Keresés

Részletes keresés

bigacsiga2003 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315465

veled balheztam h a kurva michael bolton cededet ne akard mar az izraeli ultrak fejehez baszni!!

Előzmény: Törölt nick (315463)
szakértő elemző Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315464

Miért nem azok fizetik, akik szerint egy háttal hallgatott himnuszért zárt kapu jár? Miért nem például te fizetted ki?

Előzmény: borotvált süni (315459)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315461

jaj, hello! :D:D

Előzmény: borotvált süni (315459)
borotvált süni Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315460

Fogd fel úgy, mint tahószűrő. Hosszútávon működik. 

Előzmény: webmestar (315446)
borotvált süni Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315459

Ha balhézni akarsz maradj otthon és verd össze a családodat, vagy a fradi meccsen kubatovozzál bedrogozva, igazán nem a válogatottal kellene kikúrni mint az izraeli meccsen tettétek. Azok közül se lett meg senki, nem is jelentkeztek, hogy kifizessék a zárt kapus meccs elmaradt pár száz milliós bevételét.

Előzmény: bigacsiga2003 (315455)
webmestar Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315458

Értem, de hidd el, olyan kötődésed soha nem lesz, mint amit elérhetnél/elérhettél volna egy magyar csapattal. Ez van. Azért jó szurkolást, én inkább csak sajnálok mindenkit, aki nem magyar csapatnak szurkol, mert nagyon sok jóból kimarad, az igazi élményből.

Előzmény: Marci14 (315450)
Pirandus Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315457

Egy dortmundi ex-rendőrparancsnok dönt a továbbjutásról? Hmm.

Előzmény: Tsd (315438)
remete004 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315456

Üdv.!

Osztom a nézeted. Én még láttam magyar csapattól focit.Láttam nem egy nem két világklasszis magyar játékos játékát! Ma csak a vergődést az összes gusztustalan hozadékával együtt tudom felfedezni itthon!Sajnos tenni ellene nem tudok,ezért örülök,hogy láthatom a külföldi nagy csapatok játékát! Sőt, nekem is vannak kedvenceim akiknek szurkolok! Ez nem azt jelenti,hogy a nemzeti dolgokat nem helyezem előtérbe .

Előzmény: Marci14 (315450)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315455

huu bazmeg, ezigen.

Előzmény: jameslgt91 (315441)
remete004 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315454

Üdv.!

Erre egy komoly fogadási iroda adna minimum 150 szeres szorzót. (mármint,hogy pontlevonást kapnak a románok)

Előzmény: Marci14 (315453)
Marci14 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315453

Szívből remélem, hogy nem fognak pontot levonni az oláhoktól. Utálom őket, mint a szart, de ne egy kis lelátói csihi-puhi miatt legyen meg a három pontunk. Az is része a focinak. 

remete004 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315452

Üdv.!

Na ,hogy pontosítsak! Az ominózus hiba nem csak egy hiba.Aki egy felívelt lassú labdát senkitől nem zavartatva a tizenhatosunk oldalvonaláról a tizenegyes pont felé az ellenfél lábára "stukkol" az nem hiba kategória!-----Ha megnézed az esetet még egyszer akkor leesik a tantusz---(ha hozzá sem ér simán kimegy a labda) Ez nem egyszeri hiba kategória,hanem minimum farkasvakság! A becsületes ,példamutató,lelkiismeretes munkáját méltathatjuk Eleknek (és még nagyon sok embernek),de nem ez a téma.Aki, abban az említett szituban olyan zavarba jön, nem oda való!Ennyi az egész.Ez nem a kimagyarázható kategória .

Előzmény: jameslgt91 (315236)
Marci14 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315451

Válogotttaknak való szurkolásról pedig az a véleményem, hogy nem tilos másik válogatottnak is(!) szurkolni. De ott a magyar az első.

Viszont az én korosztályom, akik nem, hogy VB-n, EB-n de még csak annak közelében sem láthattuk a mieinket, természetes, hogy választ "másik" kedvencet is. Persze ettől egy magyar-olasz meccsre, magyarként olasz mezben kimenni kurva gáz. 

Marci14 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315450

Nekem magyar csapattal szemben sem tudott kialakulni semmiféle kötődés. Pakson nőttem fel, de akkor még jó esetben nb3-ban volt a Paks. Persze gyerekként szurkolgattam a Fradinak, apámmal még jártunk is meccsekre, de egy idő után abból is kiábrándultam. Az őszi derbit meg sem néztem, az eredményt is csak úgy véletlenül, mellékesen tudtam meg. 

Ha egy magyar kölök olyan helyen nő fel, ahol nincs hagyománya a labdarúgásnak, könnyen választ külföldi csapatot. 

Most meg pláne nem tudok szurkolni a magyar csapatoknak, így, hogy a politika bűze lepi be az egészet. 

Egyébként sok mindenben igazad van, de számomra a Lazioval való kapcsolat olyan régi, és mély, hogy ha még csak nagyon ritkán is tudok Lazio meccsre menni, akkor is megvan. 

A Lazio 1997-es, 2003-as vagy 1974-es kezdőcsapatát álmomból felébredve is felsorolom, ugyanezt egy magyar csapatról sem tudnám elmondani. 

