Valami bűn rossz ez a Szalai-féle U20. 2-0 ra mennek a norvégok, közünk nincs a meccshez, ott játsszák át a védelmünket ahol akarják. Előrefelé egy passzt nem tudunk megcsinálni. 4-2-3-1 a felállás, a 2 vkp pozícióban Berecz és Nagy Dominik akik fullra nem vkp-k... nem is csoda, hogy nincsenek labdaszerzéseink. Elől egyedül Bobál, még a labda nem járt felé. Sokkal szimpibb volt a Mészöly-féle 4-3-3 ott legalább támadó foci volt és barátságos meccseken + Izrael ellen nyertünk. De ezzel mindenkitől ki fogunk kapni az u20-as vb-n.
Érdekes, hogy a feröeriek alig kaptak kevesebb gólt, mint mi. A német/holland meccsek azt sugallják, hogy még ők is jobban tudják nálunk, hogyan kell futballozni a világelit ellen. Ezzel együtt világröhej lenne, ha holnap nem nyernénk.
"Egy magabiztos 1-0-nak simán örülnék. Olyannak, ahol az ellenfélnek gyakorlatilag nincs helyzete, és addig érik a gólunk, amíg be nem verjük, majd jó védekezéssel a meccs végéig távol tartjuk az ellenfelet, begyűjtve a lepattanókat, csírájában megölve a támadásaikat"
Egy gólos vezetést mi mikor tudtunk kitartani a meccs végéig "szakértő" elemző???
Csak így kapásból mondok neked 3 meccset és nem kell régre visszamennem: Magyar-Román 2-2 Magyar-Finn 1-2 (Pinyő nagy bemutatkozása) Magyar-Északír 1-2 (Pinyő-korszak vége)
Szerinted ezek után is jó taktika amit itt szakértés címszóval előadsz?? Hogy rúgjunk 1 gólt és tartogassuk? Hosszú évek óta mindig erre b*szunk rá!!!!!!
Én csak 3 meccset soroltam fel, de egyszer összeszámolhatod csak az utolsó 10 évet hogy hány meccsen sz*ptuk be azt hogy ráültünk az 1 gólos vezetésünkre.... Te meg még mindig nem tanultál belőle SEMMIT, nagy szakértő vagy.....
A végén mákunk volt, egészen pontosan Varga Józsi és Bogdán együtt mentett a végén egy hatalmasat. Ettől még úgy behúztuk azt a meccset, ahogy kell. Az itthoni ötös kiszaladt tőlünk, persze anélkül is nyertünk volna, de nem szabad túlértékelni egyetlen nagyarányú győzelmet sem, nem jelentenek semmit egy sorozatban - ellentétben az összeomlós, nagyarányú vereséggel, pláne ha abból nem tud felállni a csapat, sőt rögtön 8-1-re leszop utána (előtte pedig 3-0-ra).
Meglepne, ha nem lenne szerkezeti és 3-4 személyi változás a kezdőcsapatban a bukarestihez képest (Varga, Korcsmár, Gera, Elek, Lovrencsics és Stieber közül).
Én kiegyeznék holnap a nekünk 1-0 eredménnyel. Biztos hogy észak-írek vagy finnek buknak ott pontokat, de még a románok is megszívhatják az utolsó fordulóban, ha esetleg úgy állnak, hogy nagyon kell a 3 pont és begörcsölnek. Nekünk ezért jó szerintem, hogy hamar játszunk velük idegenben, viszonylag felszabadultan tehetjük ezt.
Már bocs, de az észt-magyar 0:1 minden volt csak nem sétagalopp meccs...a végén óriási mákunk volt kb. 3 alkalommal is hogy nem kaptunk gólt, gólokat. Egyáltalán nem voltunk jobbak, csak egy jól eltalált Hajnal lövéssel. Az itthoni 5-1en kinn voltam és az észteknek kb. közük nem volt a meccshez, talán a gólon kívül lövésük sem volt.
Az 1-0 nekünk nekem is elég lenne holnap. Legyen így, meg még 3-4 helyzetünk, jelentős labdabirtoklási fölény (60+%). Nekik meg legyen max 1-2 kapura lövésük.
Bár számolgatni még tényleg korai, de egy finn-román párosításnál nekünk egyértelműen csak a döntetlen kedvező - ahogy minden más párosításnál is, amikor nem mi játszunk. Jó, Feröer tőlem megverheti a románokat.
Nagy különbség van azok között a csapatok között, amik ötször nyernek 1-0-ra, mint amelyek egyszer nyernek 5-0-ra. Az előző sorozatban például az észtek elleni idegenbeli 1-0, ahol az egész csapat azt játszotta, amit kell, sokkal meggyőzőbb volt, mint az itthoni 5-1, ahol egy parádés Bödével voltunk jobbak egy elég speciális helyzetben.
Egy magabiztos 1-0-nak simán örülnék. Olyannak, ahol az ellenfélnek gyakorlatilag nincs helyzete, és addig érik a gólunk, amíg be nem verjük, majd jó védekezéssel a meccs végéig távol tartjuk az ellenfelet, begyűjtve a lepattanókat, csírájában megölve a támadásaikat. Egy olyan 3-0, ami például egyszemélyes Nikolics-one-man-show eredménye, a lehető legveszélyesebb lenne lélektanilag, mert még az is elbízná magát tőle, aki annyit tett hozzá a meccshez, amennyinél nem kell több egy káromkodós 0-0-hoz.
Miért kell ezeket a suttyó román senkiket kérdezgetni? Emlékszünk rá, mekkora szakember volt, tétmeccsen összesen az akkor még a mostaninál is klasszisokkal gyengébb Luxemburgot sikerült megvernie a magyar válogatott élén. Azzal a román válogatottal (meg Ceausescu pénzével) pedig még Várhidi is BEK-et nyert volna.
Most is annyit ért a nagy szakmai okossága meccs előtt, mint egy Noua Dreapta kinyilatkoztatás. A meccs utáni meg annyit sem.
Összeállításunkban ezúttal híres sportolókat és nem kevésbé híres színésznő szerelmeiket mutatunk be, könnyed filmes sorozatunk folytatásaként.
Marilyn Monroe - Joe DiMaggio:
Először nézzünk egy halhatatlan színésznőt és egy az örökkévalóságnak szintén[...] Bővebben!Tovább »
Ha csak 1-0ra nyerünk, én nem leszek teljesen elégedett. Egy Feröernek minimum 2-3 gólt be kell rámolnunk bő 90 perc alatt, méghozzá amiatt, hogy megmutassuk hogy komolyan vesszük innentől a meccseket, és a szőröstalpúak elleni X nem csak egy jó nap volt, hanem egy valamiféle új korszak kezdete. Ehhez nem elég Feröeren a 0-1.
Egy himihumi 1-0-ás Magyar győzelem esetén igencsak aggódva fogom várni a Finnek elleni meccset.