Jó csak mert a románoknak válaszul adott cigányozásért állítólag mi is kukoricán fogunk térdepelni de a "ki nem ugrál"-ért nem szóltak hivatalosan :) Csak ha már téma,gondoltam megkérdezem meddig mehetünk el a "kultúrált szurkolásban".
Akkor gondolom meg se kérdezzem ezt már mert 1 év múlva a románok ellen már szkennelés lesz.
"Azokat a rétegeket ki kell szűrni, akik miatt az Izrael elleni meccs után zártkaput kaptunk tavaszra a románok ellen."
Szerinted azok voltak azóta meccsen?
Jártak valaha is meccsre?
Szerinted életszerű, hogy egy barátságos meccs miatti "balhé" miatt egy jó félévvel későbbi, vérre menő meccsre kapjuk a zártkaput?
Szerinted az UEFA honnan értette a magyarul elhangzó rigmusokat a Diók, a Debrecen, vagy a Fradi meccsén? Nem az MLSZ jelentett? Magyarul jobban tudnak az UEFA-nál, mint mondjuk románul, vagy horvátul?
Ugyan már, ülj fel te is a gyorsítani akarjuk a beléptetést dumának!
Ez baromság. Ha a rendőr bármikor eltángálhat bármit, az nem tekintélyt jelent. Az azt jelenti, hogy gyenge az állam támogatottsága. Ez van a diktatúrák esetében. Az elméletedet vesd össze a londoni rendőrök fegyvertelenségével!
Neked olyan értelmesek a hozzászólásaid, mehetnél az MLSZ-be. Mondok én egy nagyon egyszerű dolgot. Ha a rendőrségnek lenne tekintélye, mint régen, akkor az ilyen bajkeverőket, stadion rongálókat, metró rongálókat úgy elvernék mind jég a határt. Eltörni mindkét kezét, aztán akkor majd meggondolja, mit hogyan ezentúl. Csak hát ma a rendőrnek nincs tekintélye, mert inkább a trafi mögött csücsülnek, plusz még őket vonják felelősségre, ha elvernek egy rongálót, vagy bűnözőt.
Csak nem kell szétverni. Ennyi. Ha nyernek azért verik szét, ha meg nem akkor azért. Mindig van ok. Másik élmény ugyanezekkel a jóemberekkel. Egyszer vasárnap érkeztem fel Kanizsáról Pestre a Népligetbe. Kihagytam az aznapi Fradi-Debrecen meccset. Álltam,vártam a metrót,akkor lett vége a meccsnek, és jöttek le a fradisták. Én álltam ott a bőrönddel, és minden előzmény nélkül nekiálltak inzultálni, hogy te mocskos debreceni kondás paraszt, te takarodjál innen vissza vidékre, szétb*sztuk a csapatotokat. Köpni nyelni nem tudtam, a saját szurkoló társaim így viselkednek. Nekem ilyenekre nincs szükségem a stadionban, és azon kívül sem.
Szerintem azokat a rétegeket kell kiszűrni az uefából, akik zártkapus meccsel büntettek minket, ám mások ellen nem alkalmaztak retorziót hasonló szabályszegések miatt.
Tudom, hogy amíg nem volt szkenner kiváltották a kártyát. Nem vagyok hülye, mondom sok meccsen voltam. De amióta a szkenner van, semelyik klubbnál nem váltják ki ezen rétegek a kártyát hiába csak a Fradinál van szkenner, és az MLSZ kártyát sem fogják figyeld meg.
Mondom, aki kiváltotta, annak valószínűleg nincs félnivalója. Aki nem váltja ki az csupán bevan szarva, hogy mostantól nem lehet majd következmények nélkül balhézni, metrókat szétverni. Tavaly márciusban a Fradi-Újpest 2-1 után a drága fradista kollégák undorító része, szétverte az egészen új metrókocsit a szemem láttára, behajlott a teteje, a világítások egy része kitört. Köszönöm én ebből nem kérek, és ilyenkor nem lenézni kell az embert, mert tud a meccsen kulturáltan szurkolni, és utána nem randalírozni.
Úristen, nyugodjál már meg. Amíg Pesten tanultam minden Fradi meccsen kint voltam, párszor a B-középben is. Válogatott meccseket meg már nem is számolom. És hidd el a bajkeverő réteg nem fogja kiváltani az MLSZ kártyát. A románok ellen majd valahol kinn fogják követni a meccset, tiltakozva az MLSZ szurkoló üldözés ellen. Ha nem lenne félni valójuk, regisztrálnának, és a Fradi esetében a szkennertől sem félnének. Csak hát nagy részük bűnöző.
Alapjából én is ellenzem a szkennert, meg klubkártyát meg minden. De elmondom, hogy a bajkeverők a klubkártyát sem fogják kiváltani. Majd szurkolnak megint a stadionon kívül, és az utcán verik el a románokat. Azokat a rétegeket ki kell szűrni, akik miatt az Izrael elleni meccs után zártkaput kaptunk tavaszra a románok ellen. Kíváncsi vagyok, akkor is így védenétek őket, ha a magyar-román után majd levonnak tőlünk pár pontot, ne adj Isten kizárnak a komplett sorozatból. Akkor csak mehet a b*zi UEFA, az a legegyszerűbb. Holott én is utálom őket. Lehet szurkolni, kultúráltan. De ne gyújtsák fel a stadiont, ne dobáljanak székeket meg petárdákat a románokra, mert 99% hogy ez lesz a forgatókönyv, ha az a pár ember ott lesz. Tanulni kell a románok mostani hibájából.
10 perce raktam meg hogy véget ér az Északír csoda, és a Görögök lezúzzák otthon az Északíreket. A Görögöknek már rohadtul kell a pont, és szerintem ma be is gyűjtik a 3 pontot. Megvertek minket az északírek, de nem kis szerencse kellett nekik, utána hozták a papírformát Feröer ellen. Most a Görögök már túl nagy falat lesz nekik szerintem.
Na, már az mlsz is kiküldte a trollkommandót, kubatovi mintára? Ennyire fáj, hogy a szurkolók nem bontották le Bukarestet, de még egy szaros különvonatot sem?