Előzmény: webmestar (315439)
szakértő elemző Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315449

Ha levonnának 3 pontot az oláhtól, úgy érezném, szart nem ért a szombati produkciónk, harmad annyit, mint néhány jó spicli a stadionban, vagy öltönyös haver a bizottságban.

Teljesen elkeserít, ha azt olvasom, hogy azért jó a vénaszkenner, mert akkor legalább nem kapunk pontlevonást. Akkor már inkább kapjunk, de nagyon főbasz, hogy vannak egyes törvények feletti nemzetközi szervezetek, amiknek szemmel láthatóan mindent szabad. Megjegyzem: a rendbontók nem állnak a törvények felett.

Előzmény: rich.mond (315442)
rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315448

Meg lennék lepve, ha a jó Paddyk nem kóstolnák meg a német söripar remekeit. Ezek szerint nem botlottál még beléjük, ergo nem is vagy olyan közel a Schalke-stadionhoz :)

Előzmény: Fradista Utazó (315445)
rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315447

Jó száz éve voltak elméletek, miszerint a koponya formája egyben meghatározza a személyiséget is. Szerintem itt kéne kutakodni egy kicsit.

Előzmény: webmestar (315446)
webmestar Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315446

De amúgy is mondd már meg, hogy segíthet egy szkenner a balhé MEGELŐZÉSÉBEN. Kérlek :D

Fradista Utazó Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315445

>Németország-Írország

Basszus, itt lesz Gelsenkirchenben, ha egy kicsit előbb eszembe jut, ki is mehettem volna. Na, nem baj, majd nézem a magyar válogatottat :-)

Előzmény: rich.mond (315423)
webmestar Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315444

Nem lesz szkenner a válogatott meccseken, csak a kártya.

Azt csak halkan jegyzem meg, hogy egyik SEM AKADÁLYOZ MEG SEMMIT. Max utána az azonosításban segíthet. Semmi visszatartó ereje nem lesz.

A grupiban egyébként háló van a vendég körül, nem lehet átdobni elvileg semmit. Csak a verbális dolgok mennek majd :)

webmestar Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315443

Remélem nem kapnak pontlevonást, annak ellenére, hogy ez nekünk nagyon jól jönne.

Én lent voltam, kurva sok tűz, petárda, hanggránát esett le a közvetlen közelemben, kibaszott kemény volt, még a himnuszuk alatt is tolták folyamatosan. DE!

Végre meccshangulat volt, az ilyen mérkőzésekért, az ilyen szenvedélyes párharcokért, aktív lelátókért jár az ember meccsre. Az egyik legjobb hangulatú találkozó volt eddig életemben, pedig voltam már pár száz meccsen.

Nem kell ilyenért pontlevonás. Egy zárt kaput kaphatnak, azt kész. Amúgy ha eredetileg is egy szektorral arrébb tették volna őket - ahogy később tették (lám, volt még hely...), akkor még ennyi sem lett volna...Nem tudom hogyan gondolták, hogy ilyen közel majd nem fognak dobálni és mutogatni.

Vagy egy háló is elég, mint a grupi arénában.

rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315442

Kizártnak tartom és én annyira nem szeretném ezt. Még akkor sem, ha 1. A románok szopnának 2. Már kijárna nekik 3. Mi ezzel kifejezetten jól járnánk.

jameslgt91 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315441

Nem kapnak pontlevonást az tuti biztos. Pont ilyenek miatt örülök annak, hogy ott lesznek a szkennerek jövő szeptemberben a magyar-románon, és MLSZ kártyával lehet csak belépni. Mert biztosan lenne pár olyan alak, aki balhét csinálna, és nekünk már megvolt a zártkapu, csak a pontlevonás következhet. Ilyen esetben üdvözlöm az új beléptető rendszert.

szakértő elemző Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315440

A sport ezredik lehugyozása lenne, ha azért vonnának le pontokat a román csapattól, mert a szeku véglény módjára viselkedett.

webmestar Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315439

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy szerintem nem tud olyan kötődés kialakulni egy külföldi csapattal, mint egy magyarral. Kivéve, ha kint élsz...

Persze magyarra is leginkább akkor, ha jársz meccsekre, még ha csak évente 4-5re is. Egyszerűen át kell érezni ezt, eggyé kell válni a klubbal, az pedig nem a csapat hivatalos oldala meg internetes faszom tudja milyen fan oldalak böngészésével, vásárolt mezekkel, minden szir-szar relikviával érhető el.

Ott kell lenni. Persze ettől még lehetsz szurkoló, meg érezheted sajátodnak a csapatot, de szerintem soha nem fogod úgy igazán tenni, mint a rendszeres meccsre járók. Mert ha épp nem megy a csapatnak, akkor max meccs után két sör helyett két üveg pálinkát iszol bánatodban, de amikor eljutsz a mérkőzésekre, látod ahogy kiütnek/megaláznak, pénzt, időt áldoztál erre és mégis, mint a barom, mész legközelebb is (vagy legalábbis nem az az indok, hogy nem megy a csapatnak, hanem pl. távolság/pénz), azt gondolom a legbensőségesebb viszonyhoz nélkülözhetetlen. Ha a külföldi csapatodnak nem megy, mit veszíthetsz? Semmit. Kikapcsolod a tévét. Ha fanatikus vagy, csak a meccs végén. Aztán mész valami fórumra kisírni az érzelmeid. De ez kurvára más.

