztesz a tenyeredbe, majd azt a seb felett a szikrával belobbantod. a hatás és a látvány garantált!