emmaek probalnak nem feltunoen egyuttjarni, eltelik egy csomo ido, mindenki lenyuxik es a dolgok rendbejonnek. nyomulni tok hibas strategia :-)
szerinted. és mi van, ha akkor szokják meg hamarabb, ha sokszor látják?
ettől függetlenül kezdetnek megpróbálhatták volna, hogy nem a házban találkoznak. de tényleg csak egy ideig. és ha utána is hiszti van, akkor már szarják le.
mindenesetre kezd nagyon unalmassá válni ez a nyűglődés, ahogy a Vanda-sztori is...
De úgy nem lehet feltünőtlenül járni, hogy nem a pasi saját (bérelt, de önálló) lakásában találkoznak (lakótárs biztos el tud menni moziba néha), hanem Emmánál, ahol tudják jól, hogy nem csípik a jelenlétüket.
Semmi gond. Ezt az elköltözést vissza kell fordítani a feladónak (jelen esetben Claunak és Vanducinak meg a baron mamájának) költözzenek el aha nem bírják az erőszakoskodókat. A ház többi lakója pedig majd eldönti hogy akarnak-e egy házban lakni egy erkölcstelen szatírral. Szépen utánnozni a Claut és berohanni a Vandáékhoz( hisz ez a szokás... ha ők megtehetik akkor a Novákék miért nem) beleüvölteni a pofájukba hogy költözzenek el ha nem akarnak több erőszakot. A Julit meg a Novák fenyegesse meg " megszatírkodlak ha nem hagyod abba az Imi zaklatását"...
Azért ez vicces volna, ha a való életben is így mennének a dolgok. Egy idióta a szomszédom, csak ki kéne találni, hogy orvul popóba akart kukizni, rugózni a témán egy darabig és már takarodna is a bánatba.
Azt kellett volna, rögtön akkor, amikor a 3 picsákok valamelyike átment ezzel a baromsággal. Ott, helyben venni a kabátot és irány a zsandárság, lehetőleg azzal a picsával, amelyik átjött hőbörögni.
szerintem fel kéne jelentei Randát rágalmazásért, mert azért ez elég durva vád a részéről. MEgfingatni a hülye hazudós kiscsajt, hogy gondolja meg hogy felelősséggel lehet csak dumálni.
sztem itt csak az ido segitene. emmaek probalnak nem feltunoen egyuttjarni, eltelik egy csomo ido, mindenki lenyuxik es a dolgok rendbejonnek. nyomulni tok hibas strategia :-)
igen, mondjuk én kerülném a házat sűrűn Kristóf helyében, főleg nem mutatkoznék Emmával. Nemhogy smárolni az udvaron.
De azért Emmának szive:-)-joga vele járni. Szerintem Emma próbált jó lenni és nem járni Kristóffal,de a szivnek parancsolni nem nagyon lehet..
Ezért kéne valami középút..én sem arra gondolok, hogy barátkozni kéne meg minden, meg elő van irva hogy jó képet kell vágni,de ha van egy ilyen szitu, amit nem lehet megoldani (Nóra nem birja elviselni Kr látványát, Emma meg s zereti őt),akkor mégis csak kellene valami köztes megoldásra törekedni. Nóra meg a slepp csak azt tu dja elképzelni, hogy Emma törjön be és ne járjon vele. De ilyen nincs...szerintem.
de figyi..feloldozni akkor tudsz ha mar fel tudtad dolgozni. emma meg bejelentette a derult egbol, hogy neki kell a kristof es mindenki vegye tudomasul es punktum. nah tenyleg mind1..:-)
az emma azert hulye amit az elobb irtam, a nora meg semmivel sem kisebb hulye :-)
miert kene meghallgatnia? meg miert kene kozeledniuk? miert kene jo kepet vagni?
hol van az eloirva hogy joban kell lenni mindenkivel? de most komolyan...
egyebkent azon kivul hogy ismetelgeti hogy probal masokra tekintettel lenni, emma meg nem csinalt semmi mast. mar leirtam, sztem pl varhatna egy kicsit amig a tobbiek feldolgozzak a sokkot. de nem, o csak nyomaxik es tuntetoen smarol kristoffal az udvaron. mi lenne ha egy ideig pl kristofnal talalkoznanak? na igy lehetne tekintettel masokra es valszeg masok is gyorsabban lehiggadnanak. lehet hogy emma tudja hogy szar a noranak de a legkisebb tekintettel sem probal lenni csak ismetelgeti hogy de neki joga van szeretni es kesz.