Sokan emiatt nem értik, hogyan lehet külföldi csapatnak így szurkolni, hiszen a legfontosabb része kimarad a szurkolói létnek: a jelenlét.

Aztán faszom tudja, lehet azért vagyok most ilyen lírai, mert tavalyi lebőgés után ismét elindultam bukkarestbe. De pl. a lilák elleni 6-0 után is következő héten ott evett a fene a lelátón.

Előzmény: Marci14 (315433)
Tsd Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315438

A "Magyar labdarúgó-válogatott" (nem hivatalos) facebook oldaláról:

A zártkapu biztos, a PONTLEVONÁS valószínű!

Mint köztudott a román biztonságiak és rendőrség 15-20 percig nyugodtan hagyták, hogy a magyar szurkolókat petárdákkal, rakétákkal dobálják a román szurkolók. Aztán hirtelen berontottak és nyakra-főre brutálisan ütni kezdték saját szurkolóikat. Újságíró forrásunktól megtudtuk, hogy ez azért volt, mert a meccs német UEFA ellenőre jelezte a román szövetség embereinek, hogy amennyiben nem vetnek véget a botrányos viselkedésnek lefújják a mérkőzést és 0:3-as magyar győzelemmel "írják jóvá" a meccset. Ilyen eset nem is olyan régen történt egy bizonyos Olaszország-Szerbia Eb-selejtezőn 2010-ben, pont hasonló okokból bár ott a vendégszurkolók miatt. Forrásunk hozzátette, hogy a zárt kapu száz százalék a románok számára, de szinte biztos, hogy nem ússzák meg ennyivel keleti szomszédaink, hanem PONTLEVONÁST is kapni fognak, mert többedszeri visszaesők! A meccs német UEFA ellenőre, Michael Kuchenbecker volt, aki korábban dortmundi rendőrparancsokként is tevékenykedett, és híres arról, hogy szigorúan ítéli meg a látottakat, valamint nem hagyja magát befolyásolni a külső véleményektől. Legyen így!

Tudom nem szentírás, de.

rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315437

Szerintem ott jó esély van a döntetlenre, a görögök viszont megverik Észak-Írországot nehezen.

Előzmény: subaaa (315432)
rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315436

Én egyszerűen képtelen vagyok azonosulni a külföldi csapatokkal. A hangsúly az azonosuláson van. Város, szurkolók... vagy úgy is mondhatnm, hogy a város-stadion-kocsma hármas.

Két alakulat jelent valamelyst kivételt, mégpedig az angol Middlesbrough és a perui Alianza Lima.

Mindkettőhöz szükségeltetett jó néhány személyes élmény, ottani barátok, közös meccslátogatás, stb.

Hogy a fotelből (képes újságból, ez végül is mindegy) rábökjek egy csapatra... hát ez nekem nem megy.

Válogatottnál meg még érthetetlenebb - azt amúgy el tudom fogadni simán, ha egy Németországban/Angliában dolgozó, élő magyar a magyarok mellett szurkol a helyi erőknek is.

szakértő elemző Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315435

A 8 légióssal felálló magyar csapatban egyrészt van 3 (3-mal több, végtelenszer annyi) magyar játékos, mint a kedvenceidben. Plusz egy rakás magyar a klubnál, magyar utánpótlás, magyar szurkolók, magyar pénzek. Én is örülnék, ha 3-ban maximálnák a légiósok lehetséges számát csapatonként, mint az régen is volt. De az faszság, hogy mondjuk a Fradi alig magyarabb, mint a Lazio.

szakértő elemző Creative Commons License 2014.10.14 0 0 315434

Még szép, hogy vért kell szarnunk.

De ez egy sorozat, ahol a végén kell a jó helyen állni. Fél szemmel mindig a következő meccsekre is kell tekinteni.

Ma például, ha ki-ki meccset játszanánk a bálnavadászokkal, egyértelműen Priskint játszatnám elöl, mert ő az ilyen meccseken mindig jó, és szinte mindig lő gólt (a padra oda is kell tenni, B-tervnak). Szalai ugyanúgy fog őrlődni várakozásom szerint, mint a románok ellen tette, nem baj. De fejlődni is kell. Úgy kell fejlődni, hogy közben teljesítsük a napi kötelezettségeket is. Nem lehet feláldozni egyiket sem a másik oltárán. Beaver írta, hogy Dzsudzsákot be kellene hozni középre. Nem értek egyet. Ez az ő igazi posztja, és ha a görögök ellen jók akarunk lenni, a kulcsembereinknek az igazi posztjukon kell játszaniuk, de legalább a legjobbunknak, Dzsudzsáknak mindenképpen. Akkor is, ha ma esetleg hasznosabb lenne ő középen. Majd megoldja Lovrencsics.

Előzmény: reckon (315431)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!