Én elvettem volna a pénzt, kilökdösöm a gangra és a pénzt meg kib----szom a ház udvarára. Szaladjon Klau szedegetni vagy magyarázza meg a történetet.
Esetleg elveszem, megvárom amíg bemegy a Rózsába és utánamegyek. Ott a közönség előtt azt mondom.
"Gondolkodtam, Klaudia! Akkor sem fogom megerőszakolni az unokáját, ha ennyit ad..." és leteszem az asztalra.
Az ajtóból pedig visszaszólok: "Magát meg kétszer ennyiért sem... Hiába zaklat ezzel, nem bírom megtenni... " És sírást színlelve kirohannék a Rózsa elé....
Én az Imre helyében elvettem volna a pénzt, majd mutogattam volna fűnek fának, hogy lám, Clajunak megéri pénzt adni azért, hogy ne derüljön ki az igazság, tehát mégiscsak a kis kurva a saras.
Ha valaki meg akarja dugni az unokám, nem fogok még pénzt is adni neki, nem?
Ja, és még jól pofán is vertem volna Klaut, olyan békebeli módon a "köteg" pénzzel.
Azért az meglepett mikor Imi ajtót mutatott neki. Ha nem annyira "Gandhi lelkületű" a gyerek még jobb lett volna a jelenet..... a nyuszitól még egy ilyent is kérek... hogy valaki rohanjon be a lakásomba és üvöltözze a pofámba a bánatát.... az eszközöket a civilizált kellemes társalgáshoz már kézre készítettem, meg az útvonalat is kinéztem a lépcsőn lefelé ahol érintkezni fog a talaj érdes felületével....
Melleselg az is érdekes, hogy a Tilda cserével a karakter jelleme is megváltozott: a régi Till Attila kis szarkeverő volt, a mostani meg csak simán hülye.
nem tudom emlékszik-e még itt valaki a régi Tildára. az idén végez egy nagyon erős színész osztályban (Zsámbéki-Zsótér) és jó kis színésznő (igazi) lett belőle.
legutóbbi darabjukban , az octopusban teljesen meztelenül mutatkozik egy hosszú jeleneten át :))
konkretan beszelgettem valakivel. valaki massal. hogy komolyan vagy sem, azt nem tudhatod es nem is rad tartozik. senki nem kert meg ra, hogy olyasmire reagalj amire nem akarsz.
hát sorry, de nem én akadok el hetente ugyanannál a témánál, mint a lemezjátszó tűje. :-) leírtad már, de hányszor, igen. közben észre sem veszed, mennyire nem akar már senki ezen komolyan vitatkozni. rajtad kívül.
nezd. te megvalositod murphy azon torvenyet hogy amit felre lehet ertelmezni, azt felre is ertelmezed. bocsi, hibaztam hogy valaszoltam, nekem nincs turelmem neked ujra es ujra elmagyarazgatni. leirtam mar pontosan mi a bajom ezzel. ha erdekel, olvass vissza. ha meg nem, akkor passz.
nem csak szerintem, hanem a forgatokonyv szerint sem :-) eddig nem jott be a gyaszolo csaladtagok szemelattara udvaron smarolas. legkozelebb pl bevehetnek magukat mnrahoz vagy noemi szobajaba hatha akkor hamarabb hozzaszokik nyomi a tenyhez.
hat pont ezt mondom. miert nem talalkoznak a pasinal. van sajat szobaja a sracnak, oda vissza tudnak huzodni. emmaeknal is csak emma szobajaba huzodhatnanak, ott sem lehet az egesz lakasban garazdalkodni.raadasul a srac lakotarsa valszeg kevesbe morcogi pillantassal lesne oket mint egy lanyat felto atya.
emmaek probalnak nem feltunoen egyuttjarni, eltelik egy csomo ido, mindenki lenyuxik es a dolgok rendbejonnek. nyomulni tok hibas strategia :-)
szerinted. és mi van, ha akkor szokják meg hamarabb, ha sokszor látják?
ettől függetlenül kezdetnek megpróbálhatták volna, hogy nem a házban találkoznak. de tényleg csak egy ideig. és ha utána is hiszti van, akkor már szarják le.
mindenesetre kezd nagyon unalmassá válni ez a nyűglődés, ahogy a Vanda-sztori is...
De úgy nem lehet feltünőtlenül járni, hogy nem a pasi saját (bérelt, de önálló) lakásában találkoznak (lakótárs biztos el tud menni moziba néha), hanem Emmánál, ahol tudják jól, hogy nem csípik a jelenlétüket.
Semmi gond. Ezt az elköltözést vissza kell fordítani a feladónak (jelen esetben Claunak és Vanducinak meg a baron mamájának) költözzenek el aha nem bírják az erőszakoskodókat. A ház többi lakója pedig majd eldönti hogy akarnak-e egy házban lakni egy erkölcstelen szatírral. Szépen utánnozni a Claut és berohanni a Vandáékhoz( hisz ez a szokás... ha ők megtehetik akkor a Novákék miért nem) beleüvölteni a pofájukba hogy költözzenek el ha nem akarnak több erőszakot. A Julit meg a Novák fenyegesse meg " megszatírkodlak ha nem hagyod abba az Imi zaklatását